واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: يك توصيه به داماد حاج آقا قرائتي: پس از كيش و تنيس، اندكي خانهنشيني لطفا!
تنيس ايران در حالي از صعود به رده دوم جام ديويس آسيا نيز بازماند و در رده سوم آسيا در جا زد كه رئيس اين فدراسيون عنوان مي كند اين يك تجربه محسوب مي شد و هدف صرفاً ميزباني اين مسابقات در ايران بوده و در نهايت ابراز اميدواري مي كند سطح تنيس كشور را رشد دهد تا حداقل به سوريه نبازيم(!) كما اينكه وعدههاي مشابهي را نيز در دوره تصدي اش در كيش داد، اما در نهايت از آنجا كنار گذاشته شد و پاداش موفقيتش در كيش مديريت فدراسيون تنيس بود؛ اما چرا؟!
آفتاب: تنيس ايران در حالي از صعود به رده دوم جام ديويس آسيا نيز بازماند و در رده سوم آسيا در جا زد كه رئيس اين فدراسيون عنوان مي كند اين يك تجربه محسوب مي شد و هدف صرفاً ميزباني اين مسابقات در ايران بوده و در نهايت ابراز اميدواري مي كند سطح تنيس كشور را رشد دهد تا حداقل به سوريه نبازيم(!) كما اينكه وعدههاي مشابهي را نيز در دوره تصدي اش در كيش داد، اما در نهايت از آنجا كنار گذاشته شد و پاداش موفقيتش در كيش مديريت فدراسيون تنيس بود؛ اما چرا؟!
به گزارش بازتاب، «بر اساس طرح جامع ورزش كيش بايد به يكي از بزرگترين قطب هاي ورزش ايران تبديل شود. بايد به مرحله اي برسيم كه حتي بزرگترين رويدادهاي بين المللي ايران نيز به ميزباني كيش صورت گيرد و از اين پس شاهد اردوهاي تيم هاي ملي در اين منطقه باشيم... .» اينها بخشي از اظهارات مدير عامل وقت منطقه آزاد كيش در سال 85 است كه چندان تحقق نيافت و در نهايت ايشان كه عنوان خطير دامادي جناب حجت الاسلام و المسلمين قرائتي را برعهده دارد از اين مجموعه كنار گذاشته شد.
از مجيد شايسته كه در دوره شهرداري احمدي نژاد، شهردار منطقه 18 بود، در دوره اي پس از كنار گذاشته شدن از كيش، به عنوان گزينه مديريت برخي پست هاي صنعتي ياد مي شد، اما در نهايت سال 88 و در واپسين روزهاي راس نشيني محمد علي آبادي در سازمان منحله تربيت بدني، وي سرپرست فدراسيون تنيس شد.
از اولين دستاوردهاي جالب وي در اين دوره «حذف پيكارهاي فيوچرز كيش از تقويم فدراسيون بين المللي تنيس» بود كه عنوان شد به دليل عدم حمايت مسئولان جزيره كيش اين مسئله رخ داد تا به گفته دبير اين فدراسيون اين رقابت ها احتمالاً به يكي از كشورهاي حاشيه خليج فارس منتقل شود!
در سال 90 اتفاق جالب تري رخ داد و آن ناكامي تنيسورهاي ايران و سقوط تنيس ايران از رده دوم آسيا به رده سوم آسيا بود تا مشخص شود همچنان بايد شاهد درجا زدن تنيس ايران ميان دومي و سومي آسيا باشيم و اين بار خود شايسته نيز در جمع خبرنگاران اعتراف كرد: «سقوط دوباره به دسته سوم نقطه تاريكي در عملكرد سال 90 فدراسيون تنيس بود. البته من نتيجه گرا نيستم اما به هر حال اين سقوط بدترين اتفاق امسال بود. بايد شعور و فهم بودن در گروه دوم آسيا و اقيانوسيه را پيدا كنيم و بعد براي صعود و بقا در آن تلاش كنيم!»
اينكه «بايد شعور و فهم بودن در گروه دوم آسيا را پيدا كنيم» طعنه بدي بود، اما در هر حال در سال 91 به نظر مي رسيد اين شعور را پيدا كرده ايم اما اين تصور اشتباه بود و با عدم رسيدن به اين شعور، به دسته دوم تنيس آسيا كه سال 90 از آن سقوط كرده بوده ايم نيز صعود نكرديم!
تنيس ايران در روزهاي اخير در زمين هاي مجموعه ورزشي انقلاب تهران ميزبان مسابقات گروه (رده) سوم ديويس كاپ آسيا بود و در اتفاقي جالب و البته ارزشمند براي رشته تنيس در يكي از معدود موارد، اصغر پورمحمدي مدير شبكه سوم سيما حاضر شد چند روز پياپي ساعتي را براي پخش زنده اين بازي ها اختصاص دهد تا اسپانسر اين مسابقات نيز فراهم شود. اما در نهايت ايران در رقابت هاي انفرادي مغلوب تنيسورهاي سوري و در دوبل مغلوب تيم مالزي شد.
رئيس فدراسيون تنيس و كادر فني تيم ملي در رفتاري جسورانه كه هنوز از آن دفاع مي كنند، اين رويداد را كه براي ايران جنبه ملي داشت و هزينه برگزاري اش سر به فلك زده بود، ميدان جوانگرايي كرده و به همين دليل به جاي استفاده از چهره هاي باسابقه اي چون انوشا شاهقلي، اشكان شكوفي، اميرمهذب نيا و سهيل محسني از چهره هاي جواني چون شاهين خالدان محسن حسين زاده، كيارش سوري و مرتضي معظم و رضا كوهستاني استفاده كردند كه بي شك كم تجربگي اين تنيسورها در كاهش تمركزشان در بازي ها كه كاملاً مشهود بود و يا خطاهاي تكنيكي و تاكتيكي شان موثر بوده است و حاصلش نيز درجا زدن تيم ملي ايران در رده سوم تنيس آسيا بود.
البته مجيد شايسته در اظهارنظري جالب عنوان كرد هدف اول، برگزاري اين مسابقات در ايران بوده كه به اين هدف دست يافته و هدف دوم صعود بوده و «در واقع هدف اصلي چيزي بود كه امروز به آن رسيدهايم!» و با اين حساب بايد براي اين مدير شايسته كف زد و هورا كشيد كه ايران نتوانست به رده دوم تنيس آسيا هم صعود كند و يك رويداد رسمي قاره اي را با يك مسابقه تداركاتي اشتباه گرفت و آن را محل كسب تجربه كرد.
در همين حول و حوش و پيش از ديويس كاپ نيز محمد جمشيدي رئيس هيات تنيس تهران و نايب رئيس فدراسيون تنيس در ده سال اخير نيز از هر دو سمتش همزمان استعفا داد تا يكي ديگر از مهره هاي باسابقه دست اين مدير شايسته را براي اعمال مديريت باز بگذارد.
با اين اوضاع آشفته و ناكامي اخير ايران در تنيس آسيا كه به ناكامي سال گذشته گره خورد، به نظر مي رسد ضروري باشد مجيد شايسته يك بار هم شده به ميل خود مسئوليتي را رها كند و اجازه دهد شخصي رياست اين فدراسيون را برعهده گيرد كه در اين حوزه صاحب تخصص بوده و اهليت اين رشته را داشته باشد؛ شخصي كه بداند تنيس ايران در بخش همگاني بيش از ميني تنيس كه بيشتر حكم سرگرمي دارد تا يك ورزش، به زمين هاي تنيس ارزان قيمت و كاهش هزينه آموزش ايران رشته براي فراگيري نياز دارد و يا در بخش قهرماني، ورزشكاران "باشعور" ايراني نياز به يك كادر مربيگري مطرح از اروپاي غربي در طولاني دارند تا نقاط كور تكنيكي و ضعف هاي تاكتيكي شان را برطرف سازد، مسئله اي كه اگر از مربيان ايراني بر مي آمد، وضع تنيس ما اين بود.
البته همچون احمد رسولي نژاد نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي كه مثل مجيد شايسته بي مناسبت معاون وزارت ورزش و جوانان شد، مي توان قربان صدقه فدراسيون تحت مديريت داماد حاج آقاي قرائتي رفت و فكر آينده بود، اما واقعيت آن است كه بايد خواهش كرد، پس از درخشش مديريت شايسته شايسته در كيش و تنيس، اندكي خانه نشيني لطف بفرمايند و سراغ همان مسئوليت هاي سياسي و صنعتي بروند!
تنيس در سالهاي اخير به اندازه كافي درجا زده و براي درجا زدن در رقابت هاي رده سوم آسيا كه به زعم رسولي نژاد سطحش خيلي بالا بوده(!) وقت زيادي ندارد. بنابراين توصيه به كناره گيري، توصيه به خير است، هر چند مشخص است كه به اين توصيه عمل نمي شود!
كد مطلب : 154650
پنجشنبه|ا|14|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4602]