محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828037451
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اعلام كرد: 3 هزار تماس روزانه شهروندان اصفهاني با اورژانس
واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اعلام كرد: 3 هزار تماس روزانه شهروندان اصفهاني با اورژانس
اصفهان- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اصفهان، پيشگيري و مديريت از حوادث و آموزش مردم را در موفقيت عمليات اورژانس بسيار مؤثر دانست و گفت: بعضي از مردم از اهميت اتاق فرمان فوريتهاي پزشكي اطلاعي ندارند و فقط انتظار اعزام يك واحد امدادي را دارند درحالي كه از 3 هزار تماس روزانهاي كه با اورژانس اصفهان گرفته ميشود، 300 مأموريت در روز انجام ميشود و حجم زيادي از تماسها راهنمايي و هدايت و مشاوره پزشكي به مردم است.
حميد اسماعيلي با بيان اينكه اين مركز از زيرمجموعههاي دانشگاه علوم پزشكي است گفت: همه پايگاههاي اورژانس 115 از نظر عملياتي به صورت مستقيم با يك اتاق فرمان در شهرستان مرتبط هستند كه اين اتاقهاي فرمان شهرستاني در صورت نياز به حضور بقيه واحدهاي امدادي خارج از اين سازمان در حوادث ويژه مثل پايگاههاي هلال احمر، تيمهاي داوطلبان و مراكز بهداشتي و درماني مطالبه خدمت ميكنند.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان با اشاره به فرآيند امدادخواهي از طريق مركز حوادث و فوريتهاي پزشكي تصريح كرد: وقتي مصدوم يا بيماري با شماره گيري 115 از ما امداد خواهي ميكند، پزشك يا كارشناس مركز در اتاق فرمان يكسري اطلاعات كلي مثل شرح حالي از نوع حادثه، تعداد مصدومان، عوامل و محل دقيق حادثه گرفته و درصورتي كه لازم باشد همزمان با مشاوره پزشكي به امدادخواه، واحد امدادي اعزام ميشود.
وي با تأكيد براينكه اين واحد اعزامي از نزديكترين، نزديكتر، نزديك، دور و دورترين واحد امدادي بر بالين بيمار و مصدوم حاضر ميشود افزود: به خاطر اين ترتيب قطعاً حضور در محل حادثه زمانهاي متفاوتي پيدا ميكند كه ميانگين رسيدن بر بالين بيمار را تعين ميكنيم.
اسماعيلي ادامه داد: پس از حضور واحد امدادي بر بالين بيمار يا مصدوم، يكسري اقداماتي انجام ميگيرد و در صورت نياز مشاوره پزشكي با پزشكان اتاق فرمان انجام ميشود همچنين يكسري اقدامات درماني در حين انتقال به بيمارستان صورت ميگيرد و مصدوم يا بيمار به اولين مركز درماني انتقال داده ميشود.
وي با اشاره به اينكه تمام اتاقهاي فرمان شهرستاني يك اتاق فرمان مركزي در سطح استان دارند كه مركز فرماندهي عمليات است و اين مراكز استاني هم زيرمجموعه مركز عمليات فرماندهي در وازت بهداشت ميباشد افزود: در سال گذشته با اضافه شدن دو اتاقهاي فرمان در شهرستانهاي فريدن و تيران و كرون، تعداد اتاقهاي فرمان استان به 14 مورد رسيد به طوري كه درحال حاضر تقريباً همه شهرستانهاي استان اتاق فرمان را دارند.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان در ادامه يادآور شد: سيستم هوشمند ضبط مكالمات اورژانس از لحظه تماس امدادخواه تا لحظه اعزام واحد امدادي، تمامي مكالمات را ضبط ميكند و مرجع قانوني و قضايي براي پاسخگويي ميباشد كه تمام مستندات آن به عنوان پرونده پزشكي بيمار به صورت محرمانه ضبط شده و غير قابل دستكاري است.
افزايش توان پروازي هلي كوپتر اورژانس اصفهان
وي با اشاره به افزايش توان پروازي هلي كوپتر اورژانس اصفهان در سال 90 گفت: در اين راستا در برخي نقاط استان تانكر سوخت تعبيه و پدهاي پروازي در شهرستانها شناسايي شد كه در صورت نياز هلي كوپتر اورژانس بتواند به همه شهرستانهاي استان پرواز كند.
حميد اسماعيلي اظهار داشت: معيارهاي فراخوان هلي كوپتر اورژانس در اختيار اتاقهاي فرمان است كه بسته به توان بيمارستانهاي شهر و پايگاههاي اورژانس شهر و شهرستان از هلي كوپتر امدادخواهي كرده و هلي كوپتر در صورت مطابقت با دستورالعمل پرواز ميكند در عين حال معمولاً پرواز در شرايطي صورت ميگيرد كه شهرستان توان پاسخگويي به مأموريت خاص را نداشته يا امكانات درماني خاص مدنظر را نداشته باشد.
وي نجات مادران باردار در سال 90 را يكي ديگر از اقدامات مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اصفهان در سال گذشته برشمرد و گفت: با توجه به اهميت نجات مادران باردار و تأثيرگذاري آن در شاخصهاي بهداشتي كشور، اين مهم به صورت ويژه توجه در دستور كار اورژانس است.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اصفهان با بيان اينكه سال گذشته 3 مورد پرواز براي نجات مادران باردار به استانهاي مجاور داشتيم با اين وجود شرايط اورژانس پيش بيمارستاني در چند سال گذشته در همه استانها به قدري توسعه كمي يافته كه كمتر نياز به پرواز هلي كوپتر اورژانس اصفهان هست.
اسماعيلي همچنين به راه اندازي امداد موتوري در شهر اصفهان در سال گذشته اشاره كرد و افزود: با توجه به ترافيك برخي ساعات روز در اصفهان، اعزم آمبولانس مشكل است در عين حال در بسياري از مأموريتها هم نيازي به حضور آمبولانس نيست به همين خاطر در برخي موارد واحد امداد موتوري بر بالين بيمار ميرود و در صورت نياز آمبولانس براي انتقال مصدوم يا بيمار به بيمارستان اعزام ميشود.
وي با تأكيد براينكه وظيفه اورژانس پاسخگويي به موارد تحديدكننده حيات است تصريح كرد: بسياري از امدادخواهيها مورد تحديدكننده حيات نيست ولي ممكن است نياز به حضور تكنسين باشد كه واحد امداد موتوري به محل اعزام ميشود.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان با اعلام اينكه در سال گذشته واحد امداد موتوري بيش از يكهزار و 199 مأموريت رفته است افزود: قطعاً برنامه ما توسعه اين واحد در سال 91 است.
راه اندازي امداد موتوري كوهستان در اصفهان براي اولين بار در كشور
وي همچنين به راه اندازي امداد موتوري كوهستان در اصفهان براي اولين بار در كشور اشاره و خاطرنشان كرد: مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان توجه ويژهاي به برنامههاي آموزشي در طول سالهاي گذشته داشته و قطعاً اين مهم در سال جاري نيز به صورت ويژه در دستور كار اين مركز قرار دارد.
حميد اسماعيلي با بيان اينكه سال گذشته تعداد پايگاههاي شهري به 51 و تعداد پايگاههاي جادهاي به 55 پايگاه افزايش يافت تأكيد كرد: پايگاههاي امدادي اورژانس پيش بيمارستاني در هر جا كه فضاي فيزيكي فراهم باشد مستقر ميشوند.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان ميگويد: مردم انتظار دارند واحدهاي امدادي سريع مصدوم يا بيمار را به بيمارستان انتقال دهند درصورتي كه آمبولانسهاي استان امكانات مناسبي دارند به طور مثال از نظر تجهيزاتي 15 درصد آمبولانسها بايداي سي يو داشته باشند درحالي كه بيش از 90 درصد آمبولانسهاي استان به اين امكانات مجهزاند.
اضافه شدن اولين اتوبوس آمبولانس به ناوگان امدادي استان
وي با اعلام اينكه سال گذشته اولين اتوبوس آمبولانس به ناوگان امدادي استان اضافه شد گفت: اين ناوگان براي پاسخگويي به حوادث جمعي با تعداد مصدوم بالا به ناوگان استان اضافه شد و اولين مأموريت خود را در نوروز 91 انجام داد.
اسماعيلي در ادامه از بكارگيري اولين پزشك زن در اتاق فرمان فوريتهاي پزشكي براي اولين بار در كشور خبر داد و افزود: آمادگي داريم در صورت وجود متقاضي اين تعداد را افزايش دهيم.
17 درصد تماسها با اورژانس مزاحمت است
وي مزاحمتهاي تلفني را يكي از مشكلات اورژانس اصفهان دانست و افزود: گرچه ميزان مزاحمتهاي تلفني نسبت به گذشته كاهش يافته اما طبق آخرين آمار 17 درصد تماسهاي صورت گرفته با اورژانس مزاحمت است.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان با اشاره به سامانه سنجش رضايتمندي از گيرندگان خدمت اورژانس استان گفت: در حال حاضر به صورت تصادفي به ده نفر از گيرندگان خدمات پيام كوتاه ميدهيم و ميزان رضايتمندي آنها را بررسي ميكنيم همچنين درصورتي كه مردم نظرات، پيشنهادات و يا انتقاداتي از اورژانس اصفهان داشته باشند ميتوانند با شماره پيامك 3000751115 مطرح كنند.
