واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: افتتاح رسمي 6 طرح بزرگ راه سازي با حضور رئيس جمهور در سيستان و بلوچستان
6 طرح مهم راه سازي در استان سيستان و بلوچستان از جمله 50 كيلومتر بزرگراه، 400 كيلومتر راه اصلي و يك تقاطع غير همسطح همزمان با سفر رئيس جمهور به اين استان به طور رسمي به بهره برداري رسيد.
به گزارش ايرنا، محمود احمدي نژاد صبح روز گذشته وارد شهرستان ايرانشهر در سيستان و بلوچستان شد و با حضور وي راه اصلي چابهار- ايرانشهر افتتاح شد.اين طرح به طول 282 كيلومتر با اعتبار 215 ميليارد تومان بخشي از محور ترانزيتي چابهار- ميلك به شمار مي رود . تقاطع غيرهمسطح سه راهي بزمان – ايرانشهر نيز از ديگر طرح هايي است كه با حضور محمود احمدي نژاد به طور رسمي به بهره برداري رسيد.
براي احداث اين طرح 15 ميليارد تومان هزينه شده است.
44 كيلومتر از راه اصلي ايرانشهر–سرباز نيز همچنين افتتاح شد كه براي اجراي اين طرح بيش از 33 ميليارد تومان هزينه شده است.لازم به ذكر است60 كيلومتر از مسير 104 كيلومتري ايرانشهر – سرباز نيز پيش از اين به بهره برداري رسيده بود.از ديگر طرح هايي كه در سيستان و بلوچستان به بهره برداري رسيد 14 كيلومتر از بزرگراه خاش – ايرانشهر بود كه براي اجراي اين طرح نيز بيش از 30 ميليارد تومان هزينه شده است. 36 كيلومتر از اين بزرگراه پيش از اين به بهره برداري رسيده بود. همچنين راه اصلي رستم آباد – ايرانشهر به طول 100 كيلومتر به بهره برداري رسيد.براي اجراي اين طرح نيز 24 ميليارد تومان هزينه صرف شده است.يك دستگاه پل با عنوان پل كشيك به طول 110 متر از جمله ديگر طرح هاي راه سازي است كه در ايرانشهر به بهره برداري رسيد.اجراي اين پل بيش از 4 ميليارد تومان هزينه در برداشته است.ساخت و توسعه طرح هاي زيرساختي و مهم حمل و نقل كشور به ويژه در سيستان و بلوچستان با هدف تكميل مسير شمال - جنوب و برقراري ارتباط مناسب و سريع تر با ساير نقاط كشور و نيز به منظور احياي مسير ترانزيت به آسياي ميانه و كشورهاي جنوب خليج فارس و پاكستان و هند از اهميت قابل توجهي برخوردار است.
اجراي ۲ هزار و ۳۰۰ طرح در ۱۰ سال
وزير راه و شهرسازي نيز در اين نشست اظهار داشت: استان سيستان و بلوچستان به دليل قرار گرفتن در موقعيت راهبردي و ترانزيتي اهميت فراواني دارد. علي نيكزاد اظهار داشت: استان سيستان و بلوچستان ۹۷۸ كيلومتر مرز مشترك با افغانستان و ۲۸۲ كيلومتر مرز با پاكستان و ۳۰۰ كيلومتر مرز آبي در درياي عمان دارد.وي به موقعيت ويژه استان سيستان و بلوچستان اشاره كرد و افزود: اين استان به لحاظ وجود بندر چابهار كه تنها بندر اقيانوسي ايران و آسان ترين و بهترين راه دسترسي كشورهاي آسياي مركزي به آب هاي آزاد است از شرايط مهمي برخوردار است. به گزارش روابط عمومي استانداري سيستان و بلوچستان وزير راه و شهرسازي ادامه داد: در حقيقت سيستان و بلوچستان پل پيوند آسياي باختري با هند و چين و مسير كاروان هاي بازرگاني بوده است.
نيكزاد بيان كرد: بر اين اساس از سال ۱۳۸۰ بيش از ۲ هزار و ۳۰۰ طرح با اعتباري بالغ بر ۱۱ هزار ميليارد ريال در سطح استان در بخش هاي مختلف حمل و نقل به اجرا درآمده است.
وي گفت: فعاليت هاي بخش حمل و نقل سبب شده ميزان بار جابه جا شده از طريق مسيرهاي جاده اي، ريلي و هوايي در استان نسبت به ابتداي سال ۸۴، حدود ۸۵ درصد افزايش داشته باشد.نيكزاد تصريح كرد: امروز با تكميل حلقه هاي مفقوده شبكه حمل و نقل جاده اي در سطح منطقه شاهد تسريع در رشد و آباداني استان خواهيم بود. وي گفت: در ۳ سال اخير، بزرگ ترين طرح هاي پل سازي ايران در اين منطقه رقم خورده كه با احداث پل بزرگ فنوج، ارتباط استان كرمان، هرمزگان و جنوب سيستان و بلوچستان برقرار خواهد شد. وزير راه و شهرسازي با بيان اين كه اين پل داراي ۶ دهانه ۲۰ متري با پايه بتوني است، افزود: با احداث اين پل در زمان سيلاب هاي فصلي محور كتيج - رمشك و كتيج - فنوج مسدود نمي شود و مشكلات عمده مردم در شرايط خاص برطرف خواهد شد. نيكزاد ادامه داد: در دولت نهم و دهم تاكنون بيش از ۴۶۶ كيلومتر بزرگراه در حوزه استحفاظي اداره كل راه و ترابري جنوب سيستان و بلوچستان مطالعه و با انجام كار مطالعاتي بزرگ مثل راه زاهدان - بيرجند، طرح هاي مطالعاتي در حوزه اين اداره كل به ۵۹۰ كيلومتر مي رسد.
وي بيان كرد: در مجموع تا پايان امسال، ۸۰۵ كيلومتر بزرگراه و ۵۶۵ كيلومتر راه اصلي با اعتباري بالغ بر ۹ هزار و ۹۰ ميليارد ريال احداث مي شود و به بهره برداري خواهد رسيد.
چكيده
6 طرح مهم راه سازي در استان سيستان و بلوچستان از جمله 50 كيلومتر بزرگراه، 400 كيلومتر راه اصلي و يك تقاطع غير همسطح همزمان با سفر رئيس جمهور به اين استان به طور رسمي به بهره برداري رسيد.نيكزاد وزير راه و شهرسازي نيز طي سخناني دراهميت سيستان وبلوچستان گفت: بر اين اساس از سال ۱۳۸۰ بيش از ۲ هزار و ۳۰۰ طرح با اعتباري بالغ بر ۱۱ هزار ميليارد ريال در سطح استان در بخش هاي مختلف حمل و نقل به اجرا درآمده است.
سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]