تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841957428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ردپاي كم‌فروشي اينترنت را كجا جست‌وجو كنيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: ردپاي كم‌فروشي اينترنت را كجا جست‌وجو كنيم؟
ايتنا- تمام پهناي باندي كه شركت‌هاي ISP‌ از مخابرات خريداري مي كنند، قابل استفاده نيست، كم‌فروشي از شركت‌هاي ISP شروع نمي‌شود گاه مشكل از سمت مخابرات است.


در اكثر اوقات بحث پايين بودن سرعت دسترسي اينترنت را به موضوع اشتراك‌گذاري پهناي باند و كم‌فروشي آن از سوي شركت‌هاي تامين‌كننده اينترنت ارتباط مي‌دهند و چندي پيش نيز وزير ارتباطات با بيان اينكه متاسفانه موضوع عمده در بحث پهناي باند اينترنت، بخش دسترسي و توزيع است كه در اين رابطه كم‌لطفي و كم‌فروشي مي‌شود، گفته بود كه اميدوارم اين موضوع براي حال و آينده اصلاح شود و بنا داريم نظارت را بيشتر كنيم و البته اميدواريم كار به برخوردهاي حقوقي و قضايي نكشد و موضوع حل شود؛ اين سخنان در حالي است كه برخي مسئولان مربوطه مدعي هستند كه تاكنون گزارشي مبني بر كم‌فروشي شركت‌هاي اينترنتي از سوي كاربران ارائه نشده است.

به گزارش ايتنا به نقل از ايسنا، نكته قابل توجه تأييد شدن كم‌فروشي از سوي مديران برخي شركت‌هاي اينترنتي است كه بيان مي‌كنند موضوع كم‌فروشي هرچند رد نمي‌شود، اما از طرفي به اين موضوع نيز اعتقاد داريم كه اين اتفاق نمي‌تواند تامين‌كننده هزينه‌هايي شود كه شركت‌ها صرف مي‌كنند.

رئيس كميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي رايانه‌اي استان اصفهان معتقد است كه كم‌فروشي در حوزه اينترنت صورت نمي‌گيرد و اگر كم‌فروشي وجود داشته باشد، از بالا به پايين شروع مي‌شود.
اين در حالي است كه مدير كل نظارت بر سرويس‌هاي فناوري اطلاعات رگولاتوري بيان مي‌كند، مصاديق عمده يا عمومي و گسترده‌اي تحت عنوان كم‌فروشي شركت‌هاي اينترنتي تاكنون به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گزارش نشده است و طي رسيدگي‌هاي صورت‌ گرفته تاكنون با اين فرمت شكايت مواجه نشده‌ايم.

عليرضا اصغريان با اشاره به موارد صورت گرفته كم‌فروشي از سوي شركت‌هاي اينترنتي كه منجر به توقف فعاليت اين شركت‌ها شده است، اظهار كرد: حوزه فناوري اطلاعات و اينترنت حوزه‌اي تخصصي است و بسياري از كاربران شايد تخصص لازم را در اين بخش نداشته باشند و به همين دليل بارها به كاربران تاكيد كرده‌ايم زماني كه سرويسي را خريداري مي‌كنند حتما آن را تحويل بگيرند و سرعت اينترنت خود را اندازه‌گيري كنند.

اصغريان با اشاره به نرم‌افزارهاي قابل استفاده براي سنجش سرعت اينترنت كه بايد از سوي كاربران مورد توجه قرار بگيرد، ادامه داد: در صورتي كه كاربران نسبت به سرويس دريافتي خود و ميزان سرعت خريداري شده شكايتي داشته باشند ابتدا موضوع را با اپراتور سرويس‌دهنده مطرح كرده و در صورتي كه اپراتور پاسخ مشترك را در چارچوب قرارداد ندهد، مشترك مي‌تواند موضوع را در قالب شكايت با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مطرح كنند تا رگولاتوري آن را پيگيري كند.

وي تصريح كرد: چنانچه شركت‌هاي اينترنتي كه فعاليتشان به دليل كم‌فروشي پهناي باند متوقف شده است، نسبت به ارتقاي پهناي باند اقدام نكنند تا بحث لغو و تعليق پروانه، اعمال مقررات خواهيم كرد؛ كاربران بايد دقت كنند كه چه سرويسي را از شركت‌هاي ارائه كننده دريافت مي‌كنند.

اين سخنان در حالي است كه چندي پيش معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفته بود: بحث به اشتراك‌گذاري پهناي باند اينترنت، استاندارد‌هايي دارد و اگر پهناي باند بيش از ميزان استاندارد به اشتراك گذاشته شود، سرعت اينترنت كاهش مي‌يابد اما در برخي مواقع شاهد بوديم كه شركت مخابرات بيش از ميزان استاندارد پهناي باند را به اشتراك گذاشت كه طبيعي است اين موضوع به نوعي كم‌فروشي محسوب ‌شده و سرعت اينترنت را كاهش مي‌دهد.

حسن رضواني گفته بود: در حال بررسي اين موضوع به تفكيك در استان‌ها هستيم و از نمايندگان مخابرات استان‌ها و هم‌چنين شركت‌هاي خصوصي فعال در اين زمينه دعوت كرديم كه در اين رابطه مذاكره و بحث كنيم.

او تاكيد كرد: ‌در برخي استان‌ها اين موضوع نهايي شده و به اين جمع‌بندي رسيديم كه پهناي باند خريداري شده بسيار كم‌تر از آن ميزاني است كه به فروش رفته است و بعد از بررسي به آنها اعلام كرديم كه چه ميزان پهناي باند نياز دارند كه از شركت ارتباطات زيرساخت تامين كنند كه بسياري از استان‌ها نيز اين موضوع را اصلاح كردند.

اما فرشاد جعفريان - مدير يك شركت ISDP - اظهار كرد: به‌عنوان مثال زماني كه صد مگ پهناي باند از مخابرات خريداري مي‌كنيم، همه آن صد مگ قابل استفاده نيست و در اين مواقع تصور مي‌شود كه كم‌فروشي از طرف شركت‌هاي اينترنتي صورت گرفته است و اين در حالي است كه اين از بالا شروع شده و از سمت مخابرات است.

وي گفت: در برخي مواقع كه خط انتقال اصفهان با تهران كه پهناي باند از آن عبور مي‌كند، پر است، يعني ظرفيت خالي براي اضافه شدن پهناي باند ندارد، با چنين مشكلاتي مواجه مي‌شويم كه تصور مي‌شود كم‌فروشي صورت گرفته و سرعت اينترنت كاهش يافته است، در حالي كه اين موضوع ارتباطي به شركت‌هاي اينترنتي ندارد؛ البته اين ميزان و مشكلاتي اين‌چنيني به شرايط روز هم بستگي دارد.

وي در ادامه با بيان اين‌كه شركت‌هاي داراي مجوز و قانوني، كم‌فروشي را انجام نمي‌دهند ابراز كرد: ما هر سه ماه يكبار به رگولاتوري گزارش كاري مي‌دهيم و آنها متوجه مي‌شوند كه چه ميزان پهناي باند خريداري كرده و چه ميزاني به فروش رسانده‌ايم؛ بنابراين اگر كم‌فروشي يا تخلفي در اين زمينه صورت بگيرد، مورد بررسي قرار گرفته و با آن برخورد مي‌شود.

اما برخي از مديران شركت‌هاي اينترنتي معتقدند: شركت‌هاي اينترنتي با همان ضريب و سرعتي كه اينترنت را از مخابرات دريافت مي‌كنند، با همان ضريب و يا كم‌تر از آن ارائه مي‌كنند و عملا نمي‌توانند بيش از آن به مصرف‌كننده اينترنت بدهند؛ شركت‌هاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي عملا نمي‌توانند در سرعت اينترنت و افزايش آن نقشي داشته باشند، پس طبيعي است علت اين مشكل را نبايد در شركت‌ها جست‌وجو كرد.

*قول ‌و ‌قرارهاي عملي نشده
رئيس انجمن شركت‌هاي اينترنتي معتقد است كه قول و قرار شركت ارتباطات زيرساخت براي تخفيف پهناي باند به اجرا درنيامده و بحث تورم از سويي ديگر مشكلاتي را براي شركت‌هاي فعال در اين حوزه به‌وجود آورده است كه موجب به اشتراك‌گذاري بيش از ميزان استاندارد در برخي اوقات تو سط بعضي شركت‌هاي اينترنتي مي‌شود.

مسعود ‌رياضيات درباره بحث كم‌فروشي در موضوع اينترنت اظهار كرد: در حال حاضر به خاطر بحث تورم هزينه شركت‌هاي تامين‌كننده اينترنت پرسرعت يعني شركت‌هاي PAP بالا رفته و هزينه شركت‌ها از جمله آب، برق، گاز و اجاره و يا مسائلي از اين قبيل افزايش يافته است.

وي افزود: زيرساخت قول داده بود كه هركدام از شركت‌هايي كه تأمين‌كننده پهناي باند هستند، نه تنها شركت‌هاي PAP بلكه شركت‌هاي ISDP كه توزيع‌كننده پهناي باند هستند هم اگر به مشتريان خود ۲۰ درصد تخفيف در زمينه پهناي باند ارائه دهند، شركت ارتباطات زيرساخت نيز به آن‌ها ۲۰ درصد تخفيف مي‌دهد و درواقع هزينه‌اي كه شركت‌ها از مصرف‌كننده دريافت نكردند را به آن‌ها برمي‌گرداند.

مدير يك شركت اينترنتي نيز گفت: گمان نمي‌كنم شركت‌ها به خاطر پوشش‌ دادن مسائل مالي به كم‌فروشي اقدام كنند زيرا اين كار در سرويس دايل‌آپ به‌گونه‌اي است كه به اشتراك گذاردن پهناي باند و اينترنت نمي‌تواند باعث افزايش و توليد ثروت براي شركت‌ها شود.

باقر افخمي اظهار كرد: البته موضوع كم‌فروشي را رد نمي‌كنم، اما از طرفي به اين موضوع نيز اعتقاد دارم كه اين اتفاق نمي‌تواند تامين‌كننده‌ي هزينه‌هايي شود كه شركت‌ها صرف مي‌كنند.

*شركتهاي غيرقانوني؛ عامل كم‌فروشي اينترنت؟
دبير انجمن شركت‌هاي اينترنتي معتقد است كه كم‌فروشي در اينترنت پرسرعت و در كلان‌شهرها و به ويژه در تهران غيرممكن است اما شايد اين كار توسط شركت‌هاي غيرمجاز و غيرقانوني كه در اين حوزه فعاليت مي‌كنند، انجام شود.

عليرضا علمي با اعتقاد به اينكه كم‌فروشي در حوزه اينترنت مي‌تواند وجود داشته باشد اظهار كرد: طبيعي است شركتي كه پهناي باند با سرعت ۵۱۲ كيلو را از شركت زيرساخت با قيمت حدودا ۱۳۰ هزار تومان خريداري و آن را ماهيانه ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان به كاربر عرضه مي‌كند بايد آن را به اشتراك بگذارد، البته بعضي از شركت‌ها آن را بيش از ميزان استاندارد به اشتراك مي‌گذارند و اين موضوع در برخي مواقع مشكل‌ساز مي‌شود.

حال اين سوال باقي است كه ردپاي كم‌فروشي اينترنت را بايد در كجا جست‌وجو كرد؟ اين معضل چه زماني حل مي‌شود؟

دوشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن