واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: فرمانده نيروي انتظامي: افزايش حقوق سربازان 200 ميليارد تومان هزينه دارد
امروز سربازان با حقوقي كه دريافت ميكنند ميتوانند زندگي خود را اداره كنند/ در ايران هيچ وقت كسي را به زور به سربازي نبرده اند حتي در زمان جنگ/ اگر امروز خطري در كشور به وجود آيد نسل سوم پايه كارتر از نسل اول انقلابند.
ايلنا: «سرباز يا نيروي مفت و مجاني نميخواهيم و افزايش 50 درصدي حقوق سربازان، 200 ميليارد تومان براي ستاد كل نيروهاي مسلح هزينه به همراه دارد.»
به گزارش خبرنگارايلنا، فرمانده نيروي انتظامي امروز(سه شنبه 18 بهمن 90 ) در دومين جشنواره جوان سرباز گفت:« سربازي نقطهاي براي مسئوليت پذيرياست و نگاه ما به سرباز نبايد گاهي براي كمبود نيرو و تامين آن باشد. سرباز را نيروي مفت و مجاني و مجبور نميخواهيم و اميدواريم با آموزشهاي لازم، حرفهاي را كه در آينده وي موثر است به او بياموزيم.»
"اسماعيل احمدي مقدم" افزود:« هيچگاه در نيروي انتظامي به سرباز به عنوان نيروي مجاني نگاه نكردهايم و معتقديم بايد دوران سربازي غني سازي شود. در گذشته خانوادهها خرج سربازان را ميدادند اما اكنون سربازان با حقوقي كه دريافت ميكنند ميتوانند زندگي خود را در اين دوره اداره كنند.»
وي با بيان اينكه در بودجه 91، اثري از افزايش حقوق سربازان وجود ندارد، اظهار داشت:« اميدواريم مجلس و ستاد كل نيروهاي مسلح گام نخست را براي افزايش حقوق سربازان بردارند و تا پايان برنامه پنجم بتوانيم قانون را اجرايي كنيم.»
سرباز پايه اصلي تشكيل نيروهاي مسلح است
وي با اعلام اينكه اگر 50 درصد به حقوق سربازان اضافه شود هزينه 200 ميليارد توماني براي ستاد كل نيروهاي مسلح به همراه دارد، افزود: «پيشنهاد دادهايم اگر سازمانها بپذيرند با كم كردن هزينهها آن را از ساير قسمتها تامين كنيم. سرباز شهروند درجه سه و چهار نيست و پايه اصلي تشكيل نيروهاي مسلح است.»
فرمانده نيروي انتظامي گفت:« در دهه فجر سال 57 ايران با سربلندي از يوغ استكبار خارج شد و امروزه در دهه چهارم انقلاب با صلابت و قدرت به حركت خود ادامه ميدهد. اگر چه امروز تمام قدرتها با محاصره سياسي اقتصادي و تهاجم فرهنگي تلاش ميكنند انقلاب را در جاي خود نگه دارند و استقلال ما را سلب كنند اما همچنان با قدرت به راهمان ادامه ميدهيم.»
احمدي مقدم بيان داشت:« در دو قرن گذشته هر كسي كه به كشور حمله ميكرد گوشهاي از آن را اشغال و به تصرف خود در ميآورد، در جنگ قفقاز اين منطقه جدا شد ضمن اينكه ايرانيها با بستن قرارداد گلستان و تركمانچاي مورد تهديد دشمن قرار گرفتند. حاكمان فاسد آن دوره نه تنها جلوي دشمن ايستادگي نكردند بلكه از مردم خود كه عليه دشمنان خارجي پرچم جنگ بر ميداشتند نيز حمايت نميكردند.»
وي افزود:« در جنگ جهاني اول، ايران مركز رفت و آمد قدرت هاي بزرگ شده بود و در اين رفت و آمدها مردان به قتل رسيده و زنان نيز به اسارت در ميآمدند. در اين زمان دختران را از كشور خارج ميكردند و كسي از سرنوشت آنها آگاه نميشد.»
فرمانده ناجا ادامه داد:« شاهان گذشته براي اينكه به خارج بروند قراردادهاي سنگيني را با شركتها و افراد غربي ميبستند كه براي لغو آن نيز هيچ اقدامي نميتوانستند بكنند. »
احمدي مقدم تصريح كرد:« روحانيت هميشه سردمدار لغو اين قراردادهاي ننگين همانند قرارداد تنباكو بود. ضمن اينكه در مشروطه نيز روحانيت پرچمدار بود اما چون اين امر استمرار نداشت دوباره حاكمان بر سار كار آمدند. البته امام خميني (ره) نهضتي را بنا كردند كه هر كسي به ما حمله ميكرد ما نيز از خودمان دفاع ميكرديم.»
در ايران هيچ وقت كسي را به زور به سربازي نبرده اند حتي در زمان جنگ
فرمانده نيروي انتظامي با اعلام رونمايي از نماد مقاومت سربازان به ياد شهيد سبحاني گفت: «اين افراد قهرمانان كشورند كه بايد از آنها قدرداني شود. در ايران هيچ وقت كسي را به زور به سربازي نبردهاند و متاسفانه به علت ضعف اطلاعات كارگردانها و نويسندگان در برخي از فيلمهايي كه ساخته مي شود پستهاي ايست بازرسي براي شناسايي سربازان فراري نشان داده ميشود كه اين امر صحت ندارد.»
به گفته احمدي مقدم در زمان جنگ نيز اگر سربازي به هر بهانهاي در شب حمله در عمليات حاضر نميشد، مجازات نشد. سربازان دوره جنگ بسيجياني بودند كه مقداري نسبت به ساير بسيجيان مكلفتر بودند.
وي با بيان وضعيت سربازي در عراق همزمان با جنگ تحميلي افزود:« در اين كشور همزمان با جنگ تحميلي هيچ سربازي ترخيص نشد و سربازان اين كشور را افراد 18 تا 50 ساله تشكيل ميدادند. در هر عمليات جوخه مرگ در پشت سر سربازان عراقي مستقر ميشد و اگر اين سربازان به سمت جلو پيشروي ميكردند در معرض تير ما قرار داشتند و اگر قصد عقب نشيني داشتند تحويل جوخههاي مرگ ميشدند اين در حالي است كه در هشت سال دفاع مقدس يك سرباز نيز مجازات نشد.»
احمدي مقدم سربازان را پايه اصلي دفاع در جنگ تحميلي دانست و تاكيد كرد: « 60 هزار سرباز در دوران جنگ تحميلي به شهادت رسيدند كه اين افراد خودشان به صورت داوطلب در جبههها ماندند. اين افراد داراي روحيه جانبازي و فداكاري بودند كه بايد اين روحيه حفظ شود.»
فرمانده نيروي انتظامي با بيان وجود دشمنان قسم خورده عليه انقلاب اسلامي اظهار داشت :« امروز نيز دشمنان قسم خوردهاي داريم كه بايد در برابر آنها آماده باشيم البته جهاد امروز تنها در عرصه دفاع نيست و ما شاهد جهاد علمي، اقتصادي و سياسي هستيم. در زمان جنگ سربازان در مناطقي كه امكان حضور معلم وجود نداشت روزها به تدريس مشغول بودند و شبها نيز در برجكها نگهباني ميدادند و سرباز معلم در زمان جنگ اين گونه شكل گرفت.»
به گفته وي امروزه دهها پروژه علمي توسط نخبگان سرباز رقم خورده است و اين افراد سفيران علم و خدمتند. «اگر در هر مركزي بيوتكنولوژي، نانو، صنايع دفاعي و هستهاي حاضر شويد مي بينيم كه جوانان 25 تا 35 ساله با انرژي مضاعف در اين مراكز مشغول فعاليت و خدمتند.»
اگر امروز خطري در كشور به وجود بيايد نسل سوم پايه كارتر از نسل اول انقلابند
احمدي مقدم با بيان اينكه نسل سوم انقلاب بسيار شجاع و در دفاع از كشور مصمم است، افزود:« اگر امروز خطري در كشور به وجود بيايد نسل سوم پايه كارتر و شجاعتر از نسل اول انقلاب است البته با انواع تهاجم فرهنگي ممكن است ريزشهايي وجود داشته باشد، متاسفانه فيلمهايي هم ساخته ميشود كه فضاي ياس در كشور را نشان داده و خارج رفتن را يك آرزو براي افراد ترسيم ميكند و گويي كشور ويرانهاي بيش نيست.»
به گزارش خبرنگار ايلنا، در اين مراسم به 33 سرباز برگزيده مبلغ دو ميليون تومان اهدا شد ضمن اينكه فرمانده نيروي انتظامي به همه سربازان حاضر در اين مراسم به مناسبت دهه فجر و ولادت پيامبر اكرم (ص) 50 هزار تومان اهدا كرد.
پايان پيام
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]