تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799413511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بارداری با پوست چه می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تکناز:
بارداری با پوست چه می‌کند؟


بارداری با پوست چه می کند؟
گاهی این سوال را در ذهن خانم ها ایجاد کنند که آیا امکان عود این مشکلات در بارداری های بعدی هم هست یا نه؛ و آیا این مساله روی جنین تاثیری خواهد داشت یا خیر؟   بارداری با برخی تغییرات هورمونی و متابولیک وسیع اما موقتی همراه است که طی آن، 90 درصد از زنان باردار متحمل تغییرات ظاهری و روانی خاصی می شوند. از جمله اندام هایی که در این دوران تغییر می کند، پوست بدن است. تمام تغییرات پوستی در دوران بارداری از اهمیت یکسانی برخوردار نیستند. برخی از ضایعات شایع هستند و تقریبا در تمام زنان باردار مشاهده می شود و برخی ضایعات اختصاص به دوران بارداری دارند و بعد از زایمان به کلی از بین می روند. بارداری می تواند بعضی بیماری های پوستی را که فرد قبلا به آنها مبتلا بوده، شدیدتر یا خفیف تر کند. برای آشنایی بیشتر با این مشکلات و راه حل آنها گفتگویی کرده ایم با دکتر اعظم السادات موسوی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران.

 خانم دکتر! چرا پوست بیشتر خانم ها در دوران بارداری تیره می شود؟
در فاصله هفته های اول تا نیمه بارداری، به دلیل تغییرات هورمونی و افزایش تولید ملانین درجات مختلفی از تیره شدن منتشر پوست در بارداری ایجاد می شود. مناطقی از بدن که به طور طبیعی تیره تر هستند، بیشتر دچار این فرآیند می شوند (مثلا نوک سینه ها و نواحی تناسلی و خط میانی دیواره شکم) و البته این تغییرات بعد از دوران بارداری از بین می روند ولی ممکن است درجاتی از آن باقی بماند. همچنین خال های تیره ممکن است کمی بزرگ تر و تیره تر شوند. این تغییرات در خال ها به طور یکسان است و اگر تغییر خاصی در یک خال به وجود آید مانند بزرگ شدن - تیرگی شدید- و یا وجود علایمی مانند خارش - سوزش و یا خون ریزی باید به وسیله متخصص پوست بررسی شود.

 ماسک بارداری چرا ایجاد می شود؟
در بیشتر از 70 درصد زنان باردار (به خصوص در خانم های سبزه) این مساله در نیمه دوم بارداری به وجود می آید. این ماسک یا تیرگی در نواحی مختلف صورت ظاهر می شود و بیشتر در لب بالا، گونه ها، چانه، پیشانی و روی بینی دیده می شود و به دنبال تماس با آفتاب شدت می یابد. تیرگی معمولا به رنگ قهوه ای و به صورت قرینه می باشد. این تغییرات در زنان غیرباردار به دنبال استفاده از داروهای جلوگیری از بارداری و یا گاهی بدون مصرف این داروها و حتی در مردان نیز ممکن است دیده شود. ماسک بارداری بعد از زایمان از بین می رود و یا ممکن است با درجاتی از تیرگی باقی بماند.

 آیا احتمال بروز آکنه هم در بارداری وجود دارد؟
بله، در اوایل بارداری در بعضی خانم ها آكنه یا جوش صورت بسیار آزاردهنده است خانم هایی كه در زمان قاعدگی دچار این مشکل می شوند در بارداری هم ممکن است آکنه در آنها دیده شود اما خانم هایی كه همیشه آکنه دارند معمولا در اویل حامگی آكنه های شان بهتر می شود.

 چرا پوست برخی زنان باردار دچار بر افروختگی می شود؟
عروق ریز در سطح پوست به علت افزایش جریان خون در بارداری زیاد می شود. از طرفی هورمون های بارداری باعث آزاد شدن چربی از غدد پوست می شوند و این عوامل باعث قرمز و شفاف شدن پوست می شود.

خارش هم یکی از مشکلات بیشتر خانم های باردار است؛ چرا؟
به علت كشش پوست، بعضی خانم ها در سه ماهه دوم و سوم در ناحیه سینه و شكم خارش دارند. گروه كوچكی از خانم های باردار تنها مبتلا به یك خارش شدید هستند كه با هیچ ضایعه پوستی مشخصی همراه نیست كه به این حالت، خارش بارداری اطلاق می شود. این حالت، كه در سه ماهه سوم بارداری شروع می شود اغلب محدود به شكم است؛ اگرچه ممكن است كاملاً منتشر باشد. گاهی این خارش ناشی از اختلال در ترشح صفرا در كبد است. این خارش معمولاً بعد از زایمان از بین می رود ولیكن در بارداری های بعدی و یا هنگام مصرف قرص های ضدبارداری عود می كند. این حالت عموماً تأثیری بر سرنوشت بارداری و یا سلامت جنین نداشته و تنها فرق آن این است كه احتمال بروز سنگ های صفراوی در زنان مبتلا به این عارضه بیشتر است.

چرا صورت (به ویژه پلك ها) پف آلود می شود؟
این مشكل بیشتر در سه ماهه سوم و در صبح اتفاق می افتد كه به علت افزایش جریان خون است. اگر این پف آلودگی با علایم دیگر همراه نباشد معمولا بی ضرر است.
  بثورات پوستی حاملگی به چه علت ایجاد می شود؟
باز هم به علت هورمون های بارداری غدد عرق تحریك شده و بعضی خانم ها زیاد عرق می كنند كه این باعث ایجاد راش در سطح پوست می شود. در اواخر بارداری در بعضی خانم ها برآمدگی های قرمز رنگ خارش دار در سطح شكم و باسن ایجاد می شود كه گاه تا شانه و پا هم منتشر می شود.
 
با توصیه پوستی به خانم های باردار  برای جلوگیری از آكنه، تمیز كردن مرتب پوست با یك پاك كننده ملایم یادتان نرود.
   بدون تجویز پزشك از هیچ دارویی برای جوش صورت استفاده نكنید. بعضی از آنها مانند خانواده رتینویید عوارضی بسیار جدی و خطرناک در جنین ایجاد می كنند.
  از ضد آفتاب مناسب و كلاه در خارج از منزل استفاده كنید.
    آرایش كردن هم برای پوشاندن تیرگی پوست موثر است ولی به هیچ وجه سراغ استفاده از محصولاتی كه حاوی جیوه هستند، نروید.
  برای جلوگیری از خارش و خشكی، سطح پوست تان را مرطوب كنید.
    یادتان باشد که هوای گرم و حمام گرم هم خارش و دانه های پوستی را بدتر می كند.
   در صورتی که خارش به همراه سایر علایم (زردی پوست، تهوع، استفراغ، ضعف و بی اشتهایی) باشد یا همراه با تیرگی پوست و علایمی چون خونریزی و درد، پف آلودگی و تاری دید و سر درد و افزایش ناگهانی وزن هم داشتید، حتما به پزشك مراجعه كنید.
  خطوط پوستی در بارداری
1 خط تیره در شكم: یك خط تیره از ناف تا استخوان پوبیس است كه این نیز به علت افزایش هورمون ها است.

2 خطوط كشش یا استریا: چیزی كه بیشتر خانم ها نگران آن هستند! پیدایش استریا یافته ای شایع و مشخص در اكثر بارداری هاست. این خطوط در بیشتر زنان باردار در ماه های ششم و هفتم بارداری ابتدا در دیواره شكم ظاهر شده و بعداً به میزان كمتری روی سینه ها نیز نمایان می شوند و با شیوع و شدت كمتر ممكن است در سایر نواحی بدن نیز دیده شوند.
علت پیدایش این خطوط را به مجموعه ای از تغییرات هورمونی، كشش بیش از اندازه پوست و پارگی برخی الیاف بافت نگاهدارنده آن نسبت می دهند. رنگ این خطوط معمولاً مدتی پس از خاتمه بارداری تبدیل به رنگ پوست شده، مختصری فرورفته و سرانجام چروكیده می شوند. استریا معمولاً یك مشكل ظاهری است ولیكن در برخی موارد مخصوصاً اگر وسیع باشد ممكن است زخمی شده و یا در جریان حوادث به سادگی پاره شود. باید به یاد داشت كه استریا در دوران بلوغ و در ارتباط با افزایش سریع تر حجم بدن نسبت به رشد پوست، در هر دو جنس به طور عمده در نواحی ران ها، باسن، كمر و سینه ممكن است ایجاد شود. راه مطمئن و صددرصدی برای پیشگیری وجود ندارد و این خطوط معمولا بعد از زایمان كم رنگ تر شده و محو می شود. استفاده از مرطوب كننده ها، خوردن مایعات كافی، رژیم مناسب برای به دست آوردن وزن مناسب، استفاده از ماساژ برای افزایش خون گیری در قسمت های در معرض كشش و مصرف ویتامین ها می تواند تا حدودی كمك كننده باشد.
3 خطوط عنکبوتی: لكه های قرمز كوچكی هستند كه انشعاباتی از آن خارج شده است (مثل خورشید) و معمولا در سر و گردن، صورت، شانه و قسمت فوقانی شانه دیده می شود. این لكه ها عروق ریزی هستند كه به علت افزایش خون ظاهر می شود و بعد از بارداری هم محو می شود.  







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تکناز]
[مشاهده در: www.taknaz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن