واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ارائه 434 مقاله در طول سه روز برگزاري دو كنفرانس اپتيك و فوتونيك
دبير علمي هيجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران گفت: در مجموع 434 مقاله در طول سه روز برگزاري دو كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران ارائه شده است.
به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، حميد لطفي در افتتاحيه هيجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران و چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران در دانشگاه تبريز با اشاره به استقبال محققان از دو كنفرانس اظهار داشت: در مجموع 720 عنوان مقاله به دبيرخانه كنفرانس ارسال شده بود كه از اين تعداد 434 مقاله شامل 103مقاله به صورت سخنراني و 215 مقاله به صورت پوستر در هيجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران و 37 مقاله به صورت سخنراني و 79 مقاله به صورت پوستر در چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران پذيرفته شدهاند.
وي با بيان اينكه از مجموع مقالات رسيده به هيجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران 61 درصد و چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران 62 درصد مورد قبول واقع شدهاند، گفت: اپتيك، فوتونيك، ليزر، اپتيك كوانتومي، اپتوالكترونيك، مواد و ابزارهاي اپتيكي، شبكهها، ادوات مخابرات نوري و كاربردهاي صنعتي، دفاعي، پزشكي و زيستمحيطي آنها و زمينههاي وابسته از جمله محورهاي اصلي اين دو كنفرانس است.
علي رستمي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تبريز نيز تصريح كرد: در سالهاي اخير توجه زيادي در دانشگاههاي كشور به علم اپتيك و فوتونيك شده است.
وي با اشاره به روند برگزاري اين دو كنفرانس در اين دانشگاه گفت: اين دو كنفرانس با هدف حركت در راستاي اعتلاي برنامه تحقيقاتي و صنعتي كشور در زمينه علم و صنعت اپتيك و فوتونيك، آشنايي متخصصان و پژوهشگران دانشگاهي و مراكز پژوهشي و صنعتي كشور با فعاليت يكديگر مبادله اطلاعات و ايجاد ارتباط بين صنعتگران و پژوهشگران، ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و فناوري در زمينههاي گوناگون اپتيك و فوتونيك در كشور و تشكيل ميزگردهاي تخصصي برگزار ميشود.
رستمي با اشاره به برنامههاي اين كنفرانسها گفت: در طول برگزاري اين كنفرانسها شش سخنراني عمومي در زمينههاي فناوري ليتوگرافي نوري براي كاربرد در ساختارهاي ميكرو و نانو، معرفي شبكههاي غيرفعال دسترسي نوري، مديريت نور در سلولهاي خورشيدي رنگدانهاي، مهندسي ساختار لايه در ديودهاي نورگسيل آلي، ابزارهاي مگنتوفوتوني، معرفي روشهاي سنتز نانو ذرات و كاربردهاي فوتونيكي آن نيز ارائه خواهد شد.
وي، برگزاري چهار كارگاه آموزشي با عنوان ليزرهاي فيبري پرتوان، مواد ليزري پيشرفته، مهندسي نانوساختارها با رويكرد بهبود عملكرد ادوات الكترونوري و ادوات اپتوالكترونيك آلي، مفاهيم اساسي و پيشرفتهاي اخير و كاربردها را از ديگر برنامههاي اين كنفرانسها عنوان كرد.
رستمي گفت: اين كارگاه هاي آموزشي با هدف گسترش و تعميق دانش محققان و صنعتگران در زمينههاي علمي و فناوريهاي روزآمد و ارائه روشهاي به كارگيري آنها در صنعت و تحقيقات برگزار ميشوند.
وي در ادامه با اشاره به اهميت علم الكترونيك در جوامع بشري گفت: اهميت اين علم در زندگي جوامع بشري بركسي پوشيده نيست به طوريكه در قرن اخير بهاي زيادي به آن داده شده و در دانشگاههاي كشورمان نيز به ويژه در سالهاي اخير فعاليتهاي گستردهاي در اين زمينه شده كه دستاوردهاي آن در آينده نزديك موجب توسعه و پيشرفت اين علم خواهد شد.
اين دو كنفرانس از سوي دانشگاه تبريز با همكاري انجمن اپتيك و فوتونيك ايران و مشاركت 14 نهادو سازمان مختلف تا 20 بهمن ماه برگزار ميشود./ر
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]