تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826644141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفت‌وگو با مدير ارشد بازاريابي تلويزيون‌هاي ال.جي در ايرانگفتيم مقايسه كنيد، نگفتيم فقط ال جي بخريد


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: گفت‌وگو با مدير ارشد بازاريابي تلويزيون‌هاي ال.جي در ايرانگفتيم مقايسه كنيد، نگفتيم فقط ال جي بخريد
ايتنا - به نظر من نسل جديد يعني همان OLED‌ مقصد نهايي تلويزيون‌ها از نظر كيفيت تصوير و ضخامت پنل خواهد بود و شركت‌ها بعد از اين ديگر به سراغ كيفيت و ضخامت نخواهند رفت.


مسعود فياضي - رنگ قرمز و آبي لوگوي دو برند رقيب در بازار تلويزيون و كُركُري‌هاي اين دو شركت براي يكديگر بي‌اختيار من را ياد دو تيم پرطرفدار ليگ برتر فوتبال ايران يعني پرسپوليس و استقلال مي‌اندازد. جدال دو برند ال‌جي و سامسونگ در بازار تلويزيون ايران در سال ۲۰۱۱ بر سر بُعد سوم تصوير به اوج خود رسيد. به اين جنگ سه‌بعدي البته بعد چهارمي به نام "هوشمندي" هم افزوده شدكه معرفي Smart TV را رقم زد. اما كمپين تبليغاتي جديد ال‌جي با عنوان «مقايسه كنيد» اين طور نشان مي‌دهد كه سال ۲۰۱۱ فقط اين دو برند براي هم شاخ و شانه كشيده‌اند و جدال اصلي آنها را براي گرفتن سهم بازار بايد در سال ۲۰۱۲ شاهد باشيم.
در بازار تلويزيون‌هاي سه‌بعدي، ال‌جي موقعيت خاصي دارد، چرا كه ديگر سازندگان تلويزيون همگي از يك فناوري واحد يعني SG يا اكتيو شاتر استفاده مي‌كنند و ال‌جي در اين سوي ميدان، فناوري انحصاري خودش را دارد و خيلي هم به فناوري‌اش يعني FPR مطمئن است كه روي تلويزيون‌هاي Cinema ۳D قرار داده و آن را به مسابقه و مقايسه با فناوري رقبا فرامي‌خواند.
براي بررسي فعاليت‌هاي ۲۰۱۱ و برنامه‌هاي سال ۲۰۱۲ ال‌جي و وضعيت بازار تلويزيون و جنگ سه‌بعدي و هوشمند با «جون يوب پارك» مدير ارشد بازاريابي تلويزيون‌هاي ال‌جي در ايران به گفت‌وگو نشستيم.

• ال‌جي به تازگي كمپين تبليغاتي با عنوان «مقايسه كنيد» براي تلويزيون‌هاي سه‌بعدي خود در سطح شهر راه انداخته است. در مرحله اول اين تبليغات خيلي نرم به نظر مي‌رسيد، اما بنرهاي جديد خيلي تهاجمي است كه در آن فناوري سه‌بعدي شما با رقيب مقايسه شده است. آيا همچنان مي‌خواهيد به اين روش تهاجمي تبليغات ادامه بدهيد؟
طي چند سال اخير سهم ال‌جي در بازار تلويزيون ايران رشد خوبي داشته است و همچنان هم بيشتر مي‌شود. اما فاصله‌اي بين ما و رقيب ما وجود دارد كه صفر كردن اين فاصله و كسب جايگاه نخست بازار را در هدف‌گذاري كوتاه‌مدت‌مان قرار داده‌ايم. از طرف ديگر، فناوري سه‌بعدي ما با نام FPR‌ كه روي تلويزيون‌هاي Cinema ۳D ارايه شده است، نقطه قوت ما محسوب مي‌شود و بايد آن را به درستي به مصرف‌كننده معرفي كنيم. اين كمپين، مقايسه خاص ايران نيست و سياست كلي ال‌جي در كل دنياست كه از مردم مي‌خواهد FPR را با فناوري SG يا همان اكتيوشاتر مقايسه كنند كه شركت‌هاي رقيب ما روي تلويزيون‌هاي خود از آن استفاده مي‌كنند. ما به موفقيت‌هاي بزرگي از اين شيوه تبليغات دست پيدا كرده‌ايم و افزايش سهم ال‌جي در بازار جهاني تلويزيون نشانه اين موفقيت است.
از سوي ديگر اگرچه اين تبليغات تهاجمي به نظر مي‌رسد، اما خيلي تهاجمي‌تر از تبليغات سال گذشته رقيب ما نيست كه كمپين تبليغاتي با عنوان "LCD فقط ما" راه انداخته بود؛ بعد از آمدن LED گفت: LED‌ هم فقط ما و در نهايت هم شعارشان اين بود كه LCD و LED فقط ....
به نظر من اين خيلي تهاجمي‌تر است. اما ما اين حق را به مشتري داديم كه خودش مقايسه كند. ما نگفتم فقط تلويزيون ال‌جي بخريد، گفتيم تلويزيون ما را با ديگران مقايسه كنيد؛ اگر خوب بود، بعد خريد كنيد.

• اما شما اين تبليغات فناوري FPR را سال گذشته به صورت تيزر تلويزيوني انجام داديد.
بله. اما كافي نبود. ما امسال دوباره با مقايسه كردن قصد داريم به مردم و مصرف‌كننده مزيت‌هاي تلويزيون‌هاي سه‌بعدي ال‌جي را به تلويزيون‌هاي SG آموزش بدهيم كه خودشان هم مقايسه كنند.
اگر فناوري FPR‌ ساده و ارزان‌تر از SG يا همان اكتيوشاتر است و مزيت‌هاي زيادي نسبت به آن دارد، چرا سه توليدكننده بزرگ ديگر تلويزيون يعني "سوني"، "سامسونگ" و "پاناسونيك" روي فناوري خود كه گران‌تر هم هست، پافشاري مي‌كنند و حتي مي‌خواهند با همكاري يكديگر براي عينك‌هاي اكتيوشاتر، استاندارد تعريف كنند و آن را توسعه دهند، چرا آنها روي فناوري FPR كار نمي‌كنند؟
فناوري FPR‌ انحصارا در اختيار ال‌جي قرار دارد و اگر آنها بخواهند از اين فناوري استفاده كنند، بايد از ال‌جي امتيازش را بخرند. از سوي ديگر اگر بخواهند روي فناوري FPR‌ كار كنند، مدت زمان زيادي صرف مي‌شود تا به اين فناوري دست پيدا كنند. فناوري FPR‌ نتيجه سال‌ها تحقيق و توسعه نه تنها ال‌جي الكترونيكس و LG Display بلكه مجموعه شركت‌هاي ال‌جي است. اين فناوري به ظاهر خيلي ساده است اما پيچيدگي‌هاي زيادي دارد و دست يافتن به آن به اين راحتي‌ها نيست.
اينكه مي‌گوييد چرا آنها سراغ اين فناوري نمي‌روند بايد بگويم پاناسونيك سرمايه‌گذاري زيادي روي تلويزيون‌هاي سه‌بعدي پلاسما با فناوري اكتيوشاتر انجام داده است و فناوري FPR اصلا روي پنل‌هاي پلاسما كار نمي‌كند. از سوي ديگر در خبرها آمده است كه سوني مي‌خواهد از ال‌جي اين پنل‌ها را خريداري كند. شركت‌هاي چيني زيادي نيز هم‌اكنون با خريد اين پنل‌ها از ال‌جي تلويزيون‌هاي سه‌بعدي با فناوري FPR به بازار عرضه كرده‌اند.

• اگر رقيب اصلي ال‌جي بخواهد اين فناوري را بخرد، به نظر شما ال‌جي اين فناوري را به او مي‌فروشد؟
من ابدا فكر نمي‌كنم اين شركت بخواهد اين فناوري را از ما بخرد. اما اگر بخواهد هم به او نمي‌فروشيم. البته اين نظر شخصي من است.

• ال‌جي در سال ۲۰۱۱ در بخش‌هاي مختلف بازار تلويزيون‌ يعني LCD، LED، پلاسما و CRT‌ نسبت به سال ۲۰۱۰ از نظر فروش چقدر رشد داشته است؟
هدف ال‌جي در سال ۲۰۱۱ معرفي تلويزيون‌هاي سينماسه‌بعدي بود كه به خوبي انجام شد و ديگر هدف ما در ۲۰۱۱ اين بود كه از رقيب اصلي‌مان جلو بزنيم. اين اتفاق نيفتاد، اما توانستيم شكاف فاصله را كمتر كنيم.
اما در مورد رشد فروش بايد بگويم كه ما يك آمار تعداد عرضه تلويزيون از كره به نماينده‌مان يعني گلديران داريم؛ يك آمار هم از تعداد فروش گلديران به فروشگاه‌ها و نمايندگان داريم؛ يك آمار هم از تعداد فروش فروشگاه‌ها به مصرف‌كننده نهايي داريم؛ آمار ديگرمان هم از تعداد توليد تلويزيون در ايران به دست مي‌آيد كه از آن به سهم بازار دست پيدا مي‌كنيم. اما با همه اينها به دليل محدوديت‌هاي تحقيقاتي در ايران، نمي‌توانم آمار سهم بازار درستي به شما بدهم. با توجه به آمارهاي خودمان مي‌توانيم بگوييم كه فروش تلويزيون ال‌جي در سال ۲۰۱۱ نسبت به ۲۰۱۰ در ايران دو برابر رشد داشته است.

• چند درصد از تلويزيون‌هاي ال‌جي در ايران توليد مي‌شود؟ و آيا توليد آن به صورت مونتاژ است؟
۹۵ درصد از تلويزيون‌هاي ال‌جي در ايران توليد مي‌شوند. در واقع به دليل تعرفه بالا تمامي برندهاي فعال در ايران توليد مي‌كنند و همه آنها به صورت قطعات منفصله وارد و در كشور مونتاژ مي‌شوند.

• من به شخصه سه بار از خط توليد يكي از برندها در ايران بازديد كردم كه رقيب شما هم هست. اين برند كه از تجهيزات پيشرفته‌اي در خط توليد خود استفاده مي‌كند به جز پنل اكثر قطعات را توليد مي‌كند.
خب اين باز هم نقطه قوت ماست، چون تمامي قطعات ما از كره مي‌آيد و اينجا فقط اسمبل مي‌شود.

• برنامه‌هاي ال‌جي براي سال ۲۰۱۲ در بازار تلويزيون‌ها چيست؟
استراتژي اصلي ما همچنان مانند سال۲۰۱۱ است و ما تمركز خود را بر معرفي و عرضه تلويزيون‌هاي هوشمند و سه‌بعدي ادامه مي‌دهيم و اگر بخواهيم بخش جديدي را هم اضافه بكنيم، تلويزيون‌هاي OLED است كه ما قصد داريم امسال آنها را عرضه كنيم. همچنين تلويزيون‌هاي ديگر با استاندارد تصوير Ultra Definition‌ يا UD در مرحله ورود به بازار هستند كه رزولوشن آنها چهار برابر استاندارد Full HD‌ است.

• اما OLED‌ هنوز قيمتش خيلي بالاست.
خب ما هم هنوز آن را وارد بازار نكرده‌ايم. فعلا به عنوان يك فناوري جديد مي‌خواهيم آن را در سال ۲۰۱۱ به بازار معرفي كنيم.

• بزرگ‌ترين سايز تلويزيون OLED كه تاكنون ساخته شده، چند اينچ است؟
در نمايشگاه CES امسال، ال‌جي يك تلويزيون OLED با سايز ۵۵ اينچ رونمايي شد كه البته شركت رقيب هم در همين سايز OLED‌ معرفي كرده است. بعد از اين نمايشگاه تمامي تحليلگران اين صنعت پيش‌بيني كردند كه ال‌جي در سال ۲۰۱۲ رشد بالايي خواهد داشت و آن هم به دليل رقابتي بودن تلويزيون‌هاي OLED ال‌جي نسبت به ديگر برندهاست. از سوي ديگر از آنجا كه مسابقات المپيك لندن به صورت سه‌بعدي هم پخش مي‌شود بعد از اين مسابقات فناوري سه‌بعدي رواج بيشتر پيدا مي‌كند و تلويزيون‌هاي ال‌جي كه از نظر سه‌بعدي با ديگر برندها متفاوت‌تر هستند، فروش بالاتري خواهند داشت.
با توجه به وضعيت اينترنت كشور بازار تلويزيون‌هاي هوشمند كه شما عرضه كرديد عملا با تهديد مواجه مي‌شود، در اين مورد چه نظري داريد؟
تمامي تلويزيون‌هاي هوشمندي كه ال‌جي روانه بازار ايران كرده است به فناوري سه‌بعدي نيز مجهز شده است و تحقيقاتي كه ما انجام داديم مشتري‌ها بيشتر به ويژگي سه‌بعدي بودن اهميت مي‌دهند تا هوشمند بودن آن. با در نظر گرفتن اينكه سرعت اينترنت در ايران پايين است مشتريان ايراني نيز علاقه‌اي چنداني به قابليت هوشمند بودن تلويزيون ندارند.

• يعني شما مي‌گوييد قابليت هوشمند بودن تلويزيون‌ها در ايران كاربرد ندارد؟
ببينيد ما براي مشتري ايراني احترام قائليم و آخرين فناوري روز را همگام با ديگر كشورها وارد بازار ايران كرده‌ايم. مسئله اينترنت ديگر به ما مربوط نيست.

• تلويزيون‌هاي ۲۰۱۲ ال‌جي چه تفاوتي با سال گذشته دارند؟
تلويزيون‌هاي سال ۲۰۱۲ با همان فناوري‌هايي كه در سال ۲۰۱۱ عرضه شد به بازار عرضه مي‌شود با اين تفاوت كه آن قابليت‌ها و فناوري‌ها در تلويزيون‌هاي سال ۲۰۱۲ كاملا ارتقا داده شده است. نخستين قابليتي كه در تلويزيون‌هاي سال ۲۰۱۲ توسعه داده شده سه‌بعدي و هوشمند بودن است. كيفيت و شفافيت تصوير سه‌بعدي بالاتر رفته است و قابليت تبديل تصاوير دوبعدي به سه‌بعدي بهتر از قبل شده است. طراحي رابط كاربري منوي اصلي يا Home Dashboard تلويزيون هوشمند كاملا تغيير پيدا كرده است و استفاده از تلويزيون هوشمند نيز براي كاربر راحت‌تر شده است. همچنين كنترل جادويي ال‌جي نيز تغييراتي داشته است. مورد بعدي هم نرم‌افزارهاي فارسي است كه به تلويزيون‌هاي هوشمند ال‌جي اضافه شده است. همچنين يك نرم‌افزار محتواي ۳D نيز به تازگي روي تلويزيون‌هاي هوشمند عرضه شده است كه كاربران مي‌توانند به صورت رايگان از طريق اينترنت فيلم‌هاي سه‌بعدي را از اين نرم‌افزار دريافت كنند.

• خب فيلم‌هاي سه‌بعدي معمولا حجم بالايي دارند و براي ديدن و يا دانلود كردن آنها با اينترنت فعلي باز هم به مشكل برمي‌خوريم.
اگر كسي بخواهد دانلود كند مي‌تواند، اما قبول دارم بايد اينترنتي با پهناي باند بيشتري داشته باشد. اين مشكل فقط براي ما نيست و براي برندهاي ديگر نيز وجود دارد و باز مي‌گويم ما در مورد سرعت اينترنت كاري نمي‌توانيم بكنيم.

• آيا طراحي تلويزيون‌هاي ۲۰۱۲ ال‌جي نيز تغيير كرده است؟
بله. طراحي تلويزيون‌هاي جديد ال‌جي تغييراتي زيادي داشته و به سوي بهتر شدن رفته است. تلويزيون‌هاي ۲۰۱۲ ال‌جي كه در نمايشگاه CES به نمايش درآمده است. از نظر طراحي كاملا مورد توجه خبرنگاران قرار گرفته است.

• پس فقط ويژگي‌هاي تلويزيون‌هاي ۲۰۱۱ ارتقا پيدا مي‌كند و فناوري خيلي جديد را در تلويزيون‌هاي ۲۰۱۲ نداريم.
چند قابليت جديد هم به مدل‌هاي جديد اضافه شده است كه از جمله آن مي‌توان به صداي سه‌بعدي اشاره كرد كه مستقيم روي بلندگوهاي تلويزيون قرار داده شده است. يك ويژگي جديد هم كه در برخي تلويزيون‌هاي ۲۰۱۲ قرار مي‌گيرد قابليت پخش دو تصوير همزمان سه‌بعدي براي بازي‌هاي ويديويي است؛ مثلا وقتي دو نفر در بازي مسابقه‌اي با هم جلوي تلويزيون‌ مي‌نشيند هر كدام تصوير مربوط به خودشان را از يك تلويزيون ببينند.

• ابزار واسط اين فناوري چيست؟ و آيا بايد هر كدام از كاربران در زاويه خاصي قرار بگيرند تا تصوير مربوط به خود را ببينند؟
نيازي نيست كاربر در زاويه خاصي بنشيند. هر كاربر يك عينك مخصوص مي‌زند و تصوير مربوط به بازي خود را به صورت كامل روي صفحه تلويزيون مي‌بيند.

• آيا اين فناوري Dual Play‌ فقط براي گيمرهاست يا مي‌توان دو محتوا يا فيلم مجزا براي دو كاربر به نمايش دربيايد؟
نه در حال حاضر براي بازي‌هاي ويديويي و گيمرهاست و با كنسول بازي كار مي‌كند و براي بازي‌هاي مسابقه‌اي و دونفره به كار مي‌رود. لازم به ذكر است، اين فناوري فقط روي تلويزيون‌هايي با فناوري FPR كار مي‌كند.

• تلويزيون‌هاي ۲۰۱۲ ال‌جي كي به بازار ايران عرضه مي‌شوند؟
اين تلويزيون‌ها در كره رونمايي شده‌اند و فكر مي‌كنم در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۱۲ به بازار ايران عرضه شوند.

• وب‌سايت‌هاي زيادي در سال ۲۰۱۱ تلويزيون‌هاي سه‌بعدي با فناوري FPR را با تلويزيون‌هاي با فناوري اكتيو شاتر مقايسه كردند و در نهايت گفتند كه فناوري FPR تصاوير سه‌بعدي را با كيفيت Full HD ارايه نمي‌دهد، در اين مورد چه نظري داريد؟
ما براي تلويزيون‌هاي‌مان از معتبرترين موسسه تحقيقاتي گواهينامه Full HD دريافت كرديم و به نظر من اين بحث ديگر تمام شده است و همه مي‌دانند كه فناوري FPR تصوير سه‌بعدي را با كيفيت Full HD پخش مي‌كند. اين جرياني بود كه توسط رقيب راه افتاد و به نظر من جنگ سه‌بعدي از اين حيث ديگر خاتمه پيدا كرده است.

• شركت توشيبا سال گذشته تلويزيون‌هاي سه‌بعدي بدون عينك ساخته است، آيا ال‌جي قصد دارد روي اين تلويزيون‌ها كار كند؟
اين فناوري را همه شركت‌هاي سازنده تلويزيون سه‌بعدي دارند و ما هم در حال فعاليت روي آن هستيم، اما آخرين باري كه خود توشيبا اين محصول را رونمايي كرد و مردم نيز آن را تجربه كردند‌، كيفيت تصاوير سه‌بعدي آنقدر مطلوب نبوده و بينندگان آن نيز دچار سرگيجه و سردرد شدند. در حال حاضر تمامي برندها روي فناوري سه‌بعدي بدون نياز به عينك كار مي‌كنند تا بتوانند تصاوير را طوري پخش كنند كه قابليت ديدن داشته باشد.

• آيا مانند سينماي خانگي آريانا كه براي ايران طراحي شد، برنامه‌اي براي ساخت تلويزيون‌هايي خاص كشور ايران داريد؟
بله. همين حالا كه دارم با شما مصاحبه مي‌كنم، چند كارشناس از ال‌جي كره به ايران آمده‌اند تا بازار ايران را مورد بررسي قرار بدهند. اين كارشناسان خانه‌هاي ايراني، فروشگاه‌ها و بازار ايراني را مورد بازديد قرار مي‌دهند نظرسنجي مي‌كنند تا رفتار مصرف‌كننده ايراني را براي خريد تلويزيون مورد تحقيق قرار دهند و بفهمند كه ايراني‌ها چه طراحي و قابليتي را براي تلويزيوني مي‌پسندند تا ال‌جي بتواند تلويزيون خاص ايراني‌ها را بسازد.

• آينده تلويزيون‌ها به كجا مي‌رود؟
به نظر من نسل جديد يعني همان OLED‌ مقصد نهايي تلويزيون‌ها از نظر كيفيت تصوير و ضخامت پنل خواهد بود و شركت‌ها بعد از اين ديگر به سراغ كيفيت و ضخامت نخواهند رفت، بلكه به دنبال توسعه پنل‌هاي انعطاف‌پذير كه بتوان آنها را خم كرد و به شكل‌هاي مختلف درآورد، مي‌روند. همچنين پنل‌هاي ديگري كه توسعه پيدا مي‌كنند پنل‌هاي شفاف است كه شما مي‌توانيد از اين طرف پنل آن طرف پنل را هم ببينيد.

يکشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن