تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ، يك روز آن را براى ادب خود قرار ده تا از آن بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826277863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كلينيك


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: كلينيك
شناخت ژن پيچيده عامل نابينايي زودرس
متخصصان چشم پزشكي در آمريكا يك ژن انساني پيچيده را شناسايي كرده‌اند كه عامل بروز نوع مخربي از نابينايي زودرس است.اين متخصصان معتقدند كه شناخت ژن جديد راه را براي بهبود بينايي با كمك ژن درماني براي معالجه عارضه تخريب شبكيه چشم، هموار خواهد كرد.
به گزارش ايسنا؛ متخصصان بيمارستان چشم و گوش ماساچوست و بيمارستان اطفال فيلادلفيا در بخش علوم سلامت دانشگاه شيكاگو در آزمايشات جديد، يك ژن انساني پيچيده موسوم به”NMNAT1” را پيدا كرده‌اند كه عامل بروز نوع شايع عارضه چشمي LCA است. LCA يك بيماري مادرزادي تخريب شبكيه است كه موجب كاهش ديد در نوزادان مي‌شود.اين متخصصان تاكيد دارند: ابتدايي‌ترين مزيت كشف ژن مزبور اين است كه بيماران حامل نوع جهش يافته اين ژن و پزشكان آنها اكنون مي‌دانند كه عامل اصلي بيماري آنها چيست. متخصصان در نظر دارند در يك برنامه بلندمدت و با استفاده از يافته جديد به روش‌هاي درماني نوين براي پيشگيري يا كاهش نقص بينايي در اين بيماران دست پيدا كنند.

نگراني از انتقال ويروس جديد آنفلوآنزاي فكي
به انسان
يك نسخه جديد ويروس آنفلوآنزا كه به تازگي در فك‌هاي بندر نيوانگلند مشاهده شده، مي‌تواند تهديدي براي انسان و حيات وحش باشد.
به گزارش ايسنا، متخصصان علوم پزشكي در آمريكا معتقدند كه ويروس‌هايي شبيه به ويروس آنفلوآنزاي تازه كشف شده در فك‌ها بايد به دقت تحت كنترل قرار بگيرد تا نسخه‌هاي ويروسي جديد آن قابل پيش بيني باشند و در نتيجه امكان پيشگيري از همه‌گيري آنفلوآنزاي ناشي از حيوانات در بين انسانها، ميسر شود. گزارش مشاهده اين ويروس در بين فوك‌ها در مجله «ام بيو» منتشر شده است. دكتر آن موسكونيا، استاد طب اطفال، ميكروبيولوژي و ايمونولوژي در كالج پزشكي وييل كورنل در نيويورك سيتي در اين باره خاطرنشان ساخت: در حال حاضر نگراني از شيوع يك ويروس جديد قابل انتقال بين پستانداران افزايش يافته است. تاكنون انسانها هرگز در معرض اين ويروس قرار نگرفته‌اند. برخي از كارشناسان معتقدند كه اين نسخه ويروسي مي‌تواند در آينده تهديد جدي براي انسانها باشد.اين كارشناسان مي‌گويند: يك ويروس خطرناك كه پستانداران را آلوده مي‌كند خطر جدي براي انسان محسوب مي‌شود. هر چند اين تهديد به شكل مستقيم نيست اما اين نوع ويروس‌ها با طي كردن روند تكامل شان مي‌توانند به نسخه‌هاي خطرناكتري براي انسانها تبديل شوند.

سن ابتلا به گرفتگي‌‌هاي عروقي پايين آمده است
يك فوق تخصص قلب با بيان اينكه سن ابتلا به گرفتگي‌هاي عروقي قلب پايين آمده است، عنوان كرد: شيوع مصرف غذاهاي آماده و فست‌فودها از جمله‌ مهم‌ترين دلايل پايين آمدن سن ابتلا به گرفتگي‌هاي عروقي است.
دكتر بابك حيدري اقدم در گفت‌وگو با ايسنا، درباره فاكتورهاي خطر ابتلا به گرفتگي عروق قلبي، عنوان كرد: قند، چربي و فشار خون بالا، استعمال سيگار و برخورداري از زمينه‌هاي ژنتيكي، پنج عامل مهم ابتلا به گرفتگي عروق هستند.وي با بيان اينكه اگر فردي از نظر ژنتيكي مستعد ابتلا به اين عارضه باشد، حتي اگر فاكتورهاي ديگر نظير چربي و فشار خون بالا در وي ديده نشود، ممكن است گرفتار تصلب شرايين شود، گفت: درواقع ژنتيك نقش پررنگي را در اين ميان بازي مي‌كند. اگر اقوام درجه اول يك شخص در سنين پايين‌تر دچار ناراحتي‌هاي قلبي نظير سكته شوند، لازم است تحت چكاپ قرار بگيرد. اين فوق تخصص اينترونشنال و كارديولوژي درباره ارتباط ميان چاقي‌هاي دورشكمي با ابتلا به ناراحتي‌هاي قلبي، اظهار كرد: چاقي، كم‌تحركي و استرس از لحاظ اهميت در درجه دوم قرار مي‌گيرند، اما نمي‌توان بالا بودن احتمال ابتلاي افراد چاق به ديابت، چربي خون و در نهايت ناراحتي‌هاي قلبي را ناديده گرفت.حيدري اقدم با اشاره به اينكه سن ابتلا به گرفتگي‌هاي عروقي قلب پايين آمده است، اظهار كرد: فراگير شدن مصرف فست‌فود و غذاهاي آماده تا حدود زيادي در بروز عارضه‌هاي جسماني از جمله بالا رفتن چربي خون موثر است. وي ادامه داد: به عنوان مثال مواد اوليه پنير پيتزا، چربي‌هايي است كه از لبنيات گرفته شده است، همچنين در پروسه طبخ غذاهاي آماده بيشتراز چربي‌هاي غير اشباع استفاده مي‌شود. چربي‌هاي غيراشباع‌ بدترين نوع چربي‌ها هستند، زيرا زماني كه وارد بدن مي‌شوند، اكسيداسيون انجام مي‌شود و طي اين فرآيند قابليت انسدادي‌شان بالا رفته و اين تركيبات براي چسبيدن به ديواره‌هاي قلب، مغز و ساير اندام‌ها مستعد مي‌شوند. اين متخصص بيماري‌هاي قلبي درباره نشانه‌هاي ابتلا به گرفتگي عروق، گفت: تنگي نفس به هنگام فعاليت و احساس درد در قفسه پشت جناغ سينه، از بارزترين علائم ابتلا به گرفتگي عروق هستند. البته بعضي بيماران در عين اينكه دچار تنگي نفس مي‌شوند، علامت ديگري دال بر ابتلا به گرفتگي عروق نشان نمي‌دهند و شايد در تست‌هاي اوليه هم مشخص نشود.وي افزود: به همين علت، آمارها نشان مي‌دهند يك پنجم افرادي كه به دنبال سكته قلبي به بيمارستان مراجعه مي‌كنند، قبل از آن علامتي نداشته‌اند.به گفته حيدري اقدم اگر فرد يكي از فاكتورهاي خطرساز ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي را داشته باشد، لازم است چكاب قلبي براي وي انجام شود.

كمبود ويتامين D احتمال مرگ سالمندان را افزايش مي‌دهد
محققان دانشگاه اورگان آمريكا در تحقيقات خود دريافتند كه كمبود سطح ويتامين D در بدن به ويژه در بدن سالمندان احتمال وقوع مرگ را بالا مي‌برد.
اين محققان افزودند: سالمندان داراي سطح پايين ويتامين D؛ 30 درصد بيشتر از هم سن و سالان خود كه داراي سطح بالاي اين ويتامين هستند، با احتمال مرگ روبه رو هستند.اين تحقيقات از بيش از 4300 فرد بالاي 60 سال انجام شد.در اين تحقيقات آمده است: سالمنداني كه از ضعف شديد و ابتلا به عارضه از اين عوارض شامل ضعف عضلات، كندي راه رفتن؛ خستگي و كاهش فعاليت فيزكي و از دست دادن وزن هستند؛ احتمال مرگ و مير آنها يك برابر افزايش مي‌يابد و در صورت داشتن سطح پايين ويتامين D تا برابر مي‌رسد.در همين حال، محققان‌ آمريكايي بر اساس تحقيقات اخير خود دريافتند كه ويتامين D چه بسا مي‌تواند بدتر شدن ريه افراد سيگاري را به تاخير بيندازد. اين تحقيقات نشان مي‌دهد: عملكرد ريه سيگاريهاي دچار كمبود ويتامين D - نسبت به سيگاريهاي داراي سطح طبيعي اين ويتامين- چه بسا با سرعت بدتر شود.به گزارش فارس؛ ويتامين D براي سيستم دفاعي بدن و سلامت استخوانها و دندانها و جذب كلسيم مفيد است و كمبود آن با بيماريهاي قلبي و عروقي، ديابت نوع دوم و برخي از سرطانها و مشكلات ايمني بدن در ارتباط است. ويتامين D از ويتامين‌هاي لازم براي بدن و محلول در چربي است كه به رشد و استحكام استخوان‏ها از طريق كنترل تعادل كلسيم و فسفر كمك مي‌كند.اين ويتامين با ايجاد افزايش جذب فسفر و كلسيم از روده‌ها و كاهش دفع از كليه به متابوليسم استخوان‌ها كمك مي‌كند و همچنين از طريق ترجمه ژنهاي هسته سلول به رشد سلول كمك مي‌كند.منبع اصلي دريافت اين ويتامين به جز منابع گياهي مثل غلات و حيواني مثل ماهي ساردين و شير، نور آفتاب است به طوري كه 10 تا 20 دقيقه ماندن در زير نور آفتاب، نياز روزانه بدن انسان به اين ويتامين را تامين مي‌كند و كمبود اين ويتامين همچنين باعث پوكي استخوان در كهنسالي مي‌شود.

ارسال نظر

چهارشنبه|ا|11|ا|مرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 525]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن