تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827774659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مبتلايان به سلياك براي تمام عمر از رژيم غذايي فاقد گلوتن استفاده كنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مبتلايان به سلياك براي تمام عمر از رژيم غذايي فاقد گلوتن استفاده كنند
يك متخصص تغذيه گفت: افراد مبتلا به سلياك كه يك بيماري گوارشي مزمن است، براي پيشگيري از تشديد بيماري كاهش علايم آن، بايد براي تمام عمر از رژيم غذايي فاقد گلتون استفاده كنند.


عماد معصومي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: سلياك يك بيماري گوارشي مزمن است كه موجب بروز اختلالات و مشكلات گوارشي نسبتا شديد در فرد مبتلا شده و ممكن است تا مدت ها موجب آزار و اذيت بيمار شود.
وي گفت: علت بيماري سلياك، حساسيت به نوعي پروتئين به نام گلوتن است و در واقع هر فردي كه به نوعي دچار حساسيت به پروتئين گلوتن كه به طور عمده در گندم يافت مي شود، باشد به احتمال زياد در معرض ابتلا به بيماري سلياك قرار دارد.
معصومي تاكيد كرد: گلوتن پروتئيني است كه در غلاتي مانند گندم، جو، جوي سياه و چاودار پيدا مي شود و با تاثير بر پرزهاي روده، موجب كاهش جذب غذا و در نتيجه بروز علايم و عوارض مختلف در فرد مبتلا مي شود.
وي با اشاره به لزوم اصلاح عادات تغذيه اي براي پيشگيري از بيماري سلياك، تصريح كرد: در واقع افراد مبتلا به بيماري گوارشي و مزمن سلياك، براي پيشگيري از تشديد بيماري كاهش علايم آن، بايد براي تمام عمر از رژيم غذايي فاقد گلوتن استفاده كنند.
معصومي با بيان اينكه افراد مبتلا به سلياك با رعايت برنامه غذايي مناسب و حذف كامل غلات غير مجاز ذكر شده از رژيم غذايي خود، به طور كامل بهبود مي يابند، تاكيد كرد: در واقع مبتلايان به سلياك، بايد تا پايان عمر از مصرف غلات حاوي گلوتن پرهيز كرده و هميشه برنامه غذايي مناسب خود را رعايت كنند.
وي ياد آور شد: مقادير بسيار جزئي گلوتن در مواد غذايي مي تواند به اندازه مقادير فراوان اين پروتئين مضر باشد، لذا افرادي كه به گلوتن حساسيت دارند، بايد براي پيشگيري از ابتلا يا تشديد بيماري خود حتي از مصرف مقاديربسيار كم گلوتن نيز پرهيز كنند

***** همه غلات موجب بروز سلياك نمي شوند

اين متخصص تغذيه در ادامه گفت: برخي از افراد تصور مي كنند كه مصرف هر نوع غلاتي مي تواند موجب بروز بيماري سلياك شود كه البته اين تصور نادرست است.
وي با اشاره به اينكه هم غلات موجب بروز سلياك نمي شوند،‌ تاكيد كرد: فرد مبتلا به سلياك بايد بداند كه نسبت به پروتئين كليه غلاتي كه به طور معمول از آرد آنها نان تهيه مي شود، مانند گندم، جو، جوي سياه و چاودار عدم تحمل دارد، لذا بايد مصرف مواد غذايي حاوي چنين غلاتي پرهيز كنند.
معصومي ياد آور شد: انواع نان هاي معمولي، ماكاراني، اسپاگتي، انواع كيك ها و بيسكويت هاي معمولي و انواع كلوچه ها از جمله مهم ترين مواد غذايي حاوي گلوتن هستند كه افراد دچار حساسيت هاي غذايي به اين مواد، بايد براي پيشگيري از ابتلا يا تشديد بيماري سلياك از خوردن اين غذاها پرهيز كنند.
وي گفت: همچنين مواد غذايي ديگري كه در تهيه آنها از غلات ايجاد كننده بيماري سلياك استفاده شده است همچون سوسيس و كالباس نيز بايد براي پيشگيري از بيماري سلياك و بروز اختلالات شديد گوارشي، از رژيم غذايي حذف شوند.
معصومي با بيان اينكه مواد غذايي ديگري هم هستند كه مي توانند موجب بروز بيماري سلياك شوند، خاطر نشان كرد: افراد دچار حساسيت هاي غذايي، بايد براي پيشگيري از مشكلات و اختلالات گوارشي از جمله سلياك، با پزشك و متخصص مربوط مشورت كرده و بهترين برنامه غذايي را براي خود تنظيم كنند./عط

شنبه|ا|29|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 216]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن