واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار كوتاه قم/واگذاري 285 قطعه زمين در شهرك صنوف/ ساماندهي فعاليتهاي نمايشگاهي
واگذاري 285 قطعه زمين در شهرك صنوف/ ساماندهي فعاليتهاي نمايشگاهي
قم - خبرگزاري مهر: واگذاري 285 قطعه زمين در شهرك صنوف قم، ساماندهي نحوه برگزاري و چگونگي برپايي نمايشگاه هاي مختلف استان، عدم تمركز برنامه هاي گراميداشت دهه فجر تنها در شهر قم و ... از جمله عناوين اخبار كوتاه استان قم است.
به گزارش خبرگزاري مهر، با حضور شهردار كلانشهر قم، رئيس صنف آهن فروشان، مديران شهرداري قم، مهندس بختياري عضو شوراي اسلامي شهر و اعضاء صنف آهن فروشان قم، مراسم قرعه كشي واگذاري قطعات صنف آهن فروش برگزار شد.
در اين مراسم شهردار قم با اشاره به ضرورت احداث و راه اندازي شهرك صنوف در قم گفت: ايجاد اشتغال، تمركز زدائي و رفع مشكلات صنوف از اهداف اساسي شهرداري قم در راه اندازي و توسعه شهرك صنوف در قم است.
محمد دلبري افزود: اجراي واگذاري اين طرح مدت 12 سال است به دليل برخي از مشكلات، راكد مانده بود كه به حمدالله شهرداري قم نسبت به پيگيري و واگذاري اين امر اهتمام جدي داشته است و امروز اولين قطعات اين شهرك به صنف آهن فروشان اختصاص خواهد يافت.
ساماندهي مشاغل و صنوف از وظايف مديريت واحد شهري
وي يكي از وظايف مديريت واحد شهري را ساماندهي مشاغل و صنوف اعلام و تصريح كرد: شهرداري قم با همكاري و مساعدت دستگاه هاي مربوطه و ذي ربط نسبت به ساماندهي و راه اندازي اين شهرك اقدام كرده است.
دلبري به مزاياي احداث شهرك صنوف در قم اشاره كرد و افزود: كاهش آلودگي صوتي در شهر، كاهش بار ترافيكي و جلوگيري از ورود، حمل و نقل آسان و عدم ورود و خروج كاميون در سطح شهر از جمله مزاياي بهره مندي از شهرك صنوف است و شهروندان نيز دسترسي آسانتري جهت مايحتاج و نيازهاي خود دارند.
وي ايجاد رقابت بين فروشندگان و آسايش شهروندان را از ديگر محاسن راه اندازي اين شهرك عنوان نكرد و يادآور شد: مديريت شهرك صنوف موظف به ايجاد تسهيلات و امكانات رفاهي در اين شهرك است و ارزش افزوده اين شهرك بايد توسعه يابد.
شهردار افزود: مرحله نخست راه اندازي اين شهرك، واگذاري زمين ها به صنف آهن فروشان است و در مراحل بعدي كليه مشاغل به اين شهرك هدايت خواهند شد.
بر پايه اين گزارش، در پايان اين مراسم، قرعه كشي واگذاري 285 قطعه زمين بين صنوف آهن فروش برگزار شد.
ساماندهي نحوه برگزاري و چگونگي برپايي نمايشگاه هاي مختلف استان
در نخستين جلسه كميته استاني نمايشگاه ها، مناسبت ها و رويدادهاي مهم استان، راهكار هاي ارتقا فعاليت هاي نمايشگاهي بحث و بررسي شد.
در اين جلسه كه با حضور مديران روابط عمومي هاي دستگاه هاي عضو اين كميته در دانشگاه علوم پزشكي قم برگزار شد، مديركل روابط عمومي استانداري قم با اشاره به اهميت اطلاع رساني و تبليغات با استفاده از ظرفيت هاي موجود و ابزار هاي نوين گفت: استان قم با توجه به ظرفيت هاي فرهنگي، مذهبي و سياسي همواره مورد توجه رسانه هاي داخلي و بين المللي است كه بايد متناسب با نوع فعاليت ها اقدامات اطلاع رساني در زمينه هاي مختلف تبليغاتي و نمايشگاهي ساماندهي شود.
حامد حجتي با بيان اينكه برنامه ريزي و ارائه طرح و برنامه در جهت برگزاري هر چه بهتر نمايشگاه ها و گزارش عملكرد نهادهايي اجرايي از جمله وظايف كميته استاني نمايشگاه ها، مناسبت ها و رويدادهاي مهم استان است، افزود: بايد ديدگاه ها و نظرات پس از بررسي كارشناسي در اين كميته تا پايان سال جاري به صورت دستورالعمل تدوين و جهت اجرا به دستگاه هاي مختلف ابلاغ شود تا برگزاري نمايشگاه ها در سطح استان به صورت هدفمند و منظم و در راستاي جلب رضايت شهروندان برگزار شود.
تاكيد بر لزوم ساماندهي نحوه برگزاري نمايشگاه هاي مناسبتي
مسئول كميته استاني نمايشگاه ها، مناسبت ها و رويدادهاي مهم استان در اين جلسه با تاكيد بر لزوم ساماندهي نحوه برگزاري نمايشگاه هايي كه در مناسبت هاي مختلف سال برگزار مي شود، اظهار داشت: اين كميته تلاش مي كند با به كارگيري همه تجربيات در زمينه تبليغات و برپايي، نمايشگاه هاي استان را ساماندهي كند.
احمد نامداري اضافه كرد: ارائه دستورالعمل نحوه برگزاري نمايشگاه و غرفه داري به نهادهاي اجرايي، تدوين بانك اطلاعاتي از شركت هاي موفق در امر نمايشگاه ها، تهيه پورتال جامع نمايشگاهي و برگزاري كارگاه هاي آموزشي با هدف برگزاري هر چه بهتر نمايشگاه ها از جمله اهداف اين كميته است.
بر پايه اين گزارش، در اين جلسه مديران روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي، شركت مخابرات، آب و فاضلاب، صدا و سيما، هلال احمر، شهرداري و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي به بيان ديدگاه ها و نظرات خود پيرامون نحوه برگزاري نمايشگاه هاي استان پرداختند.
برنامههاي گراميداشت دهه فجر تنها در شهر قم متمركز نباشد
رئيس شوراي اسلامي شهرستان قم گفت: برنامه هاي گراميداشت دهه فجر و پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي نبايد فقط در شهرستان قم متمركز باشد.
علي قاسمي ورجاني اظهار داشت: طي چند سال گذشته در استان قم شاهد بوده ايم كه اكثر برنامه هاي فرهنگي گراميداشت دهه مبارك فجر در شهرستان قم متمركز بوده و توجه چنداني به شهرهاي كوچك و روستاهاي استان نشده است.
وي افزود: اكثر برنامه هايي كه در روستاهاي استان قم در ايام گراميداشت دهه مبارك فجر اجرا مي شود، توسط شوراهاي اسلامي و دهياري ها صورت مي گيرد و در بيشتر مواقع به دليل كمبود امكانات اين برنامه ها آنچنان كه بايد و شايد نمي توانند حق مطلب را ادا كنند.
مسئولان در برنامههاي دهه فجر روستاها و شهرهاي كوچك استان شركت كنند
نماينده قم در شوراي عالي استان ها اظهار داشت: مسئولان مربوطه بايستي در برنامه ريزي هاي خود توجه بيشتري به روستاها و شهرهاي كوچك استان داشته باشند، زيرا افرادي كه در اين مناطق زندگي مي كنند قالبا از اقشار زحمتكش جامعه بوده و در به ثمر رسيدن پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي نيز سهم بسزايي داشته اند.
قاسمي با اشاره به اينكه مسئولان استان نيز نسبت به حضور در برنامه هايي كه در روستاها و شهرهاي كوچك استان قم برگزار مي شود، اقبال چنداني نشان نمي دهند، گفت: مسئولان استان بايستي با حضور در اين برنامه ها باعث دلگرمي دست اندركاران برگزاري ايم مراسم ها باشند.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]