واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: معاون درمان وزير بهداشت: مردم در حوزه چشم پزشكي كمترين سهم در پرداخت هزينههاي درمان را دارند
معاون درمان وزير بهداشت گفت: در حال حاضر مردم در حوزه چشم پزشكي كمترين سهم در پرداخت هزينههاي درمان را داشته و در حوزه دندانپزشكي بيشترين هزينهها را ميپردازند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر حسن امامي رضوي امروز در مراسم افتتاحيه بيمارستان فوق تخصصي چشم پزشكي نگاه كه در محل اين بيمارستان با بيان اينكه پيشرفتهاي ايران در حوزه چشم پزشكي در سالهاي پس از انقلاب اسلامي چشمگير بوده است، گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي ارائه خدمات تخصصي و فوق تخصصي، ارائه نظام شبكه، برنامه مراقبتهاي بهداشتي اوليه با تاكيد بر خدمت رساني مردم مناطق محروم از جمله اقدامات صورت گرفته در نظام سلامت ايران بوده است.
وي افزود: در حوزه چشم پزشكي طي 4 سال گذشته هيچ بيماري براي دريافت خدمات تخصصي و فوق تخصصي به خارج از كشور اعزام نشده است كه اين امر حاكي از تلاش متخصصان و پزشكان و پيشرفت كشور در اين حوزه بوده است.
معاون درمان وزير بهداشت با اشاره به ارائه خدمات تخصصي چشم پزشكي در كشور در دو بخش دولتي و خصوصي تصريح كرد: گستره قابل توجهي در حوزه خدمات تخصصي و فوق تخصصي در كشور وجود دارد به طوري كه در تهران 12 هزار تخت بيمارستاني در بخش خصوصي و همين حدود تخت در بخش دولتي مشغول ارائه خدمت به مردم بوده و ضريب اشغال تخت در بخش دولتي 75 درصد و در بخش خصوصي نيز تقريباً همين ميزان است كه اين امر نشان دهنده ميزان نياز مردم به دريافت خدمات تخصصي و فوق تخصصي ميباشد.
امامي رضوي با بيان اينكه در حال حاضر حدود 50 درصد هزينههاي سلامت به طور مستقيم توسط مردم پرداخت ميشود، گفت: اين عدد در حوزه تخصصهاي مختلف متفاوت است و به طوري كه در حوزه چشم پزشكي كمترين سهم در هزينههارا ميپردازند و در دندانپزشكي بيشترين پرداختها توسط مردم صورت ميگيرد.
وي در خصوص دلايل كاهش سهم مردم در حوزه چشم پزشكي گفت: پوشش بيمهاي مناسب از جمله دلايل اين امر است و واقعي بودن تعرفهها در حوزه چشم پزشكي نيز از ديگر دلايل كمتر بودن سهم مردم در هزينههاي اين بخش ميباشد.
معاون درمان وزير بهداشت تاكيد كرد: در حال حاضر در ساير رشتهها مانند چشم پزشكي تعرفهها واقعي نشده و براي كاهش سهم مردم در هزينههاي درمان تا 30 درصد بايد به سمت واقعيتر شدن تعرفهها و پوشش بيمهاي بيشتر حركت كنيم.
امامي رضوي در ادامه با اشاره به اينكه در حال حاضر جمعيت ايران به سمت سالمندشدن پيش ميرود، گفت: در حال حاضر هشت درصد جمعيت كشور را سالمندان تشكيل ميدهند در حالي كه تا 20 سال آينده اين آمار به 25 درصد ميرسد و در همين راستا نياز به خدمات تخصصي و فوق تخصصي نيز بيشتر ميشود.
وي خاطرنشان كرد: اميد به زندگي در كشور، در حال حاضر 5/72 سال است كه تا 15 سال آينده به 85 سال ميرسد و بر همين اساس بايد به سمت گسترش خدمت رساني به مردم پيش رويم.
يکشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 339]