واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: بهره مندى از سامانه پرداخت الكترونيكى عوارض كليد خورد
وزير راه و شهرسازى با بيان اين كه در پرداخت الكترونيكى عوارض تخفيف قابل توجهى براى مردم درنظر گرفته مى شود و در نتيجه هزينه ها و مصرف سوخت كاهش مى يابد، گفت: قصد داريم كاهش ۱۵درصدى تصادفات را تجربه كنيم كه اين كار در ۹ ماهه سال۱۳۹۰ انجام شده است.به گزارش ايسنا، على نيكزاد در مراسم بهره بردارى از نخستين سامانه پرداخت الكترونيكى عوارض كه در آزادراه تهران ـ قم به كار گرفته شد، اظهار كرد: بيش از هزار و ۲۰۰كيلومتر آزادراه در دولت هاى نهم و دهم طراحى، ساخته و به بهره بردارى رسيده است.وى با اشاره به اينكه اكنون بيش از دو هزار كيلومتر آزادراه ديگر توسط دولت در بخش راه وزارت راه و شهرسازى در دست ساخت است، گفت: از بخش خصوصى براى تبديل بزرگراه ها به آزادراه، ساخت بندر،
توسعه حمل ونقل هوايى و فرودگاه ها دعوت مى كنيم.نيكزاد با بيان اين كه ۳۰۰هزار ميليارد تومان نقدينگى دست مردم است، افزود: همچنين شش هزار و ۴۰۰ پيمانكار تاييد صلاحيت شده باتوان اجرايى حداقل ۴۸ميليارد تومان در اين حوزه وجود دارند كه مى توانند در توسعه زيرساخت هاى عمرانى كشور نقش بسزايى داشته باشند.وزير راه و شهرسازى در ادامه با بيان اين كه راه براى سرمايه گذارى بخش خصوصى باز است، گفت: ارگان هاى مختلف مانند اورژانس، هلال احمر، امداد خودرو و ... در راه هاى كشور در فصول مختلف به مردم خدمات ارائه مى دهند. وى ميزان تلفات ناشى از تصادفات رانندگى در سال ۸۳ را ۲۶هزار و ۲۰۰نفر اعلام و اضافه كرد: با توجه ويژه رييس جمهورى ميزان كشته هاى ناشى از تصادفات رانندگى كاهش يافته و به ۲۳هزار و ۲۰۰نفر رسيده است كه اين ميزان باتوجه به تكليف برنامه پنجم بايد سالانه ۱۰درصد كاهش يابد.نيكزاد با بيان اين كه بنا داريم ۱۵درصد كاهش تلفات ناشى از تصادفات رانندگى را تجربه كنيم، گفت: در ۹ماهه سال۹۰ اين اتفاق افتاده است.وزير راه و شهرسازى در ادامه به پرداخت الكترونيكى عوارض اشاره و خاطرنشان كرد: بهره گيرى از اين سامانه احترام بر مردم و جلوگيرى از تلف شدن وقت آن ها را در پى دارد.وى افزود: با استفاده از اين روش پرداخت عوارض تخفيف قابل توجهى به مردم داده مى شود كه ميزان آن در بانك ها مشخص مى شود.نيكزاد با بيان اين كه اين سامانه در دنيا مورد استقبال قرار گرفته است، خاطرنشان كرد: اميدواريم استفاده از اين سامانه در كليه آزادراه هاى كشور توسعه يابد
.بخش خصوصى يا بانك هاى عامل براى توسعه اين سامانه وارد عمل شوند
معاون وزير راه و شهرسازى از ايجاد ظرفيت براى توسعه سامانه الكترونيكى پرداخت عوارض خبر داد و گفت: بخش خصوصى يا بانك هاى عامل بايد براى توسعه اين روش پرداخت عوارض وارد شوند.شهريار افندى زاده ـ رييس سازمان راهدارى و حمل و نقل جاده اى ـ نيز در مراسم افتتاح نخستين سامانه پرداخت الكترونيكى عوارض كه در آزادراه تهران ـ قم به بهره بردارى رسيد، گفت: اين سامانه براى اولين بار در ايران به بهره بردارى مى رسد. وى در ادامه با اشاره به اهميت آزادراه ها اضافه كرد: به منظور بهره بردارى و نگهدارى از آزادراه ها چهار ماه گذشته با دستور وزير راه و شهرسازى اداره كل نظارت بر آزادراه ها و نگهدارى از آنها در سازمان راهدارى تشكيل شد.افندى زاده با بيان اين كه دو هزار كيلومتر آزادراه در كشور وجود دارد، افزود: اين آزادراه ها توسط بخش خصوصى اجرا شده اند و در نتيجه بايد از طريق جمع آورى عوارض سرمايه بخش خصوصى به آن ها بازگردانده شود.
معاون وزير راه و شهرسازى با بيان اين كه هدف استفاده ازسامانه الكترونيكى دريافت عوارض كاهش مصرف سوخت و دريافت عوارض در كمترين زمان است، اظهار كرد: در اين روش پرداخت عوارض، برچسب روى شيشه نصب مى شود كه با دستگاه گيرنده ارتباط برقرار كرده و ميزان عوارض موردنظر از حساب كم مى شود و سپس اطلاعات از گيرنده به مركز كنترل منتقل مى شود.
وى گفت: اگر موجودى حساب صفر باشد شماره شناسه خودرو ثبت شده و با توجه به قانون، راننده ۲۰ هزار تومان جريمه مى شود.
افندى زاده با بيان اين كه به دنبال آن هستيم تا از طريق بانك هاى عامل اين برچسب ها را در اختيار مردم قرار دهيم، گفت: براى توسعه اين روش دريافت عوارض، بخش خصوصى يا بانك هاى عامل بايد وارد شوند.
رييس سازمان راهدارى و حمل و نقل جاده اى با تاكيد بر اينكه ما ظرفيت را ايجاد كرده ايم، گفت: برنامه خوبى براى نگهدارى از آزادراه ها در دست انجام است اما بايد توجه كرد كه نگهدارى از آزادراه ها به بودجه نياز دارد.
وى همچنين گفت: گيت هايى هستند كه امكان پرداخت عوارض با استفاده از كارت در آن ها وجود دارد و اميدواريم اين اقدامات مقدمه اى باشد تا از فن آورى هاى نو در نگهدارى آزادراه ها كمك بگيريم.
جلوگيرى از خسارت۱۰هزار ميليارد تومانى كاهش تلفات و جراحات ناشى از تصادفات
رييس پليس راهنمايى و رانندگى با بيان اين كه حمل و نقل در كشور ما زمينى محور است و بيش از ۹۰ درصد از جابه جايى ها از طريق حمل و نقل زمينى انجام مى شود، گفت: درپى كاهش ميزان تلفات و مجروحان ناشى از تصادفات از بيش از ۱۰ هزار ميليارد تومان خسارات مادى جلوگيرى شد.
اسكندر مومنى هم در مراسم بهره بردارى از اولين سامانه پرداخت الكترونيكى عوارض اظهار كرد: امروزه استفاده از فن آورى هاى نوين يك انتخاب از ميان گزينه هاى موجود نيست بلكه يك ضرورت محسوب مى شود و اجتناب ناپذير است. وى در ادامه با بيان اين كه در ابتداى سال ۱۳۸۰ تعداد خودروها چهار ميليون دستگاه بود، تصريح كرد: اين رقم در ابتداى سال به بالغ بر ۱۴ ميليون رسيده و پيش بينى مى شود كه تا پايان دهه ۹۰ ، ۴۰ ميليون خودرو در كشور داشته باشيم.
مومنى با بيان اين كه هر ساعت ۳۱۹ وسيله نقليه در كشور شماره گذارى مى شود و ۲۱۶ خودروى جديد به چرخه حمل و نقل كشور اضافه مى شود، افزود: در سال ۹۰ بيش از يك ميليون و ۷۰۰ هزار راننده جديد وارد مى شوند.
رييس پليس راهنمايى و رانندگى گفت: به رغم افزايش تعداد خودروها و تقاضاى سفر، در يك اقدام هماهنگ، منسجم با همكارى كليه دستگاه ها كه در راس آن مردم قرار دارند در ۹ ماهه امسال دو هزار و ۷۰۰ نفر انسان درسوانح كمتر شده وهمچنين بيش از ۱۵هزار نفر كمتر مجروح شدند.
وى با بيان اين كه سالانه دو ميليون خودرو شماره گذارى مى شود، گفت: با كاهش ميزان تلفات و مجروحان از بيش از۱۰ هزار ميليارد تومان خسارات مادى جلوگيرى شده است.
مومنى با اشاره به اينكه حمل ونقل در كشور ما زمينى محور است، گفت: بيش از ۹۰ درصد از جابه جايى ها زمينى است و براى مردم آسان است كه از جنوبى ترين نقطه كشور به مشهد يا استان هاى شمالى سفر كنند.
يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]