واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان شهرداريها و دهياريها خبر دادحمايت ويژه دولت از احداث مترو شهرستانهاي تهرانخبرگزاري فارس: رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور گفت: اگر مسئولان براي احداث مترو پرديس، پاكدشت، اسلامشهر و شهريار آمادگي اجرا داشته باشند، دولت براي احداث آنها حمايت ويژهاي ميكند.
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور گفت: اگر مسئولان براي احداث مترو پرديس، پاكدشت، اسلامشهر و شهريار آمادگي اجرا داشته باشند، دولت براي احداث آنها حمايت ويژهاي ميكند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، حميدرضا ارشادمنش در همايش شهرداران استان تهران كه صبح امروز در موزه فرش ايران برگزار شد، اظهار داشت: از سال 85 تاكنون از سوي خزانه مبلغي بالغ بر 3 هزار ميليارد تومان به شهرداري تهران پرداخت شده است.
وي ادامه داد: اعتبارات پرداختي به شهرداري تهران از محل اعتبارات سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور از سال 85 تاكنون به مبلغ يك هزار و 680 ميليارد تومان به اين شهرداري در بخشهاي اعتبارات عمراني ساخت مترو و يارانه بليت حمل و نقل عمومي بوده است.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور تصريح كرد: در دولت نهم و دهم اعتبارات عمراني تخصيص يافته به شركت متروي تهران 10.7 برابر نسبت به دولتهاي قبل افزايش داشته است كه اين رقم در دولتهاي قبلي 104 ميليارد تومان بوده و در اين دو دولت به يك هزار و 110 ميليارد تومان افزايش يافته است.
وي خاطرنشان كرد: در سال جاري از حدود 250 ميليارد تومان اعتبارات ساخت متروي تهران بيش از 62 درصد آن واگذار شده و با توجه به تخصيص 75 درصدي توسط معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري شهرداري تهران ميتواند مابهالتفاوت 62 تا 75 درصد را با انجام مراحل قانوني دريافت كند.
به گفته ارشادمنش يارانه تخصيص يافته بليت شركت متروي تهران در دولت دهم نسبت به دولت هشتم 7.8 برابر شده كه اين رقم 17.6 ميليارد تومان در دولت هشتم بوده است.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه اين رقم در دولت دهم به 137 ميليارد تومان افزايش يافته است.
ارشادمنش اظهار داشت: حدود 80 درصد يارانه بليت مترو و اتوبوس در سال 90 با رقمي بالغ بر 137 ميليارد تومان به شهرداري تهران پرداخته شده است.
وي تصريح كرد: پشتيباني و كمك به توسعه حمل و نقل همگاني درونشهري در فعاليت دولت نهم و دهم به شهرداريهاي كشور از جمله تهران به خوبي صورت گرفته و از سال 85 تاكنون واگذاري اتوبوس با يارانه 82.5 درصدي به شهرداري تهران نسبت به دولتهاي قبل 4.6 برابر شده است.
رئيس سازمان شهرداري و دهياريهاي كشور ادامه داد: با اختصاص اعتباري بر 320 ميليارد تومان 4 هزار و 250 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسراني پايتخت اضافه شد كه اين رقم در دولت هشتم 915 دستگاه بود.
وي ادامه داد: با اختصاص اعتباري بالغ بر 320 ميليارد تومان، 4250 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسراني پايتخت اضافه شد كه اين رقم در دولت هشتم تعدادي بالغ بر 915 دستگاه اتوبوس بود.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور از واگذاري 50 هزار و 366 دستگاه تاكسي به تهران خبرداد و گفت: 40 هزار مسافربر شخصي در طرح ساماندهي تبديل يا در حال تبديل شدن به تاكسي هستند.
وي گفت: براي خودروهاي فرسوده نيز مبلغ يك و نيم ميليون تومان قيمت خودرو و 5 ميليون تومان وام كم بهره پرداخت شده و خودروهاي جديد با تغيير كاربري به تاكسي تبديل شدهاند.همچنين 10 هزار و 366 دستگاه تاكسي جديد با تسهيلات 5 تا 7 ميليون توماني واگذار شده است.
وي با بيان اينكه پيش از دولت نهم تعداد تاكسيهاي فعال در تهران 41 هزار دستگاه بوده است، اظهار داشت: از سال 85 تاكنون اين رقم دو برابر شده است ضمن اينكه براي نخستين بار از زمان دولت نهم 6 هزار و 373 دستگاه ون با تسهيلات 10 ميليون تومان وام كم بهره به ناوگان حمل و نقل عمومي تهران واگذار شده است.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كل كشور درباره ساير كمكهايي كه به توسعه حمل و نقل عمومي پايتخت صورت گرفته اشاره كرد و گفت: مجوز قانوني لازم براي بهرهبگيري شركت مترو تهران از فاينانس به ميزان 2845 ميليون يورو صادر شده اين در حالي است كه ميزان استفاده مترو تهران از فاينانس طي سالهاي 1375 تا 1383 يك هزار و 610 ميليون دلار بوده است.
وي از گشايش اعتبار اسنادي ال سي توسط كنسرسيوم سه بانك داخلي به مبلغ 532 ميليون يورو براي خط 4 مترو تهران خبر داد و گفت: وزارت كشور هفته گذشته نسبت به ضمانت 480 ميليون دلاري آن به عنوان سهم دولت را با بانك مركزي مبادله كرد و كار نهايي انجام شد.
وي افزود: دولت دهم در راستاي كمك به ترخيص 49 دستگاه واگن مترو تهران از گمرك با اعطاي كمك 25 ميليارد توماني و تقويت متروي تهران - كرج با 12 واگن و 4 لوكومتيو جديد به ارزش 30 ميليارد تومان با يارانه 100 درصد دولتي موافقت كرد كه اين اعتبارات به دو شركت متروي تهران و كرج پرداخت شده است.
ارشاد منش تصريح كرد: اختلاف مالي قديمي شهرداري تهران با بانكهاي داخلي و تهاتر و تقسيط بدهي حدود 800 ميليارد دلاري مترو تهران به بانكهاي داخلي با دستور ويژه رياست جمهوري توسط وزارت كشور و امور اقتصاد و دارايي حل شد.
وي در خصوص صدور مجوز انتشار اوراق مشاركت براي پروژههاي متروي تهران گفت: مجوز انتشار اوراق مشاركت توسط دولت به مبلغ 1700 ميليارد تومان در سال 1389 بنا به درخواست شهرداري تهران صادر شد كه از اين مقدار 1000 ميليارد تومان براي مترو و 700 ميليارد تومان براي بافت فرسوده بوده است.
وي در خاتمه ابراز اميدواري كرد با بهرهگيري مناسب شهرداري تهران از كمكهاي دولت به بخش حمل و نقل عمومي شهري و پرداخت به موقع سهم اين شهرداري و اعمال مديريتهاي تخصصي، شاهد آن باشيم در آستانه انتخابات مجلس و اسفند ماه كه رفت و آمدها افزايش مييابد، خدمات با سرعت و كيفيت مطلوبتري به شهروندان تهراني ارائه شود.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور گفت: از ابتداي دولت نهم تاكنون در راستاي توسعه حمل و نقل عمومي شهري 4250 دستگاه اتوبوس به شهر تهران و 3544 دستگاه نيز با يارانه 82.5 درصدي به ساير شهرهاي استان واگذار شده است كه به طور كلي تعداد اتوبوسهاي توزيع شده بين شهرداريهاي استان تهران 7 هزار و 794 دستگاه ميشود.
وي افزود: از محل اعتبارات تبصره 13 از سال 85 تعداد يك هزار و 456 دستگاه مينيبوس به شهر تهران و 306 دستگاه نيز به ساير شهرهاي استان تهران با هدف توسعه حمل و نقل عمومي شهري توزيع شده كه در مجموع از محل اعتبارات تبصره 13، يك هزار و 762 دستگاه مينيبوس به شهرداريهاي استان تهران توزيع شده است.
ارشاد منش يادآور شد: از محل اعتبارات سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور نيز 318 دستگاه مينيبوس بين شهرداريهاي استان تهران توزيع شده كه در مجموع از ابتداي دولت نهم تاكنون 624 دستگاه مينيبوس با يارانه دولتي به شهرداريهاي استان تهران واگذار شده است.
وي افزود: از ابتداي دولت نهم تاكنون 6 هزار و 592 دستگاه ون به شهر تهران و يك هزار و 251 دستگاه ون به ساير شهرهاي استان تهران واگذار شده كه در مجموع 7 هزار و 824 دستگاه ون بين شهرداريهاي استان تهران توزيع شده است.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي استان كشور خاطرنشان كرد: از ابتداي سال 85 تاكنون اعتبارات دولتي پرداختي به شهرداريهاي استان تهران بجز شهر تهران 244 ميليارد تومان بوده است و كمك استانداري استان تهران طي اين دوره زماني نيز 500 ميليارد تومان بوده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به انتخابات مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و گفت: انتخابات شكوهمند سراسري مجلس در پيش روست و از اين رو خواستاريم با همكاري و مساعدت با واحدهاي انتخاباتي نظافت و زيبايي در فضاي شهر به خوبي نشان داده شود.
وي از شهرداران خواستار شد عليرغم گلكاريهاي نوروزي، ايجاد تسهيلات براي روان شدن ترافيك و رفع معضلات ترافيكي با بازسازي معابر، خدمات حمل و نقل اتوبوسراني در روز جمعه كه روز رايگيري است به صورت رايگان باشد.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور همچنين گفت: با توجه به اينكه اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانهها را در پيش داريم اميدوارم مانند گذشته شهرداران و مديران شهرها همكاري لازم را در اين دوره داشته باشند تا نزد خداوند و مردم رو سفيد باشيم.
وي همچنين به تعطيلات نوروزي اشاره كرد و گفت: در اين ايام شهرداريها بايد آمادگي لازم براي پذيرايي لازم از مهمانان نوروزي را داشته باشند هر چند كه ستاد سفرهاي نوروزي تشكيل شده و جلسات آن به خوبي پيش ميرود بهرحال انتظار اين است كه شهرداريها خدمات خوبي براي مسافران مهيا كنند.
ارشاد منش تأكيد كرد: در يك ماه اخير قرار است حمايت ويژهاي از متروها و قطارهاي شهري كه ميتوانند اجرايي شوند صورت گيرد؛ اگر براي احداث متروي پرديس، پاكدشت، اسلام شهر و شهريار آمادگي وجود داشته باشد دولت حمايت ويژهاي خواهد داشت تا پايان دولت دهم فاز نخست آن به بهرهبرداري برسد.
انتهاي پيام/
شنبه|ا|6|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]