تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827693555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توطئه جديد آمريكا و رژيم صهيونيستي براي پيگيري حقوقي عليه ايران؛ با رمز بازي هاي المپيك ...


واضح آرشیو وب فارسی:آفتانا: توطئه جديد آمريكا و رژيم صهيونيستي براي پيگيري حقوقي عليه ايران؛ با رمز بازي هاي المپيك ...
اگرچه قدرت سايبري ايران در سال هاي اخير افزايش داشته و ظرف شش ماه جريانات بعد از انتخابات ۸۸ در شبكه هاي اجتماعي خنثي شد، اما سخنان يك مقام آمريكايي در مورد قدرت سايبري ايران و حمله سايبري آمريكا به ايران مشكوك است.


اگرچه قدرت سايبري ايران در سال هاي اخير افزايش داشته و ظرف شش ماه جريانات بعد از انتخابات ۸۸ در شبكه هاي اجتماعي خنثي شد، اما سخنان يك مقام آمريكايي در مورد قدرت سايبري ايران و حمله سايبري آمريكا به ايران مشكوك است.

به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)،به دنبال انتشار گزارش روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز در مورد عوامل حملات سايبري به ايران و برنامه آمريكا و اسرائيل در سلسله حملات سايبري با رمز بازي هاي المپيك كه در چند مرحله با ويروس استاكس نت، شعله و... صورت پذيرفته و با هدف تاخير و از كار انداختن برنامه هسته اي ايران انجام گرفته و از زمان رياست جمهوري جرج بوش شروع شده و در دولت اوباما نيز ادامه يافته است و حالا نيز، بادستور اوباما پيگيري مي شود، برخي رسانه ها و ناظران سياسي داخل كشور، بدون توجه به ابعاد ترفند جديد آمريكا در بزرگنمايي قدرت سايبري ايران، خواستار اعلام جنگ سايبري و حمله عليه اسرائيل و آمريكا و كشورهاي غربي شده اند و معتقدند كه اين حق ايران است كه مقابله به مثل كند.

اگرچه پيگيري حقوقي و شكايت از آمريكا و اسرائيل به خاطر حملات سايبري عليه ايران، مي تواند به نفع نظام جمهوري اسلامي ايران باشد و از موضع حق طلبي و مسائل حقوق بشر و دفاع از حق تعيين سرنوشت و جلوگيري از مداخله كشورهاي بيگانه در امور داخلي ايران نظر نهادهاي بين المللي را جلب كند، اما برعكس هر گونه اعلام حمله سايبري ايران عليه غرب و آمريكا و رژيم صهيونيستي و همچنين بزرگنمايي قدرت سايبري ايران، عملا به زيان نظام تمام خواهد شد و بايد توجه داشته باشيم كه ترفند جديد آمريكا، فضاسازي عليه ايران از طريق بزرگ جلوه دادن قدرت سايبري ايران و اعلام جنگ سايبري بين دو طرف است تا از اين طريق بين هم پيمانان آمريكا، زمينه صدور قطعنامه عليه ايران را فراهم كنند و از طريق نهادهاي حقوق بشري ما را محكوم كنند يا موضوع را به شوراي امنيت ملل متحد بكشند تا از اين طريق، بازي جديدي را عليه ايران شروع كنند.

در اين كه جمهوري اسلامي ايران در سال هاي اخير به قدرت سايبري قابل توجهي رسيده و در اين زمينه، پيشرفت هاي فني و علمي زيادي داشته ايم و يكي از ابزارهاي مهم نظام در مقابله با جريان فتنه و مداخله رسانه اي كشورهاي مختلف در حوادث بعد از انتخابات رياست جمهوري سال ۸۸ استفاده از توان سايبري كشور بود، اما بايد مراقب باشيم كه بزرگنمايي اين موضوع از طرف دشمن و اعلام اين موضوع از سوي اوباما،مك كين و ساير سناتورهاي آمريكايي، قدري سوال برانگيز است و وقتي دشمن از ما تعريف مي كند، به اين معني است كه كاسه اي زير نيم كاسه است و حتما ترفند جديدي را به كار گرفته اند.

بر اين اساس ضمن احترام به مديران سياسي، رسانه هاي كشور و كساني كه خود را مدافع نظام مي دانند و ضمن احترام به طرح ديدگاه هاي موجود در جامعه، بايد توجه داشت كه نبايد به گونه اي سخت بگوييم كه دشمن به آنها استناد كند و اعلام كند كه ايران جنگ سايبري عليه ما را شروع كرده و بايد در مجامع بين المللي محكوم شود.

اگر چه افتخار مي كنيم كه قدرت سايبري كشور در حدي پيشرفت كرده كه توانسته ظرف شش ماه تمام فتنه جويي هاي جريان فتنه و دشمنان نظام در فضاي سايبري اعم از فيس بوك، ايميل و... را در سال ۸۸ خنثي كند و عمليات رواني دشمن را بي نتيجه كرده است، اما بايد هوشيار باشيم كه اين قدرت سايبري نبايد بزرگنمايي شود و طوري وانمود كنند كه ايران قصد دارد از طريق جنگ سايبري، نظام اقتصاد بين الملل و ارتباطات را به هم بريزد و به دنبال آن به طور مستمر عليه ايران قطعنامه حقوق

كساني كه به نظام اعتقاد دارند از نظام جمهوري اسلامي دفاع مي كنند، اما دلسوزي و اعتقاد به نظام بايد همراه با هوشياري باشد و هر اقدامي را توجيه نمي كند بلكه بايد ترفند دشمن در نطفه و آغاز حركت جديد آنها خنثي شود.

بشري، حمله سايبري و... صادر كنند.

ما در مقابله با آمريكا و رژيم صهيونيستي، ترفندهاي ۵+۱، جريان فتنه يا هر جريان ديگري، از نظام دفاع مي كنيم و در عمر ۳۳ ساله نظام جمهوري اسلامي از ابزارهاي روز و نوين رسانه و ارتباطات بهره برده ايم و در مقابل ويروس استاكس نت، شعله، ترور دانشمندان هسته اي، ترور سياستمداران و... مقاومت و از خود دفاع كرده ايم و تلاش دشمن را خنثي نموده ايم. اما در عين بايد توجه داشته باشيم كه نبايد هزينه هاي دفاع از نظام و انتقاد از دشمن را بيش از اندازه لازم افزايش دهيم.

بايد توجه داشته باشيم كه وقتي گزارش حملات سايبري آمريكا و رژيم صهيونيستي عليه ايران در روزنامه اي مانند نيويورك تايمز لو مي رود و آنها با آب و تاب از قدرت سايبري ايران سخن مي گويند، بلافاصله بايد سوال كنيم كه چرا اين خبر در آستانه انتخابات رياست جمهوري آمريكا منتشر مي شود و چرا چنين موضوعي كه به زيان دولت اوباما است مطرح مي شود؟!

چرا مك كين، رقيب انتخابات قبلي رياست جمهوري آمريكا، از انتشار اطلاعات و درز آنها ابراز نگراني كرده است؟ به نظر مي رسد كه اين اقدامات بر اساس مستندات مختلف كه به آنها اشاره خواهيم كرد، همگي به دنبال اين ترفند هستند كه در آستانه انتخابات آمريكا و به دنبال نتيجه نگرفتن از مذاكرات هسته اي و پافشاري ايران بر حق خود، فشار عليه ايران را افزايش دهند و جريان سازي و جوسازي جديدي عليه ايران در رسانه هاي جهان داشته باشند و ايران را وادار به واكنش رسانه اي و عملي كنند.

اما هوشياري نظام جمهوري اسلامي و رسانه هاي كشور بايد در حدي باشد كه فريب اين ترفندهاي جديد را نخورد و بزرگنمايي قدرت سايبري ايران براي مظلوم نمايي آمريكا و صهيونيستها را نپذيرد و اين توطنه جديد را خنثي كند.

در اين كه حق مسلم ايران است كه برنامه هسته اي خود را دنبال كند، در مذاكرات از آن دفاع كند و همچنين به نهادهاي بين المللي و حقوق بشري، عليه اقدامات آمريكا و رژيم صهيونيستي شكايت كند، شكي نيست، اما در عين حال كه بايد انتقاد و شكايت حقوقي عليه اين گونه اقدامات، داشته باشيم بايد توجه داشت كه اظهار نظرهاي غير مسئولانه براي مقابله با آمريكا و اسرائيل و اعلام جنگ سايبري، هم از جهت مسئوليتي كه متوجه ما مي كند و هم از جهت ابعاد گسترده و تاثيرگذار آن، هزينه هاي بسياري را متوجه نظام خواهد كرد و در هر كوي و برزن و نهاد بين المللي، عليه ما به جوسازي خواهند پرداخت.

در اين كه نظام جمهوري اسلامي ايران، پيشرفت هاي زيادي را شاهد بوده و قدرت سايبري كشور رشد كرده است شكي نيست، اما اعلام آن بايد منطبق بر واقعيت ها باشد و وقتي دشمن و آمريكا و رژيم صهيونيستي به بزرگنمايي مشغول مي شوند و از زبان يك مقام آمريكايي و رئيس جمهور و سناتورها و ساير مسئولان اين كشور مطرح مي شود، مشكوك و سوال برانگيز است.

اين بزرگنمايي باعث مي شود كه جو رسانه ها را آماده كنند و وقتي رسانه هاي ايران نيز به آن دامن مي زنند، آنها به استناد اين جوسازي، پيگيري حقوقي و سياسي عليه ما را بيشتر مي كنند و مقدمات لازم را مي چينند.

اين كه مي گويند اوباما دستور داده كه جنگ سايبري عليه ايران شروع شود، به ظاهر به زيان اوباما و آمريكاست، اما در باطن به معناي بزرگنمايي قدرت سايبري و هسته اي ايران است تا به بهانه اين توان نظام جمهوري اسلامي، به پيگيري حقوقي و سياسي در نهادهاي بين الملي و شوراي امنيت و در بين دوستان خود مشغول شوند و هر روز فضاي جديدي عليه نظام جمهوري اسلامي ايجاد كنند.

به ياد داشته باشيم كه در زمان جنگ خليج فارس، برخي افراد تندرو، معتقد بودند كه بايد عليه آمريكا قيام كرد و حتي از صدام حسين بايد حمايت كنيم، اما مرور زمان نشان داد كه بهترين راهكار برخورد با خصومت ها، سلطه طلبي ها و مداخله آمريكا و رژيم صهيونيستي در امور ايران، هوشياري و بهانه ندادن به دست دشمن، نقد نظام سلطه و اقدامات آمريكا و اسرائيل، دفاع از مظلومان جهان، پيگيري حقوقي ملت و دولت ايران، تاكيد بر استقلال سياسي و توجه به رشد علمي و فني و پيشرفت اقتصادي كشور است و چنين سياستي، نه تنها ايران را در مقابل دخالت هاي مستقيم و نظامي سلطه گران در منطقه حفظ كرده بلكه هر روز قدرت ايران را افزايش داده است و با وجود اقدامات و ماجراجويي هاي دشمن، همچنان راه پيشرفت و حفظ نظام و انقلاب را پي گرفته ايم.

كساني كه به نظام اعتقاد دارند از نظام جمهوري اسلامي دفاع مي كنند، اما دلسوزي و اعتقاد به نظام بايد همراه با هوشياري باشد و هر اقدامي را توجيه نمي كند بلكه بايد ترفند دشمن در نطفه و آغاز حركت جديد آنها خنثي شود.

چهارشنبه|ا|14|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن