محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829178876
گزارش فارس از دستاوردهاي وزارت دفاع در سال 90از قيام موشكها تا نويد ماهوارههاخبرگزاري فارس: پرتاب دو ماهواره نويد و رصد، توليد انبوه موشك بالستيك قيام، انواع شناورها و سامانههاي الكترونيك و نيز تجهيزات پدافند هوايي، بخشي از دستاوردهاي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در سال جاري بود.
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از دستاوردهاي وزارت دفاع در سال 90از "قيام" موشكها تا "نويد" ماهوارههاخبرگزاري فارس: پرتاب دو ماهواره نويد و رصد، توليد انبوه موشك بالستيك قيام، انواع شناورها و سامانههاي الكترونيك و نيز تجهيزات پدافند هوايي، بخشي از دستاوردهاي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در سال جاري بود.
خبرگزاري فارس: پرتاب دو ماهواره نويد و رصد، توليد انبوه موشك بالستيك قيام، انواع شناورها و سامانههاي الكترونيك و نيز تجهيزات پدافند هوايي، بخشي از دستاوردهاي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در سال جاري بود.
به گزارش گروه امنيتي-دفاعي خبرگزاري فارس، سال 90 را بايد يكي از موفقترين سالهاي اخير در حوزه صنايع دفاعي دانست.
وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به عنوان يكي از مراكز اصلي پشتيبان در طراحي، ساخت و تجهيز يگان هاي رزمي كشور در ارتش، سپاه و نيروي انتظامي در اين سال با ارائه دهها پروژه مهم دفاعي از جمله پرتاب ماهواره، توليد و تحويلدهي انبوه سامانههاي موشكي قيام، ظفر و شلمچه، انواع سامانههاي اپتيك و الكترونيك و نيز انواع سامانههاي پدافند هوايي، نقش بسزايي در ارتقا توان دفاعي كشور ايفا كرد.
در اين گزارش سعي شده است همزمان با آخرين روزهاي سال 90، به معرفي مجدد برخي از پروژه هاي به انجام رسيده از سوي سازمان هاي تبعه وزارت دفاع از جمله سازمان صنايع هوافضا، سازمان صنايع دفاع، سازمان صنايع دريايي و سازمان الكترونيك (صاايران) پرداخته شود.
***
افتتاح خطوط توليد انبوه مهمات ضدزره ثاقب 125 و 105 ميليمتري
در آستانه سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر خط توليد انبوه مهمات 125 و 105 ميليمتري ضدزره ثاقب با حضور وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در مركز مهماتسازي سازمان صنايع دفاع افتتاح شد.
وزارت دفاع در راستاي افزايش توانمندي نيروهاي مسلح در حوزه رزم زميني و تكميل سبد محصولات دفاعي در بخش مهمات ضدزره با همت و تلاش متخصصان زبده و مجرب سازمان صنايع دفاع موفق شد خطوط توليد 125 و 105 ميليمتري ثاقب را به بهرهبرداري برساند.
حركت بر اساس انرژي جنبشي، سرعت 5 برابر صوت، قدرت نفوذ تا عمق نزديك به نيم متر و وزن بالاي قطعات نفوذكننده از ويژگيهاي اين مهمات است.
***
تحويل انبوه موشك بالستيك قيام1 به نيروي هوافضاي سپاه
در آستانه يومالله سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سردار حاجي زاده فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تحويل انبوه موشك قيام توسط سازمان هوافضاي وزارت دفاع به نيروي هوافضاي سپاه پاسداران آغاز شد.
توليد انبوه موشك قيام، نخستين موشك بدون بالك كشور نشان از خودكفايي جمهوري اسلامي ايران در توليد انواع موشك بود. موشك قيام 1 بشكلي طراحي شده كه امكان شناسايي توسط سامانه هاي ضد موشكي دشمن را كاهش ميدهد و حذف بالكها در اين موشك موجب گرديده ضمن دستيابي به سرعت بيشتر در عمليات، زمان آمادهسازي موشك براي شليك كاهش چشمگير و مكان شليك را متنوع كند.
اين موشك قادر است اهداف مورد نظر را با دقت بسيار بالا مورد اصابت قرار دهد.
***
تحويلدهي 12 فروند شناور ساخت وزارت دفاع در خرمشهر و بندرعباس
همزمان با سالروز جاويد فتح خرمشهر 10 فروند شناور از نوع لندينگ گرافت، دوبه و يدك كش توليد سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع به مشتريان تحويل و دو فروند شناور لندينگ گرافت با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به آب انداخته شد.
بدنه شناورهاي لندينگ گرافت و روسازه آن از فولاد دريايي كه قابليت بارگيري و تخليه در مناطق فاقد اسكله و سواحل شني شيبدار را دارد از ويژگيهاي اين شناورها است.
شناورهاي يدككش با قدرت 1200 اسب بخار قادر است علاوه بر يدك كشيدن انواع شناورها، پهلودهي به انواع كشتيها در اسكله، اطفاع حريق در دريا و ساحل را انجام دهد.
شناورهاي دوبه موتوردار هزار تني نيز مجهز به سيستمهاي پيشرفته ناوبري و مخابرات و قابليت حمل 750 تن بار را دارد.
***
بهرهبرداري از مرتفعترين دستگاه كامل حفاري كشور
در ايام سالروز حماسه فتح خرمشهر، نخستين و مرتفعترين دستگاه كامل حفاري چاههاي نفت و گاز در خشكي كه توسط متخصصان وزارت دفاع در مجتمع صنعتي فجر شيراز سازمان صنايع دفاع طراحي و ساخته شده بود، در شيراز مورد بهرهبرداري نمادين قرار گرفت و به شركت ملي حفاري ايران تحويل داده شد.
با بهرهبرداري از اين دستگاههاي كامل حفاري چاههاي نفت و گاز، نياز كشور در اين حوزه تامين و عرصههاي جديد در ساخت و تامين تجهيزات صنعت نفت در كشور رقم خواهد خورد.
***
پرتاب موفق ماهواره "رصد" و قرار گرفتن در مدار زمين
ماهوارهبر سفير توانست ماهواره رصد را در ارتفاع بالاي 260 كيلومتر در مدار به صحت تزريق كند، اين عمليات پس از انجام مراحل مختلف يعني جدايش مرحله اول، جدايش مرحله دوم، كليه مراحل ديگر را به خوبي پشت سر بگذارد.
اين ماهواره عليرغم كوچكي، تمام خصوصيات يك ماهواره بزرگ را داشته و از قابليت تصويربرداري نيز برخوردار است.
فرستنده و گيرندههاي لازم در برد اين ماهواره پيشبيني شده، داراي رنجينگ فرستنده و كنترل دما بوده و قابليت كنترل موقعيت خود در موقعيت اكتيو و پسيو را دارند.
ماهواره رصد ميتواند هم با گراديانبوم جاذبه به شكل پسيو خود را كنترل كند و هم با چرخشگر مغناطيسي ميتواند موقعيت خود را تثبيت كند.
پانل خورشيدي به ماهواره رصد اين ويژگي را داده تا بتواند توان خود را از خورشيد بگيرد.
سازمان هوافضاي وزارت دفاع در كنار دانشگاه مالك اشتر اين وزارتخانه كه ماهواره را ساخت و با حمايتهاي همه جانبه سازمان فضايي كشور كه متولي مسائل فضايي كشور است، توانست به اين موفقيت بزرگ دست پيدا كند.
***
رونمايي از موشك كروز قادر، اژدر بومي والفجر و موتور دريايي بنيان1
در مراسم روز صنعت دفاعي از موشك كروز 200 كيلومتري قادر، اژدر بومي والفجر با سرجنگي 220 كيلوگرم و نيز موتور دريايي بنيان1 رونمايي شد.
موشك قادر از نوع موشكهاي كروز دريايي با برد حدود 200 كيلومتر است كه با قابليت بالاي تخريب ميتواند عليه اهداف دريايي از جمله ناوچه ها و ناوهاي جنگي و همچنين اهداف ساحلي دشمن مورد استفاده قرار گيرد.
ارتفاع كروز پايين، قابليت تخريب بالا، وزن و ابعاد كم و همچنين دقت بالا از جمله ويژگيهاي موشك قادر است. اين موشك قابل شليك از ساحل به كشتي بوده كه با تجهيز مرزهاي دريايي كشور به اين موشك پيشرفته گامي مؤثر در جهت بازدارندگي، اقتدار ملي و دفاع از تماميت ارزي كشور برداشته شده است.
سامانه اژدر بومي والفجر و زيرسيستمهايي كه توسط متخصصان صنايع دفاعي ساخته شده با سر جنگي 220 كيلوگرمي توانايي انهدام شناور سنگين دشمن را دارد.
اژدر والفجر از شناورهاي زيردريايي پرتاب مي شود و داراي قابليت عمليات در شرايط ناپايدار دريايي و كاربرد در آبهاي كم عمق دريا بوده و مجهز به سيستم ايمني و تسهيل پيشرفته است.
اين اژدر يكي از پيچيده ترين سلاحهاي دريايي است و مسلما نقش مهم و تعيين كنندهاي در ارتقاي توان دريايي و كارآمدي شناورها و زيردريايي هاي جمهوري اسلامي ايران خواهد داشت.
عمليات اجرايي موتور دريايي بنيان 1 در سال 88 توسط سازمان دريايي وزارت دفاع با هدف تأمين نياز روزافزون نيروي دريايي به اين محصول استراتژيك آغاز شد.
ساخت اين موتور با استفاده از ظرفيتهاي داخلي كشور انجام گرفته و پس از انجام محاسبات و طراحهاي لازم اقدامات مربوط براي ساخت مجموعه ها و قطعات آن شروع شد.
موتور بنيان1 در آزمايشهاي مربوطه در توان 850 اسب بخار، كليه مراحل را با موفقيت طي كرده و در آيندهاي نزديك در شناورهاي نظامي و غيرنظامي مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
اين موتور از نظر عملكرد در مقايسه با بسياري از موتورهاي خارجي از وضعيت مناسبي برخوردار بوده است.
***
استفاده از الياف كربن در بدنههاي سبك موتور سوخت جامد مركب موشكها
نخستين خط توليد الياف كربن در سازمان صنايع هوا فضاي وزارت دفاع با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در تاريخ 5 شهريور افتتاح شد.
راهاندازي خط توليد الياف كربن به عنوان يكي از ده كشور دارنده اين فناوري بسيار حائز اهميت است. زيرا همه مراحل از مطالعات بنيادين، طراحي پايه و تفسير سختافزار و فرايند توليد، ساخت و نصب تجهيزات و ماشينآلات و درنهايت راهاندازي و اخذ محصول استراتژيك الياف كربن بهصورت كاملاً بومي و با تكيه بر توان مهندسي وزارت دفاع صورت گرفته است.
رشد سريع فناوريهاي ساخت در سيستمهاي نوين سلاح، كاربرد مواد پيشرفته و در رأس آنها الياف كربن را اجتنابناپذير كرده است.
الياف كربن در حوزه دفاعي كاربردهاي گستردهاي از قبيل ساخت سپر حرارتي نازل، بدنههاي سبك در موتور سوخت جامد مركب موشكها، ساخت قطعات بال و بدنه انواع هواپيماهاي جنگي و تجاري و بدنه سلاحهاي سبك و در بخش غيردفاعي نيز الياف كربن در مواردي نظير ساخت مخازن ذخيره سازي گاز طبيعي CNG، مقاوم سازي ابنيه، ساخت سكوهاي حفاري و استخراج نفت و گاز، پره توربينهاي بادي، پيلهاي سوختي، انواع لنت ترمز هواپيما، واگنهاي قطار و تجهيزات ورزشي مورد بهرهبردراي قرار ميگيرد.
استحكام فوقالعاده بالا، پايداري حرارتي و ابعادي عالي، هدايت الكتريكي بالا، مقاومت شيميايي عالي و سازگاري با نسوج بدن انسان را از ويژگيهاي الياف كربن است.
تامين پايدار الياف مورد نياز زمينهساز خلق سريع سيستمهاي جديد دفاعي و ارتقاي توان بازدارندگي جمهوري اسلامي ايران خواهد شد.
***
آغاز توليد انبوه راكت ضدزره 73 ميليمتري
خط توليد انبوه راكت ضدزره به همت سازمان صنايع دفاع، به مناسبت روز صنعت دفاعي با حضور سردار وحيدي به بهرهبرداري رسيد.
سر جنگي راكت ضدزره از نوع خرج گود است كه به هنگام اصابت تا فاصله 1300 متري با نفوذ 300 ميليمتري در زره، اهداف موردنظر را منهدم مي كند. اين سلاح با خودرو قابل حمل است و همچنين به علت سبكي، فرد مي تواند آن را حمل كند.
اين سلاح از سه پايه نشانهروي مستقيم، شليك ميكند و به علت سبكي، سادگي و سهولت در بكارگيري، قدرت خوب سرجنگي و سرعت و دقت اصابت بالا، نقش مهمي در رزمهاي دور و نزديك و جنگهاي منظم و نامنظم براي انهدام اهداف مورد نظر دارد.
اين سلاح در عمليات هاي زميني و تاكتيكي نقش مهمي دارد، قدرت نفوذ بالا و دقت بسيار بالا از ديگر ويژگيهاي راكت ضدزره است، يكي از راهبردهاي اصلي وزارت دفاع در طراحي و توليد سلاح، افزايش تحرك نيروهاي مسلح است كه با توليد و تحويل انبوه اين سلاح به يگانهاي عملياتي نيروهاي مسلح، تحرك عملياتي آنان به نحو چشمگيري افزايش مييابد.
اين راكت 73 ميليمتري، يكي از انواع راكتهاي ضدزره است كه براي انهدام تانكها، نفربرها، خودروهاي سبك زرهي، محل تجمع نفرات، انبارهاي مهمات و استحكامات دشمن طراحي و توليد شده است.
***
تحويل انبوه موشك "شلمچه" به قرارگاه پدافندهوايي خاتمالانبياء(ص)
انبوه موشكهاي زمين به هواي شلمچه از سوي سازمان هوافضاي وزارت دفاع در تاريخ 13 شهريور به قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء(ص) تحويل داده شد.
اين موشك برد متوسط، قابليت استفاده در برد كوتاه را نيز دارد و سرعت زياد حدود سه ماخ سرعت، قدرت درگيري موثر با هدف، مقاوم در برابر جنگ الكترونيك دشمن، مجهزبودن به فناوري روز جهان از ويژگيهاي موشك شلمچه است.
سلاح هاي ضدهوايي به علت سرعت و دقت بالا از پيچيدهترين سلاحها به شمار ميروند و يكي از ويژگيهاي موشك شلمچه اين است كه با سامانه مرصاد كه آن هم ساخت داخل است، شليك ميشود.
برد متوسط موشك شلمچه 40 كيلومتر است و موشك زمين به هواي شلمچه از نمونههاي خارجي خود پيشرفتهتر، به روزتر و آمادهتر است.
***
بهرهبرداري از 4 پروژه مهم در حوزه جغرافيايي و نقشهبرداري
4 پروژه مهم در حوزه جغرافيايي و نقشهبرداري با حضور سردار وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
نخستين سامانه دريافت تصاوير ماهواره هواشناسي دفاعي امكان دريافت و تجزيه و تحليل كليه اطلاعات عناصر آب و هوايي به صورت ساعتي، روزانه، هفتگي، ماهانه و فصلي را براي نيروهاي مسلح جهت انجام ماموريتهاي محوله فراهم ميكند.
اين سامانه در روزآمدسازي اطلاعات نيروهاي مسلح تاثير بسزايي دارد و نياز نيروهاي مسلح را در همه ابعاد اقليمي در حد مطلوب تامين ميكند.
مجموعه نرمافزاري تحديد حدود مرزها با دقت بسيار بالا در تحديد و تعيين خطوط مرزي كارآيي داشته و ميتواند با استفاده از تصاوير هوايي مناطق مرزي، اقدام به طراحي اندكس پروازي كرده و سپس با بهرهگيري از شيوه جديد طراحي، نقاط كنترلي و عمليات زميني ژئودزي به روش استاتيك GPS و پردازش نقاط كنترل عكسي و مثلثبندي هوايي مختصات علايم مرزي را به صورت سه بعدي بر روي رايانه مشخص كرده تا عوامل ميداني به راحتي به نقاط و علايم مرزي مورد نظر با دقت سانتيمتر دسترسي پيدا كنند.
با توجه به اهميت فضاي ماوراء جو از آن به عنوان بعد چهارم قدرت ياد ميشود و نظر به اينكه كشورهاي داراي اين فناوري به سرعت سعي در حضور فعال در آن را دارند و معتقدند كه حضور در فضاي ماوراء جو، موجب افزايش قدرت كشورشان در بستر جغرافيا خواهد شد به همين دليل نسبت به توسعه علوم فضايي در كشور خويش نهايت كوشش را به عمل ميآورند.
جمهوري اسلامي ايران نيز توانسته است با مرزشكني در بسياري از علوم، حضور مناسبي در فضاي ماوراء جو داشته باشد و با تلاش دانشمندان كشور و با بكارگيري ايستگاههاي پرتاب، ماهوارهبرها، ماهواره، ايستگاههاي دريافت و كنترل، در حال حاضر يكي از بازيگران موثر در فضاي ماوراء جو باشد.
***
رونمايي و بهرهبرداري از 16 سامانه راهبردي و محصول هواپايه
به مناسبت هفته دفاع مقدس و همزمان با سي امين سالگرد شكست حصر آبادان با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و فرماندهان نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، 16 سامانه راهبردي و محصول هواپايه به طور همزمان در پايگاههاي هوايي مهرآباد، همدان، تبريز، اصفهان، دزفول، چابهار، طي مراسمي در منطقه هوايي شهيد دوران شيراز رونمايي و به بهرهبرداري رسيد.
از جمله مهمترين اين پروژهها رادار تقرب فرودگاهي است كه يكي از اصليترين سامانههاي فرودگاهي به شمار ميرود و قادر است از فاصله 30 كيلومتري فرودگاه هواپيما را تحت كنترل و هدايت خود گرفته و تا لحظه نشستن و پارك هواپيما آن را هدايت كند.
سامانه ناوبري راديويي تكن ترانسپاندر زميني نيز در ارتباط با سامانه مشابه نصب شده در داخل هواپيما كه قبلا طراحي و توليد شده است قادر است هواپيما را تا 400كيلومتري در آسمان هدايت و به طور دائمي فاصله هواپيما و جهت مسير پروازي خلبان با ايستگاه مرجع زميني را نمايش دهد با ساخت و بهره برداري از اين پروژه جمهوري اسلامي ايران جز سه كشور سازنده اين سازمانه بسيار پيچيده قرار گرفت.
اين سامانه كاملا متحرك و تاكتيكي طراحي شده و علاوه بر كاربري در فرودگاههاي دائمي كشور قابليت نصب و به كارگيري در فرودگاههاي موقت اضطراري و ياهر نقطه كشور را دارد.
سامانههاي الكترونيكي هواپيماهاي ترابري و جنگنده شامل راديو بي سيم، سامانه تشخيص دوست از دشمن، سامانه ناوبري هواپيماي تكن نصب شده براي پرنده، سامانه كانورتور اكسيژن براي تنظيم دائمي اكسيژن داخل هواپيما، مركز سوئيچ تلفني ثابت و سيار از ديگر محصولاتي است كه به صورت صد در صد داخلي و بومي بدست توانمند متخصصان زبده و كارآمد صنايع الكترونيك شيراز طراحي وساخته شده است.
اين محصولات برابر استانداردهاي بين المللي توليد شده كه به تأييد سازمان هواپيمايي كشوري نيز رسيده است.
***
تحويل انبوه موشك كروز "قادر" به نيروي دريايي سپاه و ارتش
در آخرين روز از هفته دفاع مقدس و در آستانه هفتم مهر، خط توليد موشك كروز دريايي "قادر"، طي مراسمي افتتاح و انبوه اين موشك توسط سازمان صنايع هوا فضاي وزارت دفاع به نيروي دريايي سپاه و ارتش تحويل شد.
