تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828884087




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به دنبال آمار بالاي خوددرماني و مراجعات ديرهنگام بيماران به پزشكانبي‌اعتمادي مردم به پزشكان را قبول ندارم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: به دنبال آمار بالاي خوددرماني و مراجعات ديرهنگام بيماران به پزشكانبي‌اعتمادي مردم به پزشكان را قبول ندارم
خبرگزاري فارس: به دنبال آمار بالاي خوددرماني و مراجعات ديرهنگام بيماران به پزشكان عضو نظام پزشكي استان اصفهان گفت: اين مسئله را دليل بي‌اعتمادي مردم به پزشكان نمي‌دانم.


به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، آمار بالاي خوددرماني و مراجعات دير هنگام بيماران به پزشكان كه هميشه به عنوان معضل اصلي از سوي پزشكان مطرح شده است، شايد به قول مسئولان بهداشت و درمان به دليل مسائل اقتصادي باشد اما بيشتر آن بي‌اعتمادي است كه در بيماران قابل لمس است.

قبول ندارم كه مردم به جامعه پزشكي بي‌اعتماد هستند اما معتقدم كه ناهنجاري‌هايي در قسمت كوچكي از جامعه پزشكي صورت گرفته است.

حسين ايقاعي عضو نظام پزشكي استان اصفهان با اعلام مطلب فوق در ارتباط با اين موضوع با خبرنگار اين رسانه به گفت‌وگو نشست كه به شرح ذيل آمده است:

*‌فارس: قبول داريد كه اعتماد سابقي كه بين بيمار و پزشك وجود دارد ديگر در بين آنها مشاهده نمي‌شود و در موقع دريافت روش‌هاي درماني با دودلي بسياري روبرواند؟

هنگامي كه بيمار جان خود را كه از همه چيز برايش مهم‌تر است به پزشك مي‌سپارد چطور امكان دارد كه بگوييم به پزشك بي‌اعتماد است، زماني كه بيمار شخصي‌ترين مسائل فردي و زندگي خود را كه شايد به نزديك‌ترين افراد خود هم نمي‌گويد به پزشك معالج اعتماد و درد و دل مي‌كند آيا اين را بي‌اعتمادي مي‌خوانيد.

*‌فارس: آيا فكر نمي‌كنيد آمار بالاي خوددرماني در بين بيماران و بيشترين دليل دير مراجعه كردن بيماران به پزشكان كه به طور معمول به عنوان آخرين درمان به پزشك مراجعه مي‌كنند، بي‌اعتمادي آنها به پزشكان نيست؟

شما آخرين دليل را به عنوان نخستين عامل معرفي كرديد، تحقيقي كه در اين ارتباط صورت گرفت، مشخص شد در درجه اول هزينه‌هاي درمان سبب شده كه بيشتر بيماران از مراجعه زود هنگام و رجوع به پزشك براي دريافت درمان خودداري كنند.

*‌فارس: چرا فكر مي‌كنيد با اينكه هميشه داد مسئولان بهداشت و درمان مبني بر اين است كه تعرفه‌ها كم است اما اين قدر هزينه‌هاي درمان بر دوش بيماران سنگيني مي‌كند؟

تعرفه‌هاي پزشكي كم است و حتي در مقايسه با خدمات بيمارستاني ساير كشورهاي منطقه ناچيز است اما چون دولت به مسئوليت خود كه تعيين تعرفه مطابق با تورم موجود در كشور است، كوتاهي مي‌كند و بيمه‌ها از دادن حق واقعي بيمه به بيماران و پزشكان شانه خالي مي‌كنند، پزشك مجبور به دريافت مابه‌التفاوت آن از بيماران مي‌شود و همين موضوع هزينه‌هاي درمان بر دوش بيماران را سنگين مي‌كند.

زماني كه يك ويزيت بين 15 تا 16 هزار تومان است و بيمه‌گر تنها 15 درصد آن را پرداخت مي‌كند و آن هم 8 ماه بعد مي‌پردازد، چه تأثير‌هاي بدي بر روند زندگي بيمار و پزشك مي‌گذارد.

