تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865114317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارآگاه علوي را از پوآرو و شرلوك هولمز الگوبرداري نكردم


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: كارآگاه علوي را از پوآرو و شرلوك هولمز الگوبرداري نكردم
احمد نجفي
كارآگاه نجفي» يا همان «آقاي علوي»:از پوآرو و شرلوك هولمز الگوبرداري نكردم نسبت به سري قبل «كارآگاه علوي» تغيير اساسي در شيوه بازي‌ام نداده‌ام احمد نجفي كه 15 سال پس از بازي در سري اول سريال «كارآگاه علوي»، مدتي است كه بار ديگر اين شخصيت را براي بينندگان تلويزيوني زنده كرده‌، با اين اعتقاد كه «اگر قرار است سريالي موفق باشد، بايد 10 تا 15 سال از ساخت سريال اول آن بگذرد و ببينيم هنوز در ذهن مردم هست يا نه و آن وقت سري دوم آن را آغاز كنيم»، يكي از دلايل ساخت سري دوم سريال «كارآگاه علوي» را اين مساله عنوان كرد كه او و حسن هدايت(كارگردان) در هر جمعي كه ظاهر مي‌شدند، همه از آنان سراغ «كارگاه علوي» را مي‌گرفتند. احمد نجفي در اين زمينه به ايسنا گفت: در اين مدت بسياري از افراد مرا «كارآگاه نجفي» صدا مي‌كردند و حتي مرا «آقاي علوي» مي‌دانستند و همين مساله باعث شد كه ما طرح دوم اين سريال را ارائه كنيم و آقاي ضرغامي هم استقبال كردند. تعويض مديريت‌ها، تا حدودي ساخت سري دوم سريال «كارآگاه علوي» را به اخير انداخت، اما با آمدن حسن اسلامي‌مهر‌ (رييس مركز سيما فيلم) قضيه بسيار جدي گرفته شد و درحالي كه همه‌چيز حاضر بود، 8 ماه با نهايت دقت و مشورت با افراد، روي فيلمنامه كار شد. نجفي ادامه داد كه «سطر‌به‌سطر سناريو زماني كه سريال كارآگاه علوي كليد خورد، نوشته شده‌ بود و هيچ مطلب ننوشته‌اي نداشتيم.» اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تغيير در شيوه بازي‌اش در سري دوم كارگاه علوي را اجتناب‌ناپذير دانست و افزود: اين تغيير البته چندان اساسي نيست؛ چرا كه كارآگاه علوي كاراكتر‌ي كاملا شناخته شده است؛ اما به‌دليل اين‌كه خود قصه از زماني آغاز مي‌شود كه كارآگاه علوي به‌مدت 10 تا 12 سال در تبعيد بوده و همسرش را از دست داده است و بچه‌هايش دربه‌در شده‌اند، كمي خلق‌وخوي عصبي و بدبينانه‌تر پيدا كرده است. وي به اين پرسش كه آيا در سري دوم سريال كارآگاه علوي شاهد شكست اين كارآگاه در پاره‌اي پرونده‌ها هستيم؟ پاسخ مثبت داد و گفت: اين اتفاق درسري جديد كارآگاه علوي بسيار رخ مي‌دهد؛ چرا كه دوره دهه 20 تا 30 دوره نفوذ، فشار و شكل‌گيري شهرباني و دادگستري جديد آن موقع است؛ در آن زمان همه آدم‌ها داراي روابطي در دربار و شهرباني بودند و اجازه نمي‌دادند بسياري از پرونده‌ها به سرانجام برسد. بنابراين در بسياري از قسمت‌ها ماجرا كشف مي‌شود، اما اين‌كه چگونه كارآگاه علوي با آن ماجرا روبه‌رو شود مساله‌اي است كه به جريانات سياسي آن دوران مربوط مي‌شود. نجفي تاكيد كرد: هرچند كارآگاه علوي با شرط و شروطي سركار آمده است، اما در برخي از پرونده‌ها به او مي‌گويند كه در قبال حقيقت سكوت كند كه با اعتراض او هم روبه‌رو مي‌شود. وي با اشاره به اين‌كه كارآگاه علوي به نقد دهه 20‌ و 30 ايران مي‌پردازد، دراين باره توضيح داد: دهه 20‌ و 30 درتاريخ ما، دوران وحشتناكي است؛ دهه‌ هرج‌ومرج و شكل‌گيري پليس سياسي است.
احمد نجفي
بازيگر نقش كارآگاه علوي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا شخصيتي به‌نام كارآگاه علوي در دهه‌ي 20و30 حضور داشته است؟ گفت: حتما در آن دوره مفتشاني بودند كه وظيفه پيگيري پرونده‌هاي جنايي را برعهده داشته‌اند؛ اما اين‌كه اين افراد چقدر با معيارهاي امروزي همخواني داشته‌اند، مساله‌اي است كه از آن اطلاع ندارم چرا كه در آن دوران نبودم. ضمن اين‌كه ما عكس و نوشته‌هاي چنداني از اين افراد نداريم تا بتوانيم از آنها الگوبرداري كنيم. احمد نجفي ادامه داد: اين‌كه به‌طور خاص شخصيتي به‌نام كارآگاه علوي در آن دوران حضور داشته باشد، اين‌گونه نبوده است؛ اما مفتشاني در آن دوره فعاليت مي‌كردند كه ما دراين سريال نام يكي از آنها را كارآگاه علوي گذاشته‌ايم. اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا سعي كرده است به هنگام ايفاي نقش كارآگاه علوي از نمونه‌هاي موفق خارجي از جمله پورآرو، شرلوك هولمز و غيره الگو بگيرد؟ گفت:«كارآگاه علوي» به اين افراد ربطي ندارد؛ ممكن است تمام كارآگاه‌ها يكي صفات مشتركي باهم داشته باشند و به‌دنبال كشف شهود و رمز‌وراز‌ها بروند اما اصلا نوع نگاه يك مفتش ايراني با يك كارآگاه خارجي متفاوت است. حتي نوع جرايم هم با هم فرق دارد. اين بازيگر ادامه داد: كارآگاه علوي ربطي به كارآگاه‌هاي خارجي ندارد چرا كه ما سعي كرديم ايراني بودنش را به‌طور بارز نشان دهيم و در غير اين‌صورت شخصيت كارآگاه علوي يك كپي از نمونه‌هاي خارجي مي‌شود كه ما دلمان نمي‌خواسته اين‌گونه باشد. احمد نجفي در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي تمايل اغلب سازندگان فيلم‌ها و سريال‌هاي پليسي به گنجاندن صحنه‌هاي اكشن به رغم مشكلات و ضعف‌هايي كه دراين حوزه وجود دارد گفت: يك واقعيت محض است كه ما به‌لحاظ لوازم و بودجه و تكنيك ساخت سريال‌هاي پليسي نسبت به كشورهاي پيشرفته عقب هستيم.
احمد نجفي
وي يادآور شد: ما چندي پيش فيلمي پليسي درباره‌ي بمب‌گذاري با آقاي حسن هدايت درجنوب ساختيم كه در آن براي درآوردن بسياري صحنه‌هاي اكشن از جمله صحنه‌هاي تصادف و غيره مشكل داشتيم. درحال حاضر مي‌توان با جلوه‌هاي ويژه كامپيوتري تا حدودي اين صحنه‌ها را در آورد، اما هنوز قدرت اجرايي اين كار را نداريم؛ خوشبختانه سيستم‌هاي جديد تا حدودي به كمك ما آمده‌اند، اما هنوز كامل نشده‌اند. بچه‌هاي جديد بسيار با استعدادي هم وارد اين كار شده‌اند، اما آنها نيز نياز به تجربه‌اندوزي دارند. اين بازيگر با اشاره به ضعف فيلمنامه در بسياري سريال‌هاي پليسي، در اين باره اظهار كرد: ما بايد باتوجه به امكانات موجود كشورمان سناروي‌ها را بنويسيم. خيلي راحت است كه من بگويم در صحنه‌اي 400 ماشين به هم برخورد كردند، اما امكان در آوردن اين صحنه براي سينماي حال حاضر ما وجود ندارد. ولي نوشتنش يك دقيقه به‌طول مي‌انجامد و يك خودكار و يك كاغذ مي‌خواهد. نويسندگان ما بايد به اين مساله دقت كنند. احمد نجفي گفت: ما هنوز از امكانات، سناريو و اجراي كارهاي اكشن عقب هستيم، پس ناچاريم حتي جاهايي دستمان را ببنديم و بيشتر به رمز‌وراز بپردازيم. يك واقعيت محض است كه ما به‌لحاظ لوازم و بودجه و تكنيك ساخت سريال‌هاي پليسي نسبت به كشورهاي پيشرفته عقب هستيم. ما مجبوريم براي جذاب‌كردن فيلم‌ها و سريال‌هاي پليسي به سمت رمز‌وراز برويم، چرا كه امكانات فيلم‌هاي اكشن را نداريم و اگر هم داشته باشيم بسيار اندك است. وي با اعتقاد بر اين‌كه دستيابي به تكنيك‌هاي جديد فيلم‌ها و سريال‌هاي اكشن زمان مي‌برد ابراز اميدواري كرد كه با ورود نيروهاي جوان و با استعداد به اين عرصه اين زمان كوتاه شود و هرچه سريع‌تر اين اتفاق رخ دهد. احمد نجفي با بيان اين‌كه در كارآگاه علوي تماشاگر با كارآگاه قدم‌به‌قدم جلو مي‌رود، دراين باره اظهار كرد: دراين سريال كارآگاه علوي همانند تماشاگر نمي‌داند كه مجرم و قاتل كيست و اغلب تماشاگران هم در همين گنگي هستند. دراين سريال خود كارآگاه به دنبال كشف حقيقت مي‌رود؛ بنابراين بيننده سعي مي‌كند با او همراه شود. اين بازيگر اعتقاد دارد: اين‌گونه پليس نسبت به گونه‌هاي ديگر كه تماشاگر جلوتر يا عقب‌تر از كارآگاه حقيقت را مي‌فهمد، بهتر است چرا كه باعث مي‌شود بيننده از فيلم جدا نشود.   





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1903]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن