محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828861301
مجلس هشتم الگوي مجالس آينده است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مجلس هشتم الگوي مجالس آينده است
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي با ابراز رضايت از عملكرد مجلس هشتم در چهار سال گذشته گفت: با توجه به قوانين و طرحهايي كه در مجلس هشتم به تصويب رسيد، اين مجلس ميتواند الگويي براي مجالس آينده باشد.
به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران؛ عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به قوانين و طرحهايي كه در مجلس هشتم به تصويب رسيد، اين مجلس ميتواند الگويي براي مجالس آينده باشد.
سيد رمضان شجاعي كياسري افزود: با توجه به تصويب قوانين مختلف در تمامي حوزهها در مجلس هشتم مانند قانون هدفمندي يارانهها، قانون بهبود فضاي كسب و كار، قانون بيمه مشاغل خانگي و نظاير آن، مجلس هشتم را به الگويي براي مجالس آينده تبديل كرده است.
نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي عملكرد مجلس هشتم در حوزههاي مختلف اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي و غيره را مثبت ارزيابي و تاكيد كرد: با توجه به مناسبات سياسي، اقتصادي و اجتماعي كه مجلس هشتم در اين مدت با آنها روبرو بود و همينطور كارشكنيهايي كه از داخل و خارج بر كار نمايندگان مردم در خانه ملت وارد ميشد، مجلس هشتم با رياست آقاي لاريجاني كارنامه مثبت و قابل قبولي از خود بر جاي گذاشت.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي همچنين در ادامه به تشكيل معاونت نظارت در مجلس هشتم براي اولين بار اشاره كرد و افزود: تشكيل معاونت نظارت در اين دوره از مجلس شوراي اسلامي كاري مثبت و در خور شأن مجلس بود، به طوريكه در تقويت جايگاه نظارتي مجلس و نمايندگان تأثير بسزايي ايفا كرد.
كياسري ادامه داد: البته ساختار و جايگاه خوبي براي معاونت نظارت مجلس شوراي اسلامي در اين دوره تعيين شد كه به تقويت بعد نظارتي مجلس در دورههاي بعدي كمك كرد.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهارداشت: زماني بعد نظارتي مجلس به جايگاه واقعي خود ميرسد كه نمايندگان بتوانند از جايگاه واقعي خود در تحقيق و تفحص و نظارت بر عملكردها به خوبي استفاده كنند.
اين نماينده مجلس هشتم با بيان اينكه مجلس شوراي اسلامي تبلوري از آمال، آرزوها و خواستههاي همه آحاد ملت است، يادآور شد: مجلس خاستگاه و پايگاه تمامي اقشار جامعه با هر رنگ و زبان و دين و مذهبي است ومجلس هشتم توانست با تصويب قوانين كارآمد به خواستههاي مردم و تمامي اقشار جامعه تا حدودي پاسخ دهد.
وي در ادامه به جايگاه حساس و ظريف مجلس در نظام جمهوري اسلامي اشاره و تأكيد كرد:جايگاه قانونگذاري و نظارتي مجلس به قدري حساس و قابل توجه بوده كه هر جا نگرانيهايي در بعد ملي و بينالمللي براي مردم ايجاد شده، مجلس هشتم به موضوع ورود كرده و نگرانيها را بر طرف كرده است.
كياسري افزود: يكي از همين موضوعات، موضع قاطعانه مجلس در بحث هستهاي در بعد بينالمللي و قانون هدفمندي يارانهها در بعد ملي است.
نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي در ادامه به تعامل منطقي و قابل قبول مجلس با دولت و بالعكس اشاره و تصريح كرد: مجلس شوراي اسلامي بر اساس اراده جمعي اداره ميشود، در صورتيكه اراده دولت همواره بر خرد فردي بوده، بنابراين دولت بايد با مجلس تعامل كند، نه مجلس با دولت، به طوريكه مجلس هشتم نيز هر جا توانسته در موارد گوناگون فضاي همدلي، مساعدت و تعامل با دولت را فراهم كرده تا قوانين در سايه همدلي و وحدت اجرا شود.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم ادامه داد: اگر مجلس با دولت تعامل نميكرد، دولت نميتوانست قوانيني مانند قانون هدفمندي يارانهها و مواردي ديگر را اجرا كند، بنابراين در اين جا ميبينيم كه تعامل مجلس با دولت در دوره هشتم مناسب بوده تا دولت بتواند قوانين مصوب را اجرا كند، گرچه همواره شاهد نوعي قانون گريزي از سوي دولت در موارد مختلف و يا اجراي ناقص قوانين بودهايم.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اينكه رئيس مجلس به عنوان يكي از سران قوا بايد داراي شخصيت فردي، اجتماعي و سياسي فرهيخته و آشنا به امور باشد، يادآور شد: رئيس مجلس بايد اقتدار مجلس را حفظ كرده و از حاكميت آن دفاع كند و در عين حال بر تمامي امور مسلط بوده و سطح تعامل با قوا را به خوبي و تا جائيكه به حاكميت مجلس لطمه وارد نشود، در سطح بالايي نگه دارد.
وي در ادامه سخنانش در مورد ويژگيهاي رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: دغدغه اساسي مردم بايد جزئي از دغدغههاي رئيس مجلس باشد تا بتواند از حقوق آنها در خانه ملت دفاع كرده و قوانين را به تصويب برساند.
نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي در پايان، لاريجاني را فردي مقتدر، شايسته و آشنا به امور داخلي و بيروني مجلس دانست و تأكيد كرد: با توجه به اينكه رياست بر مجلس هشتم اولين تجربه لاريجاني بود، بنابراين ايشان از عهده آن به خوبي برآمده و رياست بر مجلس نهم نيز اوج درخشش وي خواهد بود.
مجلس هشتم با رياست لاريجاني در دپيلماسي پارلماني بسيار فعال بوده است
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با بيان اينكه كسي كه رياست مجلس را برعهده ميگيرد بايد اشراف كاملي به مسائل داخلي و خارجي كشور داشته باشد، گفت: رياستي در اين سطح مي تواند در بعد بينالمللي بسيار پيش برنده ديپلماسي پارلماني باشد و مجلس هشتم هم نشان داد كه ديپلماسي پارلماني بسيار فعال بوده است؛ سفرهايي خارجي و بينالمللي لاريجاني توانسته آن خلاهاي موجود در دستگاه ديپلماسي كشور را برطرف كند.
عزير اكبريان درباره ويژگيهاي رئيس مجلس به عنوان يكي از سران قوا و فردي تاثيرگذار در نظام جمهوري اسلامي ايران تصريح كرد: مهمترين ويژگي براي رياست مجلس سعه صدر در خصوص موضوعات مختلف است كه نقش مهمي در مديريت مجلس دارد، رئيس مجلس بايد از اقتدار مجلس (قوه مقننه) و اقتدار نمايندگان دفاع كند زيرا از اين فرد به عنوان نماد مجلس ياد ميشود و نماد مجلس نيز بايد فرد مقتدير باشد.
نماينده مردم كرج و اشتهارد در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: فردي كه رياست مجلس را برعهده ميگيرد نبايد در قبال بسياري از موارد واكنش انفعالي از خود نشان دهد زيرا در اين صورت شان و اقتدار مجلس را زير سوال برده است و قطعا چنين فردي نميتواند كرسي رياست مجلس را كسب كند
وي افزود: مجلس نياز به فرد مقتدري دارد كه بتواند جلسات مجلس را مديريت كند و همانطور كه رئيسجمهور نماد يك كشور است، رياست مجلس هم به عنوان نفرسوم كشور، يك چهره قابل قبول و مطرح بايد باشد.
اين نماينده مردم در مجلس هشتم در ارزيابي خود از عملكرد علي لاريجاني بر مديريت مجلس هشتم، بيان كرد: وي در طول 4 سال گذشته با اقتدار عمل كرده است و به خوبي نشان داده كه به تمامي قوانين اشراف كامل دارد و از طرفي هم در دفاع از حق و حقوق مجلس و نمايندگان عملكرد بسيار مثبتي را از خود نشان داده است.
وي با تاكيد بر اينكه لاريجاني بيشترين اقتدار را در ميان رؤساي ادوار مجالس كشور داشته است، افزود: خوشبختانه رئيس مجلس تلسط بالايي به قوانين دارد و به خوبي توانسته شان مجلس را حفظ كند.
اكبريان گفت: لاريجاني در اداره مجلس هشتم نمره خوبي از مردم و نمايندگان گرفته و انتظار ميرود كه اين روند ادامه پيدا كند.
عضو فراكسيون اصولگرايان با بيان اينكه كسي رياست مجلس را برعهده ميگيرد بايد اشراف كاملي به مسائل داخلي و خارجي كشور داشته باشد، تاكيد كرد: رياستي در اين سطح بسيار مي تواند در بعد بينالمللي پيش برنده ديپلماسي پارلماني باشد و مجلس هشتم هم نشان داده كه ديپلماسي پارلماني بسيار فعال بوده است؛ سفرهايي خارجي و بينالمللي لاريجاني توانسته آن خلاهاي موجود در دستگاه ديپلماسي كشور را برطرف كند.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس در ادامه درباره تعامل مجلس با دولت و دولت با مجلس در اين دوره، يادآور شد: مجلس همواره با دولت تعامل داشته و دارد و اين دولت است كه بايد به دنبال تعامل با مجلس باشد زيرا مجلس پشتيبان دولت است و زماني دولتيها هستند كه بر طبل بيقانوني ميزنند و اعلام ميكنند كه قانون را قبول ندارد.
رئيس مجلس هشتم با توجه به فرمايشات رهبر انقلاب با قدرت كامل از حيثيت مجلس دفاع كرد
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس هشتم، با بيان اينكه لاريجاني توانست از حيثيت و اقتدار مجلس در مقابل هجهمههاي زيادي دفاع كند، گفت: متاسفانه مجلس هشتم كمكاريهاي دولت در حوزه سياست خارجي را به دوش كشيد.
فتحيپور مجلس هشتم را پيشتاز تصويب قوانين اقتصادي و اجتماعي دانست و افزود: بحث قانون هدفمندسازي يارانهها، قانون مبارزه با پولشويي، موضوع ماليات بر ارزش افزوده، اصلاح قانون امور گمركي و بحث اصلاح قانون نظام صنفي و مهمتر از همه لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز مواردي بود كه در مجلس هشتم به آنها پرداخته شد.
نماينده مردم كليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينكه دليل توجه مجلس هشتم به مسائل اقتصادي و اجتماعي تاكيد رئيس مجلس بر حل مشكلات اقتصادي مردم بود، گفت: خوشبختانه لاريجاني درك درست و واقعگرايانهاي از مشكلات جامعه دارد و به همين دليل طرحها و لوايح خوبي نيز در مجلس هشتم به تصويب رسيد.
وي با تاكيد بر لزوم تقويت وظيفه نظارتي مجلس، با بيان اينكه مجلس هشتم در كنار وظيفه قانونگذاري بر نظارت قوي نيز تاكيد داشته است، ادامه داد: مجلس هشتم قوانين كارآمدي را تصويب كرد و البته اميدواريم كه دولت از قانون مصوب مجلس تمكين و تمام قوانين را اجرا كند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم، فعالتر شدن گروههاي دوستي پارلماني را از ديگر نقاط قوت مجلس هشتم برشمرد و بيان كرد: مجلس موضعگيريهاي خوب و بهجايي را در ديپلماسي خود داشت، به طوري كه هم گروههاي دوستي فعالتر شدند و هم توانستيم در اين دوره از مجلس روابط خوبي هم با كشورهاي همسايه و هم ساير كشورها برقرار كنيم كه شايد بخشي از اين موضوع به وجهه و سوابق بينالمللي آقاي لاريجاني مربوط شود.
فتحيپور تاكيد كرد: مجلس كمكاريهاي دولت را در حوزه سياست خارجي به دوش كشيد، اين موضوع در جريان سفرها و ديدارهاي لاريجاني به خوبي مشهود بود به طوري كه تمامي اين سفرها و روابط ديپلماتيك مجلس نتايج خوبي را براي كشور به ارمغان آورد، در حالي كه دولت در اين حوزه عملكرد خوبي نداشت.
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس، با يادآوري اينكه مجلس نبايد در حوزه سياست خارجي منفعل عمل كند، تصريح كرد: ايستادگي در مقابل استكبار جهاني و ارتباط با كشورهاي دوست، 2 حوزه جدا از يكديگر هستند كه مجلس هشتم در شناسايي و رفتار با آنها به خوبي عمل كرد.
وي حركت در مسير ولايت فقيه و تبعيت از فرمايشات رهبر معظم انقلاب را از بارزترين ويژگيهاي مدير قوه مقننه عنوان و گفت: هيات رئيسه كارآمد، قوي و با اقتدار مجلس را نيز به سمت اقتدار و قدرت ميبرد.
منتخب مردم كليبر و هوراند در مجلس نهم، با بيان اينكه لاريجاني به خوبي توانست مجلس را در راس امور حفظ و مديريت كند، گفت: رئيس مجلس بايد فردي قوي و با اقتدار باشد تا بتواند در مقابل هجمهها و بحثهايي همچون در راس نبودن مجلس بايستد، كه خوشبختانه رئيس مجلس هشتم با توجه به فرمايشات رهبر انقلاب به خوبي و با قدرت كامل، توانست از حيثيت و اقتدار مجلس دفاع كند.
به گفته فتحيپور لاريجاني در كنار حفظ شان، جايگاه نمايندگان و رعايت حقوق آنان، جلسههاي علني مجلس را به خوبي اداره كرد.
وجه بين المللي رئيس مجلس باعث تقويت ديپلماسي پارلماني در مجلس هشتم شد
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم با بيان اينكه ايستادگي در مقابل زورگويي آمريكا و استكبار جهاني از ويژگيهاي بارز مجلس هشتم بود گفت: وجه بين المللي رئيس مجلس در اين دوره و حضور موثر وي در سفر به كشورهاي مختلف تفاوت آشكاري با دوره هاي قبل داشت بطوري كه عمدتا روساي مجالس گذشته در سفر به خارج از كشور ديداري با مقامات بلند پايه كشورها نداشتند و ديدار آنها محدود و در سفارت بود.
نادر قاضيپور با اشاره به نقش علي لاريجاني در حفظ و جايگاه خانه ملت در طول مجلس هشتم، گفت: ولايتمداري، حفظ جايگاه مجلس، مديريت تنش ها، رعايت ادب در مقابل منتقدان، تدبير و تدبر، شناخت كافي از اوضاع داخلي و بين المللي، مقاومت در برابر زورگوييهاي استكبار جهاني از ويژگي هاي بارز دكتر لاريجاني در طول رياست بر مجلس هشتم است.
نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: شخصيت لاريجاني آنقدر برجسته است كه ايشان در طول چهار سال رياست در مجلس هشتم، هر چقدر هم كه برخي از افراد ناآگاه و نادان به او بياحترامي كردند ميكروفن نمايندهاي را قطع نكرد و همواره بر رعايت ادب و احترام و حق نمايندگان تاكيد داشت.
عضو كميسيون ويژه جهاد اقتصادي در مجلس هشتم در ادامه با تاكيد بر تصويب قوانين كارا و مناسب در مجلس هشتم افزود: مجلس هشتم با توجه به رياست شخصي فرهيخته،كاردان و با بصيرت و حضور فرهيختگان كشور به عنوان نماينده ملت در مجلس كه عمدتاً از افراد با سابقه در دستگاههاي اجرايي و قضايي و پارلماني كشور بودند توانست قوانين و مصوبات خوبي را به تصويب برساند.
وي با بيان اينكه مجلس هشتم بودجههاي نسبتا خوبي را در حوزه فرهنگي به تصويب رساند اظهار داشت: مجلس هشتم اعتبارات خوبي در حمايت از ترويج فرهنگ قرآن و همچنين براي مساجد در نظر گرفت به خصوص مساجد روستاها كه هزينه آب، برق و گاز آنها بر اساس مصوبه مجلس رايگان در نظر گرفته شد.
قاضي پور اضافه كرد: مجلس هشتم برخلاف گذشته بدون پرداختن به حاشيهها و به دور از مسائل سياسي، در جهت رفع مشكلات اقتصادي مردم كه اين روزها گريبان آنان را گرفته است، تلاش بسياري را انجام داد كه مي توان به پافشاري مجلس بر اجراي صحيح قانون هدفمندسازي يارانهها كه جزو مهمترين و بهترين مصوبات اين دوره قوه مقننه بود اشاره كرد.
منتخب مردم اروميه در مجلس نهم با اشاره به بْعد نظارتي مجلس هشتم، يادآور شد: در اين دوره با تشكيل معاونت نظارت هر سه ماه يكبار گزارشي از سوي اعضا ارايه ميشود و در واقع نمايندگاني كه در اين هيات عضو مي باشند موظف به شركت در جلسات و ارايه گزارش مكتوب هستند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم، با مثبت ارزيابي كردن عملكرد مجلس هشتم در حوزه سياست خارجي نيز بيان كرد: ايستادگي در مقابل زورگويي آمريكا و استكبار جهاني از ويژگيهاي بارز مجلس هشتم بود به خصوص در مباحث هستهاي و حمايت از قيامهاي مردمي جهان نقش تاثيرگذاري داشت.
قاضيپورافزود: وجه بين المللي رئيس مجلس در اين دوره و حضور موثر وي در سفر به كشورهاي مختلف تفاوت آشكاري با دوره هاي قبل داشت بطوري كه عمدتا روساي مجالس گذشته در سفر به خارج از كشور ديداري با مقامات بلند پايه كشورها نداشتند و ديدار آنها محدود و در سفارت بود.
وي با توضيح اينكه همواره تاكيد مجلس هشتم بر لزوم تعامل با دولت بود، ادامه داد: تعامل مجلس با دولت خوب و دوستانه بود؛ اما دولت پاسخ اين تعاملات را به خوبي نداد و تعامل و ارتباط خوبي نيز با مجلس برقرار نكرد.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس هشتم، وجهه بينالمللي، مديريت بالا، تخصص و ولايتمداري را از مهمترين خصوصيتهاي لازم براي رئيس مجلس خواند و افزود: داشتن تمامي اين مولفههاي لازمه شخصي است كه بر رياست مجلس تكيه ميزند؛ چرا كه بدون اين ويژگيها به طور قطع نميتوان شاهد تصويب قوانين كارآمد در كشور شد.
لاريجاني به خوبي از جايگاه مجلس صيانت كرده است
عضو هياترئيسه كميسيون انرژي مجلس با بيان اينكه كسي كه در پست رياست مجلس قرار ميگيرد بايد جايگاه آن را به خوبي بشناسد گفت: رئيس مجلس در يكي از سختترين و پرچالشترين دورههاي زماني كه ايران با تهديدات داخلي و خارجي روبهرو بود، رياست مجلس هشتم را برعهده گرفت؛ اما با وجود اين شرايط آقاي لاريجاني از تمام تلاش خود را كرد كه از شان و جايگاه مجلس صيانت كنند.
مويدحسيني صدر با اشاره به تعامل مجلس هشتم با دولت و دولت با مجلس تصريح كرد: با مديريت درست در اين دوره شاهد تعامل درست، مناسب و به جايي با دولت بوديم به طوري اين مجلس از اقدامات بهجا وشايسته دولت حمايتهاي لازم را داشته است و زماني كه اشتباهي عمدا و يا سهوا رخ ميداد رئيس مجلس با تذكر، نامه نگاري و نطق انجام اين اشتباه را گوشزد كرده و به نوعي در راستاي هدايت درست تعامل دولت و مجلس گام برداشته است.
نماينده مردم خوي و چايپاره درمجلس شوراي اسلامي ادامه داد: زماني برخي فكر ميكردند كه اگر كسي در مجلس بر خلاف دولت صحبت كند، كار ضد انقلابي كرده است اما در دوره هشتم همه به اين باور رسيدند كه اگر مجلس در مقابل اقدامات خلاف قانون دولت، پايداري كند باعث ثبات نظام و فروكش كردن اعتراضات ميشود.
وي با بيان اينكه كسي كه در پست رياست مجلس قرار ميگيرد بايد جايگاه آن را به خوبي بشناسد، افزود: مجلس ماحصل نظام جمهوري اسلامي است و جمهوريت نظام در گرو وجود مجلسي مقتدر است از اين رو رئيس مجلس بايد با شناخت از چنين جايگاهي، در راس آن قرار بگيرد.
اين نماينده مردم در مجلس هشتم بيان كرد: علي لاريجاني در يكي از سختترين و پرچالشترين دورههاي زماني كه ايران با تهديدات داخلي و خارجي روبهرو بود، رياست مجلس هشتم را برعهده گرفت؛ اما با وجود اين شرايط آقاي لاريجاني از تمام تلاش خود را كرد كه از شان و جايگاه مجلس صيانت كنند.
مويد حسيني صدر با اشاره با اقتدار مجالس اول و ودوم در ابتداي پيروزي انقلاب؛ گفت: پس از آن در مجالس بعدي بهخصوص دورههاي آخر شاهد افت قدرت و اقتدار مجلس بوديم اما دكتر لاريجاني براي اينكه مجلس را به جايگاه اصلي خود كه همانا در راس امور بودن است، تلاش زيادي كردند.
وي تاكيد كرد: پس از تلاشهاي علي لاريجاني مجلس به عنوان يك قوه تاثيرگذار در قانونگذاري رشد بسياري كرد و انتظار ميرود كه در مجلس نهم هم همين روند ادامه پيدا كند و خللي در راس امور بودن مجلس، وارد نشود.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اضافه كرد: آقاي لاريجاني در طول 4 سال مديريت مجلس نشان دادهاند كه علاوه بر اينكه از هوش سياسي بالايي برخوردار هستند به قوانين نيز تسلط كامل دارند و همين مساله مديريت مجلس را كارآمدتر كرده است.
وي با تاكيد براينكه اختلاف نظر ميان نمايندگان بسيار مشاهده ميشود و هراز چندگاهي اين اختلاف نظر در ديدگاههاي رئيس مجلس نيز وجود دارد، بيان داشت: در طول اين 4 سال آقاي لاريجاني اختلاف نظرها و اختلاف سليقهها در نمايندگان را به خوبي مديريت كرده و چالشي شدن بسياري از بحثها جلوگيري كرده است و در مجموع ميتوان گفت عملكرد وي در مجلس هشتم موفقيتآميز بوده است.
عضو هيات رئيسه كميسيون انرژي مجلس در ارزيابي خود از عملكرد مجلس هشتم، بيان كرد: مجلس مهمترين مركز سياسي تصميمگيري كشور است اما راي نمايندگان نبايد هميشه سياسي باشد و بايد در جهت مصالح ملي كشور و اجراي قانون اساسي عمل كند و به دور از خواستههاي جناحي و سياسي باشد و مجلس هشتم به لحاظ كميت وكيفيت با تصويب قوانيني مانند قانون اصلاح الگوي مصرف و قانون بهينهسازي مصرف انرژي نشان داده كه در راستاي منافع ملي گام برداشته است و ادوار مجلس عملكرد بيسابقهاي از خود نشان داده است.
حسيني صدر تاكيد كرد: در مجموع عملكرد مجلس هشتم موفقيت آميز بوده و نبايد از ياد ببريم كه اين مجلس وارث مجلسي بود كه تابع محض دولت بود؛ در واقع در مجلس هشتم اين روند شكسته شد و سرسپرده و در تبعيت كامل دولت نبود.
وي با اشاره به راه يافتگان مجلس نهم، يادآور شد: هر چقدر كه وزن علمي مجلس بالاتر رفته و افرادي كه وارد مجلس ميشوند از تجربه و تخصص بالاتري برخوردار باشند عملكرد مجلس بهتر خواهد بود و اگر مجلس به سمتي برود كه افراد مستقلتر و افرادي كه از مسائل روز دنيا آگاه هستند و كساني كه تجربه و تخصص بالايي دارند، وارد مجلس شوند، به نفع كشور خواهد بودو انشالله با ادامه اين روند شاهد در راس امور بودن هميشگي قوه قانون گذاري مجلس خواهيم بود.
نماينده مردم خوي و چايپاره در مجلس در ادامه درباره ديپلماسي پارلماني مجلس هشتم، تصريح كرد: اين ديپلماسي به نوعي ضعفهايي كه در سياستخارجي كشور وجود داشت را از بين برد و گامهاي درخشاني از سوي مجلس در اين زمينه برداشته شده است.
عضو هيات رئيسه كميسيون انرژي در ادامه به سفرهاي رئيس مجلس اشاره كرد و گفت: در اين سفرها مذاكرات بسيار سازندهاي انجام ميشود و آقاي لاريجاني در ديدارها و مذاكرات خود رايزنيهاي بسيار موثري را انجام ميدهند كه دستاوردهاي بسياري را براي كشور به دنبال داشته و خواهد داشت
لاريجاني براي حفظ اقتدار مجلس تلاشهاي شبانهروزي انجام داده است
عضو كميسيون امنيت ملي و سياستخارجي مجلس در ارزيابي از عملكرد علي لاريجاني در رياست مجلس هشتم، گفت: وي براي حفظ استقلال و اقتدار مجلس تلاشهاي شبانهروزي را از خود نشان داده كه اين تلاشها جاي تقدير دارد.
عوض حيدرپور شهررضايي مهمترين ويژگي رياست مجلس را هوشمندي تلقي و تصريح كرد: رياست مجلس علاوه بر هوشمندي، بايد اشراف كافي نسبت به قانون و آيين نامهها داشته باشد تا درموارد خلاف قانوني كه از سوي قوه مجريه رخ ميدهد، هشدار لازم را بدهد.
نماينده شهررضا، دهاقان و منظريه در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: رئيس مجلس بايد شهامت كافي داشته باشد تا جلوي رفتارهاي خلاف قانون را بگيرد بخصوص اينكه رفتارهاي خلاف قانون از سوي دولت در اين دو دوره بسيار شدت گرفته و لازم است فردي به عنوان رئيس در راس قوه مقننه قرار بگيرد كه بتواند با اين رفتارها برخورد كند.
وي افزود: اگر رياست مجلس نسبت به قانون آگاهي كافي داشته باشد، ميتواند از شأن مجلس دفاع كند و جايگاه قوه مقننه را ارتقا دهد و در عين حال بايد احاطه كاملي بر اوضاع سياسي، اجتماعي و اقتصادي كشور داشته باشد و اين احاطه كامل هم بايد به صورتي باشد كه با اندازهگيري دقيق به دست آمده باشد.
اين نماينده مردم در مجلس هشتم بيان كرد: همچنين اشراف كامل بر كليه قوانين كشور از ديگر ويژگيهايي است كه بايد رئيس مجلس آن را داشته وبه نوعي ميتوان گفت رئيس بايد متخصص فن قانونگذاري در مجلس باشد و احاطه كاملي بر اين فضا داشته باشد و در عين حال شناخت جامعي هم از نحوه رفتارهاي دولتهاي گذشته داشته باشد.
حيدرپور شهررضايي در ادامه به تعبييري از حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري مبني بر در راس امور بودم مجلس اشاره كرد و گفت: طبق فرمايش اين دو بزرگوار قوه مقننه، قوه اول كشور است و بايد بتواند اين در راس امور بودن را حفظ كند.
وي تاكيد كرد: رئيس مجلس بايد در كلام، بيان، قانون گذاري و هدايت عمومي مجلس تنها به دنبال حفظ شأن، جايگاه و استقلال قوه مققنه باشد.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس بيان كرد: در عين حال فردي كه رياست مجلس را برعهده دارد نبايد در برابر بيقانوني بي تفاوت باشد و اگر چنين مسالهاي را مشاهده كرد برخورد لازم و موثر را داشته باشد.
وي در ادامه در ارزيابي خود از عملكرد لاريجاني در رياست مجلس هشتم، تصريح كرد:لاريجاني از تمام توان خود براي حفظ شأن و جايگاه مجلس استفاده كرد و نمايندگان مديريت درست و كارآمدي را در اين مجلس تجربه كردند.
عضو كميسيون امنيتملي وسياستخارجي مجلس افزود: وي همچنين براي حفظ استقلال و اقتدار مجلس تلاشهاي شبانهروزي را از خود نشان دادهاند كه اين تلاشها جاي تقدير دارد.
وي با تاكيد براينكه ديپلماسي پارلماني در مجلس هشتم تقويت شد، يادآور شد: آشنايي رئيس مجلس با مسائل بينالمللي و داخلي و داشتن يك شخصيت بينالمللي ميتواند در پيشبرد ديپلماسي پارلماني تاثيرگذار باشد.
عضو كميسيون كميسيون امنيتملي وسياستخارجي مجلس تاكيد كرد: سفرهاي خارجي رئيس مجلس و مذاكرات انجام شده در اين سفرها نشان دهنده قدرت ديپلماسي پارلماني است كه دستگاه سياستخارجي كشور بايد از اين تجربيات استفاده بهينه كند.
تشكيل معاونت نظارت بر قوانين اقدام موثري در مجلس هشتم بود
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم با اشاره به تشكيل معاونت نظارت بر قوانين در مجلس هشتم گفت: تشكيل اين معاونت با توجه به آييننامه داخلي، مجلس را به سمت تمركز اداري برد و سازمان اداري را به معاونت نظارت تبديل كرد كه با اين اقدام كارآيي اين بخش از مجلس افزايش يافت.
محمدحسين فرهنگي تمركز بر بحثهاي كلان كشور از جمله تصويب قانون هدفمندي يارانهها، حمايت از مشاغل خانگي و تصويب بيمه بيكاري را جزو نقاط مثبت مجلس هشتم برشمرد و افزود: اين دوره از مجلس با بيان اينكه در تمامي ادوار مجلس بحثهاي مثبت و منفي وجود دارد و نميتوان اين موضوع را منحصر به مجلس هشتم دانست اما كفه مصوبات مثبت و تاثيرگذار اين دوره از مجلس از كفه نقاط ضعف آن، سنگينتر است.
نماينده مردم تبريز، اسكو و آذرشهر در مجلس هشتم با بيان اينكه با اشاره به تشكيل معاونت نظارت بر قوانين در مجلس هشتم گفت: تشكيل اين معاونت با توجه به آييننامه داخلي، مجلس را به سمت تمركز اداري برد و سازمان اداري را به معاونت نظارت تبديل كرد كه با اين اقدام كارآيي اين بخش از مجلس افزايش يافت.
به گفته اين عضو هيات رئيسه مجلس هشتم ، تحرك قوه مقننه در حوزه بينالملل بسيار تاثيرگذار بود به طوري كه ميتوان از آن به عنوان مهمترين نقاط مثبت مجلس هشتم ياد كرد.
فرهنگي ادامه داد: حضور رئيس مجلس در محافل مختلف و برخورد درست با مسائل ديپلماسي خارجي كه در تصويب قوانين نيز تاثيرگذار بود مسلما از نقاط مثبت مجلس هشتم است.
عملكرد مثبت مجلس هشتم در تمام حوزهها نتيجه سوابق خوب و مديريتي لاريجاني است
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم، معتقد است سوابق خوب و درخشان دكتر لاريجاني تاثير مثبتي و زيادي بر عملكرد مجلس هشتم در حوزه سياست خارجي و مباحث فرهنگي داشت و اضافه كرد: كلاننگري و موقعيتسنجي درست و مناسب دكتر لاريجاني توانست مجلس را از ورود به مسائل حاشيهاي و دور شدن از مباحث اصلي و مهم كشور، مصون نگاه دارد.
كاظم جلالي شرط لازم براي مديريت مجلس را تعهد به نظام، حركت در راستاي رهنمودهاي رهبر انقلاب، اشراف كافي بر مسائل روز و مشكلات مردم و اقتدار در نظارت برشمرد و افزود: علاوه بر اين ويژگيها رئيس مجلس در عين تعامل و روابط خوب با قواي ديگر و به خصوص قوه مجريه بايد از حيثيت و جايگاه مجلس و نمايندگان نيز دفاع كند.
نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي، با مثبت ارزيابي كردن عملكرد مجلس به خصوص در مسائل اقتصادي و بينالمللي، ادامه داد: مجلس هشتم در حوزههاي مختلف بينالمللي، تعامل با بينالمجالس اسلامي و آسيايي، سفرهاي رئيس مجلس، گروههاي دوستي پارلماني و موضعگيريهاي درست در مسائل مختلف سياسي عملكرد بسيار خوبي داشت.
وي با بيان اينكه نقش رئيس مجلس در موفقيتهاي مجلس هشتم را نميتوان ناديده گرفت، اضافه كرد: لاريجاني نقش بسيار اساسي را در بحث ديپلماسي پارلماني داشتند و البته بخشي از موفقيت به دليل سابقه و وجهه ايشان در حوزه سياست خارجي است.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هشتم، با يادآوري اينكه دكتر لاريجاني به دليل رياست بر سازمان صدا و سيما و وزارت ارشاد، بر حوزه فرهنگي و اجتماعي اشراف كاملي داشتند، گفت: البته در دو سال اول شكل گيري مجلس هشتم برخي معضلات و مشكلات در پيگيري وظايف وجود داشت كه خوشبختانه اين امر در سالهاي بعد از بين رفت و مجلس توانست قوانين بسيار خوبي را تصويب كند و وظيفه خود را به خوبي انجام دهد.
نماينده منتخب مردم شاهرود در مجلس نهم، در رابطه با ميزان تعامل دولت و مجلس با يكديگر بيان كرد: مجلس همواره سعي كرده در چارچوب قانون اساسي و براي دفاع از نظام اسلامي، همگام و همراه با دولت باشد كه البته در اين ميان دولت برخي از مصوبات مجلس را اجرا نكرد و به همين دليل قوه مقننه نيز در چارچوب قانون اساسي با دولت برخورد كرد.
جلالي با تاكيد بر اينكه مجلس هشتم از لحاظ كار كارشناسي و پيگيري امور مردم خوب عمل كرده و پيگيري قابل تحسيني داشته است، اظهار كرد: مجلس هشتم كمتر به حاشيهها پرداخت، در واقع نسبت به دورههاي گذشته حاشيههاي كمتري داشت؛ يعني بيشتر مسائل و برخي نزاعها در مورد مسائل آباداني و رعايت قانون بوده نه تنشهاي بيحاصل سياسي.
وي با اعتقاد به اينكه رئيس مجلس هشتم، با قاطعيت و رعايت قانون و احترام از جايگاه قوه مقننه همواره دفاع كرد، افزود: كلاننگري و موقعيتسنجي درست و مناسب دكتر لاريجاني توانست مجلس را از ورود به مسائل حاشيهاي و دور شدن از مباحث اصلي و مهم كشور، مصون نگاه دارد.
مجلس هشتم استراتژي روشن اقتصادي براي اداره كشور نداشت
حسينيان با برشمردن عملكرد هيات رييسه فعلي مجلس در برخورد با دولت و نحوه تعامل با آن، تدوين قوانين قابل اجرا و درست و همچنين نظارت بر اجراي آنها و نداشتن يك موضع مشخص در مواردي مانند قانون حقوق مادامالعمر ، همچنين نداشتن يك استراتژي روشن اقتصادي براي اداره كشورآن را حائز نمره قبولي ندانست.
وي خاطرنشان كرده است: جبهه پايداري قصد داشت كه براي رياست مجلس به صورت مستقل فردي را معرفي كند، اما با توجه به تشكيل جبهههاي مختلف براي تصدي رياست مجلس آينده، حاضريم به نفع آقاي حداد عادل از معرفي فرد مستقل خودداري نماييم.
لاريجاني مجلس را به جايگاه اصلي خود بازگرداند
عضو كميسيون اقتصادي مجلس رياست علي لاريجاني در مجلس هشتم را بسيار مثبت توصيف كرد و گفت: وي در حد توان خود از حيثيت مجلس دفاع كرد و جايگاه و شأن واقعي مجلس شوراي اسلامي را به آن فرمايش امام(ره) و مقام معظم رهبري كه فرمودهاند مجلس در راس امور است، رساند.
سيد ناصر موسوي لارگاني با اشاره به ويژگيهاي رئيس مجلس به عنوان يكي از سران قوا و فردي تاثيرگذار در نظام، تصريح كرد: كسي كه عهده دار چنين سمتي هست بايد چهره سياسي و شناخته شدهاي داخلي و حتي در بعد بينالمللي باشد تا بتواند از حيثيت نظام و مجلس دفاع كند.
نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي يكي ديگر ويژگي رئيس مجلس را سوق دادن نمايندگان به سمت نظارت جدي دانست و گفت: وظيفه رئيس مجلس، رياست بر مجلس و مديريت جلسه است كه اين موضوع نيازمند اشراف كامل به وظايف مجلس است.
وي رياست علي لاريجاني در مجلس هشتم را مديريت خوب توصيف كرد و افزود: حقيقتا بنده مديريت لاريجاني را ميپسندم زيرا منش شخصيتي وي به گونهاي است كه همه نمايندگان را به يك تفاهم جمعي ميرساند و اين لازمه هر مديريتي است.
اين نماينده مجلس هشتم بيان كرد: آقاي لاريجاني در حد توان خود از حيثيت مجلس دفاع كرد و جايگاه و شأن واقعي مجلس شوراي اسلامي را به آن فرمايش امام(ره) و مقام معظم رهبري كه فرمودهاند مجلس در راس امور است، رساند.
موسوي لارگاني سابقه اجرايي لاريجاني در صداوسيما و وزارت ارشاد را از ديگر مولفههاي موفقيت وي دانست و گفت: ايشان در دورههاي مديريتي خود بحرانهاي مختلفي را پشتسر گذاشته است و در مديريت مجلس هم با استفاده از اين تجربيات موفقتر عمل كرده است.
وي درباره نحوه تعامل مجلس با دولت و دولت با مجلس در اين دوره، افزود: در مجلس هشتم تا جايي كه امكان داشت و شان مجلس حفظ ميشد، قوه مقننه با دولت همراهي كرده و از اقدامات ارزشمند دولت حمايتهاي ويژه داشته است اما اين مجلس در مقابل قانونگريزيها و برخي حاشيههايي كه از سوي دولتيها ايجاد ميشد مقتدرانه ايستادگي و موضعگيري كرد.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تاكيد كرد: مقابله با تخلفات دولت حقي است كه قانون اساسي جمهوري اسلامي بر گردن نمايندگان در خانه ملت گذاشته و اين نمايندگان هستند كه بايد اين وظيفه خود را به خوبي به سرانجام برسانند.
وي درباره نقش لاريجاني در رابطه با تعامل دولت با مجلس، تاكيد كرد: وي نقش بسيار ارزشمندي در مواردي حساس از خود ايفا كرد كه حفظ منافع ملي كشور به دنبال داشت كه اين اقدامات قابل تحسين و ستايش است؛ البته آقاي لاريجاني هيچگاه شأن مجلس را فداي مصلحت انديشي با دولت نكرد و در برابر تخلفات انجام شده از سوي دولت بسيار محكم ايستادگي ميكرد و همواره بر ارتقاي جايگاه مجلس و دفاع از حق مجلس و ملت ايران تلاش كرده است.
عضو فراكسيون روحانيون مجلس تصريح كرد: همچنين موضعگيرهاي وي در قبال استكبار جهاني، تحولات كشورهاي عربي و افزايش موج بيداري اسلامي، بيتاثيري تحريمها و تاكيد براستفاده صلحآميز از انرژي هستهاي قابل تحسين و قدرداني است.
نماينده مردم فلاورجان درمجلس در ادامه درباره توسعه ديپلماسي پارلماني در مجلس هشتم اشاره و بيان كرد: در اين دوره و با گسترش موج بيداري سالامي شاهد افزايش تحركات خارجي در مجلس توسط نمايندگان بوديم و اين تحركات با صدور بيانيهاي از ملتهاي آزاديخواه جهان نشان داده ميشد همچنين سفرهاي خارجي رئيس مجلس و حمايت از موج بيداري اسلامي نيز يكي از نقاط قوت مجلس بود كه توانست خلاءهاي موجود در دستگاه ديپلماسي كشور را پوشش دهد.
موسوي لارگاني در ارزيابي خود از عملكرد مجلس هشتم يادآور شد: عملكرد اين دوره در قوه مققنه در حوزه قانونگذاري مطلوب بود وعملكرد خوبي هم داشت؛ با بررسيهايي كه از عملكرد مجلسهاي گذشته، در مجلس هشتم از نظر قانونگذاري، قوانيني در آن به تصويب رسيد كه جز قانونهاي مادر و مورد نياز بود كه سالها هم مغفول مانده بود.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس در پايان تحقيق و تفحصهاي انجام شده از نهادها و دستگاههاي اجرايي مختلف در مجلس هشتم و ارائه گزارشات كميسيونهاي تخصصي در صحن علني مجلس و تصويب قوانيني كه مشكلات مردم و نياز جامعه را برطرف ميكند را از نقاط درخشان اين دوره دانست.
رياست حداد عادل ظرفيت مجلس نهم را براي خدمت رساني به مردم بيشتر مي كند
حميد رسايي گفت: تركيب جديدي از هيأت رييسه مركب از چهره هاي مقبول و توانمند جبهه متحد و جبهه پايداري به رياست حداد عادل، ظرفيت مجلس نهم را براي خدمت رساني بيشتر به مردم و مقابله با انحرافات و فتنه هاي پيش رو ، دو چندان خواهد كرد.
وي با بيان اينكه اين پيشنهاد هرگز به معناي آن نيست كه مديريت حداد عادل در مجلس هفتم از هيچ عيب و نقصي برخوردار نيست و يا در آينده چنانچه ايشان رييس مجلس نهم شد، از عملكرد ايشان انتقادي نخواهد شد افزود: رياست حدادعادل راهكاري در جهت پاسخگويي به رأي معناداري است كه مردم انقلابي و فهيم تهران به حداد عادل و ساير چهره هاي متين و پرتلاش اصولگرا داده اند.
مجلس هشتم،قدرتمندترين مجلس پس از انقلاب است
عضو كميسيون كشاورزي، آب و منايع طبيعي مجلس هشتم در مورد اقتدار مجلس در تصميمگيريها گفت: با توجه به قوانين تصويب شده در مجلس هشتم، اين مجلس مقتدرترين و سالمترين مجلس نسبت به دورههاي گذشته، پس از انقلاب است.
يونس اسدي افزود: با وجود اينكه قانون گريزيهاي متعددي از سوي دولت احمدينژاد را شاهد بودهايم، بنابراين مجلس هشتم، جلوي اين قانو گريزيها ايستاد و قوانين كارآمد و كاربردي را تصويب كرد.
نماينده مردم مشكينشهر در مجلس شوراي اسلامي در ادامه به تصويب قوانين كارآمد و اثرگذار در مجلس هشتم اشاره و تأكيد كرد: يكي از مهمترين قوانين موثر و كارآمدي كه در مجلس هشتم به تصويب رسيد، قانون هدفمندي يارانهها بود كه اجراي صحيح فاز دوم اين قانون نيز از ديگر اقدامات مناسب و سنجيده مجلس هشتم در بعد قانونگذاري است.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم با بيان عمدهترين مشكلات موجود بر سر راه اقتدار مجالس در بعد نظارتي و قانونگذاري اظهارداشت: مهمترين معضل بر سر راه استقلال و اقتدار مجالس شوراي اسلامي در بعد نظارتي و قانونگذاري اين است كه مجالس در اغلب موارد زير مجموعهاي از دولتها بوده و نمايندگان كارمند دولت هستند كه اين موضوع در بعد نظارتي و قانونگذاري مجلس تأثيرگذار خواهد بود.
عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس افزود: البته اين موضوع در مجلس هشتم نسبت به مجالس ديگر كمتر بوده و نمايندگان از استقلال نسبي براي قانونگذاري برخوردار بودند، اما از كارشكنيهاي دولت و قانون گريزي كه از طرف دولت شاهد بوديم، نبايد غافل شد، اما در كل عملكرد مجلس هشتم در بعد نظارتي و قانونگذاري مثبت بود.
اسدي در ادامه به تشكيل معاونت نظارت براي اولين بار در مجلس هشتم اشاره كرد و افزود: تشكيل معاونت نظارت از سوي هيئت رئيسه مجلس هشتم، اقدامي مثبت بود كه بيشتر بر جنبه استقلال نمايندگان در قانونگذاري و نقد عملكرد دولت دلالت ميكند، اما در اين دوره كارايي مناسبي نداشت و فقط در حد تعيين چارچوب بود كه مجلس آينده ميبايست به اين بعد بيشتر توجه كرده و معاونت نظارت را تقويت كند.
اين نماينده مجلس هشتم در ادامه به بخش نظارتي مجلس هشتم در بعد ديپلماسي اشاره كرد و گفت: دولت احمدينژاد بدترين شرايط را در خارج از مرزها و ديپلماسي خارجي كشور بوجود آورد، به طوريكه همگان ميدانند كه اگر بخواهيم اقتصاد رو به جلويي داشته باشيم، بايد با ديگر كشورها تعامل كنيم، در صورتيكه در حال حاضر شرايط جهاني و منطقهاي به دليل عملكرد نا مناسب دولت به گونهاي شده كه اكثر كشورها به رهبري آمريكا عليه ما موضع گيري مي كنند.
نماينده مردم مشكينشهر در مجلس هشتم ادامه داد: مجلس هشتم در بعد ديپلماسي خارجي سعي كرد اقدامات نسنجيده دولت را پوشش داده و هرچقدر دولت خراب ميكرد، مجلس فضاهاي خارج از كشور را تعديل ميكرد.
عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس در ادامه يكي از مهمترين آفتهاي قانونگذاري در مجلس هشتم را قانون گريزي دولت از قوانين مصوب دانست و افزود: مجلس هشتم در تمامي ابعاد، چه در بعد نظارتي و چه در بعد قانونگذاري به رياست لاريجاني خوب عمل كرده، اما قانون گريزيهاي دولت باعث شده تا اوضاع اقتصادي و سياسي كشور نابسامان شده و شاهد چنين وضعي باشيم.
اسدي در پاسخ به اين سوال كه سطح تعامل مجلس با دولت و بالعكس را در مجلس هشتم چگونه ارزيابي ميكنيد، گفت: در مجلس هشتم سطح تعامل مجلس با دولت خوب بود، به نحوي كه در اجراي فاز اول قانون هدفمندي يارانهها، اگر تعامل مثبت و سازنده مجلس با دولت نبود، دولت نميتوانست اين قانون را هر چند ناقص اجرا كند، اما در اجراي فاز دوم ديديد كه پافشاري مجلس باعث شد تا اين قانون با نظرات دولت اجرا نشود و مسير سنجيده و صحيحي را طي كند، اما سطح تعامل دولت با مجلس مطلوب نبود، به نحويكه هر گاه مجلس به وظيفه قانوني خود عمل ميكرد و به دولت فشار مياورد، دولت از اجراي قانون شانه خالي كرده و مجلس را به نداشتن تعامل با دولت متهم ميكرد.
نماينده مردم مشكينشهر در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: شخص لاريجاني با درايت خاصي كه دارد، بهترين گزينه براي رياست مجلس نهم است به نحوي كه ايشان داراي نقاط قوت شخصيتي بسياري هستند كه لازمه يك رئيس مجلس ميباشد.
عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس اظهارداشت:كسي كه به عنوان رئيس مجلس انتخاب ميشود، بايد به تمامي امور اشراف كامل داشته باشد و از طرفي نيز از قوه تشخيص و تمييز دستورات وارد شده به صحن علني نيز برخوردار باشد كه لاريجاني در اين مدت نيز همينگونه بودهاند.
/ع2
جمعه|ا|22|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
-
گوناگون
پربازدیدترینها