تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855616979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آلمان در هفته‌اي كه گذشتخبرگزاري فارس: اعتصاب سراسري در آلمان ، تشكيل ائتلاف در اروپا براي حمايت از انتخاب مجدد رئيس جمهور فرانسه به اين سمت و واكنش رئيس جمهور بلاروس به انتقاد وزير خارجه آلمان مهمترين عناوين خبرساز هفته گذشته نشريات آلمان بودند.


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آلمان در هفته‌اي كه گذشتخبرگزاري فارس: اعتصاب سراسري در آلمان ، تشكيل ائتلاف در اروپا براي حمايت از انتخاب مجدد رئيس جمهور فرانسه به اين سمت و واكنش رئيس جمهور بلاروس به انتقاد وزير خارجه آلمان مهمترين عناوين خبرساز هفته گذشته نشريات آلمان بودند.
خبرگزاري فارس: اعتصاب سراسري در آلمان ، تشكيل ائتلاف در اروپا براي حمايت از انتخاب مجدد رئيس جمهور فرانسه به اين سمت و واكنش رئيس جمهور بلاروس به انتقاد وزير خارجه آلمان مهمترين عناوين خبرساز هفته گذشته نشريات آلمان بودند.


تطاهرات عليه افراط گرايي و اعتصاب سراسري در آلمان ، تشكيل ائتلاف در اروپا براي حمايت از انتخاب مجدد رئيس جمهور فرانسه به اين سمت و واكنش رئيس جمهور بلاروس به انتقاد وزير خارجه آلمان مهمترين عناوين خبرساز هفته گذشته نشريات آلمان بودند.

*** شنبه 13/۱۲/۱۳۹۰

خانه رئيس‌جمهور پيشين آلمان تفتيش شد

پس از گذشت ۲ هفته از كناره‌گيري "كريستين ولف" رئيس جمهور پيشين آلمان از قدرت، دادستاني هانوفر اقدام به تفتيش خانه وي كرد.

بر اساس اين گزارش، "هانس يورگن لندكل" سخنگوي دادستان هانوفر، خبر تفتيش منزل ولف را تاييد كرد اما از اعلام جزئيات بيشتر در اين مورد خودداري كرد.

ولف ماه گذشته به دنبال وارد شدن اتهاماتي در خصوص فساد مالي به وي، از قدرت كناره گيري كرد.اين سياستمدار 52 ساله متهم به دريافت وام غيرقانوني در زمانيكه مسئوليت فرمانداري ايالت ساكسوني را برعهده داشت، شده است.

پارلمان آلمان قرار است اواخر ماه جاري رئيس جمهور جديدي را براي اين كشور انتخاب كند.

سمت رئيس جمهوري در آلمان يك سمت تشريفاتي است كه گفته مي‌شود گروهي در پي انحلال آن هستند.

*** يكشنبه 14/۱۲/۱۳۹۰

تشكيل ائتلاف سران اروپايي درباره انتخابات رياست جمهوري فرانسه

در حالي كه بيش از يك ماه به زمان برگزاري انتخابات رياست‌جمهوري فرانسه زمان باقي است، "آنگلا مركل" صدراعظم آلمان و شماري از ديگر مقامات ارشد اروپايي اعلام كردند كه با تشكيل ائتلاف از "فرانسوا اولاند" نامزد سوسياليست حمايت نخواهند كرد.

بر اساس اين گزارش، موضع گيري‌هاي انتقادي اولاند عليه بسته‌هاي كمك مالي اروپا، علت اين اقدام مقامات اروپايي اعلام شده است.وي در اظهاراتي در اين زمينه اعلام كرده بود كه موضوع بسته‌هاي نجات را بار ديگر به مذاكره خواهد گذاشت.

علاوه بر مركل، "ماريو مونتي" نخست وزير ايتاليا، " ماريانو راخوي" و "ديويد كامرون" نخست وزيران اسپانيا و انگليس در ائتلاف عليه اولاند شركت كرده‌اند.

همچنين مركل به عنوان شخصي كه ارائه بسته‌هاي نجات مالي را فعالانه دنبال مي‌كند در اين زمينه اعلام كرد كه از "نيكلا ساركوزي" رئيس‌جمهور فرانسه براي پيروزي در انتخابات آتي با تمام توان حمايت خواهد كرد.

انتخابات رياست‌جمهوري فرانسه در ۲ مرحله و طي روزهاي ۲۲ آوريل و ۶ ماه مي برگزار خواهد شد.

*** يكشنبه 14/۱۲/۱۳۹۰

آلمان خواستار تدوين قانون‌اساسي براي اروپا شد

"گيدو وستروله" وزير خارجه آلمان روز گذشته در اظهاراتي ضمن تاكيد بر اعمال تغييراتي در اروپا، خواستار تدوين قانون اساسي و انتخاب مستقيم رئيس شوراي اروپا شد.

بر اساس اين گزارش، وستروله گفت: ما به هويت اروپايي نيازمنديم كه در آن مردم در تمام اروپا (به رسميت)شناخته شوند. بنابراين من معتقدم كه بايد رئيس اروپا توسط يك انتخابات مستقيم به وسيله مردم انتخاب شود و در تمام اروپا رقيب داشته باشد. اين اقدام مي ‌واند به اروپا انگيزه جديدي براي فعاليت بدهد.

وستروله همچنين خوستار ايجاد يك قانون‌اساسي در اروپا شد و گفت: اروپا نيازمند يك قانون‌اساسي جامع است كه شهروندان اين قاره بايد درباره آن تصميم بگيرند.

اين در حالي است كه پيش از اين سران اروپايي روز پنجشنبه در نشستي در بروكسل موافقت خود را با انتخاب مجدد "هرمان وان رامپوي" رئيس شوراي اروپا به مدت ۲سال و نيم ديگر اعلام كرده بودند.

انتخاب مجدد رامپوي واكنش "آنگلا مركل" صدراعظم آلمان مبني بر نگراني از چگونگي فعاليت و برنامه‌ريزي‌هاي كاري وي را به دنبال داشت.

*** يكشنبه 14/۱۲/۱۳۹۰

ارسال نامه‌هاي تهديد آميز به مسلمانان در آلمان

گروه موسوم به " جنبش امپراطوري آلمان " نامه هاي تهديد آميزي با مضمون آلمان را ترك بكنيد و گرنه ما شما را بيرون مي كنيم ارسال مي‌كند.

بر اساس اين گزارش،در اين نامه ها تمامي خارجيان غير اروپايي به ويژه تركها، سياه پوستان، دو رگه ها و مسلمانان تهديد شده اند كه اگر تا اول ماه اگوست سال ۲۰۱۲ آلمان را ترك نكنند از كشور اخراج خواهند شد.

از متن نامه‌ها چنين به نظر مي‌رسد كه مشابه اين نامه به ديگر گروههاي خارجي در آلمان نيز فرستاده شده است.

اين اقدامات در شرايطي صورت مي گيرد كه پيش از اين "آنگلا مركل" صدراعظم آلمان در مراسم سخنراني به مناسبت يادبود قربانيان قتل‌هاي نژادپرستانه كه توسط نئونازي‌ها در طول دهه گذشته اتفاق افتاد، اين جنايات را "حمله به كشور آلمان" قلمداد كرد و وعده داده بود كه تمامي توان خود را به منظور از بين بردن اينگونه جنايات به كار مي‌گيرد.

صدراعظم آلمان در اظهارات خود با اشاره به اصل اول قانون اساسي آلمان پس از جنگ اعلام كرده بود: آلمان كشوري است كه مهاجران بسياري دارد و شأ‌ن و مقام انسان بايد از تعرض مصون بماند.

اين قتل‌ها در سراسر آلمان و شهرهايي مانند "نورنبرگ"، "مونيخ"،‌ "هامبورگ" و "دورتموند" رخ داده است و اغلب مهاجران خارجي قرباني اينگونه قتل‌ها شده‌اند.

*** يكشنبه 14/۱۲/۱۳۹۰

هزاران آلماني عليه افراط‌ گرايي تظاهرات كردند

بيش از ۵ هزار آلماني در شهر "مونستر" عليه اقدامات راست‌گرايان افراطي موسوم به "نئونازي‌ها" در اين كشور تظاهرات كردند.

بر اساس اين گزارش، اين تظاهرات آرام كه پليس نيز آن را قانوني اعلام كرد در ۳ نقطه از شهر و پس از آن صورت گرفت كه نئونازيها اقدام به برگزاري تجمعي ۳ هزارنفري كردند.

تجمع روز گذشته نئونازي‌ها به درگيري ميان نيروهاي پليس و تظاهرات‌كنندگان منجر شد و نيروهاي پليس براي سركوب شركت‌كنندگان اقدام به استفاده از اسپري فلفل كردند.

اين در حالي است كه گروه افراط گرايي موسوم به " جنبش امپراطوري آلمان " نامه‌هاي تهديد آميزي با مضمون آلمان را ترك بكنيد و گرنه ما شما را بيرون مي كنيم ارسال مي‌كند.

اين نامه‌ها تمامي خارجيان غير اروپايي به ويژه تركها، سياه پوستان، دو رگه ها و مسلمانان تهديد شده اند كه اگر تا اول ماه اگوست سال ۲۰۱۲ آلمان را ترك نكنند از كشور اخراج خواهند شد.

پيش از اين "آنگلا مركل" صدراعظم آلمان در مراسم سخنراني به مناسبت يادبود قربانيان قتل‌هاي نژادپرستانه كه توسط نئونازي‌ها در طول دهه گذشته اتفاق افتاد، اين جنايات را "حمله به كشور آلمان" قلمداد كرد و وعده داده بود كه تمامي توان خود را به منظور از بين بردن اينگونه جنايات به كار مي‌گيرد.

صدراعظم آلمان در اظهارات خود با اشاره به اصل اول قانون اساسي آلمان پس از جنگ اعلام كرده بود: آلمان كشوري است كه مهاجران بسياري دارد و شأ‌ن و مقام انسان بايد از تعرض مصون بماند.

اين قتل‌ها در سراسر آلمان و شهرهايي مانند "نورنبرگ"، "مونيخ"،‌ "هامبورگ" و "دورتموند" رخ داده است و اغلب مهاجران خارجي قرباني اينگونه قتل‌ها شده‌اند.

*** دوشنبه 15/۱۲/۱۳۹۰

لوكاشنكو خطاب به وستروله:

ديكتاتور باشم بهتر از همجنس‌گرايي است

"آلكساندر لوكاشنكو"رئيس جمهور بلاروس ضمن پاسخ به اظهارات وزير خارجه آلمان پس از اعمال تحريمهاي جديد اتحاديه اروپا از واكنش شديد كشورش در مقابل اين اقدام خبر داد.

بر اساس اين گزارش، لوكاشنكو طي سخناني به اقدام اخير اتحاديه اروپا در اعمال تحريمهاي جديد عليه بلاروس واكنش نشان داد و گفت كه اعضاي اتحاديه اروپا به دنبال تضعيف بلاروس و از بين بردن ثبات اين كشور هستند.

وي همچنين اروپا را تهديد به "واكنش شديد" براي مقابله با اين تحريمها كرد.

لوكاشنكو همچنين در واكنش به اظهارات اخير "گيدو وستروله" وزير خارجه آلمان كه وي را "آخرين ديكتاتور اروپا" ناميده است، گفت: به نظر من ديكتاتور بودن بهتر از همجنس گرايي است.

لوكاشنكو پيش از اين نيز در فوريه ۲۰۱۱ ،تمايلات جنسي وستروله را "غيرعادي" خوانده و همجنس‌گرايي وي را به باد انتقاد گرفته بود.

پس از آنكه اروپايي ها با عنوان نقض حقوق بشر در بلاروس تحريمهايي را عليه مقامات اين كشور به تصويب كردند، مينسك تمام سفراي اتحاديه اروپا را اخراج كرد.

*** دوشنبه 15/۱۲/۱۳۹۰

آلمان به دنبال شراكتي قدرتمند با روسيه است

"گيدو وستروله" امروز در نخستين واكنش پس از انتشار اخبار انتخاب "ولاديمير پوتين" به عنوان رئيس‌جمهور جديد روسيه گفت: آلمان مي‌خواهد تا با پوتين به عنوان رئيس‌جمهور آتي روسيه همكاري سازنده توام با اعتماد و در راستاي گسترش همكاري راهبردي داشته باشد.

بر اساس اين گزارش وي افزود: روسيه شريكي مهم براي آلمان و اروپا محسوب مي‌شود و از اين پس هم چنين خواهد بود. از اين رو ما مي‌خواهيم تا شراكت راهبردي با روسيه را بيشتر كنيم.

وستروله در ادامه گفت: شراكت با روسيه در پيشرفت اجتماعي و اقتصادي از منافع مشترك آلمان،اروپا و روسيه است و اكنون بيش از هر زماني اهميت پيدا كرده است.

روزنامه‌هاي روسيه امروز نوشتند كه بنابر اعلام كميته مركزي انتخابات روسيه بعد از شمارش 98 درصد آراء انتخاباتي، "ولاديمير پوتين" با كسب 64 درصد آراء با فاصله بسيار زياد با ديگر رقباي خود پيروز قاطع انتخابات رياست جمهوري در اين كشور است.

*** دوشنبه 15/۱۲/۱۳۹۰

اعلام حمايت حزب حاكم آلمان از عضويت تركيه در اتحاديه اروپا

رهبر حزب حاكم آلمان كه از سوي سازمان امنيت و همكاري اروپا براي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري روسيه به اين كشور سفر كرده بود، درباره عضويت تركيه در اتحاديه اروپا و ارتباط آلمان با تركيه سخن گفت.

"كارل گئورگ‌ولمن" درباره عضويت تركيه در اتحاديه اروپا اعلام كرد: «به عقيده من لازم است كه تركيه در آينده عضو اتحاديه اروپا شود. تركيه به دلايل استراتژيكي و امنيتي و اقتصادي بايد عضو اتحاديه شود.»

وي افزود: «تركيه يك كشور بسيار قوي بشمار مي‌آيد اما هم در تركيه و هم در آلمان بحث درباره اينكه اين اقدام انجام گيرد، هم چنان ادامه دارد.»

رهبر حزب حاكم آلمان در پايان اعلام كرد كه دولت آلمان نسبت به ترك‌هاي مقيم اين كشور هر گونه اقدامات امنيتي را انجام مي‌دهد.

ظرف چند ماه اخير فرانسه و آلمان به عنوان دو عضو اصلي اتحاديه اروپا با وجود تلاش‌هاي تركيه براي جلب اعتماد اين اتحاديه، به مخالفت با طرح عضويت آنكارا در اتحاديه اروپا پرداخته‌اند.

*** سه‌شنبه 16/۱۲/۱۳۹۰

اعتصاب عمومي آلمان را فرا مي‌گيرد

موج اعتصاب عمومي به ويژه در بخش حمل ونقل شهرهاي مختلف آلمان را فلج مي كند و پس از "هسن" و " راينلند"، امروز كاركنان بخش خدمات عمومي در "بادن وورتمبرگ"، "هامبورگ"، "فرانكفورت " و "مكلنبورگ" دست از كار كشيدند.

بر اساس اين گزارش، در اوايل اين هفته اتحاديه بازرگاني آلمان اعتصاب‌ها را آغاز كرد و انتضار مي رود موج اعتصاب‌ها در پنجشنبه به اوج خود برسد.

اتحاديه بازرگاني آلمان همچنين اعلام كرد كه حدود ۴ هزار تن درفرانكفورت روز گذشته دست از كار كشيدند و خواستار ۶.۵ درصد دستمزد بيشتر در بخش خدمات عمومي شدند.

كاركان خدمات شهري، پزشكان، پرستاران، كاركنان بيمارستانها، اداره آب و بخش حمل ونقل از جمله افرادي بودند كه به اين اعتصاب پيوستند.

اين اعتصاب به مختل شدن حمل و نقل منجر شد و پليس نيز از ترافيك سنگين خبر داد.

پيش از اين كاركنان فرودگاه فرانكفورت در اعتراض به وضعيت شغلي، تعرفه‌هاي دستمزد و افزايش آن و درخواست شرايط بهتر كاري چندين روز دست از كار كشيده بودند كه سرانجام دادگاه ادامه اين اعتصاب‌ را غير قانوني اعلام كرد.

اسپانيا، پرتغال، فرانسه و يونان از ديگر كشورهاي اروپايي بودند كه در اعتراض به وضعيت اقتصادي در آنها اعتصاب شده بود.

*** سه‌شنبه 16/۱۲/۱۳۹۰

صدراعظم پيشين آلمان سياست‌هاي مركل را به باد انتقاد گرفت

"هلموت اشميت" صدراعظم پيشين آلمان با انتقاد از عملكرد "آنگلا مركل" صدر اعظم كنوني اين كشور در زمينه مهار بحران يورو، اقدامات مركل را بدون جهت‌دهي و راهبردي هدفمند ارزيابي كرد.

بر اساس اين گزارش، اشميت گفت كه اگر چه مركل در جهت مهار بحران بدهي‌هاي يونان درست عمل كرد اما اقدام وي هدفي راهبردي نداشت.

اين سياستمدار ۹۳ ساله آلماني بار ديگر با تاكيد بر خروج يونان از منطقه يورو گفت: من يونان را عضوي از منطقه يورو نمي‌دانم. اين كشور در دوران ائتلاف "سبز- سرخ" آلمان در اتحاديه اروپا پذيرفته شد و (اكنون) با (طرح) نجات يورو، اعتماد جهاني به يورو در معرض خطر قرار گرفته است.

وي افزود:اروپا بايد به تنهايي مسايل خود را حل كند در غير اين صورت اروپا در آينده نقش كمرنگي در ميان قدرت‌هاي بزرگ جهاني خواهد داشت.

اين اظهارات در حالي صورت مي‌گيرد كه پارلمان آلمان به تازگي و به دنبال بحث هاي فراوان در ميان احزاب سياسي، اعطاي دومين بسته نجات اقتصادي يونان به ارزش ۱۳۰ ميليارد يورو را با حمايت كامل مركل تصويب كرد.

*** سه‌شنبه 16/۱۲/۱۳۹۰

مذاكره تنها راه حل مناقشه هسته‌اي غرب با ايران است

"بنيامين نتانياهو" نخست‌وزير اسرائيل از ديد خود زمان مناسبي را براي اعمال فشار به ايران انتخاب كرده است چرا كه پس از برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي چهره مجلس اين كشور تغيير كرده است و به نظر مي رسد كه حضور نمايندگان حامي "محمود احمدي‌نژاد" رئيس‌جمهور ايران در مجلس كمرنگ شده است. اما واقعيت چيز ديگري است و آن اينست كه همه احزاب سياسي در ايران درباره برنامه هسته‌اي جهت‌گيري يكسان دارند.

در اين گزارش آمده است كه در چنين شرايطي نتانياهو در ديدار با "باراك اوباما" رئيس جمهور آمريكا در كاخ سفيد هفت تير خود را روي سينه ميزبان قرار داده است تا موافقت و حمايت وي را براي حمله نظامي عليه تهران جلب كند.

بر اساس اين گزارش، اوباما در اين راستا تحت فشار نامزدهاي حزب جمهوري خواه در انتخابات رياست‌جمهوري و همچنين دموكراتها قرار دارد.البته وي در پشت درهاي بسته سعي مي‌كند نتانياهو را از تصميمش درباره حمله به ايران منصرف كند. چرا كه ايالات متحده به اندازه كافي در خاورميانه مسئله و مشكل دارد.

اين پايگاه خبري با اشاره به اينكه در شرايطي كه مذاكره درباره برنامه هسته‌اي كره شمالي امكان دارد، چرا نمي‌توان چنين طرحي را درباره ايران اجرايي كرد، نوشت كه تنها راه حل براي مناقشات هسته‌اي غرب با ايران نشستن بر سر ميز مذاكره است.

*** چهار‌شنبه 17/۱۲/۱۳۹۰

دامنه اعتصاب به غرب و جنوب آلمان كشيده مي‌شود

اتحاديه‌هاي كارگري در آلمان هشدار داده‌اند كه اعتصاب و تظاهرات تمام هفته طول خواهد كشيد. هدف از اين اعتراض افزايش ۶.۵ درصدي دستمزد يا دست كم افزايش ماهانه ۲۰۰ يورو به حقوق نزديك به دو ميليون كارگر اعلام شده است.

بر اساس اين گزارش، يكي از اعضاي اتحاديه كارگري پليس گفت:كارفرمايان همواره به ما از بحران اقتصادي مي‌گويند. كارمندان متاهلي هستند كه ۲ فرزند دارند و مجبورند پس از پرداخت ماليات با ۱۴۰۰ يورو در ماه زندگي كنند. اين غيرقابل تحمل است.

اين معترض به سطح پايين دستمزدها افزود:حتي اگر بحران هم باشد ما همچنان در حال پرداخت ماليات بردرآمد قابل توجهي هستيم. پس چه وقت بايد خواهان دستمزد بيشتر باشيم؟

معترض ديگري در شهر هامبورگ گفت:اميدوارم كه نتيجه بگيريم. من اميدوارم كه طرفين حداقل با هم گفتگو كنند.

