واضح آرشیو وب فارسی:آی تی ایران: معاون سازمان تنظيم مقررات: اينترنت كند نيست!
- يك مقام مسئول در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در تشريح دلايل نارضايتي كاربران از كيفيت سرعت دسترسي به اينترنت، تاكيد كرد: اينكه كاربران در بازكردن برخي سايتها مشكل دارند را نمي توان دليلي بر كندي سرعت اينترنت دانست.
عليرضا اصغريان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد مشكلات اخير كاربران اينترنتي براي عدم دسترسي مناسب به سايتهاي اينترنتي و نيز مواردي كه از آن به كم فروشي پهناي باند تعبير مي شود، اظهار داشت: كاربران اينترنت بايد بدانند كه چه توقعي از سرويسي كه خريداري مي كنند، دارند و اينكه انتظارشان از سرويسي كه دريافت مي كنند چيست.
مديركل نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، گفت: شكايت عمده و عمومي راجع به مساله كم فروشي پهناي باند اينترنت به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گزارش نشده اما اين سازمان در نظارتهاي دوره اي خود اين موضوع را تحت بررسي قرار داده است.
وي با بيان اينكه ميزان پهناي باند فروخته شده به شركتهاي مخابرات استاني، شركتهاي PAP و ISP ها تحت نظارت و كنترل سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قرار دارد، اضافه كرد: چنانچه مشاهده شود پهناي باند تامين شده با پهناي باندي كه بايد به خريداران فروخته مي شده تطابقي ندارد، فعاليت اپراتور سرويس دهنده متوقف مي شود تا اپراتور پهناي باند را به شرايط مطلوب برساند.
اصغريان با اشاره به اينكه فعاليت تك تك اپراتورهاي سرويس دهنده اينترنت و شركتهاي مخابرات استاني مانيتور مي شود، ادامه داد: تاكنون با شكايت زيادي در رابطه با كم فروشي پهناي باند اينترنت مواجه نبوده ايم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا كاربران اينترنت از سرعت دسترسي خود نارضايتي دارند گفت: بحث اين است كه كاربر بايد بداند كه چه سرويسي خريداري مي كند و چه انتظاري از اين سرويس دارد و چنانچه در نحوه استفاده و كاربري خود مشكلاتي دارد بايد موضوع را به رگولاتوري گزارش دهد.
مديركل نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد:همه اپراتورها به هرحال بدون تخلف نيستند اما در برخي مواقع انتظار كاربران از سرويسي كه دريافت مي كنند بيشتر از ميزان پهناي باندي است كه در اختيار دارند.
وي ناآگاهي و دانش ناكافي كاربران اينترنت را از مباحث تخصصي اينترنت در برخي موارد موجب بروز برخي نارضايتي ها از ميزان سرعت اينترنت عنوان كرد و گفت: اينترنت پرسرعت كه هم اكنون در كشور توزيع مي شود در مقادير مختلف سرعت دسترسي 64 ، 128 و 256 و 512 كيلوبيت بر ثانيه است كه براي مثال اگر كاربر يك سرويس 128 كيلوبيتي را با نرخ اشتراك 10 دريافت كند حداقل سرعتي كه دارد 1.6 كيلوبايت يا 12.8 كيلوبيت و حداكثر 16 كيلوبايت يا همان 128 كيلوبيت خواهد بود و چنانچه در مواقع مختلف هر 10 نفر داراي اين اشتراك، به صورت همزمان از اين سرويس استفاده كنند به طور قطع سرعت سرويس كاربر از سرعت اينترنت دايل آپ هم پايين تر مي آيد.
اصغريان با بيان اينكه در سرعت مختلف اين موضوع صادق است و كاربران در ساعات پيك ترافيك هرچه نرخ اشتراك پايين تري داشته باشند سرعت بهتري خواهند داشت به مهر گفت: بحث اينترنت بحثي احساسي نيست كه كاربر احساس كند سرعتش پايين آمده است و يا خير؛ بلكه تمامي ابزارهاي سنجش سرعت اينترنت وجود دارد كه به راحتي مي توان مشخص كرد كه كاربر با چه سرعتي به اينترنت دسترسي دارد.
مديركل نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ادامه داد: اينكه برخي سايتها باز نمي شود ربطي به سرعت اينترنت ندارد و مي تواند از موضوعات مختلفي همچون پروكسي سيستم، اپراتور تا مشكل سرور و يا بحث هاي ديگر كه در اين حوزه مطرح است، ناشي شود؛ اما اينكه كاربران از سرعت دسترسي احساس نارضايتي مي كنند بحث ديگري است كه مي توان با ابزارهاي سنجش سرعت آن را مشخص كرد.
وي با تاكيد براينكه چنانچه كاربران در باز كردن سايتهاي اينترنتي مشكل دارند بايد بررسي شود تا مشكل رفع شود، اظهار داشت: باز شدن و نشدن يك سايت به سرعت بستگي كامل ندارد و به راحتي نمي شود گفت كه اگر به عنوان مثال ياهو و يا گوگل باز نمي شود پس سرعت اينترنت مشكل دارد.
چهارشنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آی تی ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]