به گفته وي برخي مردم از اهميت اتاق فرمان فوريتهاي پزشكي اطلاعي ندارند و فقط انتظار اعزام يك واحد امدادي را دارند درحالي كه از 3 هزار تماس روزانهاي كه با اورژانس اصفهان گرفته ميشود، 300 مأموريت در روز انجام ميشود و حجم زيادي از تماسها راهنمايي و هدايت و مشاوره پزشكي به مردم است.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اصفهان بار ديگر با تأكيد براينكه هر تماسي منجر به اعزام واحد امدادي نميشود و هر موردي فوريت پزشكي نيست گفت: در اتاق فرمان پزشكي متخصص و متبحر با ضريب تشخيص بالا حضور دارد كه بر اساس علائم و شواهد مصدوم يا بيمار تصميم به اعزام واحد امدادي ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه در سال گذشته يكصد مورد احيا موفق از بين موارد تهديدكننده حيات توسط اورژانس اصفهان صورت گرفت اضافه كرد: سال 90 همچنين بيش از 30 مورد زايمان موفق توسط اورژانس در سطح استان انجام شد.
برگزاري 60 هزار نفر ساعت آموزش در سال 90
اسماعيلي توجه ويژه به آموزش عموم مردم و نيروهاي امدادي ساير سازمانها مثل آتش نشاني، هلال احمر، نيروهاي بيمارستانها، پليس و... را از رويكردهاي اصلي مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان عنوان كرد و افزود: سال گذشته نزديك به 60 هزار نفر ساعت آموزش برگزار كرديم همچنين براي اولين بار در كشور به متقاضيان گواهينامه رانندگي پايه يك آموزش داديم.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان در بخش ديگري از سخنانش با ارائه آمار مأموريتهاي اورژانس استان اصفهان در 3 سال گذشته گفت: سال 88، يكصد و چهار هزار مأموريت، سال 89، يكصد و 25 هزار مأموريت و سال 90، يكصد و 33 هزار مأموريت توسط اين مركز در سطح استان صورت گرفت كه نشان دهنده افزايش توان پاسخگويي ما به امدادخواهان است.
وي پيشگيري و مديريت از حوادث و آموزش مردم را در موفقيت عمليات اورژانس بسيار مؤثر دانست و گفت: آنچه مردم انتظار دارند توسعه كمي پايگاههاي اورژانس پيش بيمارستاني است كه قطعاً افزايش اين پايگاهها باعث افزايش توان پاسخگويي ما ميشود.
به گفته اسماعيلي باتوجه به توسعه كمي كه در سالهاي آينده نيز براساس استانداردها ادامه پيدا خواهد كرد پايگاههاي اورژانس پيش بيمارستاني نيازمند نيرو با تحصيلات آكادميك هستند كه روحيه فداكاري، تلاش شبانه روزي و خدمت به هم نوعان خود را داشته باشند.
اورژانس پيش بيمارستاني نيازمند حمايت ويژه خيرين
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان در بخش ديگري از سخنانش با تأكيد بر اينكه اورژانس پيش بيمارستاني نيازمند حمايت ويژه خيرين و معتمدان محلي شهرستان هاست تصريح كرد: كمك خيرين در ساخت و تجهيز اين پايگاه بسيار مؤثر است و سرعت رشد مجموعه اورژانس را چند برابر ميكند.
وي با اعلام اينكه بر اساس استانداردهاي موجود به ازاي هر 50 هزار نفر يك پايگاه شهري و به ازاي هر 40 كيلومتر جاده يك پايگاه جادهاي بايد مستقر باشد گفت: با راه اندازي 12 پايگاه اورژانس پيش بيمارستاني در سال جاري تمامي نواقص و كمبودها در سطح استان جبران ميشود البته اورژانس اصفهان با وجود اينكه از نظر كمي هنوز به استانداردها نرسيده ولي از نظر زمان رسيدن بر بالين بيمار زير استانداردهاي كشوري است و جزو استانهاي برتر ميباشد كه اين مهم با تلاش و زحمت شبانه روزي پرسنل اورژانس اتفاق افتاده است.
رئيس مركز حوادث و فوريتهاي پزشكي استان اصفهان در پايان فوت همزمان 4 نفر در يك منزل مسكوني بر اثر استنشاق گاز سمي co در سال 91 و فوت همزمان يك مادر و سه دخترش در روزهاي پاياني سال 90 را جزو تلخترين حوادث دانست و گفت: همه موارد احيا موفق براي كاركنان اورژانس اصفهان شيرين است اما يك مورد احيا موفق كه فرد احياكننده چند روز قبل از حادثه دوره آموزشي احيا را گذرانده و قبل از حضور نيروهاي امدادي احيا را شروع كرده بود جزو شيرينترين خاطرات كاركنان اين مركز ميباشد.
*پيشگيري و مديريت حوادث و آموزش مردم در موفقيت عمليات اورژانس بسيار مؤثر است
* آنچه مردم انتظار دارند توسعه كمي پايگاههاي اورژانس پيش بيمارستاني است كه قطعاً افزايش اين پايگاهها باعث افزايش توان پاسخگويي ما ميشود
*با راه اندازي 12 پايگاه اورژانس پيش بيمارستاني در سال جاري تمامي نواقص و كمبودها در سطح استان جبران ميشود
سه|ا|شنبه|ا|29|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]
-
گوناگون
پربازدیدترینها