تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 26 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806621086




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درختانی پوشیده از تار عنکبوت (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: این پدیده ناشناخته در بخشهای دیگری از دنیا به خصوص در مناطق گرمسیری نیز دیده می‌شود. باوجود این، هنوز مشخص نیست که کدام گونه از عنکبوتها این پیله‌ها را بر روی درختان پاکستان تشکیل داده‌اند.یک کارشناس انگلیسی تصاویری را از درختان دهکده‌ای در پاکستان تهیه کرده است که نشان می‌دهند میلیونها عنکبوت در پی سیل سال 2010 به درختان پناه برده و این گیاهان را در میان تارهای خود مدفون کرده‌اند.به گزارش مهر، در سال 2010 سیل عظیمی مناطقی از پاکستان را درنوردید در پی این سیل میلیونها عنکبوت برای نجات خود به روی درختان پناه بردند و در نتیجه تنیدن حجم انبوهی تار، این درختان را به پیله‌های عظیم الجثه‌ای تبدیل کردند.براساس گزارش نشنال جغرافی، در اثر ازدیاد بیش از حد تارهای عنکبوت این درختان و همچنین حشرات ساکن آنها مردند.در این راستا یک کارشناس انگلیسی به نام «راسل واتکینز» از دپارتمان توسعه بین المللی انگلیس تصاویری را از هجوم عنکبوتها و درختان پیله‌ای شکل تهیه کرده است.پناهگاه عنکبوت‌ها در روستای «سیند» واقع در پاکستان درختان در اثر هجوم عنکبوتها شبیه به پیله‌های کرم ابریشم شدند. این حادثه در جولای 2010 رخ داد زمانی که تنها در مدت یک هفته به‌اندازه 10 سال بارندگی در این منطقه باران بارید. به این ترتیب آب در مدت کوتاهی بالا آمد و سطح وسیعی از مناطق مسکونی را درنوردید. راسل واتکینز در این خصوص توضیح داد: «این یک نوع فاجعه در حرکت آهسته است. تا پیش از این سیل، مردم سیند هرگز با چنین پدیده‌ای مواجه نشده بودند.» 

 پیله‌ای از درختان در این تصویر، پسر بچه‌ای در کنار درختی که در میان تارهای عنکبوت مدفون شده ایستاده است. در اثر سیل سال گذشته پاکستان حدود 2 هزار نفر جان باختند و 20 میلیون نفر بی خانمان شدند. کارشناسان در این خصوص توضیح دادند: «این سیل نسبت به سونامی اندونزی، زلزله سال 2005 پاکستان، زلزله 2010 هائیتی و توفان کاترینا به تعداد بیشتری از مردم آسیب رساند.» 

 بافندگان ناشناخته تارهای غول پیکر عنکبوت در روستای سیند در پاکستان بر روی بسیاری از درختان منطقه دیده می‌شوند. این پدیده ناشناخته در بخشهای دیگری از دنیا به خصوص در مناطق گرمسیری نیز دیده می‌شود. باوجود این، هنوز مشخص نیست که کدام گونه از عنکبوتها این پیله‌ها را بر روی درختان پاکستان تشکیل داده‌اند. 

 شبکه حفاظتی تارهایی که عنکبوت‌ها بر روی درختان سیند تشکیل داده‌اند موجب شد که بسیاری از این درختان در اثر نرسیدن نور خورشید نابود شوند. هرچند به نظر می‌رسد که این تارها اثرات مثبتی هم داشته‌اند. به طوریکه تعداد بسیار زیادی از حشرات به ویژه حشرات عامل انتقال بیماری مالاریا را هم نابود کردند. درحقیقت، پس از این سیل، افزایش سطح آب امکان تولید مثل پشه‌ها را افزایش می‌داد اما مردم این منطقه شاهد بودند که تعداد این حشرات پس از تنیده شدن این تارها از تعداد معمول نیز کمتر شد. 

 تارهای دفن کننده به گفته راسل واتکینز، مرگ درختان پوشیده از این تارهای عنکبوت مشکلات جدیدی را برای ساکنان منطقه به وجود آورده است. وی اظهار داشت: «در این منطقه تابستان بسیار گرم است اما این پوشش درختی تا حد قابل توجهی از شدت نور آفتاب می‌کاهد و موجب خنک شدن و تصفیه هوا می‌شود. درحالی که با تنیده شدن این تارها درختان دیگر قادر به انجام این وظیفه خود نبودند.» 

 جزیره عنکبوتها درختانی که از میان آب بیرون آمده بودند برای عنکبوتهایی که در تلاش برای نجات خود بودند همانند یک کلک و وسیله نجات رفتار می‌کردند. در سیند و مناطق اطراف آن، آبهای سیل به تدریج در زمین فرو رفتند و جمعیت درحال بازگشت به باقیمانده‌های دهکده‌های خود هستند. تاکنون حدود 90 درصد از مردم به مناطق خود بازگشته‌اند اما بخش وسیعی از این مناطق کاملا ویران شده است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 349]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن