واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ضدانقلاب به دنبال فضاي آزاد جنسي!
خبرگزاري فارس: اين مقاله نويس مسائل جنسي بهتر است به جاي پرداختن به مسائل جنسي و پيشنهاد روابط زن و مرد در جوامع امروزي كمي بيش از پيش به عواقب آزاد اين روابط فكر كند!
به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس به نقل از نداي انقلاب، سايت راديو زمانه كه با هزينه هاي پارلمان هلند اداره ميشود در يادداشتي به بررسي روابط زن ومرد (ازدواج و روابط دوستي) پرداخته است است.
بر اساس اين گزارش، اين سايت در يادداشتي با عنوان «زن، مرد و روابط دوستانه» سعي در واكاوي نقش زنان و مردان و روابط في مابين در جامعه و مقايسه اعتقادات گذشته وحال دارد.
«ونداد زماني» كه كارنامه مقاله نويسي او نشان از علاقه وافر وي به مسائل جنسي و روابط زن و مرد دارد در ابتداي مقاله مي آورد: «بر اساس ارزشهاي اخلاقي، مذهبي و معيشتي كه از قديم وجود داشته، قرار نبوده است كه زنان و مردان دوست هم باشند. تنها رابطه عاطفي متصور شده بين دو جنس مخالف در عشق رمانتيك و ازدواج خلاصه ميشده است و بس.»
او با سند قرار دادن مقاله ليندا ساپادين روانش شناس آنريكايي معتقد است: «اين برداشت كه زنان و مردان فقط براي رابطه عاشقانه ساخته شدهاند، مربوط به دوران قديم است.زنان ديگر نبايد در «خانه» بمانند و مردان در «بيرون» كار كنند و فقط با هدف ازدواج به همديگر نزديك شوند.»
او صراحتا با بيان قسمت هايي از مقاله ليندا ساپادين سعي در به انحطاط كشيدن بنيان خانواده دارد مي آورد: «زنان و مردان در محيط كار، ضمن تماس و آشنايي بيشتر متوجه ميشوند كه علاقههاي مشترك زيادي دارند كه ميتواند به دوستي و رفاقت آنها بايكديگر منتهي شود.» اما ونداد زماني از پيامدهاي اين روابط درمحيط كار هيچ سخني بر زبان نرانده است.
«وندادزماني» مدعي مي شود كه گذر زمان روند نگاه انسان ها به روابط زن و مرد را تغيير ميدهد : «در طي 200 سال گذشته آهنگ تغيير نگاه انسان به مسائل مختلف، به مدد شيوه جديد زندگي و كار شدت بيشتري به خود گرفته و به نسبت تسلط هرچه بيشتر اقتصاد و كار دردنياي مدرن، تجربههاي آشنايي، همكاري و دوستي بين زنان و مردان نيز گسترش يافته است.»
هرچند وي به قدرت مسايل جنسي در روابط زنان و مدران اذعان مي كند اما همچنان سعي دارد به روابط بين زن و مرد اصرار ورزد: «مهمترين عاملي كه رابطه مردان و زنان را به عنوان دوست به زيرسئوال ميبرد احساس پرقدرت جنسي است؛ انرژي و جذبه تعيين كنندهاي كه ممكن است دوستيها را به مسيرهاي ديگر بكشاند. درواقع تفاوت ذاتي مردان و زنان عامل اساسي ديگري است كه دوستي با جنس مخالف را ممكن است دشوار سازد. پذيرفتن محدوديتها وشرايط تعيين كنندهاي كه رابطه دوستي بين زنان ومردان را مختل ميكند قدم اولي است كه بسياري از رفتارگرايان، جامعهشناسان و روانشناسان روي آن انگشت ميگذارند.»
حتي اعترافات دكتر ساپادين در فصلنامه«روابط خصوصي و اجتماعي» نيز نمي تواند مانع القاء نظر «زماني» به جامعه كنوني شود. دكتر ساپادين در اين فصلنامه در گفتگو با150 زن و مرد كارمند به اين نتيجه رسيده است كه 62 درصد از آنها اقرار كردهاند كه به انگيزههاي جنسي در دوستي با جنس مخالف اهميت ميدهند. بنابراين به جاي انكار علاقه جنسي احتمالي، دوستان غير همجنس بهتر است به طور صريح درباره آن حرف بزنند و راه حل مناسب را به دست آورند تا دوستيشان پايدار شود.
هر چند «ونداد زماني» پاي مخالفين اين طرح را به ميان آورده است اما در پايان بار ديگر بر مقصود خود روابط آزاد ميان زن و مرد است اصرار مي ورزد و مقاله خود را با اين نتيجه گيري به پايان مي رساند: «باهمه اين تفاسير، متخصصان و پژوهشگران روابط خصوصي و اجتماعي بر اين باورند كه باوجود همه سدها و امكانات طبيعي و ذاتي كه دوستي بين دو جنس مخالف را كمياب ميسازد،امكان دوستي بين دوجنس مخالف در حال گسترش است. نوع زندگي جديد به افراد ثابت ميكند كه امكان دوستي دائمي و به دور از وسوسههاي جنسي امكانپذير است. »
در پايان به نظر مي رسد اين مقاله نويس مسائل جنسي بهتر است به جاي پرداختن به مسائل جنسي و پيشنهاد روابط زن و مرد در جوامع امروزي كمي بيش از پيش به عواقب آزاد اين روابط فكر كند و دلايل عدم ثبات خانواده در جوامع غربي را بررسي نمايد.
انتهاي پيام/
شنبه|ا|9|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]