تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):اسلام بر پنج چيز استوار است، برنماز و زكات حج و روزه و ولايت (رهبرى اسلامى).
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840338109




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسئولان فدراسيون تكواندو در ايسنا پولادگر: شرايطمان بهتر از المپيك پكن است تغيير در كادر فني بر خلاف ميلمان بود اما مجبور شديم سروي:3 گزينه براي المپيك داريم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسئولان فدراسيون تكواندو در ايسنا پولادگر: شرايطمان بهتر از المپيك پكن است تغيير در كادر فني بر خلاف ميلمان بود اما مجبور شديم سروي:3 گزينه براي المپيك داريم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني

" براي عضويت در كميته‌ فني فدراسيون جهاني تلاش مي‌كنم. رسانه‌ها و خبرنگاران وظيفه بسيار خطيري دارند و بيشتربايد مراقب نوشته ها و قلم خود باشند. تكواندو به يك نفر متكي نيست. هدف همه بايد موفقيت ورزش ايران باشد. امسال پرحاشيه‌ترين سال تكواندو ايران بود" و ... اين‌ها تنها بخشي از حرف‌هايي است كه رييس و نايب رييس فدراسيون تكواندو در مصاحبه با خبرنگاران ايسنا زدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد محمد پولادگر رييس و زهرا سروي نايب رييس بانوان فدراسيون تكواندو در بازديدي كه از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، داشتند به سوالات گروه ورزش پاسخ دادند و مسايل پيرامون اين رشته مدال آور را تشريح كردند.

متن كامل اين گفت و گو را در زير مي‌خوانيد:

* المپين‌هاي اعزامي ما به لندن مشخص هستند؟

پولادگر: فدراسيون جهاني تكواندو سهميه را به فرد نمي دهد بلكه به كشور مي‌دهد و اين اجازه را هم داده كه فدراسيون‌ها بتوانند بهترين و آماده ترين نفر خود را به المپيك بفرستند. در مورد اين كه ما هم نفرات اعزامي به المپيك را هنوز معرفي نكرده‌ايم، روالي است كه در قبل هم اجرا مي‌شد، نفرات اعزامي هنوز مشخص نيستند.

* حتي در مورد اعزام يوسف كرمي و محمد باقري معتمد كه سهميه را كسب كرده اند؟

پولادگر: ما نام تعدادي از ورزشكاران تيم ملي را به مسئولان برگزاري مسابقات معرفي ‌كرده‌ايم و بايد در يك ماه و نيم مانده به المپيك نفرات نهايي خود را معرفي كنيم كه هنوز وقت داريم.

* چرا فدراسيون از هم اكنون نفرات اعزامي را معرفي نمي‌كند؟

* در اردوهاي تيم ملي غير از چند ملي‌پوش نامدار، ملي‌پوشان جديدي هم به چشم مي‌خورند كه تقريبا قطعي است كه آن‌ها به المپيك اعزام نخواهند شد. اين كار به چه منظور انجام مي شود؟

پولادگر: اكنون غير از دو نفري كه سهميه المپيك گرفته‌اند ديگر نفرات حاضر در اردو از بهترين‌هاي تكواندوي ايران هستند، اين تصميمي كه كادرفني گرفته و غير از آن‌ها نفرات جديد ديگري را هم به اردو دعوت مي‌كند، تصميم بسيار خوبي است.

كادرفني ، شايسته‌هاي تكواندوي ايران را به اردو مي‌آورد تا هم آن‌ها را براي آينده آماده كند و هم ملي‌پوشان حاضر در اردو را با نفرات جديد آشنا كند. اين جوانان فرصت حضور در اردوهاي تيم ملي را به دست مي‌آورند كه پيش از اين نداشتند.

* ملاك و معيارهاي انتخاب المپين‌هاي تكواندو چيست؟

پولادگر: فاكتورهاي زيادي براي انتخاب تكواندو كاران اعزامي به المپيك داريم، قطعا عملكرد آن‌ها در چهار سال گذشته، رنكينگ جهاني، مدال آوري ، كسب سهميه و... از مهم‌ترين فاكتورها هستند. آن تكواندوكاراني كه در رنكينگ فدراسيون جهاني جايگاه بهتري داشته باشند شانس بيشتري براي المپيكي شدن دارند.

* المپين‌هاي اعزامي را باز هم مثل ادوار گذشته با مسابقه انتخابي معرفي مي كنيد؟

پولادگر: اين مساله به شرايط زمان معرفي كردن بستگي دارد، اما تا آنجايي كه امكان داشته باشد، تمايل دارم مبارزات رو به روبرگزار نشود. برگزاري مسابقات انتخابي به دنبال خود خطراتي دارد. به طور مثال چهار سال پيش قبل از اعزام به المپيك پكن در حالي كه تيم دانشجويان در حالي تمرين بسيار ساده و معمولي با تيم ملي بزرگسالان بود روي يك ضربه اتفاقي، استخوان دست هادي ساعي شكست. در آن زمان دكتر رازي هم در نامه اي اعلام كرد كه اگر دست او را زودتر از زمان باز كنيد و ضربه‌اي وارد شود، دوران بهبودي كامل او طول مي‌كشد.

* با اين صحبت‌ها يعني انتخابي‌ها خطرناك است و براي اين دوره انتخابي نخواهيم داشت؟

پولادگر: باز هم مي گويم سعي مي‌كنم تا آنجايي كه بشود مبارزه رو در رو نباشد، چرا كه احتمال آسيب ديدگي‌ها را زياد مي‌كند، اما اگر شرايط به گونه‌اي باشد كه بدانيم و تشخيص دهيم كه بهترين نفر به اين روش انتخاب مي شود، در آن زمان تصميمات لازم را مي‌گيريم. اگر هم بر اساس ديگر معيارها، امتيازات يك تكواندو كار براي اعزام به المپيك كامل باشد و نياز نباشد، انتخابي نمي‌گذاريم.

* هادي ساعي براي عضويت در كميته‌ ورزشكاران كميته‌ بين‌المللي المپيك (IOC) كانديدا شده، اما خودش مي‌گويد كه براي اين انتخابات زياد وقت نگذاشته است. فدراسيون تكواندو براي انتخاب شدن ساعي آيا رايزني كرده‌ است؟

پولادگر: در سفري كه به كره جنوبي داشتم و با دكتر چو رييس فدراسيون جهاني صحبت كردم، در بين ورزشكاراني كه براي عضويت در اين كميته‌ كانديدا شده‌اند تنها دو تكواندوكار حضور دارند، يكي هادي ساعي است و ديگري تكواندوكار چين تايپه است كه در فينال بازي‌هاي المپيك 2004 آتن از هادي ساعي شكست خورد. از دكتر چو خواستم كه از ساعي حمايت كند و او هم پذيرفت. آنچه مهم است اين است كه از نظر مقبوليت، هادي ساعي شرايط بهتري نسبت به آن حريف چين تايپه‌اي دارد.

* آيا با هادي ساعي هم جلسه‌اي در اين رابطه داشته‌ايد؟

پولادگر: بله. يك جلسه با او و ديگر دوستان كه در اين زمينه مي‌توانند كمك كنند داشتيم و قرار شده تا بروشورهايي از فعاليت‌هاي ورزشي و اجتماعي او را تهيه كنيم و همزمان با بازي‌هاي المپيك در دهكده توزيع كنيم.

* راي گيري اين كميته‌ چه زماني است و آيا ساعي شانس انتخاب شدن دارد؟

پولادگر: همزمان با شروع بازي‌هاي المپيك لندن تمام ورزشكاران مي‌توانند راي خود را به كانديداي مورد نظر بدهند. اين راي گيري تا پايان المپيك ادامه خواهد داشت و هادي ساعي هم شانس بهتري نسبت به ديگر تكواندوكار كانديداي اين پست دارد.

* شما عضو سابق هيات اجرايي كميته ملي المپيك و عضو فعلي شوراي برون مرزي اين كميته هستيد آيا اين كميته‌ هم براي موفقيت هادي ساعي در انتخابات كميته ورزشكاران كميته بين المللي المپيك (IOC) رايزني كرده است؟

پولادگر: در اين زمينه چيز زيادي نمي دانم، اما كار خاص كميته ملي المپيك اين بوده كه ساعي را به همه جا معرفي كرده است. براي رايزني در اين زمينه و انتخاب شدن هادي ساعي هم مهم‌ترين كمك را روساي كاروان‌ها كه معمولا دبيران كل كميته‌هاي ملي المپيك كشورها هستند مي‌توانند انجام دهند.

* شما سال‌ها است كه نايب رييس اتحاديه تكواندوي آسيا و عضو شوراي اجرايي فدراسيون جهاني تكواندو هستيد آيا فكر نمي كنيد كه زمان آن رسيده كه براي تصدي پست‌هاي بهتر در سطح آسيا و جهان كانديدا شويد؟

پولادگر: معقتدم پست به اندازه اختيارات و كمكي كه مي‌تواند به تكواندو ايران كند، مهم است. هر چه پست، تاثير گذاري بيشتري داشته باشد، مهم است. حتي ممكن است به لحاظ نام چندان بزرگ نباشد.

انتخابات فدراسيون جهاني سال 2013 است و تا آن موقع وقت زيادي باقي مانده، اما قطعا اگر بتوانم پست بهتري بگيرم كه به حضور و موفقيت در تكواندو ايران و جهان كمك كند؛ از اين فرصت استفاده خواهم كرد. خيلي به دنبال گرفتن پست و جايگاه نيستم. اكنون عضو شوراي اجرايي فدراسيون جهاني هستم كه برش اين سمت از نايب رييس جهاني هم بيشتر است.

* با تمام اين تفاسير آيا قصد داريد براي انتخابات دوره بعد فدراسيون جهاني باز هم كانديدا شويد؟ اين بار براي كدام پست كانديدا مي‌شويد؟

پولادگر: گفتم كه از فرصت‌هاي بهتر استفاده خواهم كرد. تمام تلاشم اين است كه اگر شرايط به آن جا رسيد كه مي‌شود براي پستي بهتر كانديدا شد براي عضويت در كميته‌ فني فدراسيون جهاني كانديدا شوم كه واقعا جايگاه مهمي است. در اين كميته‌ تمام قوانين و سياستگذاري مربوط به تكواندو انجام مي‌شود كه اهميت بسياري دارد. عضويت در شوراي اجرايي فدراسيون جهاني هم مهم است، اما كميته‌ فني چيز ديگري است.

* يعني عضويت در شوراي اجرايي مهم نيست؟

پولادگر: چرا، خيلي مهم است، به ويژه براي ايران كه اين پست را در انتخابات به دست آورده و همه كشورها به ما راي دادند، در حالي كه بقيه اعضاء منصوب شدند. در اتحاديه تكواندوي آسيا هم ايران انتخاب شد و همه كشورها آن را تاييد كردند كه اين براي ما مهم است.

* براي اتحاديه تكواندوي آسيا هم قصد داريد براي پست بالاتري از نايب رييسي تلاش كنيد؟

پولادگر: در آسيا آقاي «داي سون لي» كه سال‌ها است رييس است مورد احترام، اعتماد و مقبول همه است و تجربه خوبي دارد، او با ديگر كره‌اي‌ها فرق مي‌كند و به اجراي عدالت در تكواندو اهميت مي‌دهد. در بخش دبير كلي هم آقاي «كي سوك لي » حدود 20 سال است در اين پست فعاليت مي‌كند و شايد براي رياست كانديدا شود با اين شرايط ، فعلا براي اتحاديه آسيا فكري ندارم.

* شما سه دوره است كه رياست فدراسيون تكواندو را بر عهده داريد، عملكرد خود را اين مدت حضور و به ويژه اين يك سال اخير را چطور ارزيابي مي كنيد؟

پولادگر: عادت ندارم به عملكرد خودم نمره دهم. ديگران بايد در اين مورد قضاوت كنند و نظر دهند. به هر صورت با توجه به كارهايي كه انجام شده در سال 90 نمره خوبي مي دهم. باز هم مي گويم افكار عمومي بايد كارها را تاييد كنند.

* موفقيت تكواندو در اين سال‌ها بيشتر به دليل كم حاشيه يا بي حاشيه بودن اين رشته بود و هميشه سرش به كار خودش بود و اهالي آن به يكديگراحترام مي گذاشتند، اما امسال اتفاق ديگري افتاد و اين ديوار شكست. امسال را از لحاظ حاشيه ، چگونه مي‌دانيد؟

پولادگر: امسال خواسته يا ناخواسته حاشيه هايي داشتيم كه جاي تعجب دارد. امسال مجبور به تغييري در كادرفني شديم كه بر خلاف ميلمان بود. در اين سال‌ها حاشيه اي به اين شدت نداشتيم. به خاطر كم لطفي چند تن از اعضاي خانواده تكواندو و عدم مديريت اين اعضا باعث شد به اينجا برسيم.

* تغيير و تحول در مجموعه زير دست، حق هر مديري است، نظر شما در مورد اين تغيير و تحولات در فدراسيون‌هاي ورزشي چيست؟

پولادگر: در جايگاهي نيستم كه در اين رابطه صحبت كنم. مديري كه تصميم گير است، پاسخگو هست ، هر مدير به ميزان اختياراتي كه دارد بايد پاسخگو باشد. موضوعي كه همه به آن اذعان دارند، اين است كه تغييرات در مديريت تاثير گذار است، اما نبايد فراموش كنيم كه ثبات در مديريت يكي از عوامل موفقيت يك مدير است. برخي زمان‌ها وقتي مديري يك تصميم مي‌گيرد فكر مي‌كند بهترين تصميم است.

* اين مواردي كه گفتيد جواب سوال ما نبود، آيا اين تغييرات در روند ورزش كشور تاثير مثبت مي گذارد؟

پولادگر: قطعا هيچ كس به ويژه مديران رده بالاي ورزش كشور به فكر اين نيستند كه كاروان ايران در المپيك موفق نشود، بلكه همه تمهيداتي مي‌انديشند كه به هدف خود كه موفقيت است، برسند، اما در مورد اين تغييرات اگر دلايل آن‌ها به صورت شفاف و صادقانه براي افكار عمومي تشريح شود، بهتراست و راحت‌تر مي پذيرند.

* در اين مدت كه سازمان تربيت بدني به وزارت ورزش و جوانان تبديل شده، تغييرات زيادي در راس فدراسيون‌هاي ورزش صورت گرفته و برخي شايعات هم در مورد فدراسيون تكواندو است. در مصاحبه اي كه داشتيد از ورود افراد جديد به عرصه رياست فدراسيون تكواندو به ويژه هادي ساعي استقبال كرديد، در رابطه با ورود اين مدير جوان به رياست فدراسيون تكواندو خود شما چه اقدامي كرده ايد تا يك نفر غير از تكواندو اين سمت را نگيرد؟

پولادگر: طبق قانون دو سال ديگر مجمع انتخابات فدراسيون تكواندو خواهد بود و در مورد اين تغييرات و شايعاتي كه گفتيد اطلاعي ندارم. از ديد من رياست فدراسيون مسئوليت بسيار سنگيني است و اگر از كسي يك مسئوليت سنگين را بگيرند، آيا ناراحت مي‌شود؟ من هم استقبال مي‌كنم كه اين مسئوليت سنگين را از من بگيرند.

* شما و ساعي رابطه بسيار خوبي با هم داريد، در مورد حضور اسطوره‌ تكواندوي ايران به عنوان يك مدير جوان در فدراسيون تكواندو ، خود شما چه تلاشي مي كنيد؟ او مدتي در تكواندو ايران زياد در تيررس نبود اما اكنون وارد گود شده است، اين حضور را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

پولادگر: ساعي اكنون يكي از تاثيرگذارترين پست‌ها را دارد. مدير فني تيم‌هاي ملي كم نيست. وقتي همه فدراسيون ها براي موفقيت در المپيك و جهان تلاش مي‌كنند و يك مدال طلا ارزش بسيار بيشتري ازهزار مدال نقره را دارد، آيا كسي كه مي‌تواند اين همه تاثيرگذار باشد پست كمي دارد. به هر حال از ساعي يا هر كس ديگري كه بتواند اين حركت رو به جلوي تكواندو ايران را ادامه دهد، دستش را مي‌بوسم و كمكش هم مي‌كنم.

* شما سال‌ها مديريت كرده ايد، مديريت در ورزش چطور است؟

پولادگر: در هيچ جايي مانند مديران ورزشي پاسخگو نيستند. معتقدم برزخ و آخرت مديران ورزشي در همين دنيا است. نگراني كه از اين تغييرات دارم، اين است كه تجربياتي كه در اين سال‌ها به دست آورده‌ام دور ريخته شود. بايد بدانيم جايگاهمان موقت است و طوري عمل كنيم كه در مقابل خدا رو سفيد باشيم.

* تكواندوي ايران در المپيك پكن يك مدال طلا توسط هادي ساعي كسب كرد و دو نماينده ديگر ايران حذف شدند، عملكرد نمايندگان كشورمان را در اين دوره از بازيهاي المپيك چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

پولادگر: تكواندو و تكواندوكاران در اين سال‌ها به مسئولان ورزش كشور و مردم ثابت كرده اند كه نمايندگان و فرزندان شايسته نظام و كشور درالمپيك هستند. همه تلاش ما اين است كه در المپيك بهترين نتيجه‌ را بگيريم و غير از اين نبايد باشد. خيلي اميدواريم. شرايط ما از المپيك پكن خيلي بهتر است.

* سراغ بخش بانوان برويم ، چه شد كه آن زمان «جانگ» را به عنوان سرمربي تيم ملي بانوان انتخاب كرديد؟ آيا مربيان داخلي ما سطح فني پاييني داشتند؟

پولادگر: در انتخاب خانم «جانگ» درصد كمي بحث‌هاي فني بود. در آن زمان شرايط به گونه‌اي بود كه همدلي و وفاق مدنظر ما براي موفقيت را در تيم ملي شاهد نبوديم براي همين نياز بود يك مربي كره‌اي بياوريم تا به وجود آمدن اين وفاق كمك كند. با حضور اين مربي كره‌اي ، از ديگر مربيان ايراني كه شايد تا آن زمان نامشان كمتر مطرح بود، استفاده كرديم.

* پس با اين شرايط ، انتخاب «جانگ» تنها راه موجود بود و او كمكي به تكواندوي ما نكرد؟

پولادگر: با انتخاب او در آن زمان، هم توانستيم آن مقطع حساس را سپري كنيم و هم اين كه بعد از اين مدت ديديم او به صورت نسبي موفق بوده است. حضور خانم چانگ در تيم ملي شايد از نظر فني نبود اما شرايطي در تيم وجود داشت كه آن همدلي با مربي داخلي بين ورزشكاران نبود و به همين دليل ما يك مربي خارجي را براي تيم ملي در نظر گرفتيم. البته حضور چانگ اين شرايط را هم به وجود آورد كه مربيان داخلي ديگر كه در سطح ملي كمرنگ بودند بتوانند در تيم ملي قرار بگيرند.

* مطرح شده كه «جانگ» بعد از المپيك از تيم ملي جدا مي‌شود و يك مربي ايراني سرمربي تيم ملي مي‌شود، آيا مربيان داخلي توانايي فني هدايت تيم ملي را دارند؟

پولادگر: هدف اصلي ما اين است كه از مربيان داخلي استفاده كنيم. استفاده از مربيان كره‌اي براي يك مقطع مي‌تواند راهگشا باشد، اما ديد دراز مدت ما استفاده از مربيان داخلي است. مربيان زن ايراني اين توانايي را به صورت نسبي دارند و ما اين فضا را براي آن‌ها ايجاد خواهيم كرد.

* اكنون تنها يك سهميه توسط سوسن حاجي پور در بخش بانوان كسب كرده ايم ، فكر نمي كنيد به جاي يك سهميه مي توانستيم دو سهميه در بخش بانوان بگيريم؟

پولادگر: بايد بخش بانوان و مردان را با تمام جزييات در نظر بگيريد و اصلا اين دو بخش قابل قياس نيستند. در كشورهاي ديگر از نظر كارشناسان و مربيان مرد براي تكواندوي زنان هم استفاده مي‌شود اما در ايران به خاطر اعتقادات ديني و قوانين كشور نمي‌توانيم از دانش فني مردان در تكواندوي بانوان استفاده كنيم. بايد بگويم كه نمره بانوان يك نمره ضعيف و كمي نيست چون ما توانستيم در اين بخش نتيجه خوبي بگيريم.

درباره كسب سهميه المپيك هم اول بايد قدمت اين ورزش را در بخش بانوان در كشورهاي ديگر ديد. به طور مثال چين قهرمان جهان در تكواندوي بانوان است و طلاي المپيك را دارد. اگر تكواندوي بانوان ايران را با اين كشورها قياس كنيم مي‌بينيم كه دختران ما در جايگاه خوبي قرار دارند.

* چند درصد از بودجه فدراسيون‌ به حوزه بانوان اختصاص مي‌يابد؟

پولادگر: معمولا حدود 40 درصد از بودجه فدراسيون‌ها به حوزه بانوان اختصاص مي‌يابد اما فدراسيون تكواندو بيش از 40 درصد از بودجه خود را به بانوان اختصاص داده است. برايمان مهم است كه شرايط اردوي تيم‌هاي بانوان و مردان يكسان باشد. در يك زمان اردوي مردان در خانه تكواندو برگزار مي‌شد و خانم‌ها در مجموعه آزادي بودند و شرايط‌ شان متفاوت بود. فدراسيون برايش مهم است كه اين دو بخش در شرايط يكسان باشند و اگر حاشيه‌اي در تكواندوي بانوان وجود ندارد به خاطر آن است كه سعي كرده‌ايم به صورت يكسان به اين دو بخش نگاه كنيم.

* يكي از موضوعاتي كه در حوزه ورزشي بانوان وجود دارد اين است كه بيشتر ورزشكاران زن پس از تجربه ميادين بزرگ مانند المپيك از ورزش قهرماني كنار مي‌روند، شما علت اين موضوع را چه مي‌دانيد و فدراسيون چه برنامه‌اي براي اين ورزشكاران دارد؟

پولادگر: به هر شكل دوره قهرماني يك دوره محدودي است و اين طور نيست كه يك ورزشكار بتواند در زمان طولاني در يك مكان خوب قهرماني باقي بماند اما تا زماني كه يك ورزشكار از توان فني خوبي برخوردار باشد قطعا فدراسيون شرايطي را مهيا مي‌كند كه او بتواند در ورزش حرفه‌اي حضور يابد. اين توان خود ورزشكار است كه باعث مي‌شود در اردوي تيم ملي حضور يابد. ما هيچ وقت راه كسي را نمي‌بنديم اما هميشه اين بحث را با ورزشكاران داشته‌ايم كه به دست آوردن قهرماني سخت است اما نگه داشتن آن سخت‌تر است. اگر ورزشكاري از ميادين قهرماني هم كنار برود ما از تجربه او استفاده مي‌كنيم. اين موضوع به شايستگي و علاقه و انگيزه آن‌ها براي ادامه همكاري و فعاليت در تكواندو بستگي دارد.

به گزارش ايسنا، زهرا سروي نايب رييس بانوان فدراسيون تكواندو هم دراين جلسه به سوالات خبرنگار ما پاسخ گفت.

* روزهاي پاياني سال 90 را پشت سر مي گذاريم شما امسال را براي تكواندوي بانوان چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

سروي: ما امسال توانستيم يك سهميه براي حضور در المپيك كسب كنيم كه اين مجوز حضور با مدال طلاي سوسن حاجي‌پور بدست آمد و مي‌توانم بگويم كه پيشرفت بانوان از لحاظ فني مشهود بود. امسال به غير از يك مسابقه برون مرزي كه به دليل موافقت نكردن شوراي برون مرزي انجام نشد تيم ملي بانوان در مسابقه‌هاي برون مرزي خوب ظاهر شد و قرار است اعزام به مسابقات هلند يك محك جدي براي آن‌ها باشد.

* براين اساس برنامه‌هايي كه در سال جاري براي تيم ملي بانوان مد نظر داشتيد به صورت كامل انجام شده است؟

سروي: ما اردوهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم و تقريبا تنها زمان استراحت ملي‌پوشان روزهاي جمعه بوده است. سعي داريم سطح كيفي تكواندوكاران را ارتقا دهيم كه البته براي رسيدن به سطح تكواندوي مردان راه زيادي در پيش داريم.

* همان طور كه اشاره كرديد هنوز تكواندوي بانوان با تكواندو مردان فاصله دارد و براي كم كردن اين فاصله چه برنامه‌اي داريد. آيا استفاده از مربيان خارجي جوابگو بوده است؟

سروي: اين موضوع را مد نظر قرار دهيد كه بانوان خيلي ديرتر از مردان، تكواندو را آغاز كرده‌اند و رسيدن به نقطه مطلوب در اين بخش نياز به زمان دارد. حضور مربي خارجي در تيم ملي تاثير خوبي داشته اما واقعيت اين است كه اگر بهترين مربي را هم براي تيم ملي بانوان بگيريم باز هم به نقطه ايده‌آل نخواهيم رسيد. به طور مثال به دليل شرايط حاكم بر جامعه و فرهنگ ما زماني كه يك ورزشكار زن ازدواج مي‌كند ديگر نمي‌تواند مانند قبل در حوزه قهرماني باقي بماند.

* آيا تصميمي براي تغيير كادر فني و سرمربي تيم ملي بانوان داريد؟

سروي: فعلا تا المپيك چانگ در تيم ملي حضور خواهد داشت و در مجموع از عملكرد اين مربي كره‌اي در تيم ملي بانوان راضي هستيم.

* به نظر مي‌رسد كه بانوان در اوزان بالا با نبود ورزشكار روبه‌رو هستند حتي در مسابقه‌هاي انتخابي تيم ملي هم اين موضوع مشهود بود به خصوص در وزن مهروز ساعي، براي حل اين مشكل چه برنامه‌اي داريد؟

سروي: ما در وزن‌هاي بالا در بخش بانوان به دليل شرايط فيزيكي با محدوديت روبه‌رو هستيم. درباره خانم ساعي هم بايد بگويم كه ايشان مانند سايرين نفر دوم وزن خود شد و به تيم ملي راه يافت. حتي توانست در انتخابي داخلي تيم ملي هم نتيجه مطلوبي بگيرد و در تيم ملي باقي بماند. درست است كه دراين اوزان با كمبود تكواندوكار روبه‌رو هستيم اما سعي دارم با استعداديابي در اين بخش بتوانيم اين مشكل را برطرف كنيم. در حال حاضر هم استعداديابي در استان‌هاي مختلف حتي چهارمحال و بختياري آغاز شده است. در مجموع سعي كرده‌ايم در بخش ورزش حرفه‌اي مانند ورزش قهرماني سرمايه‌گذاري كنيم.

* درباره گزينه احتمالي المپيك در بخش بانوان بگوييد، آيا حاجي‌پور گزينه كادر فني است؟

سروي: براي اعزام تكواندوكار به اين مسابقه‌ها بايد به يك جمع‌بندي در كادر فني برسيم كه در وزن المپيكي زن بانوان سه گزينه راحله آسماني، سوسن حاجي‌پور و فاطمه روحاني را داريم. البته هنوز هيچ تصميمي در اين باره گرفته نشده است و هر تكواندوكاري كه بهتر باشد به المپيك اعزام مي‌شود.

* چرا در مسابقه‌هاي آزمايشي المپيك لندن هيچ كدام از گزينه‌هاي المپيكي اعزام نشدند؟ آيا خدابنده‌لو گزينه خوبي براي اين اعزام بود؟

سروي: ما براي اين مسابقه‌ها وزن چهار را بايد اعزام مي‌كرديم كه فاطمه روحاني گزينه ما بود اما در آن زمان اين تكواندوكار شب قبل از اعزام، از مسابقه‌هاي كسب سهميه تايلند برگشته بودند و امكان اين كه به اين مسابقه‌ها اعزام شود وجود نداشت. در اين شرايط خدابنده‌لو گزينه ما براي رفتن به اين مسابقه‌ها بود چون نمي‌خواستيم فرصت حضور يك تكواندوكار زن را در اين رقابت‌ها را از دست بدهيم.

* فدراسيون تكواندو در قبال بانوان چقدر توانسته موفق باشد؟

سروي: ما جزو معدود فدراسيون‌هايي هستيم كه با مشكل بودجه در حوزه بانوان روبه‌رو نيستيم چون ديدگاه فدراسيون اين است كه بانوان از اولويت‌ها هستند. اما تنها مشكلي كه در حوزه بانوان وجود دارد، حضور كمرنگ تيم‌ها در ليگ برتر تكواندو است كه اميدواريم اين مشكل هم برطرف شود.

گفت و گو از محمد حسن نژاد و الهام يزدي ها، خبرنگاران ايسنا

انتهاي پيام

يکشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن