تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816885250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انجمن نساجي در نامه‌اي به بانك مركزي:بسياري از منابع بانكي به شركتهاي دولتي و شبه‌دولتي زيان‌ده مي رسد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: انجمن نساجي در نامه‌اي به بانك مركزي:بسياري از منابع بانكي به شركتهاي دولتي و شبه‌دولتي زيان‌ده مي رسد
خبرگزاري فارس: انجمن نساجي ايران در نامه‌اي به رييس كل بانك مركزي، از اختصاص نيمي از منابع بانكي به شركتهاي دولتي و شبه دولتي زيان‌ده انتقاد كرد.


به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در نامه انجمن صنايع نساجي خطاب به بهمني رييس كل بانك مركزي آمده است:

با توجه به نامگذاري سال جاري با عنوان «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» از سوي مقام معظم رهبري، كه بدون شك نشان از اهميت و جايگاه امر توليد در شرايط كنوني اقتصاد كشور دارد، پيرو اظهار نظر جنابعالي در خصوص بيهودگي ارائه تسهيلات به صنايع و تمثيل آن به «ريختن آب ميوه در دهان مرده» بر خود واجب دانستيم تا به نمايندگي از خيل عظيم صنعتگران توانمند كشور، به ويژه در حوزه صنايع نساجي و پوشاك، موارد ذيل را به استحضار برسانيم.

نخست آنكه بسياري از صنايع كشور با وجود مشكلات عديده‌اي مانند تحريم‌هاي خارجي و داخلي با توان هرچه بيشتر به امر مقدس توليد در كشور مشغول بوده و بهره‌وري آنها با بسياري از دستگاه‌هاي دولتي و شبه دولتي قابل قياس نيست. لازم به ذكر است كه ادامه حيات اين صنايع و باقي‌ ماندن ايشان در عرصه رقابت، نيازمند تأمين نقدينگي و افزايش سرمايه‌گذاري‌هاي لازم است و به نظر مي‌رسد از جمله وظايف اساسي هر دولت و شبكه بانكي آن رشد، توسعه و حمايت مناسب از صنايع موجود و فعال جامعه، به عنوان لوكوموتيو رشد اقتصادي و ايجاد اشتغال سازنده براي خيل عظيم جوانان مستعد و آماده به كار كشور است.

نكته دوم آن كه با فرض درست پنداشتن ادعاي شما مبني بر بهره‌وري پايين صنايع موجود، بايد دليل اين امر را جستجو كرد. آيا با وجود شرايطي مانند تورم ساليانه بيش از 20 درصد، نوسانات نرخ ارز، كاهش ارزش پول ملي، افزايش نرخ بهره بانك‌ها، عدم توانايي بانك‌ها در گشايش اعتبار و نقل و انتقال پول جهت تأمين مواد اوليه و ماشين‌آلات خطوط توليد كه همگي از وظايف سيستم بانكي با مديريت و محوريت بانك مركزي است، باز هم مي توان به پايين بودن بهره‌وري صنايع خرده گرفت؟

آيا سيستم بانكي كشور توانسته ‌است همپاي مشكلات به وجود آمده براي توليد طي چند سال اخير، براي آن منابع مطمئن مالي فراهم كند؟

مطلب ديگري كه در اين رابطه بايد يادآور شويم ماده 141 قانون تجارت كشور است كه سال‌هاست انجمن صنايع نساجي ايران اجراي كامل و بدون كم و كاست آن‌ را از دولتمردان و مسئولان مربوطه درخواست كرده است. چرا شركت‌هاي مشمول اين ماده كه بر اساس زيان وارده، بيش از نيمي از سرمايه خود را از دست داده‌اند را ورشكست اعلام نمي‌كنيد تا بيش از اين به اقتصاد كشور آسيب نزده و موجب زيان ساير شركت‌ها نيز نشوند؟

آيا اين شركت‌هاي عمدتاً دولتي و شبه‌دولتي مصداق «ريختن آب ميوه در دهان مرده» و همان‌هايي نيستند كه به باور شما بهره‌وري نيم درصدي دارند؟ و آيا بسياري از منابع مالي بانك‌ها در قالب تسهيلات به همين شركت‌ها تزريق نمي‌شود تا بحران‌هاي كارگري احتمالي ايشان چند صباحي ديگر به تعويق افتد؟

در پايان به استحضار مي‌رسانيم كه بر اساس آموخته‌هاي خود بر اين باوريم كه بهره‌وري هر فعاليتي به نهاده‌هاي آن نيز وابسته است. بدون شك ماشين‌آلات مدرن، مواد اوليه باكيفيت، نيروي انساني توانمند و آموزش ديده، سياست‌هاي پولي، مالي و بانكي كارآمد، سياست گذاران صاحب صلاحيت و تأمين انرژي مناسب از جمله مواردي است كه موجب افزايش بهره‌وري مي‌شود و لازم است تا مجدداً نقش تأمين نقدينگي مورد نياز واحدها و تدوين سياستهاي پولي و مالي كشور را در افزايش بهره‌وري بررسي نماييد تا شايد دليل بهره‌وري پايين صنايع را در دوردست‌ها جستجو نكنيد.

به هر حال انجمن صنايع نساجي ايران به نمايندگي از طرف ده هزار واحد صنعتي نساجي و بيش از سيصد هزار نفر كاركنان آنها، اعتراض شديد خود را به فرمايشات جنابعالي اعلام ميكند.

قطعاً انتظار صنعتگران از رياست بانك مركزي كشورشان، حمايت بجا و منطقي از توليد و توليدكنندگان واقعي و دلسوز است و اميدواريم چنين اظهارنظري از سوي جنابعالي سهوي و در اولين فرصت ممكن اصلاح گردد تا بيش از اين باعث تعجب، نگراني مضاعف و دلسردي خيل عظيم صنعتگران صادق كشور نگردد.

رونوشت اين نامه به غضنفري وزير صنعت، معدن و تجارت نيز ارائه شده است.

انتهاي پيام/

شنبه|ا|10|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن