تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855380419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آیا میدانید جهان در سال 2020 چگونه مي‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:فارس پاتوق:
آیا میدانید جهان در سال ۲۰۲۰ چگونه می‌شود؟  
ساخت یک پایگاه رباتی توسط ربات‌های ژاپنی در کره ماه: ژاپن بتازگی یک فاجعه بزرگ هسته‌ای ناشی از سونامی و زلزله ۹ ریشتری را پشت سر گذاشته‌ و باید نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده هزینه کند. با این حال دولت این کشور قصد دارد برنامه ساخت پایگاهی در کره ماه که توسط ربات‌ها ساخته خواهد شد را ادامه دهد و تا سال ۲۰۲۰ میلادی آن را به پایان برساند.

آیا میدانید جهان در سال 2020 چگونه مي‌شود؟
مایک لیب هولد و همکارانش در موسسه برای آینده معتقدند این کشور از لحاظ تکنیکی این توانایی را دارد اما نمی‌توان اثر فاکتور اقتصادی را نادیده گرفت. البته اگر این پایگاه ساخته شود، ژاپن قدم‌های بلند دیگری نیز در علم رباتیک برخواهد داشت.
قطارهای سریع‌السیر چین، پکن را به لندن متصل می‌کنند: چین قصد دارد برای ارتباط دادن شرق و غرب جهان، هزینه‌های ساخت راه‌آهنی را تقبل کند که از ۱۷ کشور جهان خواهد گذشت. این کشور در عوض بخشی از منابع طبیعی این کشورها و استخراج معادن آنها را درخواست خواهد کرد. از نظر محققان موسسه برای آینده با توجه به بازه زمانی ۹ ساله پیش‌رو این طرح از لحاظ تکنیکی امکان‌پذیر است اما بحث سیاسی و اقتصادی آن را نمی‌توان نادیده گرفت.
امکان پرواز برای خودروها فراهم خواهد شد: این چیزی نیست که هم از لحاظ تکنیکی و هم از نظر امنیتی مورد قبول محققان باشد. کنترل ترافیک هوایی به زیرساخت‌های بی‌سیم مطمئن نیاز دارد و زمانی که تا ۹ سال آینده زیرساخت‌های زمینی این ارتباط در دسترس نخواهند بود، تأمین زیرساخت‌های هوایی غیرممکن است. شاید تا آن زمان ایده دارپا برای تولید جیپ‌های نظامی هوابرد محقق شود اما هنوز خبری از خودروهای شخصی پرنده نخواهد بود.
کنترل ابزارها با استفاده از ریزتراشه‌ای که در مغز کار گذاشته شده، ممکن خواهد شد: این پیش‌بینی اینتل کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد. سیستم پیچیده ارتباطی مغز انسان هنوز هم یکی از بزرگ‌ترین اسرار علم زیست‌شناسی است و زمانی که انسان اطلاع چندانی از شیوه این ارتباط و نحوه ارسال پیام‌های عصبی ندارد، استفاده از یک شبیه‌ساز الکترونیکی برای ایجاد تعامل میان انسان و دستگاه‌ها، غیرممکن است. مطابق نظر لیب هولد و همکارانش کاشت ریزتراشه در مغز انسان تا سال ۲۰۲۰ ممکن است اما اهداف این عمل چیزی فراتر از یک درمان ابتدایی نخواهد بود.
سفرهای تجاری به فضا و استخراج معادن خرده‌سیاره‌ها: از نظر لیب هولد و همکارانش امکان سفرهای کوتاه و داخل مدار زمین تا سال ۲۰۲۰ وجود خواهد داشت اما بعید به نظر می‌رسد انسان تعطیلاتش را در کره ماه سپری کند یا برای استخراج معادن از خرده‌سیاره‌ها آماده باشد. آنها علاوه بر این امکان، سفرهای اکتشافی به خرده‌سیارک‌ها توسط ربات‌ها را نیز رد می‌کنند. به گفته آنها با توجه به محدودیت‌های فیزیولوژیکی انسان و مشکلات متعددی که در سفرهای طولانی در فضا برای او به وجود خواهند آمد، ساخت آسانسور فضایی بهترین گزینه موجود است.
برابری قدرت پردازش رایانه‌های ۱۰۰۰ دلاری با مغز انسان: محققان این پیش‌بینی مدیرعامل سیسکو را که ۲ سال پیش انجام‌شده، اجرایی می‌دانند. لیب هولد می‌گوید: «از هوش انسانی حرف نمی‌زنیم بلکه توان ذهنی را مد نظر داریم و این به تعداد محاسبات و چرخه‌ها برمی‌گردد. نگاهی به قانون مور، چندهسته‌ای‌ها و تغییرات تراشه‌ها نشان می‌دهد این پیش‌بینی چندان دور از واقعیت نخواهد بود.»
امکان ترجمه زبان‌های گوناگون جهان به یکدیگر توسط تلفن‌های همراه فراهم خواهد شد: ساختار زبانی بسیار پیچیده است و هرقدر در آن دقیق‌تر شویم، به عنوان مثال به گویش‌های محلی یا زبان مردم کوچه و بازار بپردازیم، پیچیده‌تر خواهد شد. به همین دلیل استفاده از سرویس‌هایی مبتنی بر محاسبات ابری مانند مترجم گوگل، بهترین شیوه ممکن است. با این حال رشد ترجمه هر زبان به تعداد کاربران آن وابسته خواهد بود و ترجمه به زبان‌هایی که کاربران آنها در اقلیت هستند، احتمالا چندان دقیق و قابل‌درک نخواهد بود. ابزارهای واقعیت افزوده به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل خواهند شد: در سال‌های اخیر از واقعیت افزوده زیاد شنیده‌ایم اما واقعیت این است که ابزارهای کنونی چندان کارا نیستند و حتی عینک‌های مورد استفاده می‌توانند باعث سرگیجه و در بعضی موارد تهوع در فرد شوند، اما تا سال ۲۰۲۰ نه‌تنها فضای مجازی بیش از پیش به اطلاعات جغرافیایی خواهد پرداخت، بلکه آنقدر این عینک‌ها بهبود پیدا خواهند کرد که فرد حتی حین حرکت ـ مانند رکاب‌زدن دوچرخه ـ بتواند از آنها استفاده کند.
انسان، موفق به ساخت مغز مصنوعی خواهد شد: در حال حاضر محققان پروژه Blue Brain در لوزان سوئیس موفق به ساخت بخش بسیارکوچکی از مغز با ۱۰هزار نورون شده‌اند که به کمک ابرکامپیوتر قدرتمند شرکت آی.بی.ام کار می‌کند، اما مغز انسان از میلیاردها‌ سلول عصبی با نوع فعالیت و ارتباطات بسیار پیچیده تشکیل‌شده و بعید به نظر می‌رسد تنها ۹ سال برای کشف این دنیای پیچیده کافی باشد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس پاتوق]
[مشاهده در: www.farspatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن