تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837996700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نشست دانشجويي با موضوع «انتخاب صالح مقبول و اصلح نامقبول»-2 شيركوند: انتخاب بين صالح مقبول و اصلح نامقبول بر عهده مردم است


واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: نشست دانشجويي با موضوع «انتخاب صالح مقبول و اصلح نامقبول»-2 شيركوند: انتخاب بين صالح مقبول و اصلح نامقبول بر عهده مردم است
دبير انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران با بيان اينكه گزينش بين صالح مقبول و اصلح نامقبول توسط گروههاي سياسي مضحك است گفت: تشخيص و انتخاب بين صالح مقبول و اصلح نامقبول بر عهده مردم است.


به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محسن شيركوند با حضور در نشست خبري با موضوع «انتخاب صالح مقبول و اصلح نامقبول» كه در اين خبرگزاري برگزار شد، با بيان اينكه انتخابات مجلس با انتخابات رياست‌جمهوري چند تفاوت عمده دارد، گفت: وقتي در انتخابات مجلس، يك شهرستان 50 هزار نفري يك نماينده براي خود در مجلس انتخاب مي‌كند، در كنار آن شهري مثل تهران با 10 ميليون جمعيت نيز 30 نماينده در مجلس خواهد داشت.

وي با بيان اينكه انتخابات مجلس از گستردگي بيشتري نسبت به انتخابات رياست‌جمهوري برخوردار است، گفت: در انتخابات رياست‌جمهوري نهايتاً چهار نفر كانديدا مي‌شوند، بنابراين به راحتي مي‌توان فرد اصلح را از ميان آنها انتخاب كرد.

انتخابات مجلس از گستردگي بيشتري نسبت به ساير انتخابات برخوردار است

اين فعال دانشجويي ادامه داد: انتخابات مجلس از ويژگي‌ها و حساسيت خاص خود برخوردار مي باشد و ممكن است مردم يك شهر نماينده اصلح را از ديد خود انتخاب كنند، اما يك شهر ديگر نماينده كارآمدي را راهي مجلس نكنند.

شيركوند افزود: در اين صورت ممكن است انرژي مجلس كه بايد صرف قانون‌گذاري مجلس شود، صرف تقابل‌ ديدگاه‌هاي اين نمايندگان گردد.

وي به ويژگي‌هاي يك نماينده اصلح از ديد دانشجويان اشاره و خاطرنشان كرد: حداقل ويژگي‌اي كه انتظار است نمايندگان داشته باشند دارا بودن ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي مي باشد كه مهم‌ترين آن تبعيت محض از ولايت‌فقيه است.

مردم فردي را كه نزديكي با شاخصه هايي مانند اعتقاد به ولي فقيه را دارد انتخاب مي كنند

دبير انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران با بيان اينكه اعتقاد به ولي‌فقيه صرفاً با زبان امكان‌پذير نيست، به عملكرد مجلس هشتم اشاره كرد و گفت: اكثريت اعضاي مجلس هشتم پيروان ولايت‌فقيه بودند، اما طرح نظارت مجلس بر امور نمايندگان كه مورد تاكيد رهبري بود يك ساله و نيم در اين مجلس روي زمين ماند.

شيركوند با بيان اينكه مردم به طور كامل و روشن نمي‌توانند اين ويژگي را تشخيص دهند، اضافه كرد: مردم نمي‌توانند به طور مشخص درجه ولايت‌مداري اشخاص را تشخيص دهند، اما مي‌توانند كسي را كه نزديك‌ترين شاخصه را به اين ويژگي دارد، انتخاب كنند.

وي داشتن زمينه مقبوليت در بين مردم را ويژگي دوم يك نماينده اصلح براي حضور در مجلس برشمرد و عنوان كرد: وقتي نماينده‌اي از مقبوليت در بين مردم برخوردار باشد، به طور حتم در ميزان مشاركت مردم در انتخابات تاثيرگذار خواهد بود.

مقبوليت يك نماينده از سوي مردم باعث افزايش مشاركت آنها مي شود

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه مشاركت حداكثري در انتخابات دغدغه اصلي دلسوزان انقلاب و رهبري در همه انتخابات است، گفت: مهم‌ترين مسئله در انتخابات در درجه اول، مشاركت پرشور و در درجه دوم، روي كار آمدن مجلسي انقلابي است.

شيركوند با بيان اينكه مردمي‌ بودن يكي از شاخصه هاي مهم مردم براي انتخاب نمايندگان است، گفت: مردم با انتخاب خود در سال 84 ثابت كردند مردمي بودن مسئله‌ مهمي است و چندان به اشخاصي كه وابستگي به گروه و يا جناح خاصي دارند توجهي نمي‌كنند.

وي تاكيد كرد: مردم، بخصوص در شهرستان‌ها وقتي مي‌بينند كانديدايي با ماشين چند ميليون توماني رفت‌وآمد مي‌كند، به طور قطع با او احساس نزديكي و هم دردي نخواهند داشت.

دبير انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران با بيان اينكه مردم در انتخاب خود به اسلامي بودن فرد بسيار اهميت مي‌دهند، گفت: مردم در انتخاب خود علاوه بر وضعيت خود نماينده، به وضعيت اطرافيان وي نيز اهميت مي‌دهند.

مقبوليت نمايندگان در شهراي بزرگ به دليل شهرت است و شهرستانها ب رمبناي قبيله گرايي است

شيركوند ادامه داد: در شهر تهران مقبوليت بيشتر به شهرت نيز بر مي‌گردد و اين مسئله در شهرستان‌ها بيشتر با نگاه قبيله‌گرايي شكل مي‌گيرد.

وي در ادامه سخنان خود گفت: در هشت سال ابتداي انقلاب به دليل درگيري كشور با جنگ، راي‌دهي به جناح‌هاي سياسي چندان مطرح نبود و در آن زمان قاطبه سه قوه در دست جناح راست كشور بود.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه در سال 76 مردم به دليل تامين نشدن خواسته‌هايشان، جناح چپ را براي رياست جمهوري و ساير دستگاه‌ها انتخاب كردند، گفت: اما در سال 84 مردم به كسي راي دادند كه به هيچ گروه و جناحي وابستگي نداشت.

شيركوند با بيان اينكه ادامه داد: مردم با در انتخابات 84 نقطه عطف انتخاب را رقم زدند و مردم‌سالاري و نقش مردم در جمهوري اسلامي ايران را به منصه ظهور گذاشتند.

مردم در انتخابات 84 مردم‌سالاري ديني را به منصه ظهور گذاشتند

وي با بيان اينكه افرادي كه از فيلتر شوراي نگهبان عبور مي‌كنند از حداقل ويژگي‌هاي يك نماينده اصلح برخوردارند، بيان داشت: پس از اين كه شوراي نگهبان صلاحيت افراد را تشخيص داد، انتخاب اصلح اقبل و مقبول بر عهده مردم است.

دبير انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران با بيان اينكه در حال حاضر برخي از افراد به دليل شهرت خود، چند دوره در مجلس حضور دارند، گفت: با اين نگاه نمي‌توان انتظار داشت گردش نخبگان در كشور وجود داشته باشد.

توجه صرف به شهرت باعث چرخش نخبگان در مجلس نمي شود

شيركوند با تاكيد بر اينكه نبايد گروه‌هاي مختلف براي حضور اشخاص يا ليست‌هاي ديگر در انتخابات تعيين ‌تكليف كنند، گفت: فردي كه از نظر شوراي نگهبان مورد تاييد و صلاحيت قرار گرفته است، توانايي حضور در رقابت انتخاباتي را دارد و در اين جاست كه مردم با نظر خود شخص اصلح‌ را براي انتخابات انتخاب مي كنند.

وي انتخاب شخص اصلح نامقبول و صالح مقبول توسط گروه‌هاي سياسي را مسئله مضحكي خواند و خاطرنشان كرد: برخي از اشخاصي كه امروز در ليست‌ گروه‌هاي سياسي قرار دارند از نظر مردم از درجه صلاحيت خوبي برخوردار نيستند؛ به عنوان مثال آقاي باهنري كه با سكوت خود در فتنه به فتنه‌گران كمك كرد يا آقاي لاريجاني كه يك روز پس از سخنان حضرت آقا، از شك و ترديد مردم سخن گفت به طور قطع نمي‌توانند براي مردم تعيين‌ كننده باشند.

شيركوند عنوان كرد:تشخيص و انتخاب بين صالح مقبول و اصلح نامقبول بر عهده مردم است.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه نوع انتخاب مردم در تهران و شهرستان‌ها متفاوت است، گفت: مردم در شهرستان‌ها چندان به وابستگي يك فرد به گروه يا جناح سياسي اهميت نمي‌دهند و براي آنها مهم، عملكرد وي است، اما در تهران مردم به ليست ارائه شده از جانب گروه‌ها بيشتر اعتماد مي‌كنند.

گروه‌هاي سياسي اشخاص را بر اساس مقبوليت و اصلحيت در ليست قرار دهند

شيركوند با تاكيد بر اينكه گروه‌هاي سياسي مقبوليت و اصلحيت را در كنار هم قرار داده و نام اشخاصي را در ليست خود قرار دهند كه از اين دو ويژگي در كنار هم برخوردار باشند، گفت: تخصص، تعهد و مقبوليت سه ويژگي مهمي از نظر مردم مهم است؛ به طور قطع معرفي اشخاصي كه داراي اين سه ويژگي در كنار هم هستند توسط گروه‌هاي سياسي، با استقبال مردم روبرو مي‌شود.

وي خواستار عملكرد رسانه‌ها، بخصوص رسانه ملي براي مشاركت حداكثري مردم در انتخابات شد و گفت: كانديداها نيز رقابت‌هاي خود را به رسانه‌ها بكشانند و با ايجاد شور زمينه مشاركت بالاي مردم را فراهم كنند.

همچنين گروه‌هاي سياسي بايد از دعواهاي سياسي خنده‌دار بپرهيزند

دبير انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران با بيان اينكه گروه‌ها و اشخاص ارتباط خود را با مردم بيشتر حفظ كنند، خاطرنشان كرد: خواص و افراد شاخص گروه‌ها، در فرصت باقي‌مانده تا انتخابات، ارتباط خود را با مردم بيشتر كرده و تلاش كنند با دلايل اسلامي و منطقي مردم را پاي صندوق بكشانند.

شيركوند با بيان اينكه برخي تلاش مي‌كنند تا مشاركت مردم در انتخابات كم باشد، گفت: گروه‌هاي سياسي بايد تلاش كنند تا با روش‌هاي مختلف، زمينه را براي مشاركت حداكثري مردم فراهم نمايند.

وي تاكيد كرد: همچنين گروه‌هاي سياسي بايد از دعواهاي سياسي خنده‌دار بپرهيزند.

چهارشنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن