واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مناطق نمونه گردشگري در اولويت سرمايه گذاري قرار مي گيرند
معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به مصوبه دولت مبني بر ايجاد يكهزار و 200 منطقه نمونه گردشگري در كشور گفت: تكميل اين طرح ها بايد يكي از اولويت هاي اين سازمان بويژه معاونت سرمايه گذاري باشد.
به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري،"سيدحسن موسوي" در ديدار با مديران و معاونان سرمايهگذاري استانها در مجموعه فرهنگي هنري ارگ آزادي تهران گفت: ايجاد بستر مناسب سرمايهگذاري در صنعت گردشگري، از مولفههاي مهم براي حل مشكل اشتغال است.
وي افزود: احترام به سرمايهگذار و جذب سرمايهگذاران در طرح هاي مختلف نيز ميتواند به رفع مشكل اشتغال در كشور كمك كند.
موسوي ادامه داد: مشاركت بخش خصوصي در ايجاد تاسيسات گردشگري شامل هتلها و ديگر زيرساختهاي مهم در اين زمينه نيازمند برنامه ريزي ويژه معاونين براي جذب سرمايهگذاران در اين حوزه است.
معاون رييس جمهور تاكيد كرد: ساخت مجتمعهاي خدماتي بين راهي، زمينهاي مناسب و ضروري براي حضور سرمايهگذاران است و ميتوانيم با ورود به اين حوزه در زمينه ايجاد امكانات رفاهي گردشگران داخلي و خارجي، گامهاي اساسي برداريم.
موسوي افزود: توسعه بخش گردشگري و جذب حداكثري گردشگران خارجي يكي از راه هاي مهم براي ارتباط با گردشگران است و توطئه دشمنان و رسانههاي غربي را براي مخدوش كردن توانمندي و زيباييهاي ايران اسلامي خنثي مي كند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به هدف گذاري اين سازمان در جذب هفت ميليون گردشگر در سال 91 گفت: با برنامهريزي مطلوب و بهينه مي توان به اهداف تعيين شده در اين زمينه دست يافت.
وي ادامه داد: براي رسيدن به اين هدف انتظار ميرود بخشهاي مختلف از جمله رسانههاي جمعي نيز مشاركت لازم را با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري داشته باشند.
موسوي يادآور شد: توجه به ظرفيتهاي عظيم ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور و برنامهريزي وسيع با ايجاد ساز و كارهاي مناسب براي تمامي اين بخشها ميتواند تاثير بسيار ارزشمند و قابل توجهي را در ارتباط با حل مشكل اشتغال در كشور ايفا كند.
معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در ادامه از دستور رييسجمهور به وزارت راه و شهرسازي بمنظور تامين زمين مناسب براي ساخت موزه بزرگ ملي ايران خبر داد.
موسوي اضافه كرد: در همين رابطه وزارت راه و شهرسازي نيز سه زمين مناسب در سه نقطه تهران براي ساخت موزه بزرگ ملي به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري پيشنهاد داده است كه مكان يابي نهايي احداث اين موزه در دست بررسي است.
*يكي از پنج موزه بزرگ دنيا در تهران ايجاد مي شود
وي اظهار داشت: به محض تعيين زمين مورد نظر، عمليات طراحي و ساخت موزه بزرگ ملي ايران آغاز و يكي از پنج موزه بزرگ دنيا در تهران ايجاد خواهد شد.
معاون رييسجمهور افزود: از نظر تعداد آثار و اشياي تاريخي و موزهاي، داراي قابليتهاي فراواني هستيم با اين حال به علت كمبود امكانات فقط موفق به نمايش بخش كوچكي از قابليتهاي موزهاي كشور هستيم بنابراين ساخت يكي از پنج موزه بزرگ دنيا در تهران بزودي كليد خواهد خورد.
موسوي خاطرنشان كرد: احداث موزه بزرگ ملي ايران ميتواند به عنوان يكي از مهمترين جاذبههاي جذب گردشگران خارجي به كشور تلقي شود.
معاون رييسجمهور همچنين از معاونان سرمايهگذاري استانها كه در جلسه حضور داشتند درخواست كرد تا با توجه بيشتر به سرمايهگذاري و اهميت بخشيدن به سرمايهگذاران، زمينه سرمايهگذاري در پروژههاي مختلف گردشگري در استانها را افزايش دهند.
وي با اشاره به تشكيل ستاد بازارهاي سرمايهگذاري در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يادآور شد: تا پايان سال جاري مهمترين و بهترين راهكارهاي مناسب در اين ستاد تدوين، و بمنظور عملياتي شدن اجرايي شود.
موسوي همچنين با اشاره به عضويت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در كميسيون زيربنايي و محيط زيست دولت اظهار داشت: اين عضويت كه به اتفاق آراء و با استقبال تمامي وزيران به تصويب رسيد، ميتواند منشا خير و بركات بسياري براي سازمان ميراث فرهنگي كشور باشد.
وي همچنين با اشاره به مصوبه دولت مبني بر ايجاد يكهزار و 200 منطقه نمونه گردشگري در كشور خاطرنشان كرد: تكميل اين طرح ها بايد يكي از مهمترين اولويتهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بخصوص معاونت سرمايهگذاري باشد.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همچنين بر اطلاعرساني دقيق و مناسب در حوزه سرمايهگذاري تاكيد كرد.
در اين نشست "سيدحسن قدمگاهي" مدير كل دفتر طرحها و توسعه معاونت سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز توضيحاتي را در خصوص آخرين وضعيت سرمايهگذاري در پروژههاي مختلف گردشگري و ميراث فرهنگي ارايه داد.
وي گفت: ظرفيتهاي سرمايهگذاري در حوزه زيرساختهاي گردشگري در دولت نهم و دهم بيش از دو برابر افزايش يافته است./ق2
شنبه|ا|29|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]