تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829390027




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديرعامل بورس كالا خبر داد: راه اندازي تابلوي فرعي (بازار سوم) در سال جاريخبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: مديرعامل بورس كالا خبر داد: راه اندازي تابلوي فرعي (بازار سوم) در سال جاريخبرگزاري موج -
۲۲ فروردين ۱۳۹۱ (۱۴:۵۱ب.ظ)

مديرعامل بورس كالا خبر داد:

راه اندازي تابلوي فرعي (بازار سوم) در سال جاري
خبرگزاري موج - مديرعامل بورس كالاي ايران گفت: در سال جاري تابلوي فرعي ( بازار سوم) در بورس كالا راه اندازي مي شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، حسين پناهيان مديرعامل شركت بورس كالاي ايران در اولين نشست خبري خود در سال جديد از تكميل برنامه راهبرد، استقرار زمينه هاي رشد و توسعه بازار، تقويت فرآيند نظارت بر عمليات بازار، فراهم كردن زمينه هاي مديريت ريسك، نهادينه كردن فعاليت هاي پژوهشي كاربردي و تقويت زير ساخت هاي فناوري اطلاعات به عنوان مهمترين برنامه ها شركت براي بورس كالا نام برد.
ايجاد بازاري قانونمند، خود انتظام، شفاف، مرجع قيمت براي بازار در داخل كشور و منطقه با ابزارهاي مالي متنوع براي پوشش ريسك فعالان بازار و تضمين تعهدات طرفين معامله را به عنوان ماموريت هاي بورس كالا عنوان كرد كه از سوي اين شركت مورد پيگيري قرار مي گيرد.
پناهيان اظهارداشت: شركت بورس كالاي ايران به منظور استقرار زمينه هاي رشد و توسعه بازار به شناسايي توليدكنندگان و كالاهاي قابل معامله جديد در بورس، راه اندازي تابلوي فرعي (بازار سوم) و پيگيري تصويب مقررات و دستور العمل هاي لازم براي معاملات قبض انبار خواهد پرداخت.
به گفته وي، همچنين قرار است شناسايي ظرفيت هاي قوانين و مقررات موجود و بهره گيري از آنها در راستاي گسترش بازار، فعال كردن معاملات نفت خام، فرآورده هاي آن در تعامل با شركت ملي نفت، پيگيري عرضه نفت كوره و نفت خام، طراحي و تدوين قراردادهاي آتي نفت خام، پذيرش قراردادهاي سلف موازي قير در هيات پذيرش بورس كالا براي انجام معاملات ثانويه آن در اين بورس نيز انجام شود.
پناهيان تعامل با نهادهاي مرتبط در خصوص استاندارد گذاري كالاهاي قابل معامله در بورس با توجه به قواعد حاكم بر بورس و توسعه و تعميق ابزارهاي مشتقه مالي را از موارد مورد پيگري در زمينه استقرار رشد و توسعه بازار دانست.
وي تقويت فرآيند نظارت بر عمليات بازار را ايجاد واحد مستقل نظارت بر معاملات، تخصصي كردن حوزه عمليات تالار معاملات، استقرار نظام مبارزه با پولشويي در راستاي دستورالعمل اجراي قانون مبارزه با پولشويي و ايجاد نظام كارآمد در حوزه پذيرش مشتري دانست.
وي ادامه داد: فراهم كردن زمينه هاي مديريت ريسك از طريق راه اندازي صندوق تضمين و تعيين شرايط عضويت اعضا، استقرار نظام اعتبارسنجي كارگزاران و مشتريان، برنامه ريزي براي استقرار ساختار عضو محور و ايجاد واحد مديريت ريسك ميسر مي شود.
مديرعامل بورس كالاي ايران با اشاره به نهادينه كردن فعاليت هاي پژوهشي كاربردي، گفت :اين مهم از طريق انجام پژوهش هاي ناظر بر شناخت، تحليل و آينده نگري بازار، بومي سازي تجربيات جهاني و پايه گذاري نظام مستندسازي جهت تبديل آموزه هاي تجربي به تئوري هاي مبناي عمل، تدارك داده ها، اطلاعات و دانش لازم براي تصميمات سرمايه گذاري در كشور و منطقه به عنوان يك مرجع اصلي و همچنين بهبود سيستم ها و روشها در بورس كالا و ترويج نظام رقابتي در حوزه فعاليت هاي بورس كالا تحقق مي يابد.
وي استقرار نظام سيستم چند بانكي، ارتقا سطح خدمات سامانه عملياتي، ارتقا نرم افزارهاي معاملاتي موجود و برنامه ريزي براي معاملات بر خط براي توسعه معاملات را در جهت تقويت زيرساخت هاي فناوي اطلاعات عنوان كرد.

عملكرد بورس كالا در سالي كه گذشت
مدير عامل بورس كالاي ايران به رشد 42 درصدي ارزش معاملات فيزيكي و رشد دو هزار و 602 درصدي ارزش معاملات قراردادهاي آتي در سال گذشته اشاره كرد.
وي در تاكيد بر اقدامات در نظرگرفته شده براي رشد و توسعه اين بازار، اظهار داشت: با توجه به بحثي كه در ارتباط با تضمين كيفيت كالا مطرح شده است، استانداردسازي در دستور كار امسال بورس كالاي ايران قرار دارد و در اين راستا هم اقدامات اساسي و زيربنايي انجام گرفته است.
پناهيان از توسعه زيرساخت هاي اطلاعاتي و ارتباطي به به عنوان بخش سوم برنامه هاي اين شركت نامبرد كه از دارايي هاي اصلي و سرمايه اي هر بورسي در دنيا به شمار مي رود.
در اين راستا وي بر تقويت ابزارهاي مديريت ريسك و ابزارهاي مشتقه تاكيد كرد.
وي تصريح كرد: همچنين بازبيني قوانين و مقررات نيز در دستور كار است تا بتوانيم فضاي كسب و كار را بهبود بخشيم و به رقابتي شدن فضاي اقتصاد كمك كنيم، به علاوه، اقدام بعدي اصلاح ساختار سازماني بر اساس راهبردهايي است كه براي بورس طراحي شده است.
مديرعامل بورس كالاي ايران بحث رشد و توسعه بازار را به دو بخش تقسيم كرد و گفت: بخش نخست در ارتباط با رشد است و بخش ديگر توسعه را شامل مي شود.
وي با اشاره به رشد متغيرهاي موجود در بورس كالا و روند ارزش معاملات اظهار داشت: ارزش معاملات در سال 89 بالغ بر 125 هزار ميليارد ريال بوده كه اين عدد در سال 90 به 302 هزار ميليارد ريال رسيده، كه نشان از رشد 141 درصدي ارزش معاملات دارد و از اين ميان 171 هزار ميليارد ريال متعلق به معاملات فيزيكي است.
وي ارزش معاملات را به دو بخش معاملات فيزيكي و آتي تقسيم بندي و تصريح كرد: معاملات فيزيكي به سه صورت نقد، نسيه و سلف انجام مي شود كه در نهايت منجر به تحويل كالا مي شود.
پناهيان افزود: طي سال 90، نسبت به سال 89 حجم ريالي معاملات 42 درصد رشد داشته كه حدود 36 درصد متعلق به بخش فلزي و صنعتي و 55 درصد متعلق به بخش نفتي و پتروشيمي است. در اين ميان بخش كشاورزي هم رشد دو درصدي را تجربه كرد.
وي عمده ترين تحول در بورس كالا را در بخش قراردادهاي آتي دانست و گفت: حجم قراردادهاي آتي سال 89 حدود 142 هزار قرارداد بود كه منجر به تسويه يا تحويل شده و اين در حالي است كه در سال 90، حجم اين قراردادها به بيش از 2 ميليون عدد رسيده، يعني تقريبا يك هزار و 247 درصد رشد را در حجم قراردادها شاهد بوديم.
وي خاطر نشان كرد: ارزش ريالي معاملات قراردادهاي آتي در سال 89 در بورس كالاي ايران بالغ بر پنج هزار ميليارد ريال بود، اين عدد در سال 90 به 132 هزار ميليارد ريال رسيد كه دو هزار و 602 درصد رشد داشته است و اين يعني 27 برابر شدن حجم معاملاتي كه در اين بازار است.
مدير عامل بورس كالاي ايران گفت: مشاهده اين ارقام نشان مي دهد كه توانمندي هايي بالايي در بازار سرمايه وجود داشته و اين امكان وجود دارد كه بتوانيم تحولات عظيم تر و عمده تري را در بخش قراردادهاي آتي به طور خاص و قراردادهاي مشتقه و ابزارهاي مالي پياده كنيم.
وي افزود: به طور خلاصه سال 90 شاهد رشد 42 درصدي ارزش معاملات فيزيكي و رشد دو هزار و 602 درصدي ارزش معاملات قراردادهاي آتي بوديم.
وي با اشاره به پذيرش هفت كالاي جديد در بورس كالاي ايران طي سال گذشته، گفت: عمده ترين پذيرش هاي بورس كالا به سمت كالاهاي مشابه حركت كرده به طوري كه در سال 90 حجم پذيرش و عرضه كالاهاي مشابه 33 قلم است و هم اكنون بالغ بر 182 قلم كالا در بورس كالا قابليت معامله در بخش فيزيكي را دارند.
پناهيان اظهار داشت: از لحاظ تعداد كارگزاري ها كه نقش محوري را در توسعه بازار ايفا مي كنند، تعداد كارگزاران فعال بورس كالا در سال 89 معادل 62 شركت بود كه در سال 90 به 75 شركت رسيد.
وي ادامه داد: در حوزه پذيرش نيز 38 شركت داخلي و هشت شركت خارجي طي سال 90 پذيرش شدند.
وي اضافه كرد: بنا بر اين در مجموع شركت هاي پذيرفته شده در بورس كالا به 270 شركت رسيد كه 200 شركت داخلي و 70 شركت خارجي هستند.
پناهيان، ورود سنگ آهن دانه بندي و ذغال سنگ در گروه كالاهاي صنعتي، پذيرش نفت خام و نفت كوره در گروه فرآورده هاي نفتي در راستاي عملياتي كردن بورس نفت، پذيرش پنبه در گروه كالاها كشاورزي و شروع معامله شمش فولادي براي تكميل زنجيره فولاد را از برنامه هاي رشد و توسعه بازار دانست.
وي افزود: استخراج استاندارد ملي كنستانتره موليبدن، لوب كات و بازنگري واژه نامه استاندارد سنگ آهن با محوريت بورس كالا در راستاي تفاهم نامه هاي موجود با سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي و تهيه استاندارد شير خام در راستاي عرضه فرآورده هاي دامي از استاندارد هاي كالاي پذيرش شده در بورس كالا است.

سه|ا|شنبه|ا|22|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن