واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس دانشگاه علوم پزشكي اروميه: امروزه بيماريهاي خلقي بانوان به علت مسايل اجتماعي افزايش يافته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اروميه
سرويس: استانها
رييس دانشگاه علوم پزشكي اروميه خطرات تهديد روحي و رواني زنان در جامعه را نه تنها به ضرر خانواده بلكه به ضرر جامعه نيز دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر "كورش ساكي" عصر روز گذشته در همايش "زن و حفظ ارزشهاي انقلاب و امام خميني(ره)" در سالن ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي اروميه با بيان اينكه جامعه سنتي زن را وسيلهاي براي رسيدن به اميال خود ميداند گفت: در چنين جامعهاي زن هرگز اجازه پيشرفت نداشته و اين امر منجر به بروز بسياري از بيماريهاي روحي و رواني ميشود.
وي به تشكيل 48 درصدي افراد جامعه از زنان اشاره كرده و افزود: اين آمار حاكي از افزايش مسووليت جامعه در راستاي حفظ سلامت بانوان ميشود.
اين مسوول همچنين در ادامه به وجود ارتباط مستقيم بين زنان و جامعه در بحث سلامت اشاره كرد و افزود: براي ايجاد سلامت در جامعه بايد از توان بسيار بالاي زنان استفاده كرد و تاثير آن را ميتوان در تربيت فرزندان سالم و انديشمند مشاهده كرد.
وي تبديل خانواده منظم به خانواده خوابگاهي را ايجاد بسياري از بي نظميها در خانواده عنوان كرد و افزود: اين امر ناشي از ورود بسياري از اختلافات روحي و رواني به درون خانواده هاست.
وي گفت: امروزه بيماريهاي خلقي بانوان به علت مسايل اجتماعي عديده چند برابر شده است.
ساكي همچنين انواع سرطانها، اضطرابها و بيماري آلزايمر را از جمله عوامل تهديد كننده سلامت زنان در جامعه امروزي عنوان كرد.
وي به ميزان زياد افسردگي در بين زنان اشاره كرد و گفت: بانوان مركز عواطف بوده كه از اين جهت بيشتر در معرض بيماريهاي خلقي قرار ميگيرند از اين رو به خودكشي فكر و درصد كمي دست به خودكشي ميزنند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي اروميه در ادامه با اشاره به حضور 60 درصدي دختران در دانشگاهها گفت: اين امر در آينده به دليل نبود اشتغال و كسب موفقيت در اجتماع منجر به ايجاد بسياري از بيماريهاي خلقي مي شود.
وي با تبريك ايامالله دهه فجر انقلاب اسلامي، با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص جايگاه زنان در پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران، خاطرنشان كرد: تعبير كلمات فوقالعاده و ممتاز در تعريف رهبري از جايگاه بانوان خود گوياي اين مطلب است كه نقش و رسالت زنان و بانوان در انقلاب اسلامي ايران متأثر از انديشهها و باورهاي ديني و قرآني است.
دهقان، با بيان اينكه انتقال صريح ارزشها و آرمانهاي انقلاب اسلامي ايران به نسلهاي بعدي وظيفه بانوان جامعه است، تصريح كرد: بايد نقش بانوان ايثارگر كه همدوش و همپاي برادران، همسران و فرزندان خود در راه تحقق دستاوردهاي انقلاب اسلامي تلاش و مجاهدت كردند براي دختران امروز تبيين شود و در اين رابطه بايد تلاشگرانه و جهادگونه وارد عرصه شد.
اين مسوول در ادامه به تأثيرگذاري بانوان آذربايجانغربي در روند تسريع حركتهاي انقلابي اشاره و خاطرنشان كرد: نقش بانوان اين استان كمتر از نقش بانوان ديگر استانها در پيروزي انقلاب نيست، چه بسا كه بانوان حماسهساز آذربايجانغربي در اوج گمنامي تلاشها و زحمتهاي فراواني براي به ثمر رساندن اين انقلاب كشيدهاند.
وي در ادامه از تدوين كتاب «زنان ايثارگر آذربايجان غربي» اشاره و تصريح كرد: امور بانوان استانداري سعي دارد با جمعآوري اسناد بانوان مبارز و انقلابي نقش بانوان در پيروزي انقلاب اسلامي ايران را تبيين كند.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجانغربي، به حضور پرشور همراه با شعور بانوان در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي تأكيد و اضافه كرد: حضور جدي و معناگراي بانوان در اين عرصه توطئههاي استكبار جهاني را نسبت به خدشه واردكردن به انديشههاي انقلاب اسلامي خنثي ميكند.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]