*‌فارس: واكنشي كه مسئولان نسبت به اين قضيه داشتند چه بوده است؟

تاكنون هيچ مقامي در صدد پاسخگويي به مشكلات مالي پزشكان و هزينه‌هاي درمان براي بيماران بر نيامده‌اند.

*‌فارس: راهكاري كه شما پيشنهاد مي‌دهيد، چيست؟

زماني كه بيمار 80 درصد هزينه‌هاي خود را مي‌پردازد و 3 درصد را بيمه‌ها مي‌پردازد بهتر است كه بيمار تمام هزينه‌هاي آن را بپردازد.

هنگامي كه براي بيمار آزمايش تجويز مي‌شود اما بيمار تنها به دليل عدم حمايت سازمان‌هاي بيمه‌گر از خدمات پاراكلينيك، آزمايش‌هاي خود را به تأخير مي‌اندازد و در اولويت آخر درمان خود قرار مي‌دهد و به جاي اينكه هر ماه يك‌بار به پزشك مراجعه كند، شش ماه يك‌بار اين كار را انجام مي‌دهد، ديگر نمي‌توان به كار پزشكان خطا گرفت.

*‌فارس: مسئله‌اي كه هست اينكه در هنگام رجوع به پزشكان دليل بروز بيماري تشخيص داده نمي‌شود و پزشكان بيشتر علائم درماني مي‌كنند؟

به عنوان مثال بيماري كه براي فشارخون به پزشك مراجعه مي‌كند و عكس و دارو براي وي تجويز مي‌شود و چون 90 درصد فشارخون در سطح دنيا بدون دليل است، نمي‌توان به پزشكان خورده گرفت.

*‌فارس: قبول داريد كه زيرميزي گرفتن پزشكان مزيد بر شده و بسياري از بيماران را از ارجاع زودهنگام به پزشكان دور مي‌سازد؟

زيرميزي يك پديده شوم است كه بايد حذف شود اما براي حذف آن بايد اقداماتي انجام شود.

زيرميزي جنبه‌هاي بد و منفي بسياري دارد، اما اينكه يك سيستمي تعريف شده باشد كه به عنوان مجري يك آناليز روي تعرفه‌هاي پزشكي داشته باشد هنوز وجود ندارد و در اين وضعيت كه هيچ كس به وظيفه خود عمل نمي‌كند، حق ناداده را به صورت زيرميزي از بيماران بايد گرفته شود.

*‌فارس: به نظر شما تعرفه پزشكان بايد چگونه سنجيده شود؟

در تعيين تعرفه‌ها لازم است كه روند قيمت‌ها در كشور يكي يكي بر اساس نرخ 40 درصد تورم‌ها بررسي شود و نه اينكه پزشك حق تعرفه دولتي را به اضافه تعرفه تحت عنوان زير ميزي جمع و هر كسي يك قيمت از بيمار دريافت كند.

*فارس: در ارتباط با افزايش 5 تا 9 درصدي تعرفه‌هاي پزشكي امسال چه نظري داريد؟

لازم است قبل از پاسخگويي اين مسئله را باز كنم كه در سال 1383 تا سال 89 سازمان نظام پزشكي متولي تعيين تعرفه‌هاي پزشكي بود كه در سال 90 شوراي عالي سلامت اين تعرفه را تعيين و امسال در حالي وزارت بهداشت تعرفه‌هاي پزشكي را تعيين كرده است كه مخالف با قانون است.

شايد افزايش 5 تا 9 درصدي براي تعرفه‌هاي پزشكي امسال مناسب باشد اما براي كيت‌هاي آزمايشگاهي و فيلم‌هاي راديولوژي كه بيشتر آن وارداتي است و با قيمت‌هاي گراني تهيه مي‌شود، اين افزايش قيمت مناسب نباشد.بي‌اعتمادي بيمار به پزشك وجود ندارد اما اخلال در روند درمان در حوزه بهداشت و درمان مشاهده مي‌شود به صورتي كه مسئولان به جاي پرداختن به اصل موضوع درمان بيشتر به حواشي و معلول‌ها مي‌پردازند.

گفت‌وگو از عاطفه قلع‌ريز

انتهاي پيام/خ۱۰

دوشنبه|ا|4|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن