تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828823089




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لزوم دستيابي به فناوري هسته اي و عبور از چالش هاي پيش رو


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: لزوم دستيابي به فناوري هسته اي و عبور از چالش هاي پيش رو
تهران - دانشمندان و كارشناسان ارشد مسائل هسته اي، دستيابي به فناوري هسته اي را ضرورتي انكار ناپذير براي كشور دانسته و ايستادگي در برابر هجمه هاي دشمنان را براي برخورداري از اين فناوري، الزامي برشمردند.


پروفسور "رسول خدابخش" عضو هيات مميز هسته اي و عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور، دكتر "علي رمضاني" رييس بنياد نخبگان استان زنجان و استاد برحسته كشور در سال 90 و دكتر "طيب كاكاوند" عضو هيات علمي دانشگاه زنجان و دكتراي فيزيك هسته اي در نشست مشتركي در دفتر ايرنا در زنجان، ديدگاه هاي خود را در خصوص لزوم دستيابي به فناوري هسته اي و چالش هاي پيش رو در اين مسير مطرح كردند.

* اهميت انرژي هسته اي به كاربردهاي پزشكي محدود نمي شود

عضو هيات مميزي سازمان انرزي اتمي كشور، رشد همه جانبه كشور را در گرو دستيابي به انرزي هسته اي دانست و گفت: اهميت دستيابي به اين انرژي را نبايد به كاربردهاي علمي و پزشكي آن محدود كرد چرا كه انرژي هسته اي اهميت انكار ناپذيري در اقتدار همه جانبه ملت ها و حكومت ها دارد.

"رسول خدابخش"، با اشاره به تاريخچه انرژي هسته اي پس از انقلاب اسلامي ايران ، اظهار كرد: از سال 1360 مصرف انرژي درجهان و جايگزيني سوخت هاي فسيلي مطرح شد، طرح هاي دستيابي به انرژي هسته اي در ايران، مدت ها رها شده مانده بود.

* مشاركت ايران و غرب براي توليد انرژي هسته اي پيش از انقلاب

عضو هيات امناي سازمان انرزي اتمي ايران، خاطر نشان كرد: ايران پيش از پيروزي انقلاب اسلامي نيز با غرب تفاهمنامه شراكت در توليد انرژي هسته اي را داشت و مقرر شده بود در قبال هزينه اي چشمگير نيروهاي انساني ايراني در نزد غربي ها تحت آموزش باشند اما تعهدات غرب در قبال ايران عملي نشد.

وي، ادامه داد: غرب تصور مي كرد ايران به تنهايي و بدون اتكا به آنان نمي تواند به فناوري هسته اي دست يابد به همين دليل در مقاطع مختلف سعي كرد با كش و قوس هاي فراوان و عدم تحقق وعده هايش ايران را در بلاتكليفي و وابستگي رها كند.

رييس دانشگاه تحصيلات تكميلي استان زنجان، يادآور شد: غرب از ديرباز با پرداخت هزينه هاي گزاف و با انعقاد و لغو قراردادهاي مهم سعي داشت از دستيابي ايران به علوم نوين و در پي آن از بين رفتن وابستگي ايران به غرب ممانعت كند در همين راستا در سال 73 با برنامه ريزي و توطئه چيني درصدد حذف درس فيزيك هسته اي از كتب دانشگاهي برآمدند.

استاد فيزك هسته اي دانشگاه هاي ايران،، دستيابي به هواپيماهاي اف 16، نفت و دانش هسته اي را از جمله علومي دانست كه غرب همواره درصدد حذف آن از كشور ايران بوده است.

وي، با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي دستيابي به فناوري هسته اي در رژيم سلطنتي ايران ، گفت: غرب بلافاصله پس از پيروزي انقلاب اسلامي براي حذف تفكر و دانش مورد نياز براي دستيابي به فناوري هسته اي در ايران تلاش كرد.

عضو هيات امناي سازمان انرژي اتمي ايران، با اشاره به شراكت ايران با فرانسه در سهم 25 درصدي ايران در يكي از نيروگاه هاي آن كشور، تصريح كرد: غرب و پس از آن روسيه با موضع گيري عليه ايران و عدم پرداخت سهم ايران از انرژي هسته اي حاصل از نيروگاه شراكتي حق ايران را تضييع كردند و همواره آنان آغازگر چالش ها بوده اند.

* حذف درس فيزيك هسته اي از نظام آموزشي كشور

خدابخش، با استناد به نامه هاي واصله براي مسئولان وقت در بهمن ماه سال 73، متذكر شد: در نامه هايي پيامدهاي منفي حذف درس فيزيك هسته اي در آن زمان به مسئولان گوش زد شد، " مي ترسم زماني فرا برسد كه از هسته اي فقط كلمه هسته اي در لغت نامه ها باقي بماند"

وي، ضمن اظهار تاسف از توطئه چيني غرب براي حذف دروس هسته اي و در پي آن عدم رشدو توسعه كشور، ابراز كرد: بارها و بارها براي دولت وقت اهميت دستيابي به انرژي هسته اي مطرح و دستيابي به اين دستاورد مهم ضرورتي انكار ناپذير تلقي شد اما متاسفانه در سال 82 مساله امضاي پروتكل الحاقي مطرح و با ممانعت نخبگان هسته اي از امضاي آن جلوگيري شد.

*امضاي پروتكل الحاقي دام غرب عليه ايران

عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور، با استناد به مصاحبه هاي خود در تيرماه سال 82 مبني بر اينكه "امضاي پروتكل الحاقي امنيت ايران را بر هم مي زند"، تصريح كرد: زماني كه بحث امضاي پروتكل الحاقي مطرح شد دلسوزان نظام بارها هشدار دادند كه پروتكل الحاقي منع تكثير سلاح هاي هسته اي ، دام غرب براي به زانو درآوردن ايران است.

وي، ضمن اظهار تاسف از بي توجهي مسئولان وقت براي دستيابي به فناوري هسته اي، يادآور شد: زماني كه كارشناسان خبره سازمان انرژي اتمي معتقد بودند فناوري هسته اي گلوگاه رشد هسته اي است برخي مسئولان سياسي كشور در مصاحبه هاي خود مي گفتند امضاي پروتكل الحاقي ان. پي .تي دل مشغولي ايران نيست.

رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي زنجان، به تيتر هاي برخي مصاحبه هاي مربوط به اهميت دستيابي به انرژي هسته اي در سال 82 اشاره و ابراز كرد: تيترهاي نشريات اردبيل امروز و پرتو با عناويني چون "خواب زمستاني" و " روس ها مارا به بازي گرفته اند"، براي روشن گري اذهان درخصوص پاسخگويي به اين سوال كه آيا ايران با امضاي پروتكل هسته اي به انرژي هسته اي دست خواهد يافت يا نه ؟ مطالب متعددي منتشر شد.

عضو هيات امناي سازمان انرژي اتمي ايران، اهميت به كار گيري انرژي هسته اي را بالاتر از ملي شدن صنعت نفت ايران برشمرد و افزود: هر كس بگويد ايران نياز به انرژي هسته اي ندارد نادان است.

خدابخش، بهره برداري از انرژي هسته اي را براي دستيابي به توسعه پايدار ضروري دانست و گفت: براي رفاه نسل آينده ناچاريم به فناوري هسته اي دست يابيم لذا اولويت هاي تحقيقات هسته اي بايد دستيابي به سوخت هسته اي باشد.

عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور ، با تاكيد بر اينكه دستيابي به فناوري هسته اي در مسائل علمي كوچك خلاصه نمي شود، اظهار كرد: اقتدار اقتصادي، علمي و سياسي ايران در گرو دستيابي به فناوري هسته اي است.

*مخالفت هاي آمريكا و اسرائيل با فعاليت هاي هسته اي ايران بهانه است

استاد فيزيك هسته اي كشور، مبارزه با كشورهاي هسته اي را مبارزه با اسلام برشمرد و تصريح كرد: غرب به خصوص آمريكا و اسرائيل با نظام جمهوري اسلامي ايران مخالفند لذا حتي اگر ايران اسلامي از دستيابي به انرژي هسته اي منصرف مي شد بازهم بهانه اي براي دشمني با اين كشور وجود داشت.

*اطلاع رساني بدون ملاحظه خطر آفرين است

يك استاد فيزيك هسته اي، نيز با بيان اينكه نبايد بهره برداري هاي كوچك از فناوري هسته اي در سطح كلان اطلاع رساني شود، گفت: چه بسا كشورهاي بسياري كه در خفا اقدام به فعاليت هسته اي كرده و پس از دستيابي به فناوري هاي هسته اي ، توانمندي خود را در اين زمينه اطلاع رساني كردند.

"طيب كاكاوند" اطلاع رساني از تمامي اقدامات صورت گرفته را اقدامي غير مرسوم در دنيا دانست و افزود: جمهوري اسلامي به عنوان تنها كشوري كه مستقلانه در اين عرصه وارد شده، امروز بايستي دست به عصاتر و محتاطانه تر عمل كند.

وي، افشاي آخرين اطلاع ميزان دستيابي به فناوري هسته اي را منجر به صرف هزينه هاي گزاف دانست و يادآورشد: اطلاع رساني از برخي اقدامت صورت گرفته موجب حساس شدن مخالفان نظام جمهوري اسلامي مي شود.

*ايران اسلامي در دست يابي به علوم بي نياز غرب بوده

رييس بنياد نخبگان استان زنجان، ايجاد مانع در فعاليت هسته اي ايران اسلامي را بهانه اي بيش نداست و اظهار كرد: در حقيقت دشمنان براي ممانعت از رشد و تداوم حيات نظام اسلامي در تلاش هستند.

"علي رمضاني" دستيابي به علوم پيش رفته را تا زمان حاضر متاثر از امپراطوري هاي غرب دانست و افزود: در زمان حاضر اغلب كشورهاي همسايه در بسياري از امور به كشورهاي غربي وابسته بوده و هيچ استقلالي از خود ندارند.

وي، به پيشرفت هاي علمي در نظام اسلامي اشاره كرد و يادآور شد: امروز نظام اسلامي با حفظ استقلال خود، توانسته به بسياري از علوم نوين جهان دست يافته و بي نيازي از كمك كشورهاي غربي باشد.

رمضاني، ادامه داد: در صورتي كه با روند موجود، ايرانيان بتوانند به كالاها و خدمات توليد داخل با دانش بومي دست يابد، قطعا بر نگرش كشورهاي جهان نسبت به ايران تاثير گذار خواهد بود.

استاد برجسته كشور در سال 90، به نگرش مردم جهان نسبت به كشور هاي مستقل در عرصه توليد و خدمات اشاره كرد و گفت: در صورت تحقق توليد ملي نگاه هاي جهاني بيش از پيش متوجه ايران اسلامي شده و در نهايت فكر و فرهنگ ايراني به آنان منتقل خواهد شد.

رييس بنياد نخبگان استان زنجان، نگرش منفي ملت هاي مختلف را متاثر از اشتباه بزرگ برخي كشور ها در ژاپن دانست و خاطر نشان كرد: امروز عامه مردم فقط به جنبه منفي اين فناوري واقف بوده و روي آن پافشاري مي كنند، اين در حالي است كه بايد ملت ها را متوجه ارزش بالاي دانش هسته اي كرد.

وي، به تاثير فناوري هسته اي بر ساير علوم اشاره كرد و افزود: با پيش روي كشور به سوي فناوري و دانش هسته اي، زمينه رشد و توسعه ساير علوم را فراهم مي كند.

* نخبگان سرمايه هاي عظيم كشور هستند

رمضاني، با تاكيد بر لزوم توجه به نيرو هاي انساني براي رشد و پيشرفت همه جانبه علمي كشور اظهار كرد: سياست ها در كشور بايد به نحوي اجرا شود كه نيروي انساني به عنوان انرژي مولد و توليد كننده در كشور باقي بماند تا بدين طريق در آينده بتوان به دانش و فناوري هاي نوين دست يافت.

رييس بنياد نخبگان استان زنجان، بر آگاه سازي نخبگان و جوانان براي ماندن در كشور تاكيد كرد و گفت: معلمان نقش تاثير گذاري در اين زمينه دارند و مي توانند با اميد بخشي به جوانان و نخبگان مانع خروج آنان از كشور شوند.

وي، ادامه داد: بيشترين نگراني غرب از نخبگان و فكرهاي مولد نظام اسلامي بوده و همواره براي خروج آنان از ايران تلاش كرده اند.

رمضاني، نخبگان را سرمايه هاي عظيمي براي كشور دانست و خاطر نشان كرد: گاه خروج تعداد كمي از اين افراد از كشور، منجر به ايجاد مشكلاتي براي كشور مي شود كه بايد از وقوع اين اتفاقات جلوگيري كرد.

اين استاد برجسته كشور، مهاجرت و ترور نخبگان و دانشمندان را يكي از اهداف استكبار دانست و افزود: مسولان بايستي متوجه اهميت نيروي انساني بوده و به هر طريق ممكن از خروج آنان جلوگيري كنند.

* اهميت انرژي هسته اي به كاربردهاي پزشكي محدود نمي شود

عضو هيات امناي سازمان انرزي اتمي ايران، به نقش انرژي هسته اي در رشد و توسعه كشورهاي مترقي جهان اشاره و ابراز كرد: دستياتبي به فناوري هسته اي و در پي آن انرژي هسته اي همه عوامل رشد و ترقي كشور را به همراه دارد.

خدابخش، با تاكيد بر اينكه نبايد به دستاوردهاي كوچك فناوري هسته اي اكتفا كرد و روي آن ها مانور داد، خاطر نشان كرد: گاهي مسئولان آن قدر اهميت و كاربرد فناوري هسته اي را در امور پزشكي ، كشاورزي و ساير علوم مد نظر قرار مي دهند كه از اهميت واقعي آن در سرنوشت آيندگان غافل مي شوند همين امر سبب شده دشمنان بيشتر تحريك شده و در اين فكر فرو روند كه اگر قصد ايران فقط استفاده پزشكي است چرا در قبال امتيازهاي كلان حاضر به عقب نشيني از مواضع خود در دستيابي به اين فناوري نيستند؟

رئيس منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامي شمالغرب كشور ، بر استفاده از انرژي حاصل از فناوري هسته اي تاكيد و تصريح كرد: تامين انرژي در جهان اساس تحولات عظيم است و ايران نيز براي استفاده صلح آميز از اين انرژي بايد بكوشد.

*شفاف سازي ايران در خصوص عملكرد خود ضروري است

خدابخش، به اسلام ستيزي و ايران هراسي دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران اشاره و ابراز كرد: به رغم اينكه به كررات تاكيد كرده ايم در اسلام و نظام جمهوري اسلامي ايران استفاده غير صلح آميز از فناوري هسته اي مجاز نيست، زيرا دشمنان از توانايي ايران براي دستيابي و توسعه فناوري هسته اي باخبر هستند تمام توان خود را براي جلوگيري از رشد فناوري هسته اي ايران معطوف كرده اند.

عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور ،افزود: شفاف سازي ايران نسبت به عملكرد خود موجب تنوير افكار عمومي، كاهش بهانه گيري ها و اتهامات دشمنان مي شود.

* اقتصاد بدون نفت مساوي با رشد و تعالي

متخصص فيزيك هسته اي، با بيان اينكه امروز دنيا به ارزش استفاده از فناوي هسته اي واقف شده است، يادآورشد: اين دانش ارزشمند، قطعا براي جلوگيري از وقوع بحران انرژي در آينده نظام اسلامي تاثير گذار خواهد بود.

طيب كاكاوند، توليد انرژي را موضوعي حياتي در جهان دانست و اظهار كرد: توليد انرژي نيروي كار را وارد عرصه اقتصادي كرده، از خروج ارز از كشور جلوگيري و زير بناي اقتصاد هر كشوري را ترميم مي كند.

وي، اقتصاد بدون نفت را در رشد و تعالي كشور بسيار تاثير گذار دانست و خاطر نشان كرد: تحريم هاي غرب عليه ايران فرصتي براي پيش روي و ترقي نظام اسلامي بوده ودر هر زمان كه اين تحريم ها تشديد يافته، ايران اسلامي با اقتدار بيشتري گام برداشته است.

عضو هيات علمي دانشگاه زنجان، به عدم نتيجه گيري غرب از تحريم نظام اسلامي اشاره كرد و گفت: ترور دانشمندان آخرين ترفندي است كه غرب براي مقابله با فناوري هسته اي ايران اسلامي در پيش گرفته است.

كاكاوند، توليد يك دانش نوين در كشور را منجر به بكار گيري تمامي توانمندي هاي علمي دانست و افزود: بهره مندي از توان متخصصان و كارشناسان در توليد علم، رونق اشتغال و كار را به دنبال داشته و در نهايت تحقق خواسته و مطالبه رهبري را در پي خواهد داشت.

متخصص علوم هسته اي، دستيابي به اين دانش فني و علمي در نظام اسلامي را داراي تبعات منفي بسياري براي غرب دانست و يادآورشد: امروز غرب به اين نتيجه رسيده كه در كنار دستيابي به اين دانش، اقتصاد نظام اسلامي نيز رشد كرده و ايران در تمامي ابعاد به موفقيت دست خواهد يافت.

*دستيابي به انرژي پاك هسته اي وابستگي به نفت را كاهش مي دهد

رييس بنياد نخبگان استان زنجان، به وابستگي نفتي ايران اسلامي اشاره كرد و گفت: بخش عمده وابستگي مربوط به حوزه انرژي مي شود، اين در حالي است كه با دستيابي به فناوري هسته اي بعنوان انرژي پاك، بخش عمده اي از وابستگي هاي نفتي كاهش خواهد يافت.

رمضاني، استفاده از انرژي هاي فسيلي از جمله نفت را موجب آلودگي و گرم شدن زمين دانست و افزود: اين موضوع تبعات بسياري براي اينده زندگي بشر و ساير موجودات زنده دارد.

وي، استفاده از فناوري هسته اي براي توليد انرژي را موجب كاهش آلايندگي زيست محيطي دانست و يادآورشد: حركت بشر براي استفاده از انرژي هايي پاك ، جوامع را به سوي استفاده از انرژي هسته اي سوق مي دهد.

رمضاني، نقش گسترش فناوري هسته اي در كشور را در رشد و توسعه كشور مهم دانست و اظهار كرد: امروز با وجود آنكه در نيروگاه هاي هسته اي بازده انرژي كمتر از حد نصاب است، اما به مراتب بهتر از بهره گيري از سوخت هاي فسيلي و الوده ساختن محيط زيست محسوب مي شود.

رييس بنياد نخبگان استان زنجان، حضور دانشجويان در مراكز هسته اي را لازمه دستيابي و انتقال تكنولوزي دانست و گفت: با راه اندازي نيروگاه ها متخصصان مي توانند در انتقال تكنولوژي هاي حاصل شده به نسل هاي بعد اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

*دستيابي به فناوري هسته اي اتفاق بزرگ در تاريخ ايران

استاد فيزيك هسته اي، دستيابي به قله هاي فناوري هسته اي را موجب، شرف، عزت و افتخار نظام اسلامي دانست و خاطر نشان كرد: با وجود تمامي تحريم ها دستيابي به دانشي كه ابرقدرت ترين كشورها سال ها براي آن تلاش كرده اند، اتفاقي بزرگ در تاريخ جمهوري اسلامي محسوب مي شود.

كاكاوند، با بيان اينكه تحريم ها براي ملت نظام اسلامي تبديل به فرصت شده است، افزود: در صورتي كه ملت ايران طي سالهاي اخير تحريم ها را تجربه نمي كردند، راهكار برخورد و استفاده از آن را نيز نمي آموختند.

وي، رسيدن به قله هاي دانش را نيازمند صرف هزينه هاي چشمگيردانست و يادآورشد: نيروي هاي انساني و نخبگان كشور در مسير دستيابي به فناوري هسته اي تجربيات ارزشمندي را كسب مي كنند و بايد براي دستيابي به اين تجربيات ارزشمند تشديد فشارهاي اقتصادي و تحريم ها را تحمل كرد.

عضو هيات علمي دانشگاه زنجان، وجود چنين تهديدات و فشارهايي را منحصر به جمهوري اسلامي دانست و گفت: غرب و جهان استكبار، نابود سازي حاكميتي همچون جمهوري اسلامي را مد نظر دارد وبراي تحقق اين هدف از هيچ توطئه اي فرو گذار نيست.

*هراس غرب از الگوي اسلامي ايراني

اين استاد دانشگاه ، به وجود تضاد عقيدتي ميان ايران اسلامي و غرب اشاره و خاطر نشان كرد: غرب از الگو شدن نظام اسلامي در هراس بوده و از وجود پشتياني ايدوئولوژي اسلامي در آن اطمينان دارد.

وي، ادامه داد: غرب به خوبي متوجه است كه وجود چنين حاكميتي با ايدئولوژي اسلامي، براي تمامي كشورهاي جهان به الگويي تبديل خواهد شد و تحقق اين موضوع بساط استكباري غرب را بر هم خواهد زد.

كاكاوند، به تلاش رسانه هاي غربي براي ايجاد چهره اي منفور از ملت ايران اشاره كرد و افزود: ملت ايران بايستي به چنان جايگاهي برسند كه چهره زشت ايجاد شده پاك شود و ملت هاي مختلف به حقاينت نظام اسلامي پي ببرند.

اين استاد دانشگاه، الگو گيري كشورهاي اسلامي از ايران را خطر بزرگي براي جهان استكبار دانست و يادآورشد: دست يابي نظام اسلامي به فناوري هسته اي، در كنار آنكه خطر بزرگي براي غرب در الگو شدن ايران محسوب مي شود، تهديدي جدي براي رژيم غاصب صهيونيستي به عنوان سردمدار اصلي استكبار جهاني به شمار مي رود.

وي، به نقش رسانه ها در آگاه سازي مردم از ثمرات و اهميت فناوري هسته اي اشاره كرد و گفت: بايد در اين زمينه صادقانه با ملت برخورد كرده و آنان را در جريان اهميت و ارزش اين فناوري قرار داد، تا مردم نيز سختي ها و تحريم هاي اقتصادي را براي دستيابي به افتخاري ماندگار تحمل كنند.

*كاهش چالش هاي هسته اي ضروري است

استاد فيزيك هسته اي كشور، سخنان و مواضع مخالفان دستيابي به انرژي هسته اي را نابخردانه دانست و افزود: مسئولان بايد برحسب اطلاعات و آگاهي هاي به دست آمده از منابع موثق اقدام به سخنراني و اتخاذ تصميمات كلان كنند.

خدابخش، در خصوص راه هاي كاهش چالش هاي فناوري هسته ايران گفت: همه ما در قبال توسعه فناوري هسته اي كشور مسئول هستيم لذا نبايد با اظهار نظر غير كارشناسانه دستاويزي براي دشمنان ايجاد كنيم.

عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور ، تهيه و به كارگيري ابزار مورد نياز در نيروگاه هاي هسته اي و غني سازي سوخت هاي هسته اي را فعاليتي زمان بر، اعلام و خاطر نشان كرد: هيچ كشوري طي يك سال و يك دهه نمي تواند در فناوري هسته اي به جايگاه مطلوب برسد بنابر اين دشمنان سعي دارند با تحريم ها و تهديدات روند به كارگيري انرژي هسته اي را براي ايران اسلامي كند كنند.

خدابخش، تحريم هاي غرب عليه ايران اسلامي را موجب رشد و شكوفايي كشور دانست و يادآور شد: تحريم هاي غرب عليه ايران موجب شده نخبگان ايراني در همه علوم فعال تر شده و با نبوغ خود فناوري هسته اي را مجددا در ايران پايه گذاري كنند.

استاد فيزيك هسته اي كشور، دستيابي به هر نوع انرژي را وابسته به تامين انرژي دانست و دستيابي به انرژي هسته اي را بهترين نوع انرژي برشمرد.

خدابخش، با بيان اينكه اقتصاد و ثروت به تنهايي نه تنها تامين كننده امنيت نيست بلكه مخرب نيز خواهد بود، گفت: تنها دارايي اي كه امنيت و استقلال را براي ملت ها و دولت ها به ارمغان مي آورد فناوري است و تكنولوزي هسته اي اساس ساير پيشرفت ها محسوب مي شود.

وي، دستيابي به انرژي هسته اي را دستيابي به يك قدرت بزرگ دانست و اظهار كرد: دستيابي به فناوري هسته اي مانع تحقير ملت ها مي شود.

عضو هيات مميزي سازمان انرزي اتمي ايران، استقلال و اقتدار حكومت را در دستيابي به فناوري هسته اي دانست و خاطر نشان كرد: كشورهايي همچون انگليس، فرانسه و كانادا گرچه در يك اردوگاه هستند اما در بحث هاي هسته اي هريك مستقل مي باشند .

خدابخش، با اشاره به سياست هاي كشورهاي توسعه يافته در برخورد با موضوع هسته اي، يادآورشد: اقدامات كشورهاي غربي مبين آن است كه نبايد در مسائل مهمي همچون دستيابي به فناوري هسته اي به سايرين وابسته بود.

عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور، به فشارهاي سياسي و اقتصادي اي كه در پي تحريم ها به مردم تحميل شده اشاره كرد و گفت: همه ي دولتمردان و حكام در پي رفاه مردم خود هستند بنابراين دولتمردان ايران اسلامي هرگز درصدد تحميل فشار مضاعف بر ملت نبوده و نيستند و مي دانند اقتدار همه جانبه كشور با دستيابي به فناوري هسته اي محقق خواهد شد.

خدابخش، با بيان اينكه دشمنان نظام از بدو انقلاب اسلامي درصدد تضعيف و براندازي بوده اند، گفت: دشمنان نظام پيش از بحث هسته اي عليه ايران تهديد و تحريم اعمال مي كردند بنابراين نمي توان مدعي شد انصراف ايران از دستيابي به فناوري هسته اي پايان تحريم ها و تهديدات عليه ايران است.

وي، خاطر نشان كرد: آمريكاي ها و غربي ها مي خواهند با كنترل مديريت نخبه هاي ايراني را برده علمي خود كنند و بدون هيچ گونه زحمتي از استعداد ايرانيان منتفع شوند.

خدابخش، بابيان اينكه در طول تاريخ ايران به دو قطب شرقي و غربي تقسيم شده بود كه هريك در پي دستيابي به منافع خود بودند، خاطر نشان كرد: با پي ريزي نظام جمهوري اسلامي با شعار نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي، الگوي جديدي از حكومت به جهانيان معرفي شد كه اسلام و ولايت فقيه را مد نظر داشت و اين اتفاقي غيرقابل تحمل براي سلطه گران ديكتاتور بود.

عضو هيات موسس انجمن هسته اي كشور، تصريح كرد: دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران، با اصل نظام و ولايت فقيه مخالفند چرا كه مي دانند ولايت فقيه را به هيچ قيمتي نمي توان خريد و از مواضع حق طلبانه و خدا خواهانه رويگردان كرد.

وي، متذكر شد: مادامي كه نظام جمهوري اسلامي ايران حول محور اسلام و ولايت فقيه پابرجاست بهانه ها و دستاوردهاي مختصمانه دشمن نيز وجود دارد.

خدابخش، تصريح كرد: اگر مطمئن بوديم تحريم ها و تهديدات غرب فقط به انرژي هسته اي مربوط مي شود شايد تامل مي كرديم اما قطعا بحث فقط بر سر فناوري هسته اي نبوده و نيست.

وي، تاكيد كرد: همانطور كه بوش پدر مطرح كرده آمريكا در پي خشكاندن ريشه ملت مسلمان ايران است و ريشه خشكانده نمي شود مگر با نبود انرژي.

گزارميز **522**7319**7324**1542**

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 80067584

يکشنبه|ا|20|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 800]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن