محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827916403
/همايش تجليل از خالقان آثار علمي و پژوهشي بسيجيان رسانه ملي/ «دوران استفاده برنامهسازان از دانستههاي محدود فردي گذشته است»
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /همايش تجليل از خالقان آثار علمي و پژوهشي بسيجيان رسانه ملي/ «دوران استفاده برنامهسازان از دانستههاي محدود فردي گذشته است»
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
همايش تجليل از خالقان آثار علمي و پژوهشي بسيجيان رسانه ملي در دانشكده صدا و سيما برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در راستاي تاكيدات مقام معظم رهبري مبني بر تحول فضاي علمي كشور، بسيج رسانهي ملي ورود به عرصهي پژوهش را در دستور كار خود قرار داد و براي نخستين بار از خالقان آثار علمي و پژوهشي بسيجيان رسانه ملي تقدير كرد.
علي اصغر جعفري، مشاور رييس سازمان و رييس بسيج صداوسيما در مراسم افتتاحيه اين همايش ابراز اميدواري كرد: با برگزاري اين همايش ها و توجه ويژه به عرصه ي علمي و پژوهشي در رسانه بتوانيم راه روشني كه انقلاب اسلامي فرا روي ملت ها قرار داده به مخاطبان علاقمند سراسر جهان بشناسانيم.
وي برگزاري اين همايش را بسيار مثبت ارزيابي كرد و افزود: اين حركت نمادين بسيج نشانگر ريل گذاري جديد فعاليت هاي اثر بخش بسيج براي مقابله با تهديدات نرم دشمن و نگاهي متفاوت نسبت به گذشته است.
جعفري با بيان اين كه رسانه ملي به عنوان رسانهي برتر جمهوري اسلامي وظيفه مضاعفي دارد، اظهار كرد: در چند سال اخير گام هاي موثري برداشته شده اما بسيج رسانه ي ملي بايد متناسب با توقعي كه از او مي رود و تاكيدات مقام معظم رهبري فعاليت هاي علمي خود را سازماندهي و تعميق بخشد.
وي شكل گيري پايگاه بسيج علمي، آموزشي و پژوهشي در حوزه ي معاونت آموزش و پژوهش صداوسيما را نشان از اهتمام بسيج رسانه ملي به پژوهش محور ساختن برنامه ها خواند و تصريح كرد: فعاليت هاي خوبي متناسب با رويكردهاي مد نظر در شوراي عالي راهبردي بسيج انجام شده كه تشكيل پژوهشكده مجازي بسيج رسانه ملي از آن جمله است.
رييس بسيج صداوسيما از پذيرش اعضاي هيات علمي در پژوهشكده مجازي بسيج خبر داد و گفت: اين حركت شروعي ارزشمند است و همايش تجليل از خالقان آثار علمي و پژوهشي نيز از دستاوردهاي آن است.
وي ظرفيت بالاي بسيج سازمان را مورد توجه قرار داد و افزود: ارسال بيش از 500 اثر به دبيرخانه همايش نشانگر وجود نيروهاي توانمند، صاحب نام، مطلع و موثر در حوزهي رسانه است و بايد از اين ظرفيت به درستي بهره برد.
جعفري با بيان اين كه برخي تلقيشان از بسيج اين بود كه بسيج در كاركرد قبلي خود مانده و خود را با ضرورتها و نيازهاي جديد منطبق نكرده است، اظهار كرد: اين در حالي است كه در بسيج كشور براي حضور فعال بسيجيان كشور در عرصه هاي جديد فرهنگي، اجتماعي، برنامهريزي شده و بسيج رسانه ي ملي بيشتر به عنوان يكي از اقشار تخصصي بسيج مستضعفين نقش مهمي در تحولات جديد دارد و امروز در حوزههاي مختلف تحقيقاتي و علمي و بالاخص در حوزه رسانه بخش عمدهاي از فعاليتها را بر دوش دارد.
به گفتهي وي امروز بسيج رسانه ملي در عرصهي مقابله با تهديدات نرم صاحب ايده و اثر است و ساز و كار مناسبي را سازماندهي كرده و در قرارگاه مقابله با تهديدات نرم نيز فعاليتهاي خوبي در حال انجام است و شكلگيري چهار گردان سايبري و انجام فعاليتهاي ويژه با رويكرد فرهنگي، اجتماعي و علمي در سازمان نشانگر عزم جدي بسيج در اين عرصه است.
رييس بسيج صداوسيما، بسيج رسانه را پيشتاز در حوزه هاي مختلف علمي و پژوهشي دانست و افزود: اميدواريم راه براي فعاليتهاي ديگر باز شود.
وي همچنين از ابلاغ ساختار جديد بسيج سازمان در آيندهي نزديك خبر داد و گفت: تشكيلات بسيج رسانه ملي مبتني بر نگاه جديد به وظايف و ماموريتهاي بسيج رسانه ملي است.
جعفري هدف عمدهي همايش را توجه رسانهيي موثر به فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقي خواند و ابراز كرد: دوران استفادهي برنامهسازان از دانسته ها و اطلاعات محدود فردي گذشته است و امروز به دليل ارتقاي سطح دانش و توقع جامعه توليد پيام بايد بر مدار تحقيق و پژوهش باشد.
وي اضافه كرد: توليد پيام بدون تحقيق و پژوهش كاري بيهوده است و به دليل ارتقاي سواد رسانه اي بايد از پژوهش هاي جديد و كارشناسان موثر بهره گرفت تا پيام تاثيري مطلوب داشته باشد.
جعفري برخي برنامهها را فاقد تاثير دانست و افزود: براي خلق پيام ماندگار و سهيم بودن در فعاليت هاي اجتماعي بايد همهي فعاليت هاي برنامه سازي و توليدكنندگان پيام مبتني بر تحقيق و پژوهش كاربردي انجام باشد.
وي با نگاهي بر گذشته و عدم انطباق پژوهش ها با نياز جامعه گفت: امروز همان طور كه بايد توليد مبتني بر پژوهش باشد پژوهش هم بايد متناسب با نيازها، اولويتها و كاربردي باشد و هر دو بايد يك دغدغه و نقطهي اشتراك داشته باشند.
رييس بسيج رسانهي ملي نگاه رياست صدا و سيما در چند سال اخير را پژوهش محور دانستن كارهاي توليدي دانست و تصريح كرد: برنامه اي كه پژوهش محور نيست بايد از مدار توليد و پخش خارج شود و بايد برنامه ها از عمق بيشتري برخوردار باشد تا مخاطب را جذب كند.
وي با اشاره به برنامه هاي رسانهيي غرب عليه جمهوري اسلامي گفت: در حال حاضر معاندين تلاش مي كنند تا مخاطبان شبكه هاي جمهوري اسلامي احساس كنند كه برنامه هاي ما از پشتوانه و صحت علمي برخوردار نيست و لذا بايد با افزايش توليد برنامه هاي علمي و اطلاع رساني مناسب اين شگرد تبليغاتي و عملياتي را خنثي كنيم.
جعفري فعاليت هاي بسيج را مورد توجه قرار داد و اظهار كرد: 10 سريال، 15 تله فيلم و 20 مستند توسط بسيج در حال توليد است كه همگي پژوهش محور هستند و اين اقدام اولين بار است كه در بسيج رسانهي ملي و در تمامي قالب هاي برنامهسازي انجام مي شود.
وي بر ضرورت پيشگام بودن در عرصه ي پژوهش تاكيد كرد و گفت: بسيج تاكنون در تمامي عرصه ها پيشگام بوده و امروز با توان مناسب در عرصه ي پژوهش وارد شده و بضاعت خوبي دارد و مي تواند با بهره گيري از نيروهاي خلاق، فكور و انديشمند پيشگامي خود را در اين عرصه نشان دهد.
جعفري افزود: اولويت هاي تحقيق در سايت پژوهشكده مجازي تعيين شده و پژوهشگران مي توانند متناسب با نيازها تحقيقات خود را آغاز نموده و بر تقويت جايگاه علمي بسيج رسانه ملي بيفزايند.
وي از اجراي دوسالانه اين هماش خبر داد و گفت: آثار رسيده به اين همايش متعلق به سالهاي پس از سال 88 بوده و اميدواريم در همايش هاي بعدي كارهاي به روزتري را شاهد باشيم.
***
عباس طارمي، دبير همايش و فرمانده پايگاه بسيج معاونت آموزش و پژوهش صداوسيما، برگزاري اين همايش را در راستاي برنامه ريزي هاي انجام شده در پژوهشكده مجازي بسيج خواند و از دريافت 520 اثر به دبيرخانه همايش خبر داد.
وي كه تعداد آثار رسيده به دبيرخانه همايش را نشان از ظرفيت بالاي كاركنان و بسيجيان رسانه ي ملي مي داند، افزود: تعداد 314 اثر به بخش علمي، 81 اثر به بخش دانشجويي و 114 اثر به بخش ويژه رسيد كه پس از دو بار ارزيابي توسط 25 داور و هياتي از دبيران بخش هاي علمي آثار رسيده امتيازبندي شد.
طارمي ميزان ارتباط آثار با نيازهاي رسانه، كاربردي بودن آثار براي حل مسايل سازماني و استفاده در برنامه هاي سازمان، حل چالش هاي اساسي سازمان و ارائه ي راه حل براي چالش ها با قابليت پياده سازي را از جمله ملاك هاي ارزيابي براي امتياز دهي به آثار برشمرد.
وي، ارتباط كلي اثر با رسانه، ارتباط ماهوي اثر با رسانه، ارتباط كاربردي اثر با رسانه و ارائه راهبرد و قابليت پياده سازي اثر در برنامه ها را از ديگر ملاك هاي ارزيابي آثار خواند.
دبير برگزاري همايش ارتباط عنوان با محتوا، ميزان نوآوري در ارائه ي اثر، استفاده از منابع جديد و ... را نيز مورد توجه قرار داد و گفت: تمامي آثار رسيده از معاونت هاي استان به دقت مورد ارزيابي قرار گرفته اند و اميدواريم اين همايش گامي براي به روز سازي آثار علمي و پژوهشي در عرصه ي رسانه باشد.
وي در خصوص بخش ها و محورهاي همايش نيز بيان كرد: اين همايش در سه بخش علمي و پژوهشي، دانشجويي و بخش ويژه و با محوريت فرهنگ و تفكر بسيج، دفاع مقدس، بيداري اسلامي، بيداري آمريكايي، وحدت و انسجام ملي، توليدات رسانه اي تلويزيوني و راديويي، شبكه هاي اجتماعي، جنگ نرم، پژوهش هاي رسانه اي، اميد و آگاهي بخشي، خانواده و جوان، اخلاق و دينداري و پژوهش هاي قرآني و معارف اسلامي برگزار شده است.
***
حجت الاسلام و المسلمين موسوي مقدم، قائم مقام سازمان صداوسيما در همايش تجليل از خالقان آثار علمي و پژوهشي رسانه ملي كه به همت بسيج رسانه ملي در دانشكده صدا و سيما برگزار شد، مقوله ي هنر و زيبايي را مورد توجه قرار داد و گفت: فلسفه ي وجودي هنر به خالق هستي برميگردد كه زيباترين آثار را خلق كرده و لذا تمامي آنچه به عنوان يك اثر هنري شناخته مي شود، برگرفته از طبيعت است.
وي ساحت هنر را رفيع خواند و تصريح كرد: با استفاده از تعابير علما در مي يابيم كه هنر چيزي جز حكايت آنچه در طبيعت وجود دارد، نيست.
موسوي مقدم با اشاره به آيه اي از قرآن كريم گفت: در قرآن خيال بافي امري مذموم است و نگاه مثبت به خيال وجود ندارد و اين در حالي ست كه عقل از مرتبه اي بالا برخوردار است؛ لذا بايد آنچه از تخيل عبور مي كند از مجراي عقل نيز بگذرد و معقل شود تا محسوس و ماندگار در ذهن مخاطب شود و آنجه هنرمند بايد به آن توجه كند عبور از اين معبر عقل است.
وي آشنايي به عقل و وحي و خيال و حس را براي يك هنرمند امري ضروري خواند و گفت: مكاتب وحياني و بالاخص اسلام سهم بزرگي در ارائه ي هنر ناب و ارزشهاي ناب انساني به افراد دارد كه نيازمند كار مضاعف علمي و تحقيق و پژوهش است.
قائم مقام سازمان صداوسيما همچنين بر ضرورت پژوهش محوري برنامه ها تاكيد كرد و افزود: هنري در اذهان ماندگار و موثر بر رفتارهاست كه توجه عميقي به بحث پژوهش داشته باشد.
وي با اشاره به موضوعات مطرح امروز در جامعه و لزوم پاسخگويي به آنها گفت: در اين زمينه تفكر بسيجي مي تواند بسيار راهگشا باشد و نسبت دين و رسانه و واقعيات اجتماعي بايد در تحقيقات استنتاج و استخراج شود.
موسوي مقدم با اشاره به تفكر غرب و بهره برداري سوء در هنر و تلخ كردن ذائقه ي مخاطبان اظهار كرد: عمق و ژرف هنر هنوز به بشريت عرضه نشده است و بايد گام هاي موثري در اين عرصه برداشته شود.
***
دكتر ابراهيم نجفي، رييس پژوهشكده مطالعات و تحقيقات بسيج كشور نيز در همايش تجليل از خالقان آثار علمي و پژوهشي رسانه ملي كه به همت بسيج رسانه ملي در دانشكده صدا و سيما برگزار شد، با موضوع مولفه هاي دهه ي چهارم انقلاب اسلامي به ايراد سخن پرداخت و گفت: انقلاب اسلامي در 22 بهمن 57 به ظاهر به پيروزي رسيد؛ اما اين اولين گام از اهداف بلند انقلاب است.
وي گام دوم پيروزي را ايجاد نظام اسلامي و تشكيل هندسه نظام اسلامي خواند و تصريح كرد: در حال حاضر از اين فضا هم عبور كرده ايم و وارد فاز سوم يعني ايجاد دولت كاملاً اسلامي شده ايم كه حاكميت نظام را بر عهده دارد و تلاش دارد كه صد در صد اسلامي باشد.
نجفي افزود: حركت حاكميت ما به سمت نهادينه شدن اسلاميت كامل است لذا بايد به جايي برسيم كه تلاءلوي فضاي اسلامي را به بركت انقلاب اسلامي در جهان نورافشاني كنيم.
وي ادامه داد: به لطف حركت معمار انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) امروز شاهد حركات اسلامي در دنيا هستيم كه نشات گرفته از انقلاب اسلامي ايران هستند.
وي با اشاره به ورود به دهه ي چهارم انقلاب اسلامي خاطر نشان كرد: اين دهه به نام دهه ي پيشرفت و عدالت نامگذاري شده و در واقع نمايي از پيشرفت اسلامي ـ ايراني را پيش رو داريم.
رييس پژوهشكده مطالعات و تحقيقات بسيج كشور در خصوص دليل نامگذاري اين دهه به نام دهه ي پيشرفت و عدالت به جاي استفاده از واژه ي توسعه، اضافه كرد: توسعه يافتگي به معناي كنوني آمريكا با فرهنگ ما سازگاري ندارد چرا كه كشورهايي در اين تقسيم بندي توسعه يافته ترند كه تحت تسلط كامل آمريكا هستند و همچنين دسته بندي كشورهاي سلطه پذير و سلطه گر نيز بر ما روا نيست و لذا پيشرفتي كه مراد كشور ماست پيشرفتي است كه با مباني معرفتي و اخلاقي ما ارتباط دارد و بادسته بندي جهت گيري شده ي غربي ها در تعارض است و همه چيز را فداي پيشرفت ظاهري نمي كند و پسوند عدالت دارد.
وي بر لزوم بهره گيري از ويژگي هاي ممتاز ساير كشورها تاكيد كرد و گفت: بايد پس از بومي سازي و تطبيق ويژگي هاي كشورهاي ديگر با شرايط اجتماعي و فرهنگي حاكم بر كشورمان از آنها بهره كافي را ببريم.
نجفي پيشرفت را به چهار عرصه ي پيشرفت تفكر و انديشه، علم و فناوري، زندگي و معنويت تقسيم كرد و افزود: در اين ميان هسته ي مركزي همه ي پيشرفت ها پيشرفت در عرصه ي معنويت است.
وي در ادامه سخنان مقام معظم رهبري در خصوص پيشرفت در اين عرصه ها را مورد توجه قرار داد و گفت: پيشرفت علمي كشور حركتي است كه از مجموعه ي نخبگان آغاز مي شود ولي بايد دانست كه اين پروسه الزاماتي به همراه دارد.
رييس پژوهشكده مطالعات و تحقيقات بسيج كشور افزود: اگر نخبگان قرار است نقش آفريني كنند ما هم بايد براي حمايت از ايشان الزامات و مسير را مهيا كنيم كه اين مسير از نخبه خواهي آغاز مي شود تا باور در عموم مردم و مجموعه هاي متصدي ايجاد شود كه نخبگان طيفي خاص است و بايد به آنها رسيدگي شود و برنامه ي مجزايي برايشان ترتيب داده شود.
