واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دو خبر از انزلي/منطقه آزاد انزلي بهترين مزيت براي توسعه گيلان است/ آغاز دور جديد ثبت نام پرديس بين الملل
منطقه آزاد انزلي بهترين مزيت براي توسعه گيلان است/ آغاز دور جديد ثبت نام پرديس بين الملل
رشت - خبرگزاري مهر: امام جمعه شهرستان بندر انزلي گفت: منطقه آزاد انزلي بهترين مزيت و امكان براي توسعه استان گيلان است.
به گزارش خبرگزاري مهر، حجت الاسلام سيد داود موسوي در ديدار با رئيس جديد هيئت مديره و مدير عامل منطقه آزاد انزلي اظهارداشت: وجود بندري بزرگ و درحال توسعه، گمركاتي فعال، قرار گرفتن در مسير تجاري بين المللي نوستراك، شهرك صنعتي پويا، توانمنديهاي متعدد در عرصه گردشگري و نيروي انساني متخصص فراوان از مهمترين مزاياي شهرستان بندرانزلي در عرصه هاي تجاري و صنعتي است.
وي عنوان كرد: حضور منطقه آزاد انزلي در اين محدوده تكميل كننده توسعه منطقه و كشور است.
امام جمعه بندر انزلي ضمن خير مقدم به مدير عامل جديد اين منطقه گفت: با توجه به تجربيات موفق مديريتي سعيد رحيمي در مناطق آزاد ايران و اقدامات تاثيرگذار و خدمات ارزنده در مناطق آزاد قشم و چابهار، با گسترش فضاي همدلي ميان تمامي مسئولان شاهد رشد و توسعه اقتصادي و ايجاد اشتغالزايي پايدار در سطح شهرستان و استان خواهيم بود موضوعي كه به خدمات رساني بهينه به مردم ولايتمدار اين خطه منجر مي شود.
وي در ادامه با اعلام اينكه نهايت حمايت و همكاري خود را با هدف پيشبرد اهداف بلند منطقه آزاد انزلي بكار خواهم گرفت، افزود: بهره گيري از تمامي ظرفيتها، توانمنديهاي مادي و معنوي منطقه و استان سريعترين راه براي رسيدن به اهداف ايجابي ايجاد اين منطقه كه همان جذب سرمايه گذار و توسعه اشتغال مولد است.
رئيس هيئت مديره و مدير عامل سازمان منطقه آزاد انزلي در اين ديدار بهره گيري از بيانات نماينده ولي فقيه در شهرستان در رابطه با مسائل اين منطقه و ارائه گزارش و نظرات خود در زمينه فرصتها و توانائيهايي منطقه آزاد انزلي براي منطقه و استان را از مهمترين دلايل برگزاري اين نشست اعلام كرد.
سعيد رحيمي با بيان اينكه منطقه آزاد انزلي خود را نسبت به توسعه همه جانبه منطقه، استان و كشور متعهد مي داند، افزود: مهمترين وظيفه در دهه چهارم انقلاب اسلامي تلاش و همت مضاعف در عرصه توسعه اقتصادي ايران اسلامي است و در اين ميان منطقه آزاد انزلي براي خود نقش و تعهد ويژه اي براي دستيابي به اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي قائل است.
وي تصريح كرد: منطقه آزاد انزلي در سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني با تلاشي گسترده تر از گذشته در مسير بهره گيري از ظرفيتهاي منطقه و استان با هدف اجرايي كردن ظرفيتهاي قانوني خود گام برمي دارد و در اين راه دست تمامي مسئولان را به گرمي مي فشارد.
آغاز دور جديد ثبت نام پرديس بين الملل دانشگاه گيلان منطقه آزاد انزلي
مديريت روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد انزلي از آغاز دور جديد ثبت نام دانشجو در پرديس بين الملل دانشگاه گيلان در اين منطقه خبر داد.
پرديس بين الملل دانشگاه گيلان براي سال تحصيلي 92 -91 از ميان داوطلبان واجد شرايط براي دورههاي كارشناسي ارشد از طريق آزمون ورودي و مصاحبه علمي دانشجو مي پذيرد.
طي سال تحصيلي جديد در 29 رشته كارشناسي ارشد مشتمل بر رشته هاي آموزش زبان انگليسي، حقوق خصوصي، حقوق بين الملل، روابط بين الملل، علوم سياسي، مديريت MBA در دو گرايش بازاريابي و مالي، حسابداري، زيست شناسي در دو گرايش ژنتيك و علوم سلولي و ملكولي، شيمي در سه گرايش شيمي آلي، معدني و تجزيه، مهندسي كشاورزي ( علوم باغباني در چهار گرايش ميوه كاري، سبزيكاري، گياهان زينتي، گياهان دارويي و معطر) مهندسي كشاورزي در دو گرايش بيوتكنولوژي كشاورزي و فضاي سبز، مهندسي فناوري اطلاعات در دو گرايش شبكه هاي كامپيوتري و تجارت الكترونيك، مهندسي عمران در دو گرايش سازه و خاك و پي، مهندسي مكانيك در دو گرايش طراحي كاربردي و تبديل انرژي، مهندسي معماري، طراحي شهري، رياضي كاربردي و در نهايت رشته رياضي محض اقدام به جذب دانشجو مي كند.
معدل دوره كارشناسي، آزمون زبان عمومي، امتحان تخصصي و مصاحبه علمي بخش هاي تشكيل دهنده مواد ارزشيابي به منظور جذب دانشجو در اين پرديس است.
داوطلبان بايد تا 13 تيرماه جاري از طريق سامانه اينترنتي پرديس دانشگاه به آدرس www.guilan.ac.ir نسبت به تكميل فرم ثبت نام و ارسال الكترونيك مدارك اقدام كنند.
زمان آزمونهاي انگليسي و تخصصي در دو نوبت صبح و بعد ظهر 22 تير ماه و مصاحبه داوطلبان قبول شده در اين مرحله نيز در 28 تيرماه در دانشكده فني دانشگاه گيلان برگزار مي شود.
پرديس هاي بين المللي دانشگاه گيلان و دانشگاه علوم پزشكي استان در منطقه آزاد انزلي با توجه به مزيتها و ظرفيتهاي فراوان قانوني اين منطقه به منظور گسترش همكاريهاي علمي با كشورهاي منطقه درراستاي اجراي دستورات رياست جمهوري مبني بر بالا بردن ظرفيت دانشگاههاي كشور، جذب دانشجويان خارجي، كمك به بسط، توسعه علمي و فعاليتهاي دانشگاهي در سطح منطقه با همكاري دانشگاه گيلان و دانشگاه علوم پزشكي در سال 87 تاسيس و هم اكنون در رشته هاي مختلف اين دانشگاهها افزون بر هزار و 400 دانشجو مشغول تحصيل هستند.
© 2003 Mehr News Agency .
يکشنبه|ا|4|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]