واضح آرشیو وب فارسی:ايران: جليلي در ديدار با وزير امور خارجه ارمنستان: همكاري كشورهاي همسايه بسترساز ثبات و شكوفايي منطقه است
ادوارد نعلبنديان وزير امور خارجه ارمنستان عصر روز گذشته با سعيد جليلي نماينده مقام معظم رهبري و دبير شوراي عالي امنيت ملي ديدار و گفتوگو كرد.
در اين ديدار دبير شوراي عالي امنيت ملي با استقبال از گسترش مناسبات با ارمنستان، گسترش همكاري كشورهاي منطقه را عامل تحكيم، امنيت، ثبات و شكوفايي منطقه خواند. نماينده مقام معظم رهبري در شورايعالي امنيت ملي با اشاره به سياست اصولي جمهوري اسلامي ايران در پيگيري ايده جهان عاري از سلاح هستهاي، ابراز اميدواري كرد كشورهاي 1+5 در دوره پيشرو با ارائه پيشنهادهاي سازنده گامهاي جدي براي جلب اعتماد ملت ايران بردارند.
ادوارد نعلبنديان نيز در اين ديدار با تأكيد بر روابط نزديك و گسترده ايران و ارمنستان، چشمانداز روابط راهبردي تهران – ايروان را رو به رشد ارزيابي كرد.
وزير خارجه ارمنستان با اشاره به اينكه ارمنستان همواره از حق استفاده از انرژي صلحآميز هستهاي كشورها از جمله ايران حمايت نموده است، ابراز اميدواري كرد جمهوري اسلامي ايران گفتوگوهاي موفقي را پيش رو داشته باشد.
افزايش مخالفتها با وليعهد سعودي
گروه بينالملل فعالان سياسي عربستاني موج جديدي از اعتراضها عليه خاندان آلسعود را به راه انداخته و در بيانيهاي مطالبات خود را كه ناظر به كنارهگيري شاهزادههاي سعودي از قدرت است، بيان كردند.
268 فعال سياسي عربستان با انتشار بيانيهاي اعلام كردند: تصميم ندارند با «نايف بن عبدالعزيز»، وليعهد عربستان به عنوان پادشاه اين كشور بيعت كنند. آنان دليل اين استقبال را نارضايتي مردم و فعالان سياسي عربستان از زندگي در كشوري بيان كردهاند كه فاقد قانون اساسي، احزاب و نهادهاي جامعه مدني است. امضاكنندگان اين بيانيه ظلم و ستم آشكار، استبداد، سوءاستفاده از قدرت، نقض حقوق شهروندان و اراضي و املاك آنان و تعصب مذهبي و قبيلهاي و منطقهاي توسط نايف بن عبدالعزيز را از ديگر دلايل رد بيعت خود با وليعهد عربستان اعلام كردهاند.
اين فعالان سياسي بيعت با پادشاه آينده سعودي را منوط به انجام اصلاحات سياسي، دوري جستن از استبداد و ظلم و ستم و برآوردن مطالبات و خواستههاي مردمي كردهاند.
اين كمپين اينترنتي در سايت «انجمن حقوق مدني و سياسي عربستان (حسم)» آغاز شد. اين فعالان در بيانيه خود با بيان اينكه شاهزاده نايف از «مستبدترين» شاهزادگان كشور است وبيش از سايرين به شكنجه و ارعاب ميپردازد اين سؤال را طرح كردند كه آيا جنايت، بيعدالتي و فساد از ويژگيهاي يك نامزد منصب پادشاهي است؟ آيا اين منصب موجب تحريك و تشويق وي به ادامه ظلم و ستم، بيعدالتي و شكنجه سازمان يافته نميشود؟
اين فعالان از خانواده حاكم سعودي خواستند از تعيين شاهزاده نايف به عنوان پادشاه خودداري كنند زيرا اين اقدام به معني راضي بودن به اين تجاوزات است.
دوشنبه|ا|11|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]