وي ادامه داد: مرحله ي بعدي نخبه يابي از ميان نخبگاني است كه استعدادهايشان بالقوه مانده و يا به فعليت رسيده است و سپس بايد به سنجش استعداد آنها اهتمام و نخبه گزيني كرد.
نجفي بر لزوم تببين و تشخيص جايگاه نخبگان در نظام متناسب با استعدادهاي ايشان تاكيد كرد و گفت: نخبه ياري انتهاي كار نيست بلكه با اين اقدام تنها به جذب و گزينش نخبگان اهتمام كرده ايم اما بايد برنامه ريزي براي حفظ و انسجام نخبگان صورت گيرد تا همكاري ايشان در يك مسير و مقطع خاصي نباشد و فرايند به نخبه پروري ختم شود.
وي بيانات مقام معظم رهبري در عرصه ي علم و فناوري، زندگي و پيشرفت در عرصه ي رفاه، استقلال و امنيت را مورد توجه قرار داد و گفت: به فرموده ي ايشان پيشرفت معنوي هسته ي اصلي همه ي پيشرفت هاست.
رييس پژوهشكده مطالعات و تحقيقات بسيج كشور، فراهم آمدن محتواي اسلامي و ايراني را نيازمند تعامل ميان مردم و حاكميت دانست و گفت: همه ي اين پيشرفتها در توسعه منابع اسلامي و جهاد علمي و كارآمدسازي نظام و ترويج تفكر بسيجي و الهام بخشي خلاصه مي شود.
وي با بيان اين كه واژه ي جهاد به معناي تلاش مضاعف و مجدانه است، اظهار كرد: جهاد به اين معناست كه دشمن مقابل ماست و بايد با او به مبارزه برخيزيم.
نجفي دسته بندي جهاد از نگاه بزرگان را مورد توجه قرار داد و گفت: در اين دسته بندي مبارزه با نفس و درون به معناي جهاد اكبر، مبارزه با دشمن آشكار به معناي جهاد اصغر، جهاد علمي به معناي جهاد كبير و جهاد سياسي به معناي جهاد افضل است.
وي تاكيد كرد: جهاد علمي نقش ويژه اي براي ما و دشمنان دارد چرا كه امروز شهدايي را در عرصه ي جهاد علمي تقديم انقلاب مي كنيم.
به گفته ي وي، توليد علم با هويت ايراني اسلامي، داشتن مرجعيت علمي كشور در 50 سال ديگر ، پيوند علم و صنعت، انتخاب و كشف راههاي ميان بر، نياز به وجود مراكز تحقيقاتي، ايجاد توازن بين صادرات و واردات علمي، پرهيز از زير دست بودن و دنباله روي از غرب، ايجاد اعتماد به نفس، آزاد انديشي، شكستن مسيرهاي معمول، راه اندازي مجموعه هاي انديشه ورز، ايجاد چرخه ي به هم پيوسته از همه ي دانش ها، توليد ثروت از دانش به جاي نفت، تجاري سازي يافته هاي علمي و صنعتي، و ... از مولفه هاي جهاد علمي با تاكيد بر بيانات رهبري هستند؛ چرا كه امروز در دنيا منشاء همه ي عزت ها و قدرت ها قدرت علمي است.
نجفي تاكيد كرد: امروز از عصر صنعتي و جامعه ي توليد بنيان عبور كرديم و به عصر اطلاعات كه دانش بنيان است رسيده ايم و دغدغه ي ما توليد دانش است و لذا بايد همه ي اركان و اجزاي جامعه فضا و رنگ و بوي دانش بنياني به خود گيرد بسيج رسانه هم دانش بنيان شود.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: براي ورود جدي به عرصه ي جهاد علمي قدم هايي برداشته شده اما كافي نيست ؛ ايجاد احساس نياز در همه ي كشور و نه تنها نخبگان امري ضروري است.
رييس پژوهشكده مطالعات و تحقيقات بسيج كشور در ادامه بر لزوم ايمان به خدا ، دشمن شناسي، ولايت طلبي، بصيرت افزايي، اعتماد به نفس و بي اعتمادي به بيگانگان، بالابودن آستانه ي تحمل مردم، حضور يكپارچه ي مردم در شرايط دفاعي، انسجام داخلي در شرايط دفاعي و تاكيد بر صلح و امنيت،افزايش نيروي انساني به لحاظ كمي و كيفي، خودكفايي و الهام بخشي و آمادگي براي مقابله با تهديد تاكيد كرد.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]
-
گوناگون
پربازدیدترینها