واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار كوتاه
جانشين وزير خبرداد؛
شناسايي ويروس مهاجم به صنعت نفت
جانشين وزير نفت در حوزه پدافند غيرعامل با بيان اينكه ماهيت حمله و عوامل آن شناسايي شد اما به دليل اينكه روي آن كار ميكنيم قابل اعلام نيست، گفت: حمله توسط يك ويروس انجام شد كه قصد آن دزدي و تخريب اطلاعات بود.
حمدالله محمدنژاد ، با بيان اينكه حمله سايبري خسارت چنداني براي صنعت نفت نداشته است، گفت: بعد از حمله اين ويروس، تيم سايبري وزارت نفت بلافاصله كميته مخصوصي تشكيل دادند و با بستن اينترنت و سيستم داخلي وزارت نفت، با بررسيهاي لازم راهكارهاي مقابله با اين حمله را يافتند. وي افزود: در حال حاضر سيستم سايبري وزارت نفت فعال و مشغول به كار است و سرورها نيز بازيابي شده و در سرويس قرار گرفتهاند.
جانشين وزير نفت در حوزه پدافند غير عامل تصريح كرد: ماهيت حمله و حملهكنندگان شناسايي شده است اما به دليل اينكه روي آن كار ميكنيم قابل اعلام نيست. وي اضافه كرد: بطور كلي حمله توسط يك ويروس انجام شد كه قصد آن دزدي و تخريب اطلاعات بود و قطعا طراحان چنين ويروسهايي مقاصد خاصي را از اين دنبال ميكنند. وي در پاسخ به پرسشي در زمينه بي توجهي صنعت نفت به هشدارهاي تيمهاي رسمي حفاظت سايبري در كشور گفت: زماني كه مشكل پيش بيايد هر كمكي كه لازم باشد از همه تيمها و متخصصان گرفته ميشود چرا كه اين موضوع تنها بحث شركت ملي نفت نيست و يك موضوع ملي است و ما از گروههايي كه در وزارت ارتباطات به اين منظور طراحي شده در صورت لزوم كمك ميگيريم.به گزارش فارس، پيش از اين غلامرضا جلالي رئيس سازمان پدافند غير عامل كشور در آبان ماه سال گذشته با اشاره به فعاليت هاي گسترده دشمنان در فضاي سايبري، بر ضرورت تقويت زيرساخت هاي مقابله با تهديدات سايبري در وزارت نفت تاكيد كرده و گفته بود:" روزانه 55 هزار ويروس رايانه اي در جهان توليد و منتشر مي شود كه بر اساس تخمين اغلب مقاصد سياسي و هكري را دنبال مي كند. حوزه انرژي بيشترين حملات سايبري دو سال گذشته را به خود اختصاص داده است."
?
رقابت ايران و آمريكا در توسعه صنايع برق عراق
مدير عامل شركت مپنا با تشريح توافق جديد برقي ايران و عراق براي ساخت 3 واحد جديد سيكل تركيبي نيروگاهي از رقابت با سازندگان چيني و آمريكايي براي ساخت توربين در صنايع برق عراق خبر داد.
عباس علي آبادي در گفتگو با مهر درباره توافقهاي جديد برقي انجام شده بين ايران و عراق براي طراحي، ساخت و راه اندازي واحدهاي جديد نيروگاهي در اين كشور همسايه، گفت: در حال حاضر بخشي از بازار ساخت و توسعه صنايع برق عراق و به ويژه نوسازي زيرساخت هاي آسيب ديده اين كشور به پيمانكاران و سازندگان ايراني واگذار شده است. مديرعامل شركت مديريت پروژههاي نيروگاهي ايران با تاكيد بر اينكه در حال حاضر دولت عراق با كمبود شيد برق روبرو است، تصريح كرد: بر اين اساس روش تبديل گاز طبيعي به برق و سپس صادرات انرژي الكتريكي به اين كشور مي تواند يكي از سياستهاي جديد برقي كشور باشد.اين مقام مسئول با اشاره به امضاي نخستين قرارداد تبديل گاز طبيعي به برق " gass to wire" در قالب طرح توسعه ميدان گازي فروز بي، اظهار داشت: با اجراي طرحهاي مشابه امكان حضور پايدارتر در بازار جهاني و منطقهاي برق براي ايران فراهم مي شود.وي همچنين از توافق با مسئولان وزارت برق عراق براي طراحي، ساخت، نصب و راه اندازي نيروگاه هاي سيكل تركيبي خبر داد و افزود: هم اكنون مطالعات اوليه سه بلوك نيروگاه بخار براي تبديل به سيكل تركيبي در عراق انجام شده است.
ارسال نظر
يکشنبه|ا|10|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]