وي افزود:خيلي ناراحت كننده است كه آن‌ها هيچ پيشنهادي به ما ندادند و تنها مي‌گويند كه مطالبات شما بسيار زياد است و ما مذاكره نخواهيم كرد.

"هانس پيتر فردريش" وزير كشور آلمان هفته گذشته مذاكراه با اتحاديه‌هاي كارگري را سخت توصيف كرد و گفت كه مطالبات كارگران بر اساس واقعيت نيست.

"توماس بول،"نماينده مذاكره كننده از سوي شهرداري ها نيز گفته است كه با بدهي ۱۲۹ ميليارد يورويي، دولت‌هاي ايالتي با بيشترين كمبود رو به رو شده‌اند. وي بر اين اساس نتيجه گرفته است كه مطالبات اتحاديه‌هاي كارگري تحقق پذير نيست.

در اوايل اين هفته اتحاديه بازرگاني آلمان اعتصاب‌ها را آغاز كرد و انتظار مي رود موج اعتصاب‌ها در پنجشنبه به اوج خود برسد.

اعتصاب عمومي به ويژه در بخش حمل ونقل شهرهاي مختلف آلمان را فلج مي‌كند و پس از "هسن" و " راينلند"، فعالان در بخش عمومي "بادن وورتمبرگ"، "هامبورگ"، "فرانكفورت " و "مكلنبورگ" ، "كلن" و "دوسلدورف" دست از كار كشيدند.

پيش از اين كاركنان فرودگاه فرانكفورت در اعتراض به وضعيت شغلي، تعرفه‌هاي دستمزد و افزايش آن و درخواست شرايط بهتر كاري چندين روز دست از كار كشيده بودند كه سرانجام دادگاه ادامه اين اعتصاب‌ را غير قانوني اعلام كرد.

اسپانيا، پرتغال، فرانسه و يونان از ديگر كشورهاي اروپايي بودند كه در اعتراض به وضعيت اقتصادي در آنها اعتصاب شده بود.

*** چهار‌شنبه 17/۱۲/۱۳۹۰

كارشناس آلماني:

غرب ‌تصور نادرستي درباره روسيه و جهان عرب دارد

"الكساندر راهر" كارشناس اروپاي شرقي و رئيس مركز "برتولد بايتز" آلمان كه مركزي تحقيقاتي درباره روسيه، اوكراين، بلاروس و آسياي مركزي است در گفتگو با روزنامه "اشتاندارد" به بررسي انتخابات رياست‌جمهوري روسيه، انتخاب "ولاديمير پوتين" به عنوان رئيس جمهور و رويكرد غرب در برابر روسيه پرداخت.

راهر در پاسخ به اين پرسش كه در شرايطي كه از مدتها پيش رسانه‌هاي غربي از اقدامات اعتراضي در برابر پوتين مي‌نوشتند، آيا پيروزي پوتين در واقع نوعي تنبيه مخالفانش است؟ گفت: غرب هم درباره روسيه و هم درباره تحولات جهان عرب تصور غلطي دارد. ما از يك طرف در روسيه ديديم كه قشر متوسط جامعه به خيابانها آمدند اما جمعيت كثيري از مردم روسيه را مورد بي‌توجهي قرار داديم.

وي افزود: روسيه جديد هنوز بسيار ضعيف و كوچك است.طبقه متوسط و جوان روسيه شايد تنها ۲۰ درصد جمعيت را تشكيل دهند و همه آنها نيز مخالف پوتين نيستند. حدود ۶۰ درصد جمعيت اين كشور كه پوتين را انتخاب كرده‌اند، هنوز سنتي فكر مي‌كنند و تجربه‌هاي بدي از دهه ۹۰ دارند و مي‌خواهند كشوري پايدار داشته باشند.

اين كارشناس آلماني در ادامه گفت: اين افراد هنوزبه ايده‌هاي ليبرال اعتقاد ندارند. آنها مي‌خواهند يك دولت قدرتمند داشته باشند و بعد از ۸۰ سال تحمل كمونيسم، ميژ خواهند كه دولت مسائل كشورشان را حل كند.

در ضمن آنها مي‌خواهند روسيه را به عنوان يك قدرت بزرگ جهاني تجربه كنند. پوتين كسي است كه همه اينها را به آنها وعده داده است.

راهر در بخش ديگري از اين گفت گو افزود: ما نبايد اين مسئله را با وجود اينكه به مذاق غربي ها خوش نمي‌آيد فراموش كنيم كه در انتخابات اين دور روسيه، بسياري از افرادي كه پاي صندوقهاي راي آمدند نخست قصد شركت در انتخابات را نداشتند. آنها از پوتين حمايت كردند چرا كه از نيروهاي ليبرال كه همراه با غربي‌ها بودند عصباني بودند و آنها را تهديدي براي خود مي‌ديدند.

وي در ادامه احساسات پوتين بعد از پيروزي در انتخابات را كه اشك در چشمانش حلقه زده بود واقعي ارزيابي كرده و اظهار داشت: پوتين خودش هم از پيروزيش مطمئن نبود.

اين كارشناس مسائل روسيه در بخش ديگري از اين گفتگو با تاكيد بر اينكه اين انتخابات در روسيه طبيعتا آزادترين و منصفانه ترين انتخابات تاريخ اين كشور نبود اظهار داشت: اما ما نمي‌توانيم از تقلب انتخاباتي هم سخن بگوييم. تقلب و تحريف چشمگيري در اين انتخابات وجود نداشت.

*** پنجشنبه ۱۱/۱۲/۱۳۹۰

انتقاد روسف از سرازير شدن دلارهاي غربي به كشورهاي در حال توسعه

"ديلما روسف"، رئيس‌جمهور برزيل، در جريان افتتاح نمايشگاه "CeBIT"، يكي از بزرگ‌ترين نمايشگاه‌هاي تكنولوژي در آلمان، از انجام اقداماتي براي حمايت از پول و اقتصاد برزيل در مقابل سيل دلارهايي كه به سوي اين كشور هجوم مي‌آورند دفاع كرده و مجددا انتقادات خود از "سونامي پولي" را تكرار كرد.

هفته گذشته دولت برزيل اقداماتي را براي جلوگيري از افزايش پي در پي ارزش "رئال" (پول ملي برزيل) و افزايش ماليات بر وام‌هاي دريافتي از خارج به 6 درصد، در صورتي كه وعده بازپرداخت آنها كمتر از سه سال باشد، صورت داد.

ديلما روسف در همين رابطه از اقدام كشورهاي توسعه يافته كه با سرازير كردن دلار در بازار سونامي پولي ايجاد مي‌كنند و وضع پولي و اقتصادي كشورهاي در حال توسعه را به هم مي‌ريزند، انتقاد كرد.

"آنگلا مركل"، صدر اعظم آلمان، روز گذشته در مقابل انتقادات رئيس‌جمهور برزيل گفت: ما به نوبه خود ناظر اقدامات حمايت‌گرانه يك‌جانبه هستيم.

وي به طور روشن به تصميمات دولت برزيل مبني بر افزايش ماليات بر خودروهاي وارداتي اشاره كرده و اظهار داشت اين اقدام آلماني‌ها را شديدا تحت تاثير قرار داده است.

"ماركو اورليو گارسيا"، مشاور امور بين‌الملل رئيس‌جمهور برزيل كه روسف را در سفر به آلمان همراهي مي‌كند، در اين رابطه اظهار داشت: رئيس‌جمهور يك ميلي‌متر هم از انتقادات خود عقب‌نشيني نخواهد كرد. لازم است برزيل محكم در برابر اين جنگ ارزي كه براي ما بسيار گران تمام مي‌شود ، موضع بگيرد.

ماركو اورليو افزود: بي جهت نيست كه رئيس‌جمهور، اقدامات كشورهاي غني را نوعي مانع تعرفه‌اي توصيف كرده است، زيرا آنها به صورت مصنوعي ارزش پول‌هاي خود را پايين مي‌آورند و صادرات كشورهاي نوظهور را دچار مشكل مي‌كنند.

وي همچنين گفت: به عقيده رئيس‌جمهور، سياست نرخ بهره پايين براي تشويق صادرات اروپا نوعي حمايت مصنوعي است.

ديلما روسف نيز در دفاع از اقدامات دولت خود تاكيد كرد: ما يك اقتصاد حاكم هستيم و تمامي اقدامات را براي حفاظت از خود انجام خواهيم داد.

در حال حاضر ارزش رئال نسبت به دلار همچنان در حال افزايش است. فقط در سال جاري اين افزايش به ميزان 11 درصد بوده و رئال از نظر بالا رفتن ارزش نسبت به دلار، در صدر واحدهاي پولي دنيا قرار گرفته است.

به عقيده كارشناسان، يكي از علل اصلي اين امر خوش‌بيني سرمايه‌گذاران به اقتصاد برزيل است. تنها در 17 روز اول ماه فوريه تراز ورود و خروج دلار از برزيل به ميزان 5/6 ميليارد دلار مثبت بوده است.

علت ديگر افزايش ارزش رئال، سياست كشورهاي پيشرفته است كه مي‌خواهند خود را در برابر بحران اقتصادي تقويت كنند و با اين سياست، دلار و يوروي بيشتري وارد بازار مي‌كنند.

از سوي ديگر، ديلما روسف، رئيس‌جمهور برزيل، از وزراي توسعه صنعت و تجارت خارجي و وزير دارائي دولت خود خواسته است كه يك استراتژي موثر براي بازيافتن فضاي صادرات برزيل در آمريكا تهيه كنند.

ابتكار براي صادرات گوشت، مذاكره براي از ميان برداشتن ماليات اضافه بر صادرات آب ميوه و شكر به آمريكا از جمله اين فعاليت‌ها خواهد بود.

مذاكره درباره صادرات گوشت، مرغ و سويا به چين و ورود كالاهاي ارزان و نامرغوب چيني نيز در چهارچوب مذاكرات اقتصادي قرار خواهند گرفت.

آمريكا كه پيش از اين بزرگ‌ترين خريدار كالاهاي برزيلي بود، از سال 2009 جايگاه اول را در ارتباط با جذب صادرات به چين داد. در گذشته 25 درصد صادرات چين به آمريكا بود، ولي در سال 2011 اين رقم به ميزان 10 درصد كاهش يافت.

*** پنجشنبه 18/۱۲/۱۳۹۰

اعتراض كارگران سراسر آلمان را فرا گرفت

صدها تن از كارگران بخش‌ خدمات دولتي كشور آلمان روز گذشته در سراسر اين كشور تظاهرات و اعتصاب كردند.

بر اساس اين گزارش، اين اعتصاب با فراخوان بزرگترين اتحاديه كارگران بخش دولتي آلمان برپا شده است.

گزارش‌ها حاكي است كه اعتصاب كارگران و كارمندان خدمات دولتي در شرق ايالت "بادن بورگ" و نيز ايالت "نورت راين وست فالن" چشمگير است.

فراخوان به اعتصاب و تظاهرات پس از آن صورت گرفت كه نمايندگان "وردي" بزرگترين اتحاديه كارگران بخش دولتي آلمان، هفته گذشته با مقامات دولت اين كشور مذاكراتي بي‌نتيجه را پشت سر گذاشتند.

كارگران خواستار افزايش 6.5 درصدي دستمزد‌ها يا حداقل افزايش ماهانه ۲۰۰ يورو به ميزان درآمدشان شده‌اند.

يورونيوز گزارش داد كه احتمال مي‌رود كه اين اعتصاب تا پايان هفته به طول انجامد و همچنين اعلام شده است كه از دوشنبه هفته آينده مذاكره ميان نمايندگان اتحاديه‌هاي كارگري و كارفرمايان از سر گرفته مي‌شود.

در اوايل اين هفته اتحاديه بازرگاني آلمان اعتصاب‌ها را آغاز كرد و انتظار مي رود موج اعتصاب‌ها در پنجشنبه به اوج خود برسد.

اعتصاب عمومي به ويژه در بخش حمل ونقل شهرهاي مختلف آلمان را فلج مي‌كند و پس از "هسن" و " راينلند"، فعالان در بخش عمومي "بادن وورتمبرگ"، "هامبورگ"، "فرانكفورت " و "مكلنبورگ" ، "كلن" و "دوسلدورف" دست از كار كشيدند.

پيش از اين كاركنان فرودگاه فرانكفورت در اعتراض به وضعيت شغلي، تعرفه‌هاي دستمزد و افزايش آن و درخواست شرايط بهتر كاري چندين روز دست از كار كشيده بودند كه سرانجام دادگاه ادامه اين اعتصاب‌ را غير قانوني اعلام كرد.

اسپانيا، پرتغال، فرانسه و يونان از ديگر كشورهاي اروپايي بودند كه در اعتراض به وضعيت اقتصادي در آنها اعتصاب شده بود.

انتهاي‌پيام/ط.ص

جمعه|ا|19|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن