تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816361103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

واكنش آمريكا به تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران ديپلمات عالي‌رتبه پيشين آمريكا تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران را به مثابه سيلي به صورت آمريكايي خواند كه در صدد منزوي كردن ايران است. به گزارش ايسنا، نيكلاس برنز، معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا در مقاله‌اي كه در مجله ديپلمات منشتر شد، نوشت: اين خبري عميقا مايوس كننده براي آن دسته از ما است كه حامي رابطه نزديك با هند بوده‌ايم. اين ضربه‌اي واقعي به تلاش سه رييس‌جمهور آمريكا براي ايجاد شراكت نزديك و استراتژيك با دولت‌هاي پي در پي هند است.برنز افزود كه تصميم هند براي همراهي نكردن جامعه‌ي بين‌المللي در رابطه با ايران سيلي به صورت آمريكا است. هند 12 درصد واردات نفت خود را از طريق ايران تامين مي‌كند و از قطع رابطه نفتي با ايران خودداري كرده است.برنز اخيرا در مقاله‌اي در بوستون گلوب استدلال كرد كه آمريكا بايد خود را به شراكت استراتژيك بلند مدت با هند متعهد كند.اين ديپلمات پيشين آمريكا نوشت: هم‌چنان به ارزش (اين رابطه) براي هر دو كشور و براي توازن قدرت جهاني جديد كه در قرن حاضر در حال ايجاد شدن است اعتقاد دارم.برنز افزود: با توجه به بي‌ثمر بودن (هند) ‌در قبال ايران و مانع‌تراشي آن در اجراي توافق هسته‌يي غير نظامي مهم آمريكا ـ هند، اكنون دولت هند مانع ايجاد اين رابطه استراتژيك است كه مي‌گويد مي‌خواهد با آمريكا داشته باشد.معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا افزود: زمان آن است كه هند با شفافيت بيش‌تري درباره‌ي اولويتي كه براي آينده‌اش با آمريكا قايل است،‌ صحبت كند. مهم‌تر اين كه هند بايد نقش مشهودي را در رهبري در مسايلي دشوار نظير ايران آن طور كه بسياري از دوستانش در آمريكا و سراسر جهان انتظار دارند شاهدش باشند، ارايه دهد.وي اعلام تداوم خريد نفت از ايران توسط هند را بيانيه‌اي نسنجيده خواند.برنز با اشاره به تحريم‌هاي آمريكا و اروپا عليه ايران و انتقاد از هند مدعي شد كه هدف از اين اقدامات اعمال فشار بر ايران براي مذاكره به منظور جلوگيري از جنگي فاجعه‌بار است.در عين حال روزنامه‌ي فاينشيال تايمز گزارش داده است كه ايران در پي تحريم نفت اين كشور به دنبال يافتن خريداران جديد نفتي است.اين روزنامه به نقل از دو منبع صنعتي آگاه از گفت‌وگوها گزارش داد كه ايران پيشنهاد فروش 500 هزار بشكه نفت بيش‌تر در روز را به شركت‌هاي هندي و چيني داده است.بر اساس اين گزارش اين ميزان كه برابر 23 درصد صادرات سال گذشته است براي تحويل در آغاز آوريل پيشنهاد شده است.يكي از اين دو منبع گفت كه تهران پيشنهاد تخفيف در بهاي نفت را نداده است.فاينشيال تايمز گزار ش داد كه اگر ايران نتواند مشتريان جديدي را تا نيمه مارس پيدا كند مجبور خواهد شد نفت به فروش نرسيده را در مخان شناور انبار كند و يا خروجي نفت را كاهش دهد.ايران در تلافي تحريم نفت، فروش نفت به انگليس و فرانسه را قطع و اعلام كرده است نفت خود را به مشترياني جديد مي فروشد.دوشنبه 1 اسفند 1390 14:29


واضح آرشیو وب فارسی:ايران دیپلماسی: واكنش آمريكا به تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران ديپلمات عالي‌رتبه پيشين آمريكا تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران را به مثابه سيلي به صورت آمريكايي خواند كه در صدد منزوي كردن ايران است. به گزارش ايسنا، نيكلاس برنز، معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا در مقاله‌اي كه در مجله "ديپلمات" منشتر شد، نوشت: اين خبري عميقا مايوس كننده براي آن دسته از ما است كه حامي رابطه نزديك با هند بوده‌ايم. اين ضربه‌اي واقعي به تلاش سه رييس‌جمهور آمريكا براي ايجاد شراكت نزديك و استراتژيك با دولت‌هاي پي در پي هند است.برنز افزود كه تصميم هند "براي همراهي نكردن جامعه‌ي بين‌المللي در رابطه با ايران سيلي به صورت آمريكا" است. هند 12 درصد واردات نفت خود را از طريق ايران تامين مي‌كند و از قطع رابطه نفتي با ايران خودداري كرده است.برنز اخيرا در مقاله‌اي در " بوستون گلوب" استدلال كرد كه آمريكا بايد خود را به شراكت استراتژيك بلند مدت با هند متعهد كند.اين ديپلمات پيشين آمريكا نوشت: هم‌چنان به ارزش (اين رابطه) براي هر دو كشور و براي توازن قدرت جهاني جديد كه در قرن حاضر در حال ايجاد شدن است اعتقاد دارم.برنز افزود: با توجه به بي‌ثمر بودن (هند) ‌در قبال ايران و مانع‌تراشي آن در اجراي توافق هسته‌يي غير نظامي مهم آمريكا ـ هند، اكنون دولت هند مانع ايجاد اين رابطه استراتژيك است كه مي‌گويد مي‌خواهد با آمريكا داشته باشد.معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا افزود: زمان آن است كه هند با شفافيت بيش‌تري درباره‌ي اولويتي كه براي آينده‌اش با آمريكا قايل است،‌ صحبت كند. مهم‌تر اين كه هند بايد نقش مشهودي را در رهبري در مسايلي دشوار نظير ايران آن طور كه بسياري از دوستانش در آمريكا و سراسر جهان انتظار دارند شاهدش باشند، ارايه دهد.وي اعلام تداوم خريد نفت از ايران توسط هند را "بيانيه‌اي نسنجيده" خواند.برنز با اشاره به تحريم‌هاي آمريكا و اروپا عليه ايران و انتقاد از هند مدعي شد كه هدف از اين اقدامات "اعمال فشار بر ايران براي مذاكره به منظور جلوگيري از جنگي فاجعه‌بار است".در عين حال روزنامه‌ي فاينشيال تايمز گزارش داده است كه ايران در پي تحريم نفت اين كشور به دنبال يافتن خريداران جديد نفتي است.اين روزنامه به نقل از دو منبع صنعتي آگاه از گفت‌وگوها گزارش داد كه ايران پيشنهاد فروش 500 هزار بشكه نفت بيش‌تر در روز را به شركت‌هاي هندي و چيني داده است.بر اساس اين گزارش اين ميزان كه برابر 23 درصد صادرات سال گذشته است براي تحويل در آغاز آوريل پيشنهاد شده است.يكي از اين دو منبع گفت كه تهران پيشنهاد تخفيف در بهاي نفت را نداده است.فاينشيال تايمز گزار ش داد كه اگر ايران نتواند مشتريان جديدي را تا نيمه مارس پيدا كند مجبور خواهد شد نفت به فروش نرسيده را در مخان شناور انبار كند و يا خروجي نفت را كاهش دهد.ايران در تلافي تحريم نفت، فروش نفت به انگليس و فرانسه را قطع و اعلام كرده است نفت خود را به مشترياني جديد مي فروشد.دوشنبه 1 اسفند 1390 14:29
ديپلمات عالي‌رتبه پيشين آمريكا تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران را به مثابه سيلي به صورت آمريكايي خواند كه در صدد منزوي كردن ايران است.

به گزارش ايسنا، نيكلاس برنز، معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا در مقاله‌اي كه در مجله "ديپلمات" منشتر شد، نوشت: اين خبري عميقا مايوس كننده براي آن دسته از ما است كه حامي رابطه نزديك با هند بوده‌ايم. اين ضربه‌اي واقعي به تلاش سه رييس‌جمهور آمريكا براي ايجاد شراكت نزديك و استراتژيك با دولت‌هاي پي در پي هند است.

برنز افزود كه تصميم هند "براي همراهي نكردن جامعه‌ي بين‌المللي در رابطه با ايران سيلي به صورت آمريكا" است. هند 12 درصد واردات نفت خود را از طريق ايران تامين مي‌كند و از قطع رابطه نفتي با ايران خودداري كرده است.

برنز اخيرا در مقاله‌اي در " بوستون گلوب" استدلال كرد كه آمريكا بايد خود را به شراكت استراتژيك بلند مدت با هند متعهد كند.

اين ديپلمات پيشين آمريكا نوشت: هم‌چنان به ارزش (اين رابطه) براي هر دو كشور و براي توازن قدرت جهاني جديد كه در قرن حاضر در حال ايجاد شدن است اعتقاد دارم.

برنز افزود: با توجه به بي‌ثمر بودن (هند) ‌در قبال ايران و مانع‌تراشي آن در اجراي توافق هسته‌يي غير نظامي مهم آمريكا ـ هند، اكنون دولت هند مانع ايجاد اين رابطه استراتژيك است كه مي‌گويد مي‌خواهد با آمريكا داشته باشد.

معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا افزود: زمان آن است كه هند با شفافيت بيش‌تري درباره‌ي اولويتي كه براي آينده‌اش با آمريكا قايل است،‌ صحبت كند. مهم‌تر اين كه هند بايد نقش مشهودي را در رهبري در مسايلي دشوار نظير ايران آن طور كه بسياري از دوستانش در آمريكا و سراسر جهان انتظار دارند شاهدش باشند، ارايه دهد.

وي اعلام تداوم خريد نفت از ايران توسط هند را "بيانيه‌اي نسنجيده" خواند.

برنز با اشاره به تحريم‌هاي آمريكا و اروپا عليه ايران و انتقاد از هند مدعي شد كه هدف از اين اقدامات "اعمال فشار بر ايران براي مذاكره به منظور جلوگيري از جنگي فاجعه‌بار است".

در عين حال روزنامه‌ي فاينشيال تايمز گزارش داده است كه ايران در پي تحريم نفت اين كشور به دنبال يافتن خريداران جديد نفتي است.

اين روزنامه به نقل از دو منبع صنعتي آگاه از گفت‌وگوها گزارش داد كه ايران پيشنهاد فروش 500 هزار بشكه نفت بيش‌تر در روز را به شركت‌هاي هندي و چيني داده است.

بر اساس اين گزارش اين ميزان كه برابر 23 درصد صادرات سال گذشته است براي تحويل در آغاز آوريل پيشنهاد شده است.

يكي از اين دو منبع گفت كه تهران پيشنهاد تخفيف در بهاي نفت را نداده است.

فاينشيال تايمز گزار ش داد كه اگر ايران نتواند مشتريان جديدي را تا نيمه مارس پيدا كند مجبور خواهد شد نفت به فروش نرسيده را در مخان شناور انبار كند و يا خروجي نفت را كاهش دهد.

ايران در تلافي تحريم نفت، فروش نفت به انگليس و فرانسه را قطع و اعلام كرده است نفت خود را به مشترياني جديد مي فروشد.

دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران دیپلماسی]
[مشاهده در: www.irdiplomacy.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن