واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
تقويم آموزشي آموزشكده سما واحد
دزفول اعلام شد
گروه آزمون وسنجش : تقويم آموزشي ترم بهمن 87 براي اطلاع دانشجويان اين آموزشكده اعلام شد.
تقويم آموزشي ترم بهمن 87 براي اطلاع دانشجويان اين آموزشكده اعلام شد.
به گزارش " ايسكانيوز" بر اساس اعلام آموزش اين آموزشكده ب تقويم آموزشي ترم بهمن 87 به شرح زير اعلام ميشود::
انتخاب واحد
ورودي 84وماقبل جمعه87/11/18 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
ورودي 85 شنبه87/11/19 و يكشنبه87/11/20 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
ورودي 86 دوشنبه87/11/21 و سه شنبه87/11/22 (خواهران-برادران) نمامي رشته ها
ورودي 87 چهارشنبه87/11/23 و پنج شنبه87/11/24 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
حذف و اضافه
ورودي 84وماقبل سه شنبه87/11/29 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
ورودي85 چهارشنبه87/11/30 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
ورودي86 پنج شنبه 87/12/1 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
ورودي87 جمعه 87/12/2 (خواهران-برادران) تمامي رشته ها
شروع كلاسها شنبه 87/11/26 -در صورت عدم حضور در كلاسها غيبت منظور مي گردد.
آغازفعاليت رسمي شعبه بين الملل دانشگاه تربيت مدرس درسوريه
گروه آزمون وسنجش : در ديدارهيات دانشگاهي و آموزش عالي سوريه با وزير علوم، تحقيقات و فناوري، بر گسترش روابط و همكاري هاي علمي مشترك دو كشور ايران و سوريه تاكيد شد.
به گزارش ايسنا، اين هيات به سرپرستي دكتر نجيب عبدالواحد، معاون پژوهش و امور دانشگاه وزارت آموزش عالي سوريه در ديدار با دكتر محمد مهدي زاهدي وزير علوم به بررسي عملكرد كميته مشترك همكاري هاي علمي دو كشور در شش ماه گذشته پرداختند.
دكتر زاهدي در اين نشست مراتب علاقمندي جمهوري اسلامي ايران را براي همكاري با كشور سوريه اعلام كرد و گفت: سقف همكاريهاي علمي دو كشور بسيار گسترده است و در آينده مسائلي مطرح خواهد شد كه از لحاظ فناوري، مباحثي استراتژيك به شمار مي آيد.
وي همكاري هاي علمي مراكز دانشگاهي ايران و سوريه در زمينه هاي زلزله شناسي و ليزر را چشمگير دانست و در رابطه با انجام پروژه هاي مشترك علمي در فناوري هاي نانو با دانشگاه ها و پژوهشگاه هاي سوريه اعلام آمادگي كرد.
وي ابراز اميدواري كرد با سفر وزير آموزش عالي سوريه به تهران، راه اندازي دانشگاه فارابي در سوريه نهايي شود.
نجيب عبدالواحد معاون پژوهش و امور دانشگاه وزارت آموزش عالي سوريه نيز دراين ديدار، عملكرد كميته همكاري هاي علمي مشترك ايران و سوريه در ماه هاي اخير را مثبت و روبه جلو ارزيابي كرد و گفت: در جريان بازديدهاي خود از پژوهشگاه بين المللي زلزله شناسي و مهندسي زلزله ايران و بيوتكنولوژي و پژوهشكده ليزر شهيد بهشتي به اين نتيجه رسيديم كه موافقت نامه هايي كه شش ماه پيش به امضا رسانده ايم را مورد بازنگري قرار دهيم و ضمائمي به آن اضافه كنيم.
وي افزود: برخي از موافقت هاي قبلي صورت گرفته نيازمند ادغام يا اصلاح هستند كه در چارچوب كميته مشترك بررسي خواهند شد و اميدواريم در آخرين روز سفر به ايران، اين موارد را نهايي كرده و به امضا برسانيم.
وي خاطرنشان كرد: دراين سفر، محورهاي همكاري جديدي ميان دو كشور گشوده شد و به اعتقاد ما مراكز دانشگاهي و علمي ايران و سوريه مي توانند در رشته هايي همچون نانوتكنولوژي، كشاورزي، دامپزشكي، علوم ليزر و زلزله و بهداشت زمينه هاي همكاري وسيع تري را تعريف و دنبال كنند.
همچنين دكتر قرباني قائم مقام وزير علوم در امور بين الملل با بيان اينكه دانشگاه تحصيلات تكميلي "فارابي" به عنوان شعبه اي از دانشگاه تربيت مدرس به زودي در كشور سوريه راه اندازي مي شود، گفت: تاسيس شعبه اي از دانشگاه تربيت مدرس در سوريه از مدتها قبل در كشور مطرح بود اما در دولت نهم اين مساله با جديت دنبال شد و مجددا در دستور كار قرار گرفت.
دكتر قرباني افزود: در پي چندين نشست مشترك مقامات دو كشور در تهران و دمشق، مسوولان سوري موافقت خود را براي تاسيس دانشگاه فارابي اعلام كردند و پس از تصويب آن در هيات دولت سوريه، موافقت نامه مذكور نيز به امضا رسيد.
به گفته وي در حال حاضر زمين مورد نياز براي راه اندازي اين دانشگاه در سوريه اختصاص يافته و مذاكرات اوليه در خصوص چگونگي اداره و فعاليت اين مركز دانشگاهي انجام شده است.
رييس مركز همكاري هاي علمي بين المللي وزارت علوم اظهار داشت: اولين جلسه هيات امناي اين دانشگاه به رياست وزير علوم ايران و غياث بركات، وزير آموزش عالي سوريه طي دو سه هفته آينده در ايران برگزار خواهد شد.
دكتر قرباني يادآور شد: پذيرش دانشجو در اين مركز دانشگاهي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري و در رشته هاي جديد همچون فناوري اطلاعات، زيست فناوري، نانوتكنولوژي و برخي رشته هاي ميان رشته اي صورت خواهد گرفت.
قائم مقام وزير علوم در امور بين الملل در خاتمه تاكيد كرد: سعي خواهيم كرد پذيرش دانشجوي دكتري در برخي رشته هاي جديد ميان رشته اي در علوم انساني را نيز در برنامه دانشگاه فارابي قرار دهيم.
ملاباشي خبر داد:
ايجاد درس 2 واحدي مهارتهاي زندگي و 8 نيم واحد تربيت بدني در دانشگاهها
گروه آزمون وسنجش : معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تامين نشاط و بهبود زندگي دانشجويان را جز» سياستهاي معاونت دانشجويي وزارت علوم دانست و گفت: در اين راستا ايجاد درس 2 واحدي مهارتهاي زندگي و 8 نيم واحد تربيت بدني در شوراي برنامه ريزي در حال بررسي است.
به گزارش مهر، محمود ملاباشي با اشاره به برخي فعاليتها و برنامه هاي جديدي كه توسط معاونت دانشجويي وزارت علوم انجام شده است گفت: تقويت ساختار تشكيلاتي براي دفاتر مشاوره و تربيت بدني و ايجاد كميسيون موارد خاص استاني از مصوبات اخير معاونت دانشجويي وزارت علوم است كه دانشگاهها بايد نسبت به اجرايي شدن اين موارد اقدام كنند.
معاون دانشجويي وزارت علوم با بيان اينكه از اين پس صدور مدرك نيز توسط دانشگاهها انجام مي شود، گفت: صدور مدرك براي برخي دانشگاهها به عهده وزارت علوم بود كه با تفويض اختيار به دانشگاههاي منتخب هر استان، اين كار به دانشگاههاي منتخب واگذار شد.
وي بر تماس دانشجو با مسئولين دانشگاه تاكيد كرد و اظهار داشت: بايد برنامه ريزي كرد و تماس دانشجو با مسئولين دانشگاه را بيشتر كرد تا قبل از اينكه مشكل و ناراحتي به وجود آيد و دانشجويان آن را در نشستهاي خود مطرح كنند، با مسئولين دانشگاه در ميان بگذارند.
معاون آموزشي واحد مهاباد خبرداد :
مواد امتحاني رشته مهندسي كشاورزي - اكولوژيك در مقطع كارشناسي ارشد واحد مهاباد اصلاح شد
گروه آزمون وسنجش : مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي موارد اصلاحي و تكميلي ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1388 آن دانشگاه را اعلام كرد.
به گزارش "ايسكانيوز"، دكتر ابراهيمي معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد مهاباد گفت: داوطلبان مي توانند با مراجعه به وب سايت مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس a.wwwznet.moon در بخش مشاهده جزئيات اصلاحات و موارد تكميلي ثبت نام آزمون كارشناسي ارشدناپيوسته سال 1388 دانشگاه آزاد اسلامي به فهرست مندرجات دفترچه راهنماي آزمون ورودي دوره كارشناسي ارشد به همراه راهنماي پذيرش فارغ التحصيلان ممتاز مقطع كارشناسي دسترسي پيدا كنند.از 7 مورد اصلاحي آزمون مورد هفتم مربوط به دانشگاه آزاد اسلامي واحد مهاباد است كه عينا به شرح زير آمده است ." 7- مواد امتحاني و ضرايب آنها براي رشته مهندسي كشاورزي - اكولوژيك (اگرواكولوژي) با كد رشته 50229 به صورت زير اصلاح خواهد شد : 1- زبان تخصصي انگليسي (2)، 2- اكولوژي(3)، 3 -فيزيولوژي گياهان زراعي(3)، 4- اصول مبارزه با آفات، بيماري هاي گياهي و علف هاي هرز(2)، 5- خاكشناسي عمومي(2)، 6- طرح آزمايشات كشاورزي(2)، 7- اصول زراعت(3)".
اطلاعيه فوق در وب سايت روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد مهاباد نيز قابل دسترسي است.واحد مهاباد داراي 8 رشته كارشناسي ارشد فيزيك اتمي - مولكولي, زراعت, عمران آب, عمران سازه, زبان و ادبيات فارسي, زبان و ادبيات عرب, مديريت دولتي و اگرواكولوژي است كه رشته اخير (كشاورزي اكولوژيك) براي اولين بار در دانشگاه آزاد اسلامي به تصويب رسيده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران خبر داد:
پذيرش نخستين دانشجويان دكتراي انفورماتيك پزشكي در مهر سال آينده
گروه آزمون وسنجش : رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به همكاري دانشگاه شريف و يكي از دانشگاه هاي معتبر كشور مالزي براي راه اندازي رشته دكتراي انفورماتيك در كشور گفت: 6 دانشجوي انفورماتيك پزشكي در مهر سال آينده در اين رشته پذيرش خواهند شد.
به گزارش "توانا"، محمدباقر لاريجاني در دومين همايش كشوري كاربرد يادگيري الكترونيكي در علوم پزشكي كه در تالار بيمارستان امام خميني (ره) برگزار شد، ضمن اشاره به اهميت يادگيري الكترونيك در آموزش هاي پزشكي اظهار داشت: آموزش هاي توانمندسازي اساتيد و حين خدمت با مصوبات هيئت امناي دانشگاه در حال گسترش است و دانشگاه نگاه ويژه اي به استفاده از يادگيري الكترونيكي در بحث آموزش هاي مداوم دارد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر توسعه دانشگاه در زمينه فناوري اطلاعات تصريح كرد: دانشگاه، مسير مراكز رشد و بعد پارك فناوري و به دنبال آن شهر دانش را از عرصه تئوري به عرصه عملي تبديل كرده است و در حال حاضر دو مركز رشد فعال در رشته هاي بيوتكنولوژي و تجهيزات پزشكي توانسته اند برخي داروها را به توليد انبوه برسانند.
لاريجاني در پايان خاطر نشان كرد: در زمينه گسترش شهر دانش از حدود دو سال پيش تيمي فعال شده است كه بنا داريم دو مركز شهر دانش در تهران و جزيره كيش ايجاد كنيم كه اقدامات تئوري و چارچوب هاي قانوني آن انجام شده است.
در ادامه اين مراسم ريتا مجتهدزاده، دبير علمي همايش ضمن اشاره به ارسال 218 مقاله به دبيرخانه اين همايش اظهار داشت: از بين اين مقالات 43 مقاله از سوي رشته هاي غيرعلوم پزشكي و دانشكده فني، 19 مقاله در بخش سخنراني و 39 مقاله در بخش پوستر پذيرفته شده است.
دومين همايش كشوري كاربرد يادگيري الكترونيكي در علوم پزشكي در روزهاي نهم و دهم بهمن در 8 محور و با همت دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار مي شود.
شوراي امور نخبگان طلاب حوزه هاي
علميه تاسيس مي شود
گروه آزمون وسنجش : شوراي امور نخبگان طلاب حوزه هاي علميه با هدف تدوين سياستگذاري امور نخبگان طلاب تاسيس مي شود.
مدير اداره امور پژوهشي طلاب حوزه علميه قم در گفتگو با مهر با اعلام اين خبر گفت : آيين نامه اين شورا در شوراي معاونين مركز مديريت حوزه علميه قم تصويب و براي تاييد نهايي به شوراي عالي حوزه ارسال شده است كه پيش بيني مي شود به زودي در دستور كار اين شورا قرار گيرد.
حجت الاسلام زارعي افزود: براساس اين آيين نامه، سياستگذاري طلاب نخبه در حوزه هاي علميه خواهران و برادران همچنين طلاب غير ايراني بر عهده اين شورا خواهد بود دبيرخانه اين شورا در معاونت پژوهشي حوزه مستقر خواهد شد و طلاب نخبه حوزه در شاخه هاي علمي، آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و مديريتي شناسايي و اعتبار بخشي خواهند شد.
وي افزود: از ديگر وظايف اين شورا، حمايت از نخبگان حوزوي و تعامل با نهادهاي درون حوزوي و برون حوزوي مانند بنياد ملي نخبگان خواهد بود.
چهارشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]