واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: اولين همايش ترنم احساس در طليعه بهار برگزار شد
همايش ترنم احساس با هدف ايجاد حس توانمندي در بين دانشجويان سختكوش و ترغيب خيرين براي سرمايه گذاري در مناطق محروم برگزار شد.
به گزارش سرويس دانشگاه برنا، به نقل از روابط عمومي اداره اوقاف و امور خيريه استان تهران، "سيد معبود ستوده "دبير همايش ترنم احساس در طليعه بهار كه همزمان با چهارمين گردهمايي دانشجويان چهارمحال و بختياري مقيم تهران برگزار شد، هدف از برگزاري اين همايش را ايجاد حس توانمندي و باور، انگيزش در بين دانشجويان سختكوش، استفاده از ظرفيت دانشجويان براي شناسائي مناطق محروم و انجام فعاليتهاي آموزشي و فرهنگي براي محروميت زدائي،ارائه طرحهاي خلاقانه و شيوههاي نوين علمي توسط دانشگاهيان وانعكاس نيازها و مشكلات موجود در استان و پيشنهاد راهكاردر جهت حل ريشهاي محروميت عنوان كرد.
وي افزود: شناسائي و ترغيب خيرين براي سرمايه گذاري در مناطق محروم، ترويج فرهنگ فعاليتهاي خيرخواهانه، ايجاد ارتباط منسجم بين نهادها، توسعه مشاركتهاي متخصصين در امور اقتصادي و زيربنائي ديگر اهداف اين همايش دانست.
ستوده با اشاره به نقش نخبگان در جامعه گفت : نخبگان و فرهيختگان هر جامعه سمبولي زنده از طرز تفكر و وجود علم و عمل در اجتماع هستند كه نسبت به گروههاي مختلف و يا حتي كل جامعه بايد داراي قدرت بيشتر و جاذبه باشند و به نحوي نفش خود را در جامعه بازي كنند كه زندگي آنان به عنوان الگو به خصوص در نسل جوان مورد توجه قرار گرفته و حتي زندگي آنان مورد تقليد قرار گيرد .
وي ادامه داد :يكي از ايده ها و آرمانهاي تقريبا مشترك و فراگير در بين همه نخبگان و فرهيختگان در كشور ما ،مقوله محروميت زدايي و ارتقاء شاخص هاي مربوط به كيفيت زندگي مردم در نقاط مختلف، بويژه در بخش هاي كمتر برخوردار است و ضروري است كه به سمت و سوي تحقيقات دانشگاهي به عنوان ركن اساسي و علمي مركز توليد علم برويم تا علاوه بر كمك در بخشهاي اجرايي در زمينه ارائه طرحها و ايده هاي نو در پيشبرد و رسيدن به جامعه بدون فقير يكديگر را كمك كنيم.
ستوده اضافه كرد :محروميت زدايي در درجه اول وظيفه مردم است، چه در قالب خيريه و NGOها و چه به صورت فردي. نهادها و سازمانهاي دولتي نيز مسئول همواركردن، زمينه سازي براي حضور مردم، حمايت از NGOهاي سازمان يافته، تقويت مشاركت مردم در بخش محروميت زدايي و حمايت از اقشار آسيب پذير هستند ودر واقع فلسفه وجودي نهادهاي غير دولتي همچون تشكلهاي خيريه ،ايجاد حلقه اتصال بين توانمندان و نيازمندان جامعه است بنابراين تشكيل خيريه هاي دانشجويي به شكل تشكيلاتي ،قانونمند،آيين نامه دار و منسجم موجب خرسندي است.
وي اظهار داشت : هنر ما اين است كه همه با هم جمع شويم و با مساعي يكديگر براي انجام امور خير قدم برداريم. و هر فردي با هر حرفه و تخصصي،بصورت خود جوش و احساس وظيفه وجداني، خود را ملزم بداند تا بواسطه توانايي هاي مادي و معنوي و علم و تخصصي كه خداوند به او عنايت فرموده،خدماتي را به جامعه محرومين ارائه دهد.
عضو شوراي راهبردي كانون دانش آموختگان استان چهارمحال و بختياري تاكيد كرد: بايد تلاش كنيم تا جايي كه ممكن است محروميت را در حوزه دانشگاه كم و پس از آن به جامعه تسري دهيم و بتوان بنياني بگذاريم در حوزه اجتماعي و اقتصادي و فرهنگي،از دانشگاه به خود دانشگاه و از دانشگاه به جامعه.
ستوده با اعلام آماري از رتبه استان در كنكورسال 87 تصريح كرد : استان چهارمحال و بختياري در كنكور سال گذشته با قبولي 34 درصدي رتبه 17 كشور را در كل رشته ها و رتبه 4 چهارم گروه هنر، رتبه 12 گروه علوم رياضي و فني، رتيه 11 علوم انساني و رتبه 13 علوم تجربي را كسب كرد.همچنين وجود 147 رتبه زير 1000 كه مناطق محروم استان 21 درصد از اين تعداد را به خود اختصاص دادند و 17 رتبه دو رقمي و وجود 772 نفر استعداد درخشان در بين دانش آموزان ،حاكي از استعداد هوش و استعداد سرشار جوانان اين استان است.
وي افزود : با وجود چنين استعدادهايي در استان چهارمحال و بختياري همه ساله شاهد باز ماندن تعداد زيادي از جوانان مستعد از ادامه تحصيل به دليل فقر اقتصادي و فرهنگي هستيم.
دبير همايش "ترنم احساس در طليعه بهار" در پايان اظهار اميدواري كرد :اين همايش بتواند به عنوان الگوي مناسب براي دانشجويان ساير استانهاي كمتر برخوردار ماندگار شود،تا با مشاركت نخبگان و دانشجويان بومي اين استانها درطرح هاي محروميت زدايي، علاوه بر فقر زدايي و اشتغال زايي، بستري براي شكل گيري هرچه بيشتر راهكارها و برنامه هاي كارآفريني ايجاد شود، كه بتوان جمعيت كثيري را از پيامدهاي آسيب زاي فقر دور نمود.
در ادامه اين همايش محمد حسن ترابي نماينده هيئت مؤسس كانون دانش آموختگان اظهار داشت : در تشكيل كانون دانش آموختگان علاقه و اختيار دانشجويان چهارمحال بختياري و تشكل هاي دانشجويي مطرح است.
وي ادامه داد: كانون دانش آموختگان با ايجاد اعتماد در دانشجويان و آماده كردن مشاغل براي دانشجويان زمينه را براي ابراز علاقه آنها به كانون فراهم مي كند.
ترابي عنوان كرد: اين كانون در تلاش است با همكاري مسئولان صندوق قرضالحسنهاي را راهاندازي كند و از مسئولان خواستاريم ما را ياري كنند.
نادر رياحي، معاون اداري و مالي و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خيريه كشور نيز در اين همايش در توصيه به جوانان گفت كانون دانش آموختگان و جمعيت هم استاني هاي مقيم مركز را ياري كنند .
وي خاطر نشان كرد: اين همايشها با 3 هدف تجليل از الگوهاي جهاد ، تجليل از دانشجويان سختكوش و تقدير از خيريني كه در تلاش محروميت زدايي هستند شكل گرفته است و اميدواريم زمينه توسعه براي اين اهداف محيا شود.
در پايان اين همايش از 16 نفراز" نخبگان سختكوش" استان در مقطع دكترا ،كارشناسي ارشد و كارشناسي تجليل شدند.همچنين 10 نفر از فعالان اردوهاي جهادي دانشجويي كه به اين استان سفر كرده بودند لوح يادبود دريافت كردند.و 20 نفر از فعالان خيريه هاي دانشجويي و خيريني كه در محروميت زدايي اين استان نقش داشتند تجليل شدند.
چهارمين گرد همائي دانشجويان چهارمحال بختياري مقيم تهران با عنوان همايش ترنم احساس در طليعه بهار چهاردهم اسفندماه در سالن اجتماعات در دانشكده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائي به همت اداره اوقاف و امور خيريه استان تهران، شهرداري تهران، سازمان بهزيستي و كميته امداد امام خميني (ره) چهارمحال بختياري و موسسه خيريه امدادگران عاشورا برگزار شد .
جمعه|ا|16|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]