واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نشست خبري نماينده مردم قم در مجلس/ بخش اوللاريجاني: تخريب به نوعي سرگرمي سياسي تبديل شده استخبرگزاري فارس: رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: تخريب افراد و كانديداها به نوعي سرگرمي سياسي در كشور تبديل شده است و كساني كه به دنبال اين مسائل ميروند استراتژي و برنامه مشخصي براي آينده كشور ندارند.
خبرگزاري فارس: رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: تخريب افراد و كانديداها به نوعي سرگرمي سياسي در كشور تبديل شده است و كساني كه به دنبال اين مسائل ميروند استراتژي و برنامه مشخصي براي آينده كشور ندارند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، علي لاريجاني ظهر امروز در نشست خبري خود با خبرنگاران رسانههاي مختلف در قم اظهار داشت: انتخابات مجلس شوراي اسلامي يكي از دستاوردهاي خوب مردمسالاري ديني است كه جريان حضور مردم در سرنوشت خودشان را سامان ميدهد.
وي با اشاره به نزديكي انتخابات مجلس نهم ابراز كرد: اميدواريم انتخابات باشكوهي در چارچوب ضوابط قانوني در روز 12 اسفند حادث شده و سرمايهاي براي آينده سياسي و اقتصادي كشور شود، چون بر اين اعتقاد هستم كه اين انتخابات اخير پيامهاي زيادي در عرصههاي مختلف دارد و اقتضا ميكند كه بسترهاي حضور مردم را هر چه بهتر فراهم كنيم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: برخي از اين امور مربوط به دولت و حاكميت است كه بايد امكانات لازم را فراهم كند و برخي مربوط به جريانها و احزاب سياسي است كه بايد در صحنه فعال باشند و مقدار زيادي از بار بر دوش اصحاب رسانه است كه با آداب صحيح انتخاباتي مسئوليت را به نيكويي به سرانجام برسانند.
وي در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس در مورد تخريبهايي كه از سوي ديگر احزاب در مورد وي صورت ميگيرد گفت: من بنايي بر اينكه در اين امور وارد شوم ندارم چون فكر ميكنم اين مسائل به نوعي سرگرمي سياسي در كشور تبديل شده است.
لاريجاني بيان كرد: مردم مشكلات زيادي دارند و مايه تاسف است برخي افراد كه نام رجال سياسي بر خود مينهند دنبال چيزهايي هستند كه فرسنگها از خواست مردم فاصله دارد.
وي در خصوص بحث ارتباط وي با جريان فتنه كه از سوي برخي از مخالفان مطرح ميشود، گفت: فتنه هم مسئلهاي شده كه عدهاي دنبال كسب از اين راه هستند و چون چيز مهم ديگري ندارند بنابراين بر مركب فتنه سوارند و فكر ميكنند دستاورد زيادي از اين طريق دارند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي بيان داشت: متاسفانه بداخلاقي در اين زمينهها هم كم نيست و شبنامهها هم زياد براي ما پخش كردند و حرفهاي نادرستي زدند و كارهايي ميكنند كه وهنآميز است.
وي خاطرنشان كرد: برخي هنري و عرضهاي براي اداره كشور نداشته و همچنين استراتژي براي آينده كشور ندارند و بنابراين راجع به انحراف و فتنه حرف ميزنند. آنچه كه من ميفهمم قدرت و عظمت انقلاب آنقدر بزرگ است كه فتنه و انحراف عددي محسوب نميشود البته ميتواند دكاني باشد براي ديگران كه حرف ديگري براي پيشرفت كشور ندارند. مسائل ملي زيادي در كشور وجود دارد كه ذهنها بايد متمركز بر آن باشد.
لاريجاني در مورد تركيب مجلس نهم گفت: در مورد شرايط آينده مجلس قضاوت قدري سخت است اما فكر ميكنم مجلس آينده از وجوه مختلف فكري و عناصر قوي برخوردار باشد و اين مفيد است؛ اينكه افراد با سلايق مختلف در مجلس حضور داشته باشند ميتواند مرجع و نماد فكر منبسط جامعه باشد.
وي در پاسخ به سئوال ديگري در مورد تخريب وي ابراز كرد: كساني كه فكر ميكنند با ابزارهاي مادي چيزي را نوشته و پخش كردند، به بنده ثلمهاي وارد ميشود اينگونه نيست و من متاسف هستم براي اين افراد چون عزت و ذلت دست خداست.
رئيس مجلس هشتم با اشاره به رهنمودهاي رهبري در مورد عدم تخريب كانديداها در انتخابات گفت: شب نامه پخش كردن در شأن فرهنگ اسلامي ايراني ما نيست هر كسي نظري دارد بدهد، كسي مانع نيست، اما اين حرفها و پخش شب نامهها توهين و اهانت است.
وي افزود: به دنبال پيگيري اين موضوع نيستم، البته اگر در موردي رسما شكايت كرده باشم آن را اعلام ميكنم.
وي در پاسخ به سئوالي در مورد شاخصه مجلس مطلوب در تراز انقلاب، به شرايط فعلي كشور در داخل و خارج اشاره كرد و گفت: من نوعي شرايط افراط و تفريط در كشور ميبينم در حالي كه اجراي قوانين بايد دقيقتر انجام گيرد.
لاريجاني ادامه داد: اگر يك دولت بخواهد در تراز انقلاب باشد بايد قانون مصوب مجلس را اجرا كند و نبايد به تاخير بيفتد و اين شان انقلابي است.
وي تصريح كرد: گراني و اشتغال دو موضوعي است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد مجلس نهم بايد مجلسي باشد كه از نظر ديني وضع آراستهاي داشته باشد و بايد فكر روحانيت اصيل در آن ساري و جاري باشد و در صراط سياسي هم بايد مسلك تبعيت از رهبري را به درستي فهم كرده و در اين مسير گام بردارد.
نماينده قم در مجلس بيان كرد: مجلس از نظر تخصصي بايد ميزاني از سلايقها را داشته باشد و به طور مثال نيازمند چند فقيه است تا كارهاي مجلس از وزانت فقهي و ديني برخوردار باشد به همين دليل مركز تحقيقات مجلس را در قم ايجاد كرديم.
وي بر تخصصي بودن افراد در مجلس و حضور آنها در كميسيونها تاكيد كرد و گفت: كميسيونهاي تخصصي مجلس اگر قوي باشند خيلي بهتر خواستههاي مردم را ميتوانند پيگيري كنند.
لاريجاني با بيان اينكه ساختار قانون انتخابات ما تخصصي نيست، تصريح كرد: اين مسئله بستگي به تيزهوشي رجال سياسي و احزاب دارد كه چقدر اين آرايش تخصصي را حفظ كند. مجلس آينده در اين امور بايد مصمم باشد اولا نگاهش به مسائل اصلي كشور باشد و از حاشيه پردازي بپرهيزد چنانكه از شجاعتي برخوردار باشد كه كارها را در نظارت درست پيگيري كند.
نماينده قم در مجلس استقلال را لازمه يك مجلس خوب دانست و ابراز داشت: اين به معناي تضاد بين قوا نيست بلكه به اين معناست كه همان چيزي كه به منفعت ملت ميدانند پاي آن بايستند و هدف يك نظام خوب اين است كه همگراييها بين قواي مختلف وجود داشته باشند.
وي در در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه اگر موفق به حضور در مجلس آينده نشديد چه تغييري در مسير سياسي شما ايجاد ميشود، گفت: تغييري به وجود نميآيد، توان مختصري براي حل مسائل دارم كه اگر اراده مردم تعلق گرفت، در خدمت خواهم بود.
لاريجاني ادامه داد: مجال براي خدمت در كشور كم نيست، آنقدر سفره خدمت در جمهوري اسلامي گسترده است كه هر كسي ميتواند خدمت كند.
وي در مورد اجازه خود از رهبر انقلاب در كانديداتوري نمايندگي مجلس گفت: خدمت رهبر انقلاب رسيدم و كسب اجازه كردم احساس كردم شايد ماموريت من جاي ديگري باشد، نظر خودم را گفتم اما ايشان نظرشان اين بود كه ما در مجلس همچنان باشيم و ما اطاعت كرديم.
نماينده قم در مجلس ادامه داد: نظر علما و مراجع تقليد هم اين بود كه از قم كانديدا شوم و البته اين را افتخاري براي خود ميدانم و وجود حرم حضرت معصومه(س)، حوزه علميه و مردم قم كه احساس دِين در قبال آنها ميكنم سبب شد تا از اين شهر كانديدا شوم.
انتهاي پيام/و۱۰
يکشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]