تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816719747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفتگو با پدر يكي از قربانيان حوادث شغلي در فولاد زاگرس: هنگام حادثه آمبولانس در محوطه كارخانه وجود نداشت


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: گفتگو با پدر يكي از قربانيان حوادث شغلي در فولاد زاگرس: هنگام حادثه آمبولانس در محوطه كارخانه وجود نداشت
مسئولان كارخانه علت مرگ فرزندم را بي احتياطي و عدم توجه به مسائل ايمني عنوان مي‌كنند كه اين موضوع بيشتر قلب ما را جريحه دار مي‌كند.
ايلنا: چهاردهم مهرماه سال گذشته كميل ملكي كه يكي از مهندسين خبره و مسئول پست فشار قوي كارخانه ذوب آهن فولاد زاگرس كردستان بود در يكي از ماموريت‌هاي كاري بر اثر تماس با تابلوي فشار قوي حاوي 320 ولت برق دچار سانحه شغلي شد و جان سپرد و اين در حالي بود كه مسئولان ايمني به كميل اطمينان خاطر داده بودند برق تابلو قطع شده است.

محمد ملكي، پدر كميل ملكي به خبرنگار ايلنا مي‌گويد: فرزندم داراي مدرك مهندسي برق بود و با توجه به شرايط محيطي براي تحصيلاتش بسيار زحمت كشيده بود.

او در تشريح علت مرگ فرزندش مي‌گويد: ماموريتي از طرف كارخانه به كميل محول شده بود و او بدون همراه و با اطمينان خاطري كه مسئولان از قطع بودن برق به او داده بودند دست خود را جهت تعميرات به داخل تابلو برق وارد كرد كه متاسفانه بر اثر برق‌گرفتگي جان خود را از دست داد.

او با تاكيد بر اينكه فرزندش در كار خود مهارت زيادي داشت، مي‌افزايد: مسئولان كارخانه علت مرگ فرزندم را بي احتياطي و عدم توجه به مسائل ايمني عنوان مي‌كنند كه اين موضوع بيشتر قلب ما را جريحه دار مي‌كند.

او با بيان اينكه مسلما هنگام كار با تابلو برق فشار قوي بايد برق را قطع مي‌كردند، ادامه داد: اطميناني كه به پسرم از قطع بودن برق داده شده بود اشتباه بود، در غير اينصورت يك مهندس برق ماهر مي‌دانست نبايد دستش را به تابلو داخل كند.

محمد ملكي با بيان اينكه در هنگام حادثه هيچ امكانات پزشكي و حتي آمبولانسي در محوطه كارخانه وجود نداشت، مي‌گويد: فرزندم بي دليل و به سادگي مرد و كسي هم پاسخگو نشد. دريغ از يك پزشك عمومي و يا يك بهيار كه در محل وقوع حادثه حضور داشته باشد. شايد اگر فرزندم به موقع خدمات پزشكي دريافت مي‌كرد، امروز زنده بود.

پدر كميل ملكي مي‌گويد پس از مرگ فرزندش خوشبختانه مديران كارخانه به فكر افتادند يك آمبولانس در محل كارخانه مستقر كردند.

او مدعي مي‌شود: اداره كار و آتش نشاني شهرستان قروه با اعزام 8 نفر از كارشناسان خود، كارفرما را 90 درصد مقصر در اين حادثه تشخيص دادند و كارگر را تنها 10 درصد مقصر دانستند، همچنين پزشكي قانوني هم دليل مرگ را برق گرفتگي شديد اعلام كرده است.

محمد ملكي ادامه مي‌دهد: طي بخشنامه‌هاي داخلي كارخانه فولاد زاگرس هر نوع فعاليت تاسيساتي (در قسمت برق) حتما بايد با يك نفر همراه و نيروي كمكي صورت بگيرد اما در هنگام اين حادثه فرزند من تنها بوده و حتي زمان برق گرفتگي هم كسي نبود كه بخواهد كمكش كند.

او با اشاره به اينكه با از دست دادن فرزندش بي‌اهميت‌ترين موضوع مسائل مالي است، جهت نشان دادن توجه مسئولان به خانواده كارگري كه در هنگام كار جان‌اش را از دست داده توضيح مي‌دهد: فرزندم به علت مديريت غير مسئولانه كارخانه فوت كرد و در اين موقعيت براي من و خانواده صحبت از مسائل مالي سخت است اما لازم است بدانيد كه در ابتدا مسئولان اين واحد بزرگ صنعتي از پرداخت هر گونه وجهي اعم از حقوق، عيدي، سنوات و ساير مطالباتي كه به دليل حوادث شغلي به خانواده متوفي تعلق مي‌گيرد ممانعت مي‌كردند و حتي يك تسليت به خانواده ما نگفتند و من براي آنكه حقي از همسر و فرزند پسرم ضايع نشود پس از چهار ماه دوندگي توانستم حقوق ماهانه آنان را به جريان بياندازم.

او ادامه داد: اداره كار قروه با ارسال پنج نامه از مديريت كارخانه فولاد زاگرس در خصوص قراردادكاري متوفي و شرح حادثه توضيحاتي درخواست كرده است اما تا كنون مديران كارخانه از جواب دادن طفره رفته‌اند.

او در خاتمه سخنان خود با بيان اينكه به دليل عدم رعايت ايمني كار حوادث شغلي بسياري در اين واحد توليدي به وقوع پيوسته است، عنوان كرد: شكايتي در خصوص اين پرونده در مراجع قانوني مطرح شده كه هم اكنون توسط وكيل در دست پي گيري است.

پايان پيام

سه|ا|شنبه|ا|5|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن