واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: پايان كار پانزدهمين پاتوق هنري خانه عكاسان
پانزدهمين پاتوق هنري خانه عكاسان در روزهاي پاياني سال 90 با حضور احمد نصير پور، رسول اوليازاده، افشين بختيار، اكبر ناظمي و پناهي به كار خود پايان داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري حوزه هنري، در آغاز اين نشست افشين بختيار و احمد نصير پور توضيحاتي را درباره برگزاري تورهاي خانه عكاسان ارائه كردند.
رييس خانه عكاسان حوزه هنري نيز با اشاره به برگزاري 15 پاتوق هنري در خانه عكاسان، اظهار اميدواري كرد كه اين نشست ها دستاورهاي مناسبي را براي شركت كنندگان به همراه داشته باشد.
رسول اوليا زاده افزود: در سال آينده به دنبال آن هستيم كه فضاي بهتر و مناسب تري را براي برگزاري اين نشست ها در نظر بگيريم.
او ادامه داد: از اين كه به ما اعتماد كرديد و در اين نشست ها حضور پيدا كرديد نشان مي دهد كه ما توانسته ايم نظر شما را جلب كنيم .
او تاكيد كرد: در سال 91 اين جلسات بربارتر و با بار علمي بيشتري برگزار مي شود تا بتوانيم سطح رضايتمندي شركت كنندگان را نيز ارتقاء دهيم.
رييس خانه عكاسان ادامه داد: در پايان نشست امروز به شركت كنندگان گواهي حضور اعطا مي شود.
محمد پناهي:
امروزه نرم افزارهاي زيادي براي سايز بندي عكس به بازار آمده است
در ادامه اين نشست محمد پناهي مباحثي را در خصوص نرم افزارهاي مختلف براي سايز بندي كردن عكس مطرح كرد.
او از raw و jpj در سايز بندي كردن عكس نام برد و گفت: براي سايز بندي كردن عكس نخست بايد با مبناني تئوري و عملي آن آشنا باشيد تا بتوانيد كارهاي مورد نظر را انجام دهيد.
او ادامه داد: نخستين نرم افزار قتوشاپ در سال 1985 به بازار آمد كه با نام تجاري "ديس پلي" بود كم كم اين نرم افزار مسير تحول خود را طي كرد تا نرم افزارهاي امروزي روانه بازار شدند.
پناهي گفت: اگر در اينترنت كلمه فتوشاپ را جستچو كنيد بيش از 714 گزينه به شما معرفي مي كند و در كنار آن نيز كتاب هاي زيادي در اين خصوص تاليف و منتشر شده است.
اين عكاس پيشكسوت ادامه داد: در ايران نيز منايع زيادي از نرم افزارهاي اديت كردن عكس وجود دارد كه بسياري از آنها منايع خوبي هستند.
او تاكيد كرد: براي اين كه به تكنيك هاي بيشتر و بهتر دست پيدا كنيد مي توانيد از اينترنت و يا كتاب هاي تازه منتشره استفاده كنيد.
پناهي افزود: نرم افزار "راو" كه به معناي خام است يكي از نرم افزارهاي متداول در اديت كردن عكس است و در كنار آن ترم افزاري با نام "جي پي جي" وجود دارد كه كاربرد بيشتري دارد.
اين هنرمند ادامه داد: نرم افزار "راو" نرم افزار سختي است و زمان زيادي را براي كار كردن به خود اختصاص مي دهد اما كار كردن با "جي پي جي" آسانتر و زمان كار كردن با آن كوتاه تر است.
اين عكاس با اشاره به اينكه دو نوع سايز بندي كردن عكس تخريبي و غير تخريبي وجود دارد، گفت: در تخريبي هر كاري كه روي عكس انجام مي شود باعث خراب شدن عكس مي شود و شكل اوليه خود را از دست مي دهد اما در غير تخريبي برعكس آن است و شكل نخستين عكس از بين نمي رود.
او ادامه داد: در كاركردن با نرم افزار "راو" عكس تخريب نمي شود و ما مي توانيم به عكس اوليه دسترسي پيدا كنيم اما در جي پي جي فقط عكس آخر مي تواند مورد استفاده قرار گيرد.
در پايان اين نشست گروه خانه عكاسان راهي فيروزآياد فارس شدند.
شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]