موشك كروز دريايي "قادر" كه به مناسبت روز صنعت دفاعي با حضور رئيس جمهور رونمايي شده بود، در كوتاه ترين زمان ممكن به توليد انبوه رسيد.
پس از رونمايي از اين موشك برخي از رسانههاي غربي مدعي شدند اين موشك يك موشك خارجي است كه ايران تنها يك فروند از آن را در اختيار دارد و با اعلام اخبار دروغ قصد داشتند اين موفقيت بزرگ را تحت الشعاع قرار دهند.
اما متخصصان زبده و كارآمد سازمان صنايع هوا و فضا با توليد و تحويل انبوه موشك قادر، علاوه بر نشان دادن توانمنديهاي بالاي خود در تامين نيازمنديهاي موشكي نيروهاي مسلح كشورمان،بار ديگر غرض ورزي و دروغ بودن ادعاي رسانههاي غربي را اثبات كردند.
موشك قادر از نوع كروز دريايي است و با برد حدود 200 كيلومتر و قابليت آماده سازي و واكنش سريع ميتواند اهداف دريايي از جمله ناوچهها و ناوهاي جنگي و اهداف ساحلي دشمن را منهدم كند.
پرواز در ارتفاع پايين، قابليت تخريب بالا، وزن كم، دقت عمل در انهدام اهداف مورد نظر از ويژگيهاي موشك قادر است.
موشك قادر قابليت شليك از ساحل و از روي شناور با كلاسهاي گوناگون را دارد و با تجهيز نيروي دريايي سپاه و ارتش به اين موشك پيشرفته توان عملياتي اين نيرو به نحو قابل توجهي افزايش خواهد يافت.
***
تحويل جديدترين شناورهاي گشت دريايي به نيروي انتظامي
همزمان با برگزاري سيزدهمين همايش صنايع دريايي در جزيره كيش جديدترين شناورهاي گشت دريايي در سه كلاس مختلف طي مراسمي با حضور سردار وحيدي و سردار احمدي مقدم به نيروي انتظامي تحويل داده شدند.
به منظور حفظ و صيانت از مرزهاي دريايي كشور و لزوم برقراري گشتهاي ساحلي، خط توليد چند نوع از شناورهاي گشتي در سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع ايجاد شده بود و با تعامل بسيار خوب فرماندهان نيروي انتظامي، شناورهاي توليد شده به تدريج تحويل اين نيرو ميشود.
***
رونمايي از سه سلاح جديد ورزشي و شكاري
خط توليد بومي مهمات ورزشي (ناوك) و سه نوع سلاح ورزشي شكاري شامل سلاحهاي ورزشي نابل (اسكيت) و نابل (تراپ) و سلاح شكاري آرش، طي مراسمي در آستانه عيد سعيد غدير خم با حضور وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، افتتاح و رونمايي شد.
سازمان صنايع دفاع بعنوان سازمان مادر در صنعت دفاعي باتوجه به قابليت هاي منحصر بفردي كه در اختيار دارد و با بهرهگيري از ظرفيتهاي خالي خود در زمينه طراحي و توليد انواع سلاح و مهمات شكاري و ورزشي فعاليت كرده و نياز مشتريان داخل را به اينگونه سلاح ها و مهمات تأمين ميكند.
سازمان صنايع دفاع با راه اندازي خط توليد اين محصولات، گام مؤثر ديگري در راستاي خودكفايي در اين عرصه برداشته و سبد اين نوع محصولات را كامل تر كرده است.
ظرفيت اسمي توليد اين خط توليد 15 ميليون فشنگ در سال اعلام شده و با راهاندازي اين خط توليد، نياز كشور به انواع فشنگهاي شكاري در گيجهاي 12 و 16 تأمين ميشود.
ميزان توليد سلاحهاي جديد شامل نابل ورزشي (تراپ)، نابل ورزشي (اسكيت) و سلاح شكاري آرش در سال با توجه به نياز بازار به ترتيب 20 هزار، 1000 و 7000 قبضه اعلام شده است.
***
تحويل انبوه پيشرفتهترين سامانههاي موشكي كروز به نيروي دريايي ارتش
انبوهي از سامانه موشكي ساحل به دريا، در آستانه 7 آذر روز نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران به اين نيرو تحويل شد.
با تحويل تعداد قابل توجهي از سامانههاي موشكي ساحل به دريا به نيروي دريايي ارتش، اين نيرو ميتواند مأموريت پدافند ساحلي را با قدرت بالاتري انجام دهد.
گردان بودن سكوهاي پرتاب كه ميتواند شعاع وسيعي از ساحل را كنترل كند، وجود شبكه ارتباطي ميان سايتها كه امكان رديابي و تخصيص اهداف چندگانه و مديريت يكپارچه و همزمان سايتها را فراهم مي كند، از ويژگيهاي اين سامانه هاي موشكي است.
همچنين افزايش انعطاف پذيري، بالا رفتن ضريب امنيتي براي نيروهاي عمل كننده خودي، شناسايي اهداف بزرگ و كوچك دريايي و انهدام همزمان آنها در فواصل دور و نزديك و در سريعترين زمان ممكن را از ديگر ويژگي اين سامانههاي موشكي است.
***
تحويل انبوه سامانه توپ ضدهوايي "سعير" به نيروي هوافضاي سپاه
انبوه سامانههاي توپخانه ضدهوايي سعير كه در سازمان صنايع دفاع به توليد انبوه رسيده بود با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سردار اميرعلي حاجيزاده فرمانده نيروي هوافضاي سپاه، به اين نيرو تحويل داده شد.
سامانه توپ ضدهوايي كه گزينه بسيار خوبي براي پوشش هوايي توپخانهاي در ارتفاع پست و متوسط قلمداد ميشود در سازمان صنايع دفاع به صورت كاملاً بومي طراحي و به توليد انبوه رسيد.
از قابليتهاي اين سامانه اتوماسيون بودن آن است، سيستم عملياتي اين سامانه به گونهاي است كه با مجموعه راداري و يا اپتيكي هدف را رهگيري و بصورت خودكار بدون نياز به خدمه، توانايي شليك به سمت اهداف مورد نظر را دارد.
***
رونمايي از 20 پروژه مهم علمي و دفاعي
به مناسبت هفته پژوهش و فناوري بالغ بر 20 پروژه مهم در حوزههاي انرژي، فناوري نانو، ميكروالكترونيك، اپتيك و ليزر، موشكي و دريايي با حضور سردار احمد وحيدي در دانشگاه صنعتي مالك اشتر افتتاح شد.
يكي از اين پروژهها طراحي و ساخت قطعه الكترونيكي فركانس بالا به نام "ديويد ساليتاني" بود كه امكان ساخت ترانزيستور ساليتاني را در ايران فراهم ميكند. با ساخت اين قطعه امكان ساخت مدارات الكترونيكي بسيار سريع و مخابرات چند ده گيگاهرتزي و بالاتر كه غير قابل شنود ميباشد را در كشور ايجاد كرده است. اين فناوري براي نخستين بار در كشور ايجاد شده است و عمليات طراحي و ساخت آن كاملا بومي صورت گرفته است.
سامانه ديگري كه افتتاح شد، دستگاه توليد همزمان برق و حرارت بود كه با استفاده از يك منبع انرژي نظير نفت و گاز طبيعي توليد ميشود. در اين سامانهها از بازيافت گرماي اتلافي به منظور افزايش بازدهي انرژي استفاده ميشود و بازدهي توليد انرژي تا حدود 80 درصد افزايش مييابد، در حاليكه اين بازدهي در نيروگاههاي رايج توليد انرژي برق در حدود 30 تا 35 درصد است.
***
افتتاح نخستين مركز هوانوردي عمومي كشور
مراسم افتتاح نخستين مركز هوانوردي عمومي كشور با حضور وزير دفاع در گلبهار مشهد انجام شد.
هوانوردي عمومي بخشي از حمل و نقل هوايي غير نظامي (كشوري) است كه خارج از شبكه خطوط هواپيمايي (ايرلاينها) صورت ميگيرد.
اين بخش در دنيا بسيار گسترده است و عمده درآمدها نيز در همين بخش است و بر خلاف تصور عموم بيشترين هواپيماهاي غيرنظامي به هوانوردي عمومي تعلق دارد.
در حال حاضر بيش از 50 فرودگاه با باند فرود آسفالته و نيز بيش از 600 باند فرود هواپيما در مناطق مختلف كشور وجود دارد كه با فعال كردن بخش هوانوردي عمومي در آنها تحولي چشمگير در صنعت حمل و نقل، توسعه اقتصادي و اجتماعي و افزايش سطح رفاه عمومي در سطح كشور و به ويژه در مناطق محروم صورت گرفت.
***
رونمايي مهمات هوشمند "بصير"
مهمات هوشمند "بصير" در آستانه دهه مبارك فجر سال 90 با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در سازمان صنايع دفاع وزارت دفاع رونمايي شد.
اين مهمات كه به صورت ليزري هدايت ميشود براي نخستين بار در كشور توسط متخصصين زبده و كارآمد سازمان صنايع دفاع طراحي و ساخته شده و قادر است اهداف مهمي همچون پلها، تانكها، ادوات جنگي مراكز فرماندهي و اهداف متحرك را با دقت بسيار بالا و به طور دقيق مورد اصابت قرار داده و منهدم كند.
سيستم ليزري بكارگرفته شده در آن قادر است اهداف مورد نظر را كشف، شناسايي، موقعيت يابي و مسافتيابي كند.
درگيري در مناطق كوهستاني، خاكريزهاي دشمن، اهداف متحرك، چند هدف نزديك، پناهگاههاي مستحكم دشمن و پدافند دشمن از ويژگيهاي اين مهمات است.
با توليد اين مهمات فصل جديدي از ساخت سلاحها و مهمات هوشمند آغاز شده است و در حال حاضر جمهوري اسلامي ايران جزء پنجمين كشور سازنده سلاح هاي هوشمند است كه با تكيه بر فناوري بومي و بدون هرگونه كمك خارجي به اين مهم نائل شده است.
***
افتتاح خط توليد جعبه سياه انواع هواپيما و بالگرد
در آستانه ۱۲ بهمن سالروز ورود تاريخي رهبر كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(ره) و دهه مبارك فجر، خط توليد انبوه سامانه جعبه سياه انواع هواپيما و بالگرد و خط اورهال و بهينهسازي سامانه پدافند هوايي هوشمند ارتفاع پست با حضور وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء(ص) در شركت صنايع الكترونيك وزارت دفاع افتتاح شد.
متخصصين و نخبگان شركت صنايع الكترونيك وزارت دفاع با تلاش، نبوغ، خلاقيت و نوآوري خود موفق شدند گام بلند ديگري در خودكفايي صنايع دفاعي كشور بردارند و با طراحي، ساخت و توليد قطعات و تسترهاي سامانههاي فرماندهي و كنترل آتش پدافند هوايي ارتفاع كم، خط بازسازي و بهينهسازي سامانههاي موجود در كشور را راهاندازي كنند.
بهينهسازي اين سامانه موجب افزايش توان عملياتي در ارتفاع كم و دفاع نقطهاي از مناطق حساس و استراتژيك در مقابل هواپيماهاي جنگي، بالگردها و هواپيماهاي بدون سرنشين و همچنين موشكهاي هوا به زمين دشمن خواهد شد.
جستجو و تعقيب همزمان اهداف در ارتفاع پست استفاده همزمان از جستجوي فعال راداري و غيرفعال اپتيكي، ايجاد امكان فرماندهي و كنترل همزمان انواع سامانههاي توپخانهاي و موشكي، قابليت جابجايي سريع سامانهها و مقابله جنگ الكترونيك از ويژگي اين سامانه است.
با كمك سامانه جعبه سياه ميتوان نسبت به ثبت پارامترهاي پروازي، تصاوير و صداي كابين خلبان در انواع پرندهها اقدام كرد.
روش بكار گرفته در اين سامانه يك روش نوين و ابتكاري است و با افتتاح اين خط توليد علاوه بر تامين نيازمنديهاي داخلي با توجه به مشخصات و قابليتهاي منحصر به فرد آن جزء اقلام صادراتي وزارت دفاع قرار خواهد گرفت.
نامحدود بودن پارامترهاي قابل ثبت، امكان تطبيق و سازگاري با هر نوع پرنده، تكنيك نوين پردازش و تفسير هوشمند صوت و تصوير، مقام در برابر شرايط سخت محيطي مطابق با استانداردهاي بينالمللي از ويژگيهاي سامانه جعبه سياه است.
اين سامانه قابليت حجم ذخيره سازي داده پردازي FDR براي 2200 ساعت، ذخيره سازي صوت كابين خلبان CVR براي 40 ساعت از سه كانال صوتي و ذخيره سازي تصاوير داخلي كابين از 30 دوربين براي 10 ساعت رادار است.
***
توليد انبوه جديدترين سامانه موشك كروز دريايي با نام "ظفر" و تحويل به سپاه پاسداران
در چهارمين روز از ايامالله دهه مبارك فجر امسال، خط توليد انبوه سامانه موشك كروز دريايي "ظفر" افتتاح و تحويلدهي اولين سري آن با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سردار علي فدوي فرمانده نيروي دريايي سپاه در سازمان صنايع هوافضاي وزارت دفاع انجام شد.
موشك "ظفر" يك موشك ضدكشتي، كوتاهبرد و راداري است كه قادر است اهداف كوچك و متوسط را با دقت بسيار بالا هدف قرار داده و منهدم كند.
قابليت نصب بر روي انواع شناورهاي سبك و تندرو، وزن كم با قابليت ضد جنگ الكترونيك بالا و قدرت تخريب فوقالعاده از ويژگيهاي سامانه موشك كروز "ظفر" است، اين سامانه صد در صد بومي و بدست توانمند متخصصين زبده و كارآمد سازمان صنايع هوافضا طراحي و ساخته شده است.
موشك "ظفر" پس از شليك با كاهش ارتفاع به مرحله كروز رسيده تا از ديد دشمن پنهان بماند و در مرحله پاياني پس از كشف هدف در ارتفاع پايين هدف را منهدم ميكند.
موشك ظفر قادر است هر 3 ثانيه به صورت تكي و چندتايي اهداف را مورد اصابت قرار دهد.
***
پرتاب موفق ماهواره ايراني "نويد" و قرار گرفتن در مدار زمين
در خجسته ايام دهه مبارك فجر و در طليعه روز فناوري فضايي فرزندان رشيد ملت ايران در سازمان صنايع هوافضا موفق شدند ماهواره نويد علم و صنعت را به صورت بومي در دانشگاه علم و صنعت ساخته شده است را با شعار جاويدان الله اكبر و رمز مقدس يا مهدي ادركني با ماهواره بر جديد سفير نويد به فضا پرتاب كنند و در مدار زمين قرار دهند.
سازمان صنايع هوافضا بعد از پرتاب موفق ماهواره هاي اميد و رصد به فضا در سومين تجربه موفق پياپي خود با قرار دادن ماهوراه نويد علم صنعت در مدار زمين فناوري پرتاب انواع ماهواره را به فضا در كشور نهادينه كرد.
اين ماهواره در مدت ماموريت پس از پرتاب مراحل سه گانه اي را طي كرد، در مرحله اول پس از اتمام كار موتور مرحله اول، جدايش مرحله اول انجام مي شود. در مرحله دوم بعد از جدايش مرحله اول و قبل از جدايش ماهواره پوشش بيروني آن (فيرينگ) از ماهواره بر جدا مي شود و زمينه را براي قرار گرفتن ماهواره در مدار مهيا مي كند. در مرحله سوم با رسيدن سرعت لحظهاي ماهواره بر به حد مورد نياز در آخرين مرحله جدايش ماهواره صورت گرفته است و ماهواره در مدار مورد نظر قرار مي گيرد.
بهينه كردن سيستم و زير سيستم هاي طراحي و ساخت ماهواره بر سفير ايجاد زير ساخت هاي مناسب و كسب توانمندي براي طراحي و ساخت ماهواره برها ورود به بازار جهاني خدمات فضايي به واسطه پرتاب ماهواره ها استفاده حداكثري از توانمندي هاي داخلي در توسعه علوم و فناوري هاي فضايي از دستاوردهاي طرح ماهواره سفير نويد است.
طراحي و ساخت ايستگاه هاي مورد استفاده در داخل كشور به دست متخصصان ايراني صورت پذيرفته و اين ايستگاه ها شامل ايستگاه رهگيري، ايستگاه تله متري و فرمان و ايستگاه مركزي است.
***
افتتاح و تحويل 21 سامانه و محصول دفاعي الكترونيكي، اپتيكي و مخابراتي
همزمان با ايامالله دهه مبارك فجر و با تلاش و مجاهدت متخصصان افتخارآفرين صاشيراز وابسته به شركت صنايع الكترونيك وزارت دفاع، 9 خط توليد شامل سامانههاي هدايت پيشرفته ليزري يك نوع توپ، سيستمهاي هدايت يك نوع موشك ضد زره، هشدار دهنده پدافند ليزري جهت حفاظت از نقاط حساس و مهم كشور، سه نوع رادار پيشرفته و يك نوع لامپ پرقدرت مايكروويو افتتاح شد.
8 نوع محصول نيز شامل دوربينهاي حرارتي، سامانههاي ليزري، رادارهاي مراقبتي و پدافند هوايي و سامانههاي ناوبري و ارتباطات الكترونيكي جهت شناورهاي سطحي و زيرسطحي تحويل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران گرديد.
در حوزه تحقيقات نيز 4 پروژه مهم در حوزه جنگ الكترونيك در زمينه شبيهسازي، جمعآوري اطلاعات، اختلال و رادار به اتمام رسيد.
صادرات محصولات و انتقال دانش فني، 6 محصول در زمينه دوربينهاي حرارتي، فيوزهاي مجاورتي، سامانههاي راداري، سامانههاي ناوبري هواپيما و راهاندازي آزمايشگاه كاليبراسيون از ديگر اقدامات صنايع الكترونيك وزارت دفاع است.
***
افتتاح بزرگترين آزمايشگاه كانال آب خاورميانه
در ششمين روز از خجسته ايامالله دهه مبارك فجر و با حضور سردار وحيدي وزير دفاع، بزرگترين آزمايشگاه كانال آب خاورميانه با نام كوثر افتتاح و به بهرهبرداري رسيد.
آزمايشگاه كانال آب كوثر داراي ارابه كششي با سرعت 30 متر بر ثانيه،140 متر طول،7 متر عرض،5/3 متر عمق جزء 5 آزمايشگاه برتر جهان است.
اين آزمايشگاه توسط دانشگاه صنعتي مالك اشتر شيراز وابسته به وزارت دفاع طراحي و ساخته شده است و داراي سامانههاي موج ساز، شبيه ساز موج و ابزار دقيق جهت اندازه گيري و ثبت مشخصات موج، ضرايب هيدروديناميكي و ثبت رفتار و قدرت مانور شناورهاي مدل است.
در اين آزمايشگاه انواع اندازه گيريها شامل اندازهگيري مقاومت در آب آرام و مواج، اندازه گيري ضرايب هيدوديناميكي و ايروديناميكي براي شناورهاي سطحي، زيرسطحي و اثر سطحي داراي بالشتك هوايي، سازه هاي فراساحلي و پروانه ها انجام مي گيرد.
ديد مستقيم و امكان تصويربرداري مدلهاي سطحي و زيرسطحي از طريق پنجرههاي زيرآب از ديگر قابليتهاي آزمايشگاه كانال آبي كوثر است.
اين آزمايشگاه با مشخصاتي كه دارد ميتواند تمامي مجموعه شناورهاي دريايي را تا افق 1404 پوشش داده و براي ارتقاء ظرفيت آن برنامههاي تكميلي را به اجرا گذارد.
انتهاي پيام/
دوشنبه|ا|22|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
-
گوناگون
پربازدیدترینها