واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جاسوسي آفلاين از شهروندان انگليسي آنلاين ميشودخبرگزاري فارس: بنا به گزارش رسانهها، آژانسهاي امنيتي انگليس براي تصويب قانوني فشار ميآورند كه اجازه ميدهد اطلاعات خصوصي زيادي جمعآوري و ذخيره شود. "برادر بزرگ" از تماسهاي شما، سايتهايي كه بازديد كردهايد و بازيهاي ويدئويي آنلاين شما مطلع خواهد شد.
خبرگزاري فارس: بنا به گزارش رسانهها، آژانسهاي امنيتي انگليس براي تصويب قانوني فشار ميآورند كه اجازه ميدهد اطلاعات خصوصي زيادي جمعآوري و ذخيره شود. "برادر بزرگ" از تماسهاي شما، سايتهايي كه بازديد كردهايد و بازيهاي ويدئويي آنلاين شما مطلع خواهد شد.
طبق گزارش رسانههاي انگليس، دولت به دنبال جزئيات پيامكها، تماسهاي تلفني، سايتهاي بازديدشده، تبادلات فيسبوك و توييتر حتي چتهاي حين بازيهاي آنلاين است.
بر اساس اين ابتكار كه «برنامه توسعه توانمنديهاي ارتباطاتي» نام گرفته است، اطلاعات تا به مدت يك سال ذخيره شده و در اختيار سرويسهاي اطلاعاتي قرار ميگيرد.
اين طرح امنيتي از سرويسدهندگان اينترنتي، شركتهاي مخابرات، و شركتهاي ارتباطات سيار ميخواهد تا پليس مشتريان خود شده و با تروريسم مبارزه كنند.
محتويات پيامكها و تماسهاي تلفني ضبط نخواهد شد اما بخش اعظم اطلاعات ديگر نظير منطقه جغرافياي حضور افراد ثبت و ضبط ميشوند.
اين طرح را وزرات كشور انگليس با همكاري سرويس اطلاعاتي كشور MI5، سرويس اطلاعات خارجي MI6، و قرارگاه ارتباطات دولتي كه مسئول اطلاعات مربوط به سيگنالهاي دولت و ارتش انگليس است تدارك ديدهاند.
فعالان حقوق بشر نگران سواستفادههاي احتمالي از اين نظارت و نيز تهديدهاي مربوط به نفوذ هكرها به جايگاه دادهاي كه اين اطلاعات را ذخيره ميكند هستند.
نيك پيكلز، مدير سازمان "نظارت برادر بزرگ"، در اين ارتباط به روزنامه ديلي ميل گفت: انگليس هماكنون هم يكي از ركوردداران جاسوسي آفلاين است و اين اقدامي شرمآور است تا به همان روش قبلي، اين بار فعاليتهاي آنلاين ما را كنترل كنند.
انتظار ميرود اين طرح در ماه مي با سخنراني ملكه انگليس رسما اعلام شود. اين بازنويسي طرح مشابهي است كه قبلا حزب كارگر ارائه كرده بود اما به دليل عدم حمايت مردمي در نوامبر 2009 به آينده موكول شد.
جيم كيلاك، مدير اجرايي گروه حقوق بشري "اوپن" به ديلي تلگراف گفت: ليبرال دموكراتها و محافظهكاران دولت خود را با تعهد به توقف اين كنترلها به راه انداختند. هيچ دولتي در تاريخ قادر به جمعآوري اين حجم از اطلاعات نبوده است. اين روشي است تا همه چيز را درباره اينكه ما با چه كساني صحبت ميكنيم جمعآوري كنند تا اگر اتفاقي افتاد از آن استفاده كنند.
اجراي چنين طرحي پس از رسوايي شنود مكالمات تلفني در انگليس كه از مدعيان حقوق بشر است صورت ميگيرد.
انتهاي پيام/س.ص
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]