واضح آرشیو وب فارسی:تکناز:
1ـ اصلاح نکردن انسدادهای مکانیکی در حین عمل جراحی: چنانچه قبل از عمل، بزرگی شاخک های بینی یا انحراف تیغه بینی وجود داشته باشد، جراح باید تلاش کند این موانع به ظاهر مختصر را هم برطرف کند. با توجه به این که بینی با عمل جراحی معمولا کوچک تر می شود، چنانچه مانعی از قبل وجود داشته و انسداد هم ایجاد نکرده است را برطرف نکنیم، وقتی بینی جمع تر شد این مانع به ظاهر بی اهمیت باعث انسداد مسیر تنفسی می شود.
2ـ تورم مخاط داخل بینی:
چنانچه به دلیل سینوزیت مزمن یا آلرژی شدید مخاط داخل بینی متورم باشد، ممکن است باعث انسداد تنفسی شود.
3 ـ چسبندگی های داخل بینی:اگر جراح داخل بینی را زیاد دستکاری کند، باعث زخمی شدن مخاط بینی می شود. اگر مخاط زخمی شده در مجاورت یکدیگر قرار گیرند هنگام ترمیم به یکدیگر می چسبند و راه داخل بینی را تنگ می کنند.
4 ـ تنگ کردن بیش از حد سوراخ های بینی.
5 ـ برداشتن بیش از اندازه از غضروف های نوک بینی:
این امر منجر به تنگی مدخل بینی می شود.
اگر جراح بینی از تجربه کافی برخوردار نباشد، علاوه بر مختل شدن عملکرد بینی، این احتمال وجود دارد که ظاهر بینی فرم مطلوب و مورد نظر را پیدا نکند و به شکل نامطلوبی درآید. این شکل های نامطلوب و دلایل آن عبارتند از:
غیرقرینه بودن سوراخ های بینی
اگر به سوراخ های بینی فردی که عمل نکرده بنگریم معمولا 2 سوراخ بینی دقیقا عین هم نیستند، اما فردی که عمل می کند بعد از عمل انتظار دارد که سوراخ ها کاملا قرینه باشند. جراح طی عمل باید تلاش کند که میزان غیرقرینگی را برطرف کرده و تا آنجا که ممکن است آن را اصلاح کند.
کاهش حس بویایی
پایانه های اعصاب بویایی در سقف حفره داخل بینی قرار گرفته اند. این ناحیه طی عمل زیبایی بینی معمولا دستکاری نمی شود، بنابراین احتمال آسیب دیدن حس بویایی بعد از عمل جراحی وجود ندارد، مگر در 2 حالت:
حالت اول: این که فردی که تحت عمل جراحی قرار گرفته است از قبل مبتلا به پولیپ وسیع و منتشر بینی بوده است و همزمان با عمل زیبایی تحت عمل پولیپکتومی نیز قرار گرفته باشد. با توجه به این که ممکن است پولیپ ها در قسمت نزدیک به سقف حفره بینی قرار گرفته باشند، برداشتن آنها و دستکاری آن قسمت ممکن است منجر به آسیب دیدن پایانه های بویایی شود. اگر فردی مبتلا به پولیپ وسیع بینی باشد، بهتر است ابتدا در یک عمل مجزا پولیپ ها برداشته شوند و سپس با فاصله چند ماه بعد تحت عمل زیبایی بینی قرار گیرند.
حالت دوم: اگر به دلایلی که قبلا ذکر شد فردی در اثر عمل زیبایی بینی به درجاتی دچار انسداد بینی شود به همان میزان نیز دچار کاهش حس بویایی می شود، زیرا برای این که بتوانیم بویی را حس کنیم باید مولکول های فرار آن ماده بتوانند از طریق بینی خود را به پایانه های اعصاب بویایی برسانند. چنانچه بینی مسدود باشد این مولکول ها قادر نیستند وارد بینی شوند تا بتوانند اعصاب بویایی را تحریک کنند.
منبع : tehrooz.com ده روش موثر برای مراقبت از کلیه ها
تصورات و باورهایی اشتباه از سرطان
آموزش چند نرمش ساده به صورت تصویری برای اونایی که وقت ندارند
روشهایی برای کاهش تیرگی زیر چشم(بخونین عمل کنین)
علت سکسکه چیست؟
حتمآ بخوانید هموروئید چیست؟
قرص یا تراشه؟؟؟
آموزش تعیین جنسیت و دختردار شدن !!!
خطرات ناشی ازسوراخ کردن بینی، لب و زبان
طلای سفید بیابان کشف شد؟؟؟
آیا کمردردهای شدید در ماه های آخر بارداری علامتی خطرناک است!!
راه های کاهش درد قاعدگی در زنان
خوراکی هایی باعث پوکی استخوان می شوند
مولتی ویتامینی فقط مخصوص خانمها
فواید پیاده روی ؟
درمانی ساده برای سرفه های خشک و گرفتگی صدا درزمستان
درمان زگیل چگونه هست ؟
كدو حلوایی محافظ زیبایی و شفا بخش
علائم ابتلا به ایدز چیست ؟
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تکناز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 368]