تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866120733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بانک ملي صدرنشين فروش اموال مازاد است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عضو هيأت مديره بانک ملي: بانک ملي صدرنشين فروش اموال مازاد است عضو هیات مدیره بانک ملی گفت: تحريم کارساز نبوده، شايعات ورشکستگي بانک ملي وجاهت ندارد، جاي هيچ گونه نگراني نيست. عضو هیات مدیره بانک ملی گفت: تحريم کارساز نبوده، شايعات ورشکستگي بانک ملي وجاهت ندارد، جاي هيچ گونه نگراني نيست.

به گزارش عصر ایران به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، جمال دامغانيان با بيان اينکه "شايعه ورشکستگي بانک ملي وجاهت ندارد"، اظهار داشت: با دارايي 590 هزار ميليارد ریالی، بانک ملي به عنوان اولين بانک ايران و جهان اسلام مطرح است و اين امر نشان از ثبات موقعيت مطلوب این بانک مي باشد.وي در ادامه با تأکيد بر اينکه "درخشش بانک ملي اعتماد مردم را به اين بانک روز افزون کرده است"، افزود: بانک ملي همچنان وضعيت مطلوب خود را حفظ کرده و جاي هيچ گونه نگراني نيست.عضو هيأت مديره بانک ملي با اشاره به رشد مطلوب صورت هاي مالي اين بانک گفت: بانک ملي تعهدات بين المللي خود را به هنگام انجام داده و تحريم ها، عملکرد بانک را تحت تأثير قرار نداده است.وي در ادامه به افزايش 36 درصدي حجم دارايي هاي بانک ملي و سپرده هاي بلند مدت طي 9 ماهه اول سال جاري اشاره کرد.دامغانيان تصريح کرد: بانک ملي با ثبات ترين منابع سپرده اي را در اختيار دارد به طوري که مجموع سپرده هاي اين بانک بيش از 39 درصد رشد را نشان مي دهد.وي افزود: افزايش قابل توجه سپرده هاي بانک ملي نشانگر اعتماد مردم به این بانک مي باشد.وي استحکام ساختار مالي بانک ملي را مورد تأکيد قرار داد و گفت: چندي قبل 40 هزار ميليارد ريال بدهي بانک ملی به بانک مرکزي تسويه شد و هم اکنون بدهي به بانک مرکزي نداريم.عضو هيأت مديره بانک ملي اظهار داشت: بانک ملي بيشترين تلاش را در تمامي عرصه هاي اقتصادي بر عهده داشته و اين امر در نسبت هاي مالي مشخص است.وی در ادامه با تکذيب شايعات درخصوص عدم پرداخت به موقع حق و حقوق کارمندان اين بانک گفت: بانک ملی وضعيت مطلوبي را در بخش پرداخت ها داشته، به طوري که تمامي پرداخت هاي بانک ملي به موقع انجام شده است.نايب رئيس هيأت مديره شركت فروش اموال مازاد بانك ها(فام) در ادامه تصريح کرد: بيش از 50 درصد املاکي که تا کنون از سوي شرکت فام به فروش رفته، متعلق به بانک ملي ايران بوده است.وي اضافه کرد: در تمامي مزايده هايي که تا کنون برگزار شده، بانک ملي بيشترين فروش و بيشترين همکاري را در میان بانک ها داشته است.دامغانیان همچنين درباره نرخ سود بانکي در سال آينده اظهار داشت: بانک اجرا کننده تصميم مراجع نظارتي و بانک مرکزي است.وي با اشاره به نرخ ثابت در عقود مبادله اي و نرخ متغير عقود مشارکتي گفت: اجراي دقيق و صحيح قانون بانکداري اسلامي، تمامي معضلات بانکي را حل خواهد کرد و ما بايد به سمت بانکداري اسلامي حرکت کنيم.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 3595]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن