تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866377067




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آيا بچه دارشدن، شادي آفرين است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پرشین وی: آيا داشتن بيش از يک فرزند، شادي والدين را افزايش مي دهد؟ يک محقق آمريکايي در اين باره مي گويد که اگر مي خواهيد از حداکثر سلامت شخصي بهره مند شويد، بايد به اولين فرزند اکتفا کنيد. با توجه به اينکه هزينه تحصيل و تغذيه کودکان بيش از سودي است که مثلا با کار کردن آنها حاصل مي شود، چرا والدين تعداد فرزندانشان را افزايش مي دهند؟ در کشورهاي پيشرفته که فشار مالي بر دوش والدين بيشتر است، زاد و ولد کاهش يافته است. تعليمات سنتي حاکم مي کند که مردم پدر و مادر مي شوند، چون فرزند شادي مي آورد. اما آيا واقعا فرزند شادي مي آورد؟ با توجه به اينکه افراد شاد از همان آغاز ممکن است ميل بيشتري به فرزند دارشدن داشته باشند، براي دانشمنداني که اين موضوع را بررسي مي کنند، صرفا ربط دادن والدين شدن با شادماني پاسخ اين سوال نيست. اما پژوهش اخير که ميزان شادي را در دو قلوهاي همسان بزرگسال مقايسه کرده است - که برخي از آنها پدر و مادر شده بودند و برخي هم پدر و مادر نبودند - به فهم مطلب کمک مي کند. اين پژوهش که به سرپرستي هانس پيتر کولر، استاد جامعه شناسي در دانشگاه پنسيلوانيا انجام شد، نشان داد: افرادي که صاحب فرزند هستند در واقع شادتر از افرادي هستند که فرزندي ندارند. اما بهره مندي از اين شادي بين مادرها و پدرها متفاوت است. در مقايسه دوقلوهاي همسان، کولر دريافت؛ مادراني که يک فرزند دارند تقريبا 20 درصد از زنان بدون فرزند شادترند، در حالي که شادي پدرها (از صاحب فرزند بودن) کمتر از مادرها است. مرداني که فرزند اول آنها پسر به دنيا مي آيد 75 درصد خشنودتر از پدراني هستند که فرزند اول آنها دختر است. جنسيت فرزند اول براي مادران مهم نيست و به گمان کولر شايد علت اين است که زنان بهتر از مردان از همراهي با هر دو جنسيت دختر و پسر بهره مند مي شوند. شگفت اين است که تولد فرزندان دوم و سوم به هيچ وجه به شادي والدين نمي افزايد. در واقع اين طور به نظر مي رسد که شادي مادراني که فرزندان بيشتري دارند کمتراز مادراني است که صاحب يک فرزند هستند، اگرچه هنوز هم مادراني که فرزند بيشتري دارند نسبت به زناني که فرزندي ندارند شادتر هستند. کولر چنين نتيجه مي گيرد: اگر مي خواهيد از حداکثر سلامت شخصي بهره مند باشيد، بايد به يک فرزند اکتفا کنيد. وي مي افزايد که والدين احتمالا فرزندان بعدي را مي آورند که يا سودي براي فرزند اول داشته باشد يا اينکه چنين استنباط مي کنند که اگر فرزند اول آنها را شادتر کرده است، دومي هم همين تاثير را خواهد داشت. کولر اضافه مي کند که در پژوهش قبلي اين سوال مطرح شده بود که عوامل خاصي، همچون ازدواج يا فرزند دار شدن، در شادماني نقش دارند. در عوض، پژوهش کولر پرسشي کلي درباره والدين شدن و شادماني مطرح مي کند. کولر مي گويد: ظاهرا آنچه به مرور زمان اتفاق مي افتد اين است که شما مي خواهيد فرزندي داشته باشيد، پس صاحب فرزندي مي شويد و دريابيد که واقعا کار دشواري است و شادي تان فروکش مي کند و بعد يک منفعت مهم را درک مي کنيد. وي مي گويد: در مجموع درسي که از اين پژوهش گرفته مي شود اين است که خود فرزند دار شدن حداقل براي يک بار جنبه حياتي در شاد شدن دارد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرشین وی]
[مشاهده در: www.persianv.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن