واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: به همت بسيج دانشجويي دانشكده حقوق دانشگاه تهران؛ ميزگرد انتخاباتي با حضور حبيبي، روانبخش و فومني برگزار شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
ميزگرد انتخاباتي با حضور نمايندگاني از جبهه متحد اصولگرايان، جبهه پايداري انقلاب اسلامي و جبهه مردمي اصلاحات به همت بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين قاسم روانبخش نماينده جبهه پايداري انقلاب اسلامي با بيان مقدمهاي در رابطه با تشكيل نظام جمهوري اسلامي اظهار كرد: وقتي انقلاب اسلامي شكل گرفت در عرصه علوم سياسي، دو نوع حكومت استبدادي و مردمي مطرح بود و نظامي تحت عنوان مردمسالاري ديني وجود نداشت. پس وقتي حرف از ولايت فقيه مطرح شد براي تصويب اصل پنجم قانون اساسي سر و صدا بهپا شد.
روانبخش با اشاره به اينكه «امام (ره) مدل جديدي را براي حكومتداري مطرح كردند» توضيح داد: در اين مدل جديد در راس آن خدا، پيامبر، امام معصوم و در زمان غيبت، جانشين امام معصوم يعني ولايت فقيه وجود دارد، اما در عين حال راي مردم در حاكميت ملي مدنظر قرار داده شده و مردم هستند كه مقبوليت نظام را رقم ميزنند كه اين موضوع در انتخابات رياست جمهوري، خبرگان رهبري، مجلس شوراي اسلامي و شوراها قابل مشاهده است.
نماينده جبهه پايداري انقلاب اسلامي با اشاره به نزديك بودن انتخابات مجلس نهم و نقش مردم در تعيين نمايندگان، تصريح كرد: اگر مردم در انتخابشان افراد سالمتر و توانمندتر را به مجلس بفرستند، مجلس كارآمدتر خواهد بود.
به گزارش ايسنا، در ادامه محمدنبي حبيبي به نمايندگي از جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه «مساله حضور گسترده مردم در انتخابات مهمتر از تركيب مجلس است» گفت: بايد همه تلاش كنيم و در جهت افزايش گستردگي حضور مردم در انتخابات قدم برداريم.
وي با بيان اينكه «اگر منافع شخصي و گروهي نماينده و حتي تعصبهاي منطقهاي به مصالح عمومي مردم ترجيح پيدا كند اولين قدم براي غيرمردمي و غيرانقلابي بودن نماينده برداشته شده است» اظهار كرد: اعتقاد من بر اين است كه اولويت بي چون و چرا در تمام دورانهاي مختلف حفظ ارزشها و اصول انقلاب اسلامي است كه قواي مجريه، قضاييه و مقننه بايد آن را درك كنند.
حبيبي با بيان اينكه «مجلس نهم بايد براي مسائل اقتصادي درجه اهميت بيشتري نسبت به مجالس گذشته قائل باشد» خاطرنشان كرد: بايد طعم شيرين رفاه را به مردم بچشانيم و اعلام سال جهاد اقتصادي از سوي مقام معظم رهبري در اين راستا رهنمودي اساسي بوده است.
نماينده جبهه متحد اصولگرايان ادامه داد: با رونق توليد، نيازمنديهاي داخلي كشور را بايد رفع كنيم و با نگاه صادراتي، قدرت صدور توليدات در بازارهاي جهاني را بالا ببريم كه اين امر با تكيه بر اقتصاد دولتي محقق نميشود. اگر مجلس به اولويت اقتصاد توجه لازم را داشته باشد در نتيجه انقلابي بودن و مردمي بودن مجلس حفظ ميشود.
به گزارش ايسنا، در ادامه محمدزارع فومني نماينده جبهه مردمي اصلاحات با بيان اينكه «ما در شعار نميگوييم مردمي هستيم بلكه در عمل به حقوق مردم و دانشجويان احترام ميگذاريم» تصريح كرد: معتقديم حق مردم ما تا به حال ضايع شده است و دولت و مجلس آنطور كه بايد پاسخگو نبودهاند.
فومني با تاكيد بر اينكه «با افراط، فتنه، انحراف چه در اصولگرايان و چه در اصلاحطلبان مخالف هستيم» اظهار كرد: اولين برنامه ما براي آينده جراحي اقتصادي در كشور است. با شعار ولايتمداري به انتخابات آمدهايم چون معتقديم رهبري عزيزمان مظلوم واقع شده است.
نماينده جبهه مردمي اصلاحات با بيان اينكه «وظيفه مجلس تنها قانونگذاري نيست» افزود: نظارت بر اجراي قانون نيز بر عهده مجلس است و در اين راستا مجالس هفتم و هشتم كمكارترين مجالس دوران انقلاب بودهاند.
به گزارش ايسنا، در ادامه روانبخش خطاب به فومني گفت: شما قانون اساسي، رهبري و ساختار نظام جمهوري اسلامي را قبول داريد و ما در اين موارد با هم مشترك هستيم. پس روشن كنيد كه منظور شما از اصلاحات چيست؟ آيا هدف شما تغيير تدريجي نظام است يا به دنبال سالمسازي هستيد؟ كه اگر منظور شما سالمسازي باشد ما با هم دعوا نداريم و ما هم جبهه مردمي اصلاحات هستيم.
وي اضافه كرد: مقام معظم رهبري فرمودند بايد روي اصول ايستاد و اصلاحات كرد. يعني اصولگراي اصلاحطلب بود. پس شما هم به اصول اعتقاد داريد و اصولگرا هستيد.
روانبخش با اشاره به تجربه دو دولت اصلاحات و يك مجلس كاملا اصلاحطلب افزود: ميبينيم در زمينه اصلاحات به معناي سالمسازي در اين دوران حركتي انجام نشده است و عليرغم تاكيد مقام معظم رهبري به مجلس ششم براي فعاليت در حوزه اقتصاد، اولويت اين مجلس اصلاح قانون مطبوعاتي بود كه هنوز هم اجرا نشده است.
به گزارش ايسنا، در ادامه حبيبي خطاب به فومني گفت: اگر نطق آتشين شما را از جاي ديگري ميشنيدم فكر ميكردم يك اصولگراي داغ داغ صحبت ميكند؛ در حالي كه شما تاريخ گذشتهتان را نميتوانيد منكر شويد.
وي در ادامه با اشاره به اينكه «در هشت سال دولت اصلاحات اقتصاد سوبسيدي بر كشور حاكم بود كه ضررهاي زيادي براي كشور داشت» اظهار كرد: تركيب مجلس ششم از دوستان شماست و بگوييد چه كساني بودند كه در مجلس تحصن كردند و شعار مرگ بر استبداد دادند؟ و آيا منظور آنها حكومت ناصرالدين شاه بود؟
اين نماينده جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه «كارهايي كه مجلس اصلاحات انجام داد در موضع براندازي بود» خاطرنشان كرد: در دوره حاكميت دوستان شما چه كسي موضوع شهادت را خشونت تلقي كرد؟ پس كارنامه دوستان شما در اصلاحات چنين است، اما شما امروز همان شعارهايي را كه ما از اول انقلاب داده بوديم مطرح ميكنيد و ميگوييد معتقد به قانون اساسي و ولايت فقيه هستيد، اما از شما ميپرسم حادثه 18 تير و فتنه 88 را چه كسي راه انداخت؟ و چرا اكثريت شما ساكت مانديد و همراهي كرديد؟ البته اگر شما توبه كرده باشيد قابل قبول است اما بايد پاسخگوي گذشتهتان باشيد.
به گزارش ايسنا، در ادامه حجتالاسلام والمسلمين فومني با بيان اينكه «ما در اصلاحات با دكترين جديد وارد عرصه شديم كه تاكيد آن بر اجراي تمام موارد قانون اساسي است» اظهار كرد: همه در اصول يكي هستيم و اگر اصول را قبول نداشته باشيم مسلمان نيستيم. بنابراين بحث ما اصلاح قوانين و تغييرات عمده حكومتداري است.
اين نماينده جبهه مردمي اصلاحات با بيان اينكه «من منكر گذشته نيستم» گفت: در گذشته با افرادي كار ميكردم كه در آن زمان مورد تاييد بودند و همين شوراي نگهبان آنها را تاييد كرده بود و در آن دوران ما حاصل اقتصادي بالايي داشتيم و همچنين بحث گفتوگوي تمدنها مطرح شد كه دنيا آن را تحسين كرد و حتي مورد حمايت رهبري و نظام قرار گرفت.
فومني خطاب به حبيبي گفت: حاصل كار اصولگرايان در اين دوران چه بوده است؟ پس نبايد فرار كنيد و ما را به مجلس ششم بچسبانيد.
فومني با بيان اينكه «ما اصلاحطلب حسيني، تابع خميني و تابع رهبري عزيزمان هستيم» تصريح كرد: ما هم به اصول اعتقاد داريم، اما آن اصولگرايي كه شما ميگوييد نيستيم.
به گزارش ايسنا، در ادامه روانبخش خطاب به فومني گفت: با شما در اصول يكي هستيم و هردومان با فتنه و انحراف مخالف هستيم. البته طبيعي است كه اشتباهاتي نيز داشته باشيم و در اين راستا انتقادات ما به آقاي لاريجاني حتي شايد بيشتر از شما باشد كه در اين رابطه شاهديم روزنامه 9 دي به علت انتقاد از آقاي لاريجاني توقيف شد. بنابراين توصيه ما اين است كه سعه صدرمان را بالا ببريم.
اين نماينده جبهه پايداري انقلاب اسلامي با بيان اينكه «در دولت نهم كارهاي بزرگ انجام شد و رهبري اين دولت را احياگر گفتمان امام و انقلاب دانستند» اظهار كرد: من از دولت حمايت نميكنم، اما به شكر خدا با همه ضعفها مجموعه رو به جلو حركت ميكند و مشكلات برطرف خواهد شد.
روانبخش با بيان اينكه «بايد افرادي را به مجلس فرستاد كه دغدغه مردم را داشته باشند» افزود: اعتراض ما به جبهه متحد به خاطر حضور آقاي قاليباف و لاريجاني است، اما اين دوستان براي اينكه بتوانند اتحاد ايجاد كنند كمي اغماض كردند.
به گزارش ايسنا، در ادامه حبيبي با بيان اينكه «اصولگرايان در مجلس هشتم با تشكيل فراكسيون اصولگرايي كاري را كه براي پيروزي انقلاب انجام شده بود در انتخابات ادامه دادند» تصريح كرد: البته اختلاف سلايق هم وجود داشته است. بنابراين اگر وارد مجلس شويم انسجام اصولگرايان در كليت را حفظ ميكنيم اما اختلاف سلايق را هم مفيد ميدانيم.
وي تاكيد كرد: اين انتظار درست نيست كه در مجلس نهم هيچ اختلاف سليقهاي وجود نداشته باشد.
اين نماينده جبهه متحد اصولگرايان گفت: در جبهه متحد كليتي ما را به هم نزديك كرد و آن اين بود كه بر اساس جذب حداكثري و دفع حداقلي، راه را انتخاب كنيم. پس قبول دارم كه درجات اصولگرايي با هم متفاوت است، اما اگر صرفا تكيه كنيم بر افرادي كه 100درصد اصولگرا هستند و بقيه را وارد ميدان نكنيم با تفرق شكننده مواجه خواهيم شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|3|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]