تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816219095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

واگذاري نهالستان ها به بخش خصوصي تا پايان برنامه پنجم توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: واگذاري نهالستان ها به بخش خصوصي تا پايان برنامه پنجم توسعه
بندرعباس - مدير كل منابع جنگل سازمان جنگلها و آبخيزداري از واگذاري نهالستانها به بخش خصوصي تا پايان برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت: هم اكنون در هر استان نهالستانهايي وجود دارد كه اداره اين نهالستانها بايد به بخش خصوصي واگذار شود.


به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا به استان هرمزگان، "فريبرز غيبي" در حاشيه بازديد از نهالستان باغو با اشاره به اصل 44 قانون اساسي مبني بر توسعه فضاي سبز و جنگل كاري افزود: واگذاري فعاليتها به بخش خصوصي با استفاده از جوامع محلي و فارغ التحصيلان رشته هاي منابع طبيعي از عمده سياست ها و برنامه هاي سازمان جنگلها و مراتع است.

وي به توليد 15 ميليون اصله نهال در قالب 81 نهالستان در جنوب كشور اشاره كرد و گفت: اين در حالي است كه 20 ميليون و 800 هزار نهال در 33 نهالستان شمال كشور توليد مي شود.

غيبي خاطر نشان كرد: هم اكنون سالانه 2 ميليون اصله نهال حراء در استان هرمزگان توليد مي شود كه حدود 40 درصد اصله نهال آن براي تقويت بافت بومي و مابقي براي ايجاد فضاي سبز استفاده مي شود.

وي اضافه كرد: يك سوم نهالهاي توليدي كشور به روش گلداني(ريشه در خاك) و دو سوم به صورت ريشه لخت توليد و تهيه مي شود.

وي اضافه كرد: همچنين در اين راستا نهالستان مادر شهرستان كرج با توسعه 130 هزار هكتار به بخش خصوصي واگذار خواهد شد.

غيبي اظهار داشت: توليد نهالهاي مثمر و صادرات آنها به عنوان يكي ديگر از سياستهاي مديريتي سازمان جنگلها در دستور كار قرار دارد و هم اكنون حدود 95 درصد نهالهاي غير مثمر توسط بخش دولتي خريداري و براي فضاي سبز به كار گرفته مي شود.

وي كشور چين را به عنوان يكي از بنيانگذاران جنگل كاري در دنيا ذكر كرد و افزود: اين كشور با استفاده از توان جوامع محلي و روستاييان، سالانه بيش از چهار ميليون هكتار جنگل كاري در اين كشور انجام مي دهد كه اين امر مورد توجه سازمان جنگلها در ايران قرار گرفته است.

غيبي با بيان اين كه هزينه توليد هر اصله نهال 200 تومان است گفت: اين در حالي است كه براي توليد هر اصله نهال با كيفيت بايد بين 500 تا 700 تومان هزينه شود.

وي همچنين به توافقنامه اخير سازمان جنگلها و سازمان توليد بذر و نهال موسسه استاندارد اشاره كرد و افزود: در راستاي افزايش توليد كيفي، قرار است نهالهايي با استانداردهاي بالاتر در كشور توليد شود كه هم اكنون كارهاي مطالعاتي آن در دست اقدام است.

اين مقام مسئول با تاكيد بر اين كه توليد نهالستان ها پاسخگوي نياز كشور نيست، اظهار كرد: هم اكنو ن 36 ميليون اصله نهال در كشور توليد مي شود كه اين ميزان پاسخگوي نياز كشور نيست و بايد سالانه ميزان توليد نهال به 500 ميليون اصله افزايش يابد.

وي ادامه داد: با مديريت و برنامه ريزي با استفاده از سطوح آبگير و نزولات جوي مي توانيم در مناطق خشك و گرمسيري كشور جنگل كاري گسترده داشته باشيم.

مدير كل منابع جنگلي كشور گفت: بر اساس قانون افزايش بهره وري سالانه بايد 600 هزار هكتار درخت كاري داشته باشيم تا سرانه مصرف جنگل براي هر نفر از 17 صدم به 25 صدم افزايش يابد.

وي با بيان اين كه در حال حاضر سطح پوشش جنگلي در كشور نزديك به 14 ميليون هكتار است، تاكيد كرد: بر اين اساس طي يك برنامه زمانبندي 10 ساله بايد پوشش جنگلي كشور به شش ميليون هكتار به اين سطح اضافه شود.

وي با بيان اين كه استانداران از منابع استاني براي توسعه جنگلها استفاده نمي كنند، اظهار داشت: استانداران به عنوان نمايندگان دولت به توسعه جنگل كاري توجهي ندارند و در اين راستا از مسئولان استاني انتقاد كرد.

اين مقام مسئول تصريح كرد: از ابتداي فعاليت سازمان جنگلها تاكنون 919 هتكار جنگل كاري در كشور انجام شده است.

وي همچنين به اعتبار برنامه 10 ساله توسعه جنگلي كشور اشاره كرد و افزود: پيش بيني مي شود براي اجراي اين طرح 13 هزار و 500 ميليارد تومان اعتبار لازم باشد.

اقتصام**9186**1594

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 80008097

دوشنبه|ا|8|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن