تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829162829




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

10 فناوري برتر در حال ظهور


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: 10 فناوري برتر در حال ظهور
جام جم آنلاين: شوراي جهاني فناوري هاي درحال ظهور انجمن اقتصاد جهان يا WEF"s ليستي از 10 فناوري برتر درحال ظهور كه انتظار مي رود بيشترين تاثير را در سال 2012 بر جهان داشته باشد، منتشر كرده است.


اين انجمن باور دارد تمركز بر فناوري هاي درست باعث خواهد شد تا مدارس فارغ التحصيلاني با كفايت تر براي انطابق با تغييرات سريع جهان را پرورش دهند، دولتها كارايي بيشتري براي برآورده ساختن نيازهاي جمعي داشته باشند، تجارتها سودزايي بيشتري داشته باشند و به دانشمندان منابع بهتري تخصيص داده شود.

اين ليست شامل فناوري هايي است كه انتظار مي رود بالاترين ميزان تاثيرگذاري اجتماعي، اقتصادي و زيست محيطي را بر جهان سال 2012 داشته باشد. اين ليست در وبلاگ انجمن اقتصاد جهان منتشر شده و از ترتيبي خاص برخوردار است كه براساس آن كم توان ترين فناوري هايي در مهار چالشهاي جهاني در ابتداي ليست آمده اند.

1- فناوري انفورماتيك و افزودن ارزش به اطلاعات

كميت اطلاعاتي كه اكنون در اختيار افراد و يا سازمانها قرار دارد در تاريخ بشريت بي نظير به شمار مي رود و همچنان در حال رشد است. با اين همه هنوز اين خطر كه حجم بالاي اطلاعات به جاي افزودن به ميزان ارزشها به ميزان اختلالات بيافزايند وجود دارد و در نتيجه تاثيرگذاري كاربرد اطلاعات دچار محدوديت شده است. نوآوري در سازماندهي، حفظ و پردازش اطلاعات كليد اصلي حذف اختلالات و استفاده از ثروت رو به رشد اطلاعات جهاني براي برطرف ساختن چالشهاي انساني به شمار مي رود.

2- بيولوژي تركيبي و مهندسي متابوليك

پيشرفتهاي سريع در بيولوژي تركيبي و مهندسي متابوليك به بيولوژيستها و مهندسان امكان مي دهد تا به شيوه هاي مختلف و نامحدودي به توان ذاتي كدهاي ژنتيكي نفوذ كنند و امكان توسعه فرايندهاي جديد بيولوژيكي را فراهم آورده و ارگانيزمهايي به وجود آورند كه با هدف اجراي اهداف علمي خاص از قبيل توليد سوخت زيستي، مواد شيميايي و يا مواد دارويي براي محافظت از بدن انسان در برابر آسيبها، ساخته شده اند.

3- انقلاب سبز شماره دو: فناوري هايي براي افزايش غذا و سوخت زيستي

كودهاي مصنوعي يكي از اصلي ترين دستاوردهاي شيمي مدرن است كه ميزان توليد محصولات كشاورزي را به اندازه اي قابل توجه افزايش مي دهد. با در نظر گرفتن اينكه بالا رفتن لحظه به لحظه تقاضاي جهاني براي غذاهاي سالم و مقوي، ذخائر انرژي، آب و زمين را تهديد مي كند، با تلفيق توسعه هاي موجود در علوم زيستي و فيزيكي، انقلاب سبز مي تواند اميدهايي براي افزايش بيشتر ميزان محصولات كشاورزي، كاهش تاثيرات مخرب زيست محيطي، كاهش وابستگي به انرژي و آب و كاهش ميزان انتشار دي اكسيد كربن را زنده كند.

4- مقياسهاي نانويي براي مواد

افزايش تقاضا براي منابع طبيعي نيازمند دستيابي نامحدود به بهره وري بالا است. نانوساختارها و مواد نانويي با ويژگي هاي مناسب، كه در مقياس مولكولي طراحي و ساخته شده اند، در حال حاضر توانايي هاي نوين و بي همتايي را از خود نمايش مي دهند كه مي تواند در تحول سبز بعدي پيشگام باشد؛ از ميزان وابستگي انسان به منابع طبيعي در حال كاهش كم كند و ميزان كارايي ساخت و پردازش ساختارها در مقياسهاي اتمي را افزايش دهد.

5- مدلسازي رايانه اي و شبيه سازي سيستمهاي بيولوژيكي و شيميايي

درك چگونگي تعامل و همكاري بيولوژي و شيمي براي داشتن بهداشت و درمان پيشرفته و توليدات زيست محور بسيار ضروري است. بيولوژي سيستمها و مدلسازي رايانه اي و شبيه سازي به شكلي فزاينده نقشي حياتي را در طراحي درمانگرها، مواد و فرايندهايي كه از كارايي بسيار بالا برخوردارند به عهده گرفته اند و اين خود بر روي محيط زيست و بهداشت انسان تاثيرگذار خواهد بود.

6- بهره برداري از دي اكسيد كربن به عنوان يك منبع

كربن قلب حيات بر روي زمين است و تا به حال مديريت ميزان انتشار دي اكسيد كربن يكي از بزرگترين چالشهاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي بشر بوده است. يكي از رويكردهاي در حال ظهور نسبت به دي اكسيد كربن شامل تغيير دادن آن به يك منبع است. كاتاليزورهاي جديد كه با استفاده از نانومواد ساخته مي شوند به شكلي تاثيرگذار مي توانند دي اكسيد كربن را به هيدروكربنهاي ارزشمند و ديگر مولكولهاي كربن دار كه در صنعت شيمي كاربردي خواهند بود تبديل كنند.

7- قدرت بي سيم

جوامع عميقا وابسته ابزارهاي الكتريكي هستند، ابزارهايي كه يكي از اصلي ترين محدوديتهاي آنها نياز به اتصال به شبكه برق با استفاده از كابلهاي برق است. رويكردهاي جديد نسبت به انتقال بي سيم برق مي تواند ابزارهاي الكتريكي را از بند اتصال به كابلها برهاند، فناوري هايي كه مي توانند بر الكترونيكهاي شخصي از قبيل واي-فاي تاثير غير قابل انكاري داشته باشند.

8- سيستمهاي برق انرژي پر چگالي

افزايش كيفيت باتري ها در صورتي كه نسلهاي بعدي فناوري هاي مبتني بر انرژي پاك باشند بايد در نظر گرفته شوند. در حال حاضر تعدادي از فناوري هاي در حال ظهور در حال مشاركت هستند تا پايه مخازن پيشرفته انرژي الكتريكي را بنا كنند، فناوري هايي از قبيل الكترودهاي نانويي، الكتروليزكننده هاي جامد و انتقال سريع انرژي از ابرخازنهايي كه از نانومواد كربني ساخته شده اند. اين فناوري ها مي توانند منجر به متراكم تر شدن انرژي مورد نياز براي فعال سازي نسلهاي آينده فناوري هاي مبتني بر انرژي پاك خواهند شد.

9- شخصي سازي پزشكي، تغذيه و پيشگيري از بيماري

با افزايش جمعيت جهان و فراتر رفتن آن از مرز هفت ميليارد نفر، كه تمامي آنها نيز آرزوي زندگي سالم و طولاني دارند، رويكردهاي موجود براي اطمينان از بهداشت و سلامت كافي، كمتر قابل دفاع بوده و تحت فشار تقاضاهاي در حال رشد، منابع ناپايدار و هزينه هاي رو به افزايش هستند. پيشرفت در زمينه هايي از قبيل ژنتيك، پروتئين شناسي و متابوليسم مي تواند زمينه مناسبي براي شكل گيري فناوري هاي پزشكي، تغذيه و پيشگيري از بيماري ها باشد. اين فناوري ها در كنار ديگر فناوري هاي درحال ظهوري مانند بيولوژي تركيبي و نانوتكنولوژي در حال پايه ريزي تحولي در سلامت و بهداشت هستند كه وابستگي كمتري به منابع داشته و بيشتر بر محور برآورده ساختن نيازهاي شخصي خواهد بود.

10- فناوري هايي براي بهبود آموزش

مهار چالشهاي موجود براي آموزش به جمعيت جوان رو به رشد جهان و فراهم آوردن مهارتهايي كه براي دانش اقتصاد حياتي به شمار مي روند، به ويژه در جوامع يكپارچه و فوق مرتبط جهان امروزي، نيازمند بازبيني در رويكردهاي كنوني است. رويكردهاي شخصي سازي شده مبتني بر IT مي توانند امكان آموزش دانش آموز محور، توسعه تفكر منتقدانه و خلاقانه را فراهم آورند. توسعه رو به رشد رسانه هاي اجتماعي، دوره هاي آموزشي باز و دسترسي نامحدود به اينترنت نيز از ابزاري هستند كه در حال ايجاد زمينه لازم براي ايجاد كلاسهاي شخصي سازي شده و تداوم بخشيدن به آموزش هستند.(مهر)

چهارشنبه|ا|3|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن