واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نخستين نمايشگاه پوشاك آقايان سال آينده برگزار ميشود
تهران- مدير اجرايي نخستين جشنواره مد و لباس از برگزاري نمايشگاهي در ارتباط با پوشاك آقايان در سال آينده خبر داد و گفت:ساماندهي پوشاك جامعه و رواج فرهنگ بومي و اسلامي از جمله اهداف برپايي نمايشگاه هايي از اين دست است.
"كيوان سهرابي" روز شنبه در نشست نخستين جشنواره مد و لباس اظهار داشت: وظيفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كارگروه مد و لباس فراتر از رسيدگي به پوشاك بانوان و آقايون است.
وي درباره عرضه توليدات پوشاك در جشنواره مد و لباس توضيح داد:تعداد آثار عرضه شده بستگي به طرح هاي ارسالي و تاييد كميسيون ماده 4 كارگروه مد و لباس دارد؛ ما براي نمايش آثار طبق روال سال هاي گذشته از مانكن هاي غيرانساني استفاده خواهد شد.
سهرابي ادامه داد:اين جشنواره شامل عرضه آثاري در سه بخش مانتو،چادر و انواع مقنعه است.
وي در ادامه درباره شيوه نمايش آثار در جشنواره گفت: قطعا اين شيوه بستگي به تعداد آثاري دارد كه از كميسيون ماده 4 راي شركت در جشنواره را آورده باشد اما طبق برنامهريزيهاي صورت گرفته آثار در سه غرفه چادر، مانتو و مقنعه تقسيم بندي ميشود.
اين مقام مسوول همچنين از همچنين از برگزاري جشنواره اي از لباس مشاغل در آينده نزديك خبرداد و عنوان كرد: برگزاري اين نمايشگاه تلاشي است براي اينكه نشان دهيم كه لباس هر شغل چگونه تعريف ميشود، در اين جشنواره مجريان نيز داراي پوشش يكساني خواهند بود.
وي ادامه داد:يكي ازمهمترين مشاغل موجود در جامعه خبرنگاران هستند كه پوشش مخصوص آنها نيز در جشنواره پوشاك مشاغل پرداخته خواهد شد.
سهرابي همچنين درباره شكلگيري خانه طراحان توضيح داد: در حال حاضر يك تشكل مشخص از طراحان نداريم در حالي كه در راستاي برگزاري اين جشنواره اين فرصت فراهم شد تا بانك اطلاعاتي هفت هزار نفرهاي از جامعه طراحان در سطوح مختلف جمعآوري كنيم.
به گفته وي،بعد از تامين منابع مالي در سال آينده زمينههاي تشكيل "انجمن طراحان" فراهم خواهد شد.
مديراجرايي جشنواره مد ولباس عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني و موضوعي در جشنواره امسال نتوانستيم اقدامات جدي صورت دهيم با اين وجود چهار اثر از خارج از كشور به دست ما رسيد. اين درحالي بود كه جشنواره بينالمللي نيست اما موفق شديم اين آثار را پذيرا باشيم و قطعا در سال آينده ميتوانيم برنامهريزي منسجمتري داشته باشيم.
"پروين سليحي" مشاور امور بانوان صدا وسيما نيز در بخش ديگري از اين نشست درباره فعاليتهاي صدا و سيما در حمايت از عملكرد كارگروه گفت: يكي از راههاي موثر براي ترويج فرهنگ مد و پوشش، برنامههاي تلويزيوني است.از اين رو صداوسيما آماده استفاده طرحهاي نو و جذاب براي بازيگران برنامههاي تلويزيوني و مجريان است.
"فرحناز قندفروش" يكي ديگر از اعضاي كارگروه ساماندهي مد و لباس نيز عنوان كرد: در حال حاضر در چند دانشگاه رشته طراحي پارچه و لباس تدريس ميشود و اساتيدي مشغول به فعاليت هستند كه با دانشگاه هاي خارج از كشور برابري مي كنند.
وي به تشكيل كميته هاي علمي در اين كارگروه اشاره كرد و گفت:اگر طرحي با عرف ، سنت و تعلقات مردم همخواني دارد بايد مورد بررسي علمي اين كميته قرار بگيرد. ما در اين جشنواره مد را از نگاه اعتقادات ديني، سبك زندگي ، تاثير در تحكيم خانواده و مواردي از اين دست بررسي ميكنيم.
نخستين جشنواره مد و لباس 11 تا 18 اسفند ماه برگزار مي شود.
فراهنگ**9173**1588
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30823815
شنبه|ا|29|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]