واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: خبرها از عالم علم
كاهش وزن
مكملهاي فلفل ممكن است در كاهش وزن بيتاثير باشند.
پژوهشگران علوم پزشكي مي گويند نتايج تحقيقات نشان مي دهد ماده شيميايي موجود در فلفل تند موسوم به «دي هيدروكاپسيات ـ ايس» تركيب فوقالعادهاي براي كنترل وزن است و ميتواند به سوزاندن كالري در بدن كمك كند
به گزارش سايت پزشكان بدون مرز ، متخصصان ژاپني تاكيد كردند: مكملهاي فلفل ممكن است نتوانند در كاهش وزن موثر واقع شوند.در حالي كه برخي از كمپانيها توصيه ميكنند، ماده شيميايي موجود در فلفل تند موسوم به «دي هيدروكاپسيات ـ ايس» تركيب فوقالعادهاي براي كنترل وزن است و ميتواند به سوزاندن كالري در بدن كمك كند، اما كارشناسان يك شركت توليد كننده مواد غذايي در ژاپن تحت عنوان «آجينوموتو» ادعا كرده است كه اين ماده آنقدرها هم كه به مردم توصيه ميشود، نميتواند در كاهش وزن تاثير داشته باشد.كارشناسان شركت ژاپني ميگويند: طبق بررسيهاي متخصصان پس از مصرف قرص حاوي اين تركيب هيچ تغييري در وزن افراد مشاهده نميشود و تنها افزايش اندكي در ميزان سوختن كالري روزانه اتفاق ميافتد.با اين حال برخي از پزشكان و متخصصان علوم تغذيهاي معتقدند كه قضاوت در اين زمينه به چگونگي بررسي اطلاعات به دست آمده، بستگي دارد و بنابراين انجام آزمايشات دقيقتر مورد نياز است.فلفل را ميتوان با خوردن فلفل قرمز خام يا پخته شده مصرف كرد.پودر فلفل قرمز خشك نيز موجود است كه ميتوان آن را به غذا اضافه كرد،در مايعات،چاي يا شير مخلوط كرد يا كپسول آن را مصرف كرد.شكل كرم آن نيز براي استعمال موضعي موجود است.پژوهشگران از مدتها پيش معتقد بودند كه از اين سبزي خوراكي ميتوان براي افزايش جريان خون، تحريك سيستم عصبي، افزايش اشتها و رهايي از سوءهاضمه استفاده كرد.حتي بسياري از محققان و متخصصان طب سنتي در چين توصيه ميكنند كه زنان براي تسكين دردهاي ناشي از دوره عادت ماهانه ميتوانند از فلفل استفاده كنند.نوعي از اين سبزي به نام فلفل دلمهاي به رنگهاي سبز، نارنجي، زرد و قرمز وجود دارند كه اصلا تند نيستند و ما اغلب آنها را با غذا يا در سالاد استفاده ميكنيم.
خواص زيره
دانه هاي زيره نه تنها طعم مطبوعي به غذا ميدهند بلكه همچنين براي بدن بسيار مفيد هستند.
به گزارش ايسنا، زيره در ساليان بسيار دور كاربرد زيادي در انواع غذاهاي هندي داشته است. روزنامه تايمز آو اينديا در مقالهاي در اين باره آورده است زيره يك منبع غني از آهن است و به همين خاطر براي افرادي كه به بيماري كم خوني مبتلا هستند بسيار مفيد است. همچنين براي مادران شيرده و زنان باردار توصيه ميشود چون آنها نيز نسبت به ديگران به آهن بيشتري نيازمند هستند. از سوي ديگر، زيره به گوارش بسيار كمك ميكند و از سوء هاضمه، نفخ، اسهال و حالت تهوع جلوگيري ميكند. اگر دچار بازگشت اسيد معده ميشويد با جويدن چند عدد دانه كامل زيره ميتوانيد اين مشكل را برطرف كنيد. دانههاي زيره خواص ضدعفوني كنندگي بالايي دارند و در نتيجه براي درمان سرماخوردگيهاي معمولي مفيد هستند. زيره از سرفه جلوگيري كرده و براي سيستم تنفسي بدن نيز سودمند است. همچنين از آنجا كه طبع گرمي دارد از تجمع مخاط در مجاري تنفسي جلوگيري ميكند. براي مقابله با علائم سرماخوردگي ميتوانيد معجون دانه زيره با آب تهيه كنيد و آن را جرعه جرعه بنوشيد. براي آماده كردن اين معجون كافي است يك مشت دانه زيره در آب در حال جوش بريزيد و مدتي آن را بجوشانيد. نوشيدن اين مايع باعث برطرف شدن سرماخوردگي و بهبود مشكلات گوارشي ميشود. دانه زيره همچنين موجب تحريك ترشح آنزيمهايي در غده پانكراس (لوزالمعده) ميشود كه به نوبه خود به جذب ريزمغذيها كمك ميكند.
مقابله با آنفلوانزا و سرماخوردگي
پژوهشگران علوم پزشكي در دانشگاه گنت كشور بلژيك ميگويند: ماست حاوي ميكروب هاي زنده مفيدي است كه از اين باكتريها ميتوان به عنوان سلاحي طلايي براي مقابله با بيماري آنفلوانزا استفاده كرد.به گزارش سايت پزشكان بدون مرز به نقل از تلگراف ، ماست يك ماده غذايي پروبيوتيك است، يعني حاوي ميكروب هاي زنده مفيدي است كه ماست وارد لوله گوارش مي شوند و با جايگزيني در رودهها، اين اندام را از وجود باكتري هاي بيماري زا محافظت مي كنند و به عمل تخمير ادامه مي دهند و با توليد اسيدهاي چرب كوتاه زنجيره، به سلامت سلول هاي روده كمك مي كنند.
پزشكان ميتوانند از اين سلاح طلايي براي درمان سرماخوردگي معمولي نيز بهره بگيرند.پژوهشگران موفق شدند: باكتريهاي معمولي موجود در ماست را به گلولههاي طلايي براي نابود سازي ويروسها تبديل كنند.آنها ميخهاي بسيار ظريفي از جنس نقره را به اين باكتريهاي بيضرر متصل كرده و با اين تغيير به باكتريها توانايي نابودسازي ويروسها را دادند.اين متخصصان باكتريهاي مجهز به ميخهاي نقرهاي را عليه نوروويروسها كه عامل شيوع حالت تهوع زمستاني هستند را به كار بردند و دريافتند كه ويروس از ايجاد عفونت ناتوان ميشود.از آنجا كه آزاد سازي بدون كنترل اين ذرات نقرهاي در بدن ميتواند مضر و خطرناك باشد، متخصصان بلژيكي آنها را به باكتريها متصل كردند تا نتوانند آزادانه در بدن جابجا شوند و به ساير نقاط بدن آسيب برسانند. نتايج اين آزمايشات در انجمن بيولوژي كاربردي لندن ارائه شده است.
پژوهشگران پيش از اين اعلام نموده بودند كه ماست در كاهش احتمال بروز سرطان روده نيز موثر است.به اين ترتيب كه لاكتوباكترياسههاي موجود در آن، رشد باكتري هاي مفيد در روده را تحريك كرده و باكتري هاي بيماري زا را كه مي توانند به سلول هاي روده آسيب برسانند، كاهش مي دهند. از سوي ديگر اين باكتري ها با متصل شدن به اسيدهاي صفراوي، احتمال وارد شدن آسيب به سلول هاي روده را كم مي كنند و از تبديل نيترات و نيتريت موجود در غذا به تركيبات نيتروزآمين كه سرطان زا هستند، جلوگيري به عمل مي آورند.كلسيم موجود در ماست نيز ضمن باند شدن با تركيبات صفراوي، رشد سلول هاي طولي روده را كم مي كند. طي برخي مطالعات ديده شده افرادي كه روزانه بيش از 1200 ميلي گرم كلسيم مصرف مي كنند، 75 درصد احتمال ابتلاي كمتري به سرطان روده داشتهاند.
سرما، درمان كننده سرطان پروستات
سرطان پروستات با استفاده از سرمادرمان خواهد شد.به گزارش پانا ، پزشكان در فرانسه ازسرما درماني بعنوان روشي نوين براي درمان سرطان پروستات استفاده مي كنند.در اين روش در اتاق عمل، جراح مدام درجه حرارت تومور را دربدن بيمارتحت كنترل دارد و در مواقع لزوم آن را تا منهاي چهل درجه سانتيگراد پايين مي آورد.برخلاف جراحيهاي سنتي، اين روش تنها تومورها را از بين مي برد و به اندامهاي حساس اطرافش آسيبي نمي رساند.راههاي جديد پيش رو همچون استفاده از فراصوت، ليزر و يا كرايوتراپي هنوز روشهاي كاملي براي درمان كامل سرطان پروستات نيستند، اما گاهي اوقات فاقد عوارض جانبي شيوه هاي ديگر درماني هستند. تنها پنج درصد از بيماران به اين روش جديد درماني دسترسي دارند.
جمعه|ا